HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#221 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 08. 15:29

Swamp 3:01 alatt. Ez jó eredmény?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#222 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 19:11

Közben meglett mind a 6 secret :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#223 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 09. 16:29

Sajnos nekem csak öt van meg a hat titkos helyből, bár hétvégén eddig nem értem rá keresni. Légyszi mond el a többit is, mert már elegem van a keresgélésből. Eddig megvan A csőnél levő, az L-alakú keskeny folyosón lévő, a tornyokon lévő kettő (az aknában, és a párkányon), valamint a dótkötélpályán a párkányon hátul. Kérlek segíts és mondd el hol van az utsó, mert már szeretnék tovább menni. Előre is köszi.

#224 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 16:51

Na meglett a hatodik secret is. Mit mondjak szemét helyen volt, bár elvileg látnom kellett volna, hiszen párszor elmentem ezen a helyen. Úgy látszik jobban kell figyelnem az elkövetkezőkben. Sebaj most legalább mehetek tovább. A következő pálya nem vészes, ezt szeretem (Town - csak a karóvetőt használhatom).

Szerkesztette: Epi 2004. 05. 09. 16:52 -kor

#225 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 17:23

Idézet: Epi - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 15:51

Na meglett a hatodik secret is. Mit mondjak szemét helyen volt, bár elvileg látnom kellett volna, hiszen párszor elmentem ezen a helyen. Úgy látszik jobban kell figyelnem az elkövetkezőkben. Sebaj most legalább mehetek tovább. A következő pálya nem vészes, ezt szeretem (Town - csak a karóvetőt használhatom).

De ami aztán van :D
Deamon Morph mode-ban gyakj le 30at, na az a szép :D

#226 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 20:59

Hát én még csak a pályaudvaron vagyok ahol nam szabad lelket gyűjteni. Már eléggé leamortizáltak úgyhogy, mivel nem tudom gyógyítani magam elég nehéz lesz. Egyébként az a morphos dolog hogy is van? Egy átváltozás alatt kellene 30 szörnyet kinyírni, vagy összesen 30-at az egész pályán annyi átváltozásból amennyi összejön. Már nem emlékszem pontosan, hogy is volt, de arra, hogy insomnia módban nem sikerült, bár ott még nem erőltettem a kártyagyűjtést. Egészen pontosan mi a feladat, mert sajnos az angol tudásom elég gyatra. Köszi.

#227 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 21:20

Egy átváltozás alatt kéne a 30at. Azzal a ne gyűjtögessük a lelkeket műsorral elvoltam vagy 2 órát :)

#228 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 07:29

Most hétvégén kaptam kézhez a játékot nagggyon duuurvaaa!

#229 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:11

Van már leírás a neten a holy item-ek és titkos helyek hollétéről/megközelítési módjáról?

#230 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:19

Idézet: Kosh Naranek - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 10:11

Van már leírás a neten a holy item-ek és titkos helyek hollétéről/megközelítési módjáról?

Ezt talaltam. Leiras a kartyak megszerzesi modjarol. Abban az eseben ha a kartya megszerzesehez szukseg van peldaul az osszes titkos hely megtalalasara,akkor az le van reszletesen irva.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#231 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:08

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 9:19

Ezt talaltam. Leiras a kartyak megszerzesi modjarol. Abban az eseben ha a kartya megszerzesehez szukseg van peldaul az osszes titkos hely megtalalasara,akkor az le van reszletesen irva.

Köszi. :respect: Bár most kifejezetten a maximalizmus hajt, de ez is megteszi.

#232 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:13

Még egy gyors kérdés. A Catacomb nevű pályán a fa híd alatt van egy piros és zöld "lélek". Addig rendben van, hogy leugrok oda és fölveszem őket, de hogyan lehet onnan kijutni? Gondolom ki lehet jutni, mert ez az egyik secret place a pályán, de hogyan? Lehet csak nem próbálkoztam eléggé, de a sokadik visszatöltés után meguntam a dolgot és inkább otthagytam a cuccot.

Szerkesztette: Kosh Naranek 2004. 05. 10. 09:13 -kor

#233 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:26

Idézet: pascal - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:33

Hehe a military basen én is 10 percet keringtem mire rájöttem, hogy ahol be van szakadva a plafon ott van a falon egy létra :D

Köszi. Elfelejtettem szombaton +köszönni :rolleyes:

Vicc, hogy mennyire láma vagyok...öregszem.....

Az 5. szinten vagyok, lassan jöhet a FarCry!
. . . a n y t h i n g

#234 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 04:26

Sikerült megszereznem a harminc lelket. ;)  Mit mondjak jó nagy szívás volt. Nekem úgy jött össze, hogy végigmentem a pályán, és a végére úgy állítottam be, hogy amikor leugrok a toronyból, akkor csak egy lélek hiányozzon az átváltozásig. A végén tömegjelenet van. Rohangáltam, mint a mérgezett egér és megvártam, hogy jó sokan legyenek. Akkor aztán belecsaptam a lecsóba. Még így is rengetegszer kellett újrakezdeni, mert nehezen jöttek össze harmincan, mert mindíg elkolbászoltak és az idő rövid volt. Még így is pont csak harmincat sikerül becserkészni, de hát csak annyi kellet, úgyhogy hajrá tovább. Most a katonai bázison vagyok, már előre félek tőle, mert insomnia fokozatba valamit elnéztem, és a végén hibádzott vagy 21 szörny. :mad: Valahova nem mentem be, és a végéről visszatérve már nem adja a szörnyeket. Van ezen a pályán valami titkos hely? A rakétasilóban voltam. Még a barakkokra gondolok, mert azt nem fésültem át. Meg az elején van egy konténer ami elzárja az utat. Mögötte is van egy ajtó ami látszik, de oda nem tudtam bemenni, mert a konténerrel nem tudtam mit kezdeni, Be lehet valahogy jutni oda? A rocketjump működik valakinek, hogy kell csinálni? :think:

