HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#261 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 21. 23:07

Na kéremszépen elkezdtem a játékot Trauma fokozaton. Hát ez valóban rászolgált a nevére. Nincs quick save, csak az ellenőrző pontokon van mentés, ráadásul itt már nem gyógyít az ellenőrző pont egy dekát sem. Nincsennek lelkek, tehát nem gyógyíthatod magad. A Last Breath kártya csak egyszer működik, hiába ezüst kártya (elvileg az folyamatosan érvényesül). :rolleyes:  Eddig a Catacomba pályáig jutottam el, még nem olyan vészes. Szívás majd akkor lesz amikor távolsági fegyverekkel jönnek ellenem. Szóval cumi. Kíváncsi vagyok meddig tudok eljutni ezekkel a feltételekkel. Eddig is mozgalmas volt az élet, de ezután a későbbi pályákon biztosan mérgezett egér stílusban kell majd nyomulni. Tuti, hogy nem lesz egy perc lazítani való idő sem. Na sebaj, most jól felszívom magam, aztán nyomulok tovább. :D

#262 Felhasználó inaktív   laszkan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 17:30

Sziasztok!

Nekem most sikerult beszereznem a gamet. Olyan problemaval kuzdok, hogy neha 10-20 perces jatek utan egyszer csak fogja magat, es megall a jatek. A kep kimerevedik, zene szol, bill. muxik, de nem tudok csinalni semmit. Egyedul a reset orvosolja a problemat. Aztan gondoltam felrakom az 1.15-os patch-et, de akkor meg Cd-t ker, es nem fogadja el.
Tud valaki segiteni?

#263 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 22. 18:39

Nekem is ez a problémám,csak nekem nem 15perc után,hanem kb fél perc után.De érdekes,mert ha a vid kari beállításokban a windowsban felrakok mindent maxra (antialising stb stb) akkor nem áll le soha,csak akkor elég lassúcska szegény  :reklamacio:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#264 Felhasználó inaktív   Stephen003 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 18:49

Sziasztok Már majdnem a legvégén a játéknak a Monastery pályán vagyok ahol gyüjtögetni kell a piros csillagokat asszem 5 megvan már mindenhol voltam de nem találom a pálya végét.
Úgy kb 13 dög hiányzik még.
És láttam a sziklák alatt a kaput ami le van zárva.
Merre kell itt menni? Mit kell csinálni?
Intel Core 2 Duo E6750 / Gigabyte  GA-P35-DS3P/
2* 1Gb 800Mhz Geil Black Dragon Ram / Samsung 320Gb Hdd  /  His X800 Gto 256Mb  / Chieftec ház /
Nec 4510A  / Sony Hdm 19 Tft /  Labtec Cordless Desktop / Chieftec 400W

#265 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 19:49

Ha megvan az összes csillag akkor már voltál a leszakított csillár alatti járatban. Onnan visszamászva látszik, hogy megnyílt egy ajtó a bejáratnál balra. Egy rövid meredek csigalépcső vezet lefelé egy nagy terembe, ahonnan tovább vezet  lefelé az út, de az lezáródik. Itt ki kell nyírni mindenkit. Na ezen a helyen az a prücök, hogy nem minden esetben nyílik ki a tovább vezető járat, akkor sem, ha kinyírtál mindenkit. Legalább 10-szer ujrakezdtem az egészet, de nem segített. Onnan tudod, hogy baj van, hogy fent a nyíl, ami jelezni szokta az irányt, lemerevedik, és nem jelez semmit. Ez egy hibája a játéknak. Sajnos az elejéről kellett az egész pályát kezdenem, és másodszorra nem jelentkezett a hiba. Amikor kinyírtam mindenkit kinyílt az ajtó, és megjelent az ellenőrző pont. Innen már nincs messze a vége, csak menni kell lefelé amerre vezet az út. A kinyírt dögök száma nem számít ennél a pályánál.

#266 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 15:43

udv.mi az utolso pálya neve:Hell?csak azert hogy tudjam mennyi van hatra.
kössz.
TJ

#267 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 19:14

Jaja, Hell, szvsz a pálya nagyon brutálul néz ki, van hangulata....
In Flames We Trust

#268 Felhasználó inaktív   Stephen003 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 19:25

