HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#407 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 09. 09:09

na ezt majd megnézem :) mint említettem, sajna gyenge a gép és a töltögetést (~2 perc) nem bírom kivárni ahol kell majd...

megnézem mikkel lehet ezt eljáccani, de ami robban, gondolom mindig sebez is... nagyot? :D

Idézet

bban a teremben is van egy Holy Item odafent az egyik sarokban, és csak a PK-Jump segít (pl. azt a titkot is nagyon utálom

én egy zöld-piros health-ért (megahealth?) végigugráltam a neonokon, úgy próbáltam meg elérni, de uccsó már túl messze volt :D

Asylumnál már a kiszakadt ajtót is a falnak támasztottam, de azon sem sikerült felugrani :(

egyébként a blessing miért lett gyengébb a vitalitynál? :D

#408 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 11:58

Iszonyat fura Trauma után újra Insomnián játszani. Untouchable vagyok :D. Mint mikor a Mátrix1 végén Neó fél kézzel felpofozza Szmissz ügynököt. :box2:

A Cemetery-n kapásból elakadtam, mert jóúttörőhez (vagy inkább agresszív kismalachoz) méltóan menet közben szétlőttem az összes objectet, és a végén nem tudtam bejutni a három ammóhoz. Próbáltam a lámpa tetejéről beugrani, barikádot építettem a szanaszét heverő koporsóállványokból, de valami láthatatlan fal mindig visszalökött. Még egy bazinagy kőkereszt is odacipeltem, de arról se ment.

Aztán előröl kezdtem az egészet, de ezúttal gondosan ügyeltem a hordókra. Az egyiket direkt az összedőlő építmény alá tették, azt is ki kellet menteni előbb (persze ezt neked minek magyarázom? ;)). Erre a robbantós módszerre magamtól nem jöttem volna rá egyhamar. Köszi.

A Train Station pályán én a kólaautomatáról akartam felugrani, de nem sikerült. Remélem ez a PK-jump majd segít, ha eljutok odáig.
:jump:

#409 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 14:21

én is elkezdtem megint, természetesen insomnia fokozaton :p múltkor elkezdtem nightmaren is, de az nekem túl nehéz volt... hát igen, koca-gamer vagyok :Đ
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#410 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 19:43

...a voice from the darkness.....

Doomer, pedig jól gondolkodtál, és a terved életképes!  :up: Ugyan én sem tudtam megcsinálni (igaz, csak két-háromszor próbáltam, aztán otthagytam), de Varus az egyik videójában, amiben két másik, alternatív elérési utat mutat be, ezt is szerepelteti. És megcsinálja: el tudja érni az utolsó neonról a MegaHealth-et (igen, az a piros-zöld valami - egyre gondolunk!)...  :respect: Gondolom, megfelelő időzítés meg egy kis bunnyhoppolás kérdése az egész, mindenesetre a "Docks" egy-két titka is pont ilyen..képtelenségnek tűnnek, de mégis oda lehet ugrani...

Peti, az Insomnia, ha máshol nem is, a "Docks"-on be fog jönni... :D Amúgy tényleg túl könnyű, már csak azért is, mert itt még a CheckPointoknál visszakerül a HP 100-ra. Bizony, az összedőlő építmény alatti hordót ki kell menteni onnan, de erre van néhány másodperced... :) Ha meglesz a "Cemetery", az "Atrium Complex" semmiség lesz, viszont a "Catacombs"-ban újra szenvedned kell majd egy kicsit... A "Train Station"-ön arra a Secretre (Holy Item, fent a sarokban) egyelőre csak a PK-Jump ismert...

HavocS, ha úgy nézzük, én sem vagyok több: a PK a Doom1 (vagy 2? már nem emlékszem) óta az egyetlen(!) FPS, amivel játszottam. LOL! Mellette csak a TR van, bár az számomra már nem is játék. Amúgy meg semmi más (legfeljebb kipróbálás szintjén) - tudom, hogy ez most furán hangzik, de egy ideje már egyáltalán nem vagyok gamer... :)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#411 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 23:15

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 9., szombat - 20:43

el tudja érni az utolsó neonról a MegaHealth-et

hát mostmár egyre jobban rémlik hogy az uccsó neot valszeg szétlőttem és lóg, ezért nem sikerült :D vagy alapból olyan? na mind1.

az asylumnál hogy kell megszerezni azt a vackot? már próbáltam az ablakon keresztül felvenni én kis naív :D

#412 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 23:59

Hmm..lehet, hogy nem egy neonról beszélünk, mert úgy emlékszem, hogy az fent marad, nem szakad le..és pont hosszában helyezkedik el a MegaHealth-titokkal szemben...