#235 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 12. 19:29

Gondom támadt az egyik kártya használatával, és nem tudom, hogy ez bug, esetleg rossz tréfa, vagy valamit nem veszek figyelembe.

A Military Base pályán a Greed nevű ezüstkártyát lehetett megszerezni. 2000 (kettőezer!) aranyba kerül a felvétele a szettbe, a hatása pedig az, hogy megduplázza az egy pályán összegyűjthető pénz mennyiségét. Gondoltam, ez akkor biztos hasznos cucc lehet, ki is próbálom az első adandó alkalommal. Éppen kapóra jött a Castle pálya (4/1), ugyanis a küldetés szerint az összes Holy Itemet be kell gyűjteni. Meg is találtam mind a hét darabot, dőlt is a lé számolatlanul: 1780-at harácsoltam össze a lehetséges 1848-ból (pár hordót otthagytam - a nagy lóvé úgyis a Holy Itemekben van). 126 arannyal indultam, a pályán összeszedtem 1780-at, így 1906-tal kellett volna kijönnöm a buliból. A kártyás menübe lépve azonban elhűlve tapasztaltam, hogy csak 1016 aranyam lett a végén, ami csak 890-nel több, mint 126.

Még egyszer tömören összefoglalva:

- a pálya végén kiírja, hogy 1780/1848 aranyat gyűjtöttem, tehát látszólag érvényesül a Greed hatása (anélkül csak 924 lenne a maximum)

- a kasszához ennek ellenére végül 890 adódik hozzá (1780-nak pont a fele), mintha nem is használtam volna a Greedet

???

#236 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 19:34

Idézet: Epi - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 3:26

Sikerült megszereznem a harminc lelket. ;)  Mit mondjak jó nagy szívás volt. Nekem úgy jött össze, hogy végigmentem a pályán, és a végére úgy állítottam be, hogy amikor leugrok a toronyból, akkor csak egy lélek hiányozzon az átváltozásig. A végén tömegjelenet van. Rohangáltam, mint a mérgezett egér és megvártam, hogy jó sokan legyenek. Akkor aztán belecsaptam a lecsóba. Még így is rengetegszer kellett újrakezdeni, mert nehezen jöttek össze harmincan, mert mindíg elkolbászoltak és az idő rövid volt. Még így is pont csak harmincat sikerül becserkészni, de hát csak annyi kellet, úgyhogy hajrá tovább. Most a katonai bázison vagyok, már előre félek tőle, mert insomnia fokozatba valamit elnéztem, és a végén hibádzott vagy 21 szörny. :mad: Valahova nem mentem be, és a végéről visszatérve már nem adja a szörnyeket. Van ezen a pályán valami titkos hely? A rakétasilóban voltam. Még a barakkokra gondolok, mert azt nem fésültem át. Meg az elején van egy konténer ami elzárja az utat. Mögötte is van egy ajtó ami látszik, de oda nem tudtam bemenni, mert a konténerrel nem tudtam mit kezdeni, Be lehet valahogy jutni oda? A rocketjump működik valakinek, hogy kell csinálni? :think:

Nekem is hiányzott, pont ma csináltam. Van az első szabad térnél hátul egy bódé, oda kell menni, ott is vannak, aztán az utánna lévő területen vannak barakok ott is külön kell bemenni mindegyikbe. A siló gyanús nekem.

#237 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 19:52

haljátok gyerekek ez egy nagyon beteg játék de tetszik!!!
durva hogy mik vannak benne!!

#238 Felhasználó inaktív   Epi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 20:56

Hát kéremszépen haladok szépen előre. Sikerült megtalálnom mind a 7 holy item-et a castle pályán.  :D Voltaképpen csak nehezen megközelíthetőek voltak. Gőzerővel nyomulok tovább. Eddig 16 kártyám van. Kiváncsi vagyok összejön-e az összes, bár megfogadtam, hogy addig egy pályáról sem megyek tovább amíg nem teljesítem a feladatot. Mostmár tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lehet a trauma fokozat. Sejtelmem sincs, hogy ott kártyagyűjtés helyett mivel fogják megkeseríteni az életünket.

#239 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 13. 07:31

udv.
mi a szar van olyankor mikor mar kb a félig végigjátszottam a gamét amikor hirtelen nem tudok betölteni majdnem semmi palyat.legalabb is nem az utolsot ahonnan folytatni szeretném.ha visszabb megyek egy korabbi reszhez es csinalom es elerek a piros tuzhöz a következö reszhez es pont mikor mentene ott akkor kidob a windowsra.??????
TJ

#240 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 07:50

patch? :)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.