Idézet: Epi - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 18:49

Ha megvan az összes csillag akkor már voltál a leszakított csillár alatti járatban. Onnan visszamászva látszik, hogy megnyílt egy ajtó a bejáratnál balra. Egy rövid meredek csigalépcső vezet lefelé egy nagy terembe, ahonnan tovább vezet  lefelé az út, de az lezáródik. Itt ki kell nyírni mindenkit. Na ezen a helyen az a prücök, hogy nem minden esetben nyílik ki a tovább vezető járat, akkor sem, ha kinyírtál mindenkit. Legalább 10-szer ujrakezdtem az egészet, de nem segített. Onnan tudod, hogy baj van, hogy fent a nyíl, ami jelezni szokta az irányt, lemerevedik, és nem jelez semmit. Ez egy hibája a játéknak. Sajnos az elejéről kellett az egész pályát kezdenem, és másodszorra nem jelentkezett a hiba. Amikor kinyírtam mindenkit kinyílt az ajtó, és megjelent az ellenőrző pont. Innen már nincs messze a vége, csak menni kell lefelé amerre vezet az út. A kinyírt dögök száma nem számít ennél a pályánál.

Kössz az infót nekem se nyílt ki az ajtó.
:D 
Intel Core 2 Duo E6750 / Gigabyte  GA-P35-DS3P/
2* 1Gb 800Mhz Geil Black Dragon Ram / Samsung 320Gb Hdd  /  His X800 Gto 256Mb  / Chieftec ház /
Nec 4510A  / Sony Hdm 19 Tft /  Labtec Cordless Desktop / Chieftec 400W

#269 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 19:39

Hogy kell kinírni lucifert???

#270 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 22:35

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 20:39

Nagyon speciális módja van!!! Visszaolvasásnak hívják! :p
User Error, replace user and press any key to continue...

#271 Felhasználó inaktív   laszkan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 09:34

Idézet: dani83 - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 17:39

Nekem is ez a problémám,csak nekem nem 15perc után,hanem kb fél perc után.De érdekes,mert ha a vid kari beállításokban a windowsban felrakok mindent maxra (antialising stb stb) akkor nem áll le soha,csak akkor elég lassúcska szegény 

Pontosan hol gondolod ezeket a beallitasokat? A jatekon belul, vagy egeszen kint a windowsban? Jah, es miket kell felnyomni? Ujjabban amugy eleg erdekes dolgokat muvel. Jo nagy haromszogekbol rakja ossze a kepet, es egy ido utan szinte semmit nem latni, mert a haromszogek nonek :)

#272 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 10:47

No majdnem befejeztem a játékot, most keztem el a Hell-t. De még igy befejezés előtt néhány vélemény a játékról:

Nekem egy kissé csalódás. Elég bugos (gyakran kilépett játék közben), néha olyant csinált, hogy volt lőszerem (mindkét fajta), de hiába nyomogattam az egeret sem primary sem altenative fegyver nem sült el!  :eek: Az ellen meg már a pofámban. :mad:
A Heaven's Got A Hitman alcimet nyugodtan lehetne Mission Impossible alcimre is változtatni. :)
Nem csak a rengeteg ellen miatt, hisz ezt végül is meg lehetett oldani (közepes fokban játszottam)a nagy tereken lehet oldalzani, néha meg egy szük sikátorba becsalogatás volt a jó módszer. Szerencsére lőszerek bőven voltak elhelyezve a pályákon, de azért sokszor neki kellett futni egy-egy nyüzsi résznek.
No de azok a feltételek amiket a kártyák megszerzésére szabtak!  :down: :eek: Összesen 4-t sikerült megszereznem. A főellen megszabott időkorlát teljesitése lehetetlen. Direkt kipróbáltam isten módban is, igy sem sikerült időn belül teljesiteni.
Másik: néha a holy items-et olyan helyre tudták rakni, hogy azt szintén lehetetlen megszerezni. pl. az Old Monastery pályán az egyik item a kápolna tetején a másik meg egy falrom tetején van. Majd egy órát próbálkoztam a megszerzéssel (igaz nem volt jelentősége, de nem hagyott nyugodni a dolog) és nem lehetett. Nem tudom mit képzeltek a programirók, de aki azokat onnan megszerzi, annak én  :kma: -ok! :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 05. 24. 10:50 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#273 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 10:53

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 21:39

nyirjad a lelkeket (szellemeket?) mig at nem valtozol, majd a lezuhano meteoritokat lokd ra Luciferre. Ha feled dobja a kardjat, akkor ugyszinten
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#274 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 10:09

Jelentem levertem Lucifert, mit vak a poharat! :D No azé olyan egyszerű nem volt, ha 30-szor meg nem murdeltem, akkor egyszer sem. Bevallom a végén a lelkek irtásánál már "god" mode-oztam, csak Lucinál kapcsoltam ki újra. ;)

