...a voice from the darkness.....
Peti, de... 

Az az a "gyökér hely"..a gyökereket kell használnod, és azokon átlendülni a titokhoz. Piszok nehéz: mert nem elég, hogy gyökerekről simán lecsúszhatsz, ráadásul még az ugrásokat is túl könnyű elméretezni. Így könnyen előfordulhat, hogy eléred ugyan a titkot, és meg is szólal a hang, ám a Holy Itemet már nem tudod felvenni, mert átrepülsz a hely felett vagy éppen lecsúszol róla. Velem ez többször is előfordult. Ha a gyökerek jól vannak pozícionálva (a kiálló kis részeiket lehet ugrásra használni), akkor akár egyetlen ugrással is el tudod érni a titkos helyet (mégpedig a startponthoz legközelebb álló gyökér használatával - by DuhVoodooMan, PK-Fórum)... A PK-val tudod piszkálni a gyökereket, hogy úgy álljanak, ahogy szerinted sikerülhet az átjutás... A hiányzó titkod a kis híd alatt van..az egy másik utálatos hely, mert nekem mindig gondjaim voltak a kijutással. Szóval az egyik kis híd alatt van egy MegaHealth, azt kéne megszerezni..ami nem is nehéz, csak kijutni macerás... 

Ja, igen..csak SYS, mert a "TRhu" csak azért kellett, mert az eredeti nickem már foglalt volt...  :o 
Doomer, az ammók nekem is gyakran el szoktak maradni..csak úgy, valahol. Sajnos az a két hiányzó akárhol lehet..át kell fésülnöd a legelejétől a terepet és benézni mindenhová, mást nem nagyon lehet tenni ilyenkor. Legalább beleivódik az emberbe a "hely szelleme"... 

Egyébként megnéztem egy TXT-ben, és a Blessing 1-5, míg a Vitality 4-2..fejből a fene sem emlékszik rá, használni meg úgyis szinte mindig ugyanazokat a kedvenceket használjuk... 

A "Cemetery"-n a kettő közül pontosan melyikre is gondolsz? Ahol a sarokban van a hordó (ez a későbbi titok), ott ugyanazon a területen, a kijárat felé nézve a jobb oldalon a kijárat felé kell elgurítani, és talán a második vagy a harmadik "falpanel" a jó, a kijárattól visszafelé számolva..kicsit át is lehet ott látni az illesztéseknél egyébként, és én mindig jó közel szoktam tolni a falhoz, biztos ami biztos... A másik Secret egy MegaHealth, amit szintén úgy kell berobbantani, és amihez meg kell menteni a hordót az előző (szomszédos) területen..ez is látszik kívülről, és csak oda kell tolni a hordót, ez a fal biztos gond nélkül beszakad... Asylum..ha végig sötét volt az épületben, akkor valószínűleg nem működik Nálad a flashlight, mert az a sötét helyszíneken (így pl. a "Cemetery"-n is) már kezdéskor be van kapcsolva..amúgy külön poén flashlight nélkül játszani, az igaz... 
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."