No majdnem befejeztem a játékot, most keztem el a Hell-t. De még igy befejezés előtt néhány vélemény a játékról:
Nekem egy kissé csalódás. Elég bugos (gyakran kilépett játék közben), néha olyant csinált, hogy volt lőszerem (mindkét fajta), de hiába nyomogattam az egeret sem primary sem altenative fegyver nem sült el!  

Az ellen meg már a pofámban. 

A 
Heaven's Got A Hitman alcimet nyugodtan lehetne Mission Impossible alcimre is változtatni. 

Nem csak a rengeteg ellen miatt, hisz ezt végül is meg lehetett oldani (közepes fokban játszottam)a nagy tereken lehet oldalzani, néha meg egy szük sikátorba becsalogatás volt a jó módszer. Szerencsére lőszerek bőven voltak elhelyezve a pályákon, de azért sokszor neki kellett futni egy-egy nyüzsi résznek. 
No de azok a feltételek amiket a kártyák megszerzésére szabtak!  

Összesen 4-t sikerült megszereznem. A főellen megszabott időkorlát teljesitése 
lehetetlen. Direkt kipróbáltam isten módban is, igy sem sikerült időn belül teljesiteni. 
Másik: néha a holy items-et olyan helyre tudták rakni, hogy azt szintén lehetetlen megszerezni. pl. az Old Monastery pályán az egyik item a kápolna tetején a másik meg egy falrom tetején van. Majd egy órát próbálkoztam a megszerzéssel (igaz nem volt jelentősége, de nem hagyott nyugodni a dolog) és nem lehetett. Nem tudom mit képzeltek a programirók, de aki azokat onnan megszerzi, annak én  

-ok! 

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 05. 24. 10:50 -kor