Az "Asylum" kinti titkát én is próbáltam belülről, még annak idején, LOL! De rájöttem, hogy onnan nem fog menni, szóval elkezdtem az épületen valami létrát keresni, hátha... Ha létrát nem is, de a bejárat mellett jobbról "mászható falat" (ja, ha már elmegyógyintézet :p) találtam, néhány méterre a bejárattól: kicsit meg van ott töredezve a tégla, és fel lehet ugrálgatni. Majd utána fent már könnyű a dolgod, de azért ügyesnek kell lenni (ilyen ferde/hajlott ugrásokat kell majd csinálni), és érdemes menteni minden fontos mozdulat előtt, nehogy leess és megint kezdhesd az egészet alulról... Amúgy van flashlightod (világítás, az "L"-el tudod kapcsolgatni, de az "Asylum"-on automatikusan be van kapcsolva már az elején)? Ha nincs ("képkártya"-függő), úgy lehet, hogy túl nehéz észrevenni azt a helyet, ahol fel lehet ugrálgatni...

Egyébként nálam is sokáig tart a töltés, mivel csak 384 MB SDRAM-om van..többel biztos gyorsabb lenne (az AOD is érezhetően gyorsabb lett, miután a 256 MB mellé kapott még 128-at)...

Vitality (100) vs. Blessing (200)... Tényleg, ezt én sem értem: szinte az egész Trauma alatt nekem végig be volt téve a Vitality, mert az a jobb, csak éppen azt nem értem, hogy akkor miért nem az a drágább? Hiszen a Blessinggel a Health-ek (amik valami 25%-kal növelik az erőt, vagy mennyivel?) nem mehetnek 100 fölé, ott csak kezdéskor lesz 150-ed..viszont a Vitality-vel visszamehetsz egészen a 150-es értékig is, meg persze szintén annyival is kezdesz...

#413 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 09:00

nameg ha jól rémlik vitality hamarabb megszerezhető mint a blessing, ezért sincs sok értelme...

flashligthal majd próbálom. egyébként én egész idő alatt nem használtam, erre most jut eszembe hogy asylumban töksötét van és orromig se láttam :omg: de azért megcsináltam párszor így :) :) :)

meg a másik, hogy próbáltam a cemetery hordós robbantását, de csak az egyikkel nyílt ki a fal (ahol a boszik is jönnek egyszer). a másiknál meg csak eldurrant a hordó és nem történt semmi. én meg pislogtam hogy akkor most kész...

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 10. 09:07 -kor

#414 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 12:31

DOOMER, lehet hogy nem raktad elég közel a hordót. Én nekitámasztottam a falnak (vagyis annak a kis kriptának vagy miaszösznek) és simán berobbant az oldala.

SYS_TRhu, a Catacombson csak két Holy Itemet találtam. Az egyiket a pálya legelején a nyílásban, a másikat bent az egyik magas oszlop tetején, de azt nem tudom elérni. Felmászok az egyik oszlopra a kötélen, de ott megáll a tudomány. Ez volna a gyökéren ugrálós rész? Nem mondod komolyan! :reklamacio: :D
És hol van a harmadik?

#415 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 12:50

catacombsban én találtam +1t,  egyik fali sírban van, ahol a falon több szinten sírok vannak és hordós állatok jönnek ellened. de oda sem tudtam beugrani.

prison 4 csillagos, 2 ammot nem találok :( pedig már a kiskanállal kivájt járat végét is megtaláltam :D

#416 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 13:05

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 13:50

prison 4 csillagos, 2 ammot nem találok :( pedig már a kiskanállal kivájt járat végét is megtaláltam :D

A tusolóban az egyik csatornanyílásba le lehet menni. Van lent két ice-ammo meg két rosszfiú. :)

#417 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:08

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 13:50

catacombsban én találtam +1t,  egyik fali sírban van, ahol a falon több szinten sírok vannak és hordós állatok jönnek ellened. de oda sem tudtam beugrani.

