HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#447 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 15. 12:26

Thanx!  :respect:

Én a kártyák beszerzésénél a fejezetek közti főszörnyektől félek. Ugyanis időhatár van. Nos anno pl. kalapácsos szörnyet még god módban sem sikerült időhatáron belül amortizálnom. :) No majd összeszedem magam...

ui: most töltöm a régi-uj Military Base demót. :) Egy hete van X800 Ati-m, kiváncsi leszek az uj effektekre. Eddig Ti4200-őm volt, azon ugy se lett volna nagy változás.
És nagyon várom nov.22-őt, a küldetéslemezt. :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 10. 15. 12:39 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#448 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 12:44

...a voice from the darkness.....

Thor-nál a Világrekord bőven 1 perc alatt van ( :eek: ), már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi is..szóval nem olyan nehéz az az 1:20 sem...  :cool: Használhatsz ellenük kártyákat, azokat, amelyek már megvannak. Például Thor ellen használhatod a Haste-kártyát..egyébként a fenti eredményben is benne volt egy "Double Haste", ha jól emlékszem... Továbbá a 2X-es vagy 4X-es sebzés (Rage), meg a 2X-es fegyver-visszatöltés (Dexterity) sem árt...  :smoker:

A "Military Base" felújított változata szakítani fog a kártyáddal...  :up:

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#449 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 13:05

hm hm gyurhattok sráco mert painkiller lesz cpl world tour-on :)))
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#450 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 13:34

A Catacombson én csak a szoliztatós módszert ismertem. Egyszer meg is mutattam húgomnak, hogy meggyőzzem a délidőtájt történő magas fényvédőfaktorú naptej nélküli napozás, és a túlzott szoláriumozás veszélyeiről. :cool:

Ha ez a tüskésbőrű tényleg Alastor, akkor valószínűleg átesett egy ajakcsökkentő plasztikai műtéten. Így már egyáltalán nem emlékeztet Angelina Jolie-ra (alias Ms Croft). ;)

9600XT-n rendesen belassul a demó, ha a 'Dynamc lights' High-ra van állítva, amúgy szép. A 'Bloom'-mal engem ki tudnak kergetni a világból :down: . A 'Detail textures' kapcsoló továbbra sem működik, pontosabban kilőhetetlen (a hatása akkor is érvényesül, ha nincs kipipálva). És még egy apró bug: ha bármit állítok a video settingsen, akkor a grafika "ledobja magáról" az anti-aliasinget és csak a kilépés-újraindítás hozza helyre.

#451 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 19:32

catacombson gondolom tudjátok, hogy ha leesel, még nem biztos hogy meg is halsz :D van ott lent szemben egy perem. ha én lecsúszok, mindig megpróbálom arra kormányozni magam. mondjuk felugrálni a majdnem sima falon nem könnyű, de nem olyan nehéz mint mondjuk foresten feljutni a boltívre :)

Guardian nálam 00:41 a rekord :D

#452 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 19:45

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 14:05

hm hm gyurhattok sráco mert painkiller lesz cpl world tour-on :)))

csak nem magyarországon... bár szerbia nincs messze :D

* február: Kína
    * március: Spanyolország
    * április: Szerbia-Montenegro
    * május: Brazília
    * június: Svédország
    * július: USA
    * augusztus: Taiwan
    * szeptember: Japán
    * október: Nagy-Britannia
    * novembver: Chile
    * december: USA (döntő)

első helyezett: 1 millió dollár!  8)

#453 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 22:05

cathedral megvan, necrogiant... khm 48/49 ammo mire kinyírt, ehh :D

tudtam hogy kellene az az iron will kártyesz :D

#454 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 16. 17:16

Doomer, én is ki szoktam néha ugrálni a "Catacombs" végén a tűzhalál torkából.  :D De mostanában elég gyakran előfordult, hogy valamiért nem sikerült (a patchek pedig ebbe úgysem szólnak bele)...  :think: Viszont, ha éppen aktiválod az "Iron Will"-t, akkor akár a tűzbe is beleugorhatsz: kiesel a semmibe, a pálya hamar eltűnik a képből, és örökké csodálhatod a felhős eget; az örök zuhanás lesz a végzeted (nem halsz meg, és azután sem, hogy a kártyák inaktiválódtak)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 16. 17:17 -kor

#455 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 20:59

na ez jó nap volt, 4 pályát is sikerült 5 csillagosra gyúrni :) most jön town. előre látom hogy sokat szekerészek majd :D

az opera boltíves secretje kicsit kényelmetlen volt, vagy 20.ra sikerült csak. az asylum viszont könnyen ment :)

#456 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 21:29

Akkor mindjárt beérsz Doomer, mer én elég lassan haladok (kb. 1 pálya/nap). :)

De megvan az Abandoned Factory, jippííí!!! Itt szenvedtem eddig a legtöbbet, ráadásul nem is a nehezen elérhető cuccokkal. Valami bagatell helyen elhagytam két ammo-t, és egy órán keresztül bóklásztam mire meglett.

Sys, nekem nem volt gond az objectekkel. Nem tudom milyen trükkre gondoltál, de nekem anélkül is meglett az összes. Pl. volt egy-két konténer, amit két rakétával lehetett szétnyomni, meg néhány apróság, amiről elsőre nem is gondolná az ember hogy szétlőhető. :)

#457 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 17. 10:40

Doomer, szép munka!  :up: A legjobb az egészben az, hogy már túl vagy azon a szemét operás Secreten...  :)

Peti, elhiszem, hogy nem volt gondod az objectekkel az "Abandoned Factory"-n, és néhány napja, miután a 3. demó kijött, már tudom is, hogy miért... :) Mindig is érdekes volt, hogy sokaknak baja volt ott, míg mások meg túlteljesítették...  :eek: Vajon hogyan lehetséges ez...? Megint nem fogok tudni rövid lenni, de el akarom mondani a teljes sztorit...

Még augusztusban nyitottam meg a PK-Fórumon a "Factory - Destroying all objects by the easiest way..." című topicot, mert találtam megoldást a problémára. Ott minden le van írva részletesen, de persze angolul... :) Szóval kezdem az elejéről: akik nekiláttak a "5 Stars Challenge"-nek, többnyire "koppantak" az "Abandoned Factory"-n, mert a 157 lerombolható objektum helyett CSAK 154 van a pályán - és ez így IGAZ (a legvégén annak a 3 konténernek is lerombolhatónak illene lennie, és egy Fan, Dooges', csinált is ehhez egy működő javítást). Azonban, szerencsére vannak trükkök, amikkel lehet növelni a lerombolt objektumok számát, így egy jó ideje már nekem sincs gondom ott: akár többszáz lerombolt objektumom is lehet a statisztikámban (ennek száma a stake-ektől függ)... :D

Mi volt a kiindulópont? Először is az, amit a fenti bekezdésben mondtam: hogy lehet, hogy nekem állandóan csak 154 volt, míg másoknak akár 170 felett is?! Valamint hogy lehet az, hogy néha nekem is volt