HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#241 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 13. 08:02

lehet hogy jo lenne de amit en olvastam a neten a patch 50Mb.modemmel lehozni kicsit sok...
a vasuti pályaudvaros reszen vagyok.valaki tudja mi következö rész neve?akkor inkabb odaugrom..
TJ

#242 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 08:10

Abandoned Factory
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#243 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:10

Talán utolsó pályán vagyok, a pokolban. Nagyon szép, már 676 ellent +öltem, de ez meddig folytatódik??? Ahány lelket kihagytam, annyit kell most kinyírni? Vagy hogyan kell Lucifert +ölni???? Már nagyon unalmas...
. . . a n y t h i n g

#244 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:57

Sajnos nekem is jelentkezett ez a töltés közbeni kidobálás, bár csak azután ,hogy a vírusvédelmem beba@ta a frissítő ablakát a játék kellős közepébe, és hanyattvágta a játékot  :mad: (természetesen mindazok mellett, hogy telepítéskor bejelöltem, hogy semmiféle frissítést nem kérek, és ne is jelentgessen, mert természetesen volt erre lehetőség. Ennek ellenére úgy látszik tojik a fejemre és azt tesz amit akar.) Visszatérve a problémára nekem az segített, hogy letöröltem annak a pályának a gyorsmentéseit, ahol a hiba jelentkezett és újrakezdtem az utolsó ellenőrző ponttól. Amíg ezt nem tettem meg, egy adott ponttól nem voltak visszatölthetőek a mentések. A korábbiak igen. Most elvileg jó. Bár lehet, hogy fokozatfüggő a dolog, mert insomnia módban nem volt baj, de most nightmare fokozaton tolom, és ott jelentkezett a hiba. A patch pedig elvileg azt javítja, hogy nem minden típusú meghajtó tudta értelmezni az eredeti játék-cd-t valami új másolásvédelmi próbálkozás miatt. Bár nem lehetetlen, hogy segít a dolgon.

Másik kérdésre már többen válaszoltak, de eltérőek voltak a vélemények. Szerintem Lucifernél nem a leölt szellemek száma számít, bár én is jó sokat kicsináltam. Hanem démon módban kell a zuhanó sziklákat rálökni. Többen állítják, hogy a felénk dobott kardját kell visszalökni rá. Lehet ez is a megoldás, bár nekem ez nem jött be, mert nem felém dobálta a kardot, hanem fel az égbe és ott nem tudtam lökni rajta. A kövek viszont bejöttek. Egy átváltozás alatt kinyírtam, igaz előtte, mire erre rájöttem már sok szellemet legyaktam, úgyhogy abban is lehet valami, hogy attól is függ a dolog. Ha majd megint eljutok oda, már tudom mit kell tenni, úgyhogy kiderül számít e valamit.

#245 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:16

Idézet: Epi - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:57

Másik kérdésre már többen válaszoltak, de eltérőek voltak a vélemények. Szerintem Lucifernél nem a leölt szellemek száma számít, bár én is jó sokat kicsináltam. Hanem démon módban kell a zuhanó sziklákat rálökni. Többen állítják, hogy a felénk dobott kardját kell visszalökni rá. Lehet ez is a megoldás, bár nekem ez nem jött be, mert nem felém dobálta a kardot, hanem fel az égbe és ott nem tudtam lökni rajta. A kövek viszont bejöttek. Egy átváltozás alatt kinyírtam, igaz előtte, mire erre rájöttem már sok szellemet legyaktam, úgyhogy abban is lehet valami, hogy attól is függ a dolog. Ha majd megint eljutok oda, már tudom mit kell tenni, úgyhogy kiderül számít e valamit.

Én is gondoltam a kőre, csak az a rossz, h démon módban nem látom az energiáját, de +próbálom...THX
. . . a n y t h i n g

#246 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:49

Segítség:
A catacombs nevű pályán a főellent sokáig kéne nyírni vagy valami speciális módja van annak hogy megdögöljön me vagy negyedórán kersztül gyilkoltam amivel tudtam de egyszerűen nem akar meghalni!?

#247 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 20:48

Spec módja van, visszaolvasásnak hívják...
In Flames We Trust

#248 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 20:56

Amúgy asszem SGfórumon láttam hogy a kevésbé türelmes játékosok fogták és beírták az örökfegyver/élet "csítet" majd negyed óra alatt kinyírta a szörnyicát :D
In Flames We Trust

#249 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 11:34

Nagy nehezen atjutottam a higany mocsaros palyan...ugyanis allandoan kifagyott, kilepett.
Erdekes, hogy azota nem produkalja ezt.

#250 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 22:22

Hát már megint belefutottam a jóba. Most a Water City pályán vagyok ahol 6 titkos helyet kéne megtalálni. Már megint csak hármat találtam. :think:  Van valaki aki már járt itt, és talált valamit?

Én az alábbiakat találtam:

- egy sötét beugró még az elején (jobban nem tudom leírni, ezt könnyű megtalálni)
- a szökőkút alatti járat
- az utolsó nagy épület mögött a párkányon

Már kinéztem a szemem, de még csak a holy itemek sem csillognak sehol, mint más pályákon. Abból is négyet meg kellene találni, de csak egy van meg, és az is az egyik titkos helyen volt. Már elfáradtam, de holnap újból nekilátok, bár sok esélyt nem adok magamnak. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert kár lenne nem sokkal a vége előtt befürödni (eddig minden kártyát sikerült megszereznem).

Előre is kösz a segítséget. :respect:

#251 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 23:15

Hali!

Nem tud valaki egy progit amivel ki lehet szedni a zenéket? :) Úgy kb. mint a Diablo2-ben. Esetleg egy helyet, ahol le lehet őket tölteni? :) Kösz!

Painkiller 4ever  :evil2:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#252 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 09:55

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 0:15

Nem tud valaki egy progit amivel ki lehet szedni a zenéket? :)

Ne fáradj vele! Ott van az összes a Data\Music\ könyvtárban MP3 formátumban.

#253 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 15. 21:33

csö!
mint kicsit korábban irtam a pályaaudvaros resznél kidob a windowsra.letöltöttem a patchot hozzá de most meg ujra kéri a cd-t!probaltam ugy csinálni mint az elsö telepitesnel hogy valami dll filé-t  is csrélni kellett de igy is kérte a cd-t. :reklamacio: teendö??
TJ

#254 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 09:54

peti2mtag: kösz szépen, csak a szemem szúrta ki  :respect:
hurka: keress rá googleben painkiller 1.15 törésre. Ha nem megy írj privit :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#255 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 17:36

Itt egy link, ami megmutatja az összes titkos helyet: http://perso.wanadoo...ter/painkiller/ (sajnos ékes francia nyelven van). Mondanom sem kell, hogy amikor végignéztem égnek állt a hajam, olyan "elmebeteg" :D  megoldások vannak benne. A water city pályán egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni az egyik feladatot. Egyszerűen nem tudok felugrani a balkonra ahogy mutatja a leírás. Lehet, hogy nekik is csak véletlen sikerült? Már két napja ezzel szenvedek, és már kezdem nagyon unni. Valakinek sikerült már oda feljutni? Tényleg át lehet ugrani? :confused:  Most pillanatnyilag a gépem éppsége érdekében szüneteltetem a játékot, míg le nem nyugszom. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok, de képtelen vagyok átugrani.

#256 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 20:28

Kipróbáltam, amit a francia csóka mutatott, de szerintem lehetetlen megcsinálni. Ajánlok egy másik módszert, ami nekem bevált. Remélem a rajzaimon el tudsz igazodni.

Ez az óvervjú. A tetőről nekifutásból át kell ugrani az erkélyre, majd a csupasz falon körbekommandózni. Ha folyamatosan nyomkodod az ugrás gombot, akkor nem fogsz leesni:
Kép

Itt tudsz felmászni a tetőre:
Kép

Még egyszer a művelet a fenti szemszögből:
Kép

#257 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 19:37

Ezer köszönet és örök hála a segítségért.  :respect:  Én is a tető felé ácsingóztam, de nem találtam meg a feljáratot, meg aztán egy emelettel lentebbi erkélyen megnéztem azokat a szobor beugrókat, de nem találtam mászásra alkalmasnak őket. Túl sima volt a fal,  és eszembe se jutott, hogy ilyen "kanyarugrással" meg lehetne állni ott (egyébként ilyen ugrás közbeni irányváltásokat a mókusok képesek produkálni, de ők a FARKUKAT használják az irányításra) :D . Én az üvegkupolás részen gondoltam, hogy fel lehetne jutni a tetőre. Ott tologattam mindenhová hordókat, és ugráltam mint egy megveszekedett hegyikecske, de nem jutottam eredményre. Még a sejhajom alá is pörköltam a'la Rocketjump, de semmi sem sikerült (apropó a rocketjump kérdésre senkinek nincs ötlete?). Mégegyszer elismerésem a megoldásért, és köszönet, hogy megosztottad velünk. :respect:  :respect:  :respect:

Szerkesztette: Epi 2004. 05. 18. 19:38 -kor

#258 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:29

vegignyomtam a jatekot! annyira nem volt hude-hajde  :rolleyes: ha mar (majdnem) esztelen lovoldozes akkor inkabb Serious Sam  :cool:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#259 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:04

No én most keztem el két nappal ezelőtt. Épp a bolondokházában vagyok (úgy értem a jétékban :D) , nagyon tetszenek a plafonon mászkáló lelkek. :D Néha én is legszívesebben a palfonra tudnék mászni dolgoktól.  ;)
Amúgy a Far Cry után eléggé lehangoló, nem egy nagy durranás. De szódával elmegy.
A zenéje elég jó (mármint az aláfestő) az akciózenét 0-ra vettem, idegesit az a heavy metal nyekergés.  :down:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#260 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 17:09

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 15:04

Épp a bolondokházában vagyok (úgy értem a jétékban :D)

:lol:

Én is elkezdtem, de nem jutottam messzire, időhiány miatt! Majd talán később újra nekiugrok, ha több időm lesz játszani!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.