Köszi, megtaláltam és meg is szereztem. A tologatós-robbantós módszer itt is bevált, bár ezúttal én magam voltam a merénylet célpontja. :)

Kicsivel visszább van egy kör alakú terem, ahol meghagytam pár nagy dinamitládát. Azok közül az egyiket odatoltam a lyuk alá; szerencsére a méretéhez képest könnyen mozgatható. Ezután ráálltam a tetejére - háttal a lyuknak -, majd hátra és felfelé ugrás közben magam alá lőttem a PK-val. Egy kicsit ijesztő, de hatásos. :D

#418 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 17:04

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 14:05

A tusolóban az egyik csatornanyílásba le lehet menni. Van lent két ice-ammo meg két rosszfiú. :)

azért ennyire könnyen nem oldódik meg a dolog, mert ismerem a helyet és azokat fel is vettem :)

#419 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 20:09

Peti, de... :D Az az a "gyökér hely"..a gyökereket kell használnod, és azokon átlendülni a titokhoz. Piszok nehéz: mert nem elég, hogy gyökerekről simán lecsúszhatsz, ráadásul még az ugrásokat is túl könnyű elméretezni. Így könnyen előfordulhat, hogy eléred ugyan a titkot, és meg is szólal a hang, ám a Holy Itemet már nem tudod felvenni, mert átrepülsz a hely felett vagy éppen lecsúszol róla. Velem ez többször is előfordult. Ha a gyökerek jól vannak pozícionálva (a kiálló kis részeiket lehet ugrásra használni), akkor akár egyetlen ugrással is el tudod érni a titkos helyet (mégpedig a startponthoz legközelebb álló gyökér használatával - by DuhVoodooMan, PK-Fórum)... A PK-val tudod piszkálni a gyökereket, hogy úgy álljanak, ahogy szerinted sikerülhet az átjutás... A hiányzó titkod a kis híd alatt van..az egy másik utálatos hely, mert nekem mindig gondjaim voltak a kijutással. Szóval az egyik kis híd alatt van egy MegaHealth, azt kéne megszerezni..ami nem is nehéz, csak kijutni macerás... :D Ja, igen..csak SYS, mert a "TRhu" csak azért kellett, mert az eredeti nickem már foglalt volt...  :o

Doomer, az ammók nekem is gyakran el szoktak maradni..csak úgy, valahol. Sajnos az a két hiányzó akárhol lehet..át kell fésülnöd a legelejétől a terepet és benézni mindenhová, mást nem nagyon lehet tenni ilyenkor. Legalább beleivódik az emberbe a "hely szelleme"... :D Egyébként megnéztem egy TXT-ben, és a Blessing 1-5, míg a Vitality 4-2..fejből a fene sem emlékszik rá, használni meg úgyis szinte mindig ugyanazokat a kedvenceket használjuk... :) A "Cemetery"-n a kettő közül pontosan melyikre is gondolsz? Ahol a sarokban van a hordó (ez a későbbi titok), ott ugyanazon a területen, a kijárat felé nézve a jobb oldalon a kijárat felé kell elgurítani, és talán a második vagy a harmadik "falpanel" a jó, a kijárattól visszafelé számolva..kicsit át is lehet ott látni az illesztéseknél egyébként, és én mindig jó közel szoktam tolni a falhoz, biztos ami biztos... A másik Secret egy MegaHealth, amit szintén úgy kell berobbantani, és amihez meg kell menteni a hordót az előző (szomszédos) területen..ez is látszik kívülről, és csak oda kell tolni a hordót, ez a fal biztos gond nélkül beszakad... Asylum..ha végig sötét volt az épületben, akkor valószínűleg nem működik Nálad a flashlight, mert az a sötét helyszíneken (így pl. a "Cemetery"-n is) már kezdéskor be van kapcsolva..amúgy külön poén flashlight nélkül játszani, az igaz... :)

#420 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 20:49

végignéztem vagy 3x az egész pályát, nincs sehol... :(

4 csillag esetén legközelebbi játéknál már csak az ammora kell koncentrálnom, nem? vagy egy játékon belül kell, hogy meglegyen az 5 csillag?

a hordóknál mindegy mejik mejiket robbantja?

van egy kis kripta, aminek a tetején van az aranykereszt. elméletileg a bejárattal szembe állva jobbról van egy kis fülke, ahol ammo van. na azt próbáltam robbantani, a fülke rövidebbik fala mentén.

Idézet

A hiányzó titkod a kis híd alatt van..az egy másik utálatos hely, mert nekem mindig gondjaim voltak a kijutással.

nahát, szerintem az pedig nagyon könnyű hely... csak nem a megahealth helyén kell felugrálni, hanem körbe kell menni a peremen és a híd mellett felugrálni.

#421 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 21:16

Oké SYS :). A híd alatti MegaHealth-et megleltem korábban is (szerintem is könnyű hely), csak ezekkel a gyökerekkel nem vagyok kibékülve. Jobb lesz, ha jegelem a témát pár napra.