Az előző hozzászólásomban inkább kritizáltam a játékot, de irok azért pozitivumokat is. A grafika tényleg jó, a helyszinek hangulata zenével nagyon eltalálva.
A tárgyak, testek fizikája szintén szuper! :up: Tegnap este a játék befejezése után azzal szórakoztam, hogy visszamentem különféle pályákra és istenmódban, be-be kapcsolva cheattal a bullet time-ot néztem, ahogy lassitva röpködnek a testek, robbanak, törnek a tárgyak! Überkirály! :cool:
Aki nem tette próbálja ki! (~konzol -> pkhaste, igy lehet előhivni)
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#275 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 26. 09:49

Jól elbeszélgetek itt magamban. :D

Tényleg a Holy itemekkel (amiről fentebb írtam) kapcsolatban sikerült valakinek fakitani valamit?
Mert nekem azóta sem sikerült. :(

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 05. 26. 09:49 -kor

#276 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 20:05

Idézet: laszkan - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 8:34

Pontosan hol gondolod ezeket a beallitasokat? A jatekon belul, vagy egeszen kint a windowsban? Jah, es miket kell felnyomni? Ujjabban amugy eleg erdekes dolgokat muvel. Jo nagy haromszogekbol rakja ossze a kepet, es egy ido utan szinte semmit nem latni, mert a haromszogek nonek :)

Igen,kinnt a windows-ban.Asztalon jobb klikk,tulajdonságok stb stb.....
Próbáld ki  :cool:
Antialisinget fullra,Anisotropic ot is fullra,és nézd meg így.Nekem így nem fagy le.Igaz,eszméletlen szép képe van így,csak kiba lassú  :smoker:

Szerkesztette: dani83 2004. 05. 26. 20:06 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#277 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 09:07

Hello!

Na tegnap letoltottem a demot! Nem vartam sokat a jatektol, tudtam hogy nem taktikai gamerol van szo. De azert vartam valamit, valami hangulatot, valami eredetit! Egy 3 CD-s jatektol elvarhatom!!!
Egy oracskat sikerult jatszanom. Szamomra egy rakas szerencsetlenseg ez az egesz jatek. Hangulata szinte semmi, gepies, nyomulnak az ellenfelek (egy palyan ketfelevel talalkoztam), maga a palya is eleg egysiku Azt sem ertem miert kell ladakat szetvagdosni ahhoz, hozzajuthassak a loszerekhez, ezzel is fokozva a monotonitast! Mintha szemernyi fantazia sem szarult volna a fejlesztokbe! 3 CD!!!! Atyavilag!

Maradok a Will Rock-nal (de tenyleg)

Elnezest, ha valakit megbantottam, nem allt szandekomban...

#278 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 12:15

Idézet: Pooh - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 10:07

Hello!

Na tegnap letoltottem a demot! Nem vartam sokat a jatektol, tudtam hogy nem taktikai gamerol van szo. De azert vartam valamit, valami hangulatot, valami eredetit! Egy 3 CD-s jatektol elvarhatom!!!
Egy oracskat sikerult jatszanom. Szamomra egy rakas szerencsetlenseg ez az egesz jatek. Hangulata szinte semmi, gepies, nyomulnak az ellenfelek (egy palyan ketfelevel talalkoztam), maga a palya is eleg egysiku Azt sem ertem miert kell ladakat szetvagdosni ahhoz, hozzajuthassak a loszerekhez, ezzel is fokozva a monotonitast! Mintha szemernyi fantazia sem szarult volna a fejlesztokbe! 3 CD!!!! Atyavilag!

Maradok a Will Rock-nal (de tenyleg)

Elnezest, ha valakit megbantottam, nem allt szandekomban...

Sztem nem bántottál meg senkit, mindenki maga tudja, hogy mit hagy ki....  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#279 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 19:31

Idézet: Pooh - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 10:07

(...)

Én és épp most nézem a tesztverziót. :D  Jelenleg a katakombáknál járok, de egyelőre nem sok fantázia... :confused:  Megyek előre néha lövöldözök, de legtöbbször forog előttem az a nem-tudom-milyen-nevű fegyver, a zombik meg halomra dőlnek.
Valaki vígasztaljon meg, hogy nem ilyen lesz végig. :reklamacio:

#280 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 19:42

Idézet: John Black - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 20:31

Én és épp most nézem a tesztverziót. :D  Jelenleg a katakombáknál járok, de egyelőre nem sok fantázia... :confused:  Megyek előre néha lövöldözök, de legtöbbször forog előttem az a nem-tudom-milyen-nevű fegyver, a zombik meg halomra dőlnek.
Valaki vígasztaljon meg, hogy nem ilyen lesz végig. :reklamacio:

:lol: ez játék erről szól :D
In Flames We Trust

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16