Doomer, a Prison elején a kantinban a lépcsők alatti ammókat megtaláltad (1-1 mindkét oldalon)? Ja és van egy szoba, ami csak akkor nyílik ki, ha már teljesítetted a pályát, de már nem emlékszem hogy van-e bent két doboz karó vagy nincs.

A Cemetery-n nem az aranykeresztes kripta felől kell robbantani, hanem a másik oldalról, ahól a hordó is van - így csak pár métert kell gurítani.

#422 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 22:30

Doomer, lehet, hogy túl sokat "bénáztam", amikor először próbálgattam azt a MegaHealth-es titkot, és valahogy azóta megmaradt bennem egyfajta "félelem"...  :o Így azt mindig nagy ívben elkerülöm, még Traumán is, pedig ott lehet, hogy néha jól jönne. Köszi a tippet, majd megnézem a körbe-körbe ugrálást, mert persze én nem úgy csináltam, és lehet, hogy azért találtam olyan nehéznek a kijutást...  :up:

Igen, ha már a 4 csillag megvan, akkor legközelebb már csak az ammóra kell figyelned, ez szerencsére mindenhol így működik. Ezért mondtam, hogy lehet több lépésben is, nem kell egyszerre mindet. Az összesített statisztikát mindig meg tudod nézni ott, ahol a kiválasztott helyszínt betöltöd (gyakorlatilag ezt hívja a program MAP-nek): a bal alsó sarokban kiíródik a neve, és fölé húzva az egeret, a program kiírja a rá vonatkozó összesített statisztikát, minden nehézségi szintet figyelembe véve (ezt én is csak véletlenül vettem észre egyszer). Ez egy nagyon klassz tulajdonság...  :cool: Egyébként Peti tippje jó, nekem is eszembe jutottak azok a lépcsők alatti MegaPackok...

Peti, lesd meg ezt a videót (by DuhVoodooMan) - talán segít, mert mutatja, hogy hogyan álljon a gyökér, ill. az ugrást és a célba érkezést is. S nem is nagy, csak 4.31 MB... :)

#423 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 22:38

Már nem kell... :cool:

Nem hagyott nyugodni a dolog és addig tarzanoztam, míg végül sikerült két gyökeret érintve átugranom. Nem is volt olyan nehéz, most már bármikor megcsinálnám :D. Minden csak a jól megválasztott kiindulóponton múlik.

#424 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 23:00

Nagyon helyes és gratulálok!  :up: Amikor nekem sikerült, utána azt mondtam, hogy soha többet, de valóban, igazad van: a megválasztott kezdőponton (hol állsz, meg a gyökerek pozíciója) dől el minden. Insomnián meg van lehetőséged bármikor menteni, úgyhogy... ;) Amúgy én is úgy szoktam lenni az ilyenekkel, hogy nem hagynak nyugodni, és addig nem hagyom őket ott, amíg nem sikerülnek..viszont anno pl. a "The Palace" azon gonosz titkát muszáj volt otthagynom, igaz, utána elég hamar sikerült, biztos azért, mert már lehiggadtam és kitisztult a fejem egy kis séta után... :D

#425 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:24

Idézet

Doomer, a Prison elején a kantinban a lépcsők alatti ammókat megtaláltad (1-1 mindkét oldalon)? Ja és van egy szoba, ami csak akkor nyílik ki, ha már teljesítetted a pályát, de már nem emlékszem hogy van-e bent két doboz karó vagy nincs.

sajna még mindig nem ijen egyszerű :D :D lépcsősből három van, azokat is felvettem... de ez a kinyílós szoba érdekel. ez hol van, mert ijen nekem nincs/nem találkoztam vele?

#426 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 20:03

Legalább kettő ilyen is van, és mindkettő Secret (bár az egyikkel, ami egy börtöncella, nem kell a végéig várni)..s mivel 4 csillagod már van, kellett járnod ezeken a helyeken is. Átkutattad az irodákat a vége felé rendesen? Jártál ott is, ahol egy Freak-et kínoznak (nem a villamosszékest, hanem egy másikat), és ott is felvetted a lőszert? Ha gondolod, tölts fel egy mentést, vagy küldd el, és gyorsan átfésülöm az egészet..aztán megmondom, hogy merrefelé keresd (persze a pontos helyet azért nem)... :) Akkor legalább kipróbálnám azt is, hogy hogyan fér össze a PK meg az SP2, mert odakint néhányan mondták, hogy az SP2 óta a legújabb patch-csel nem akar menni a PK rendesen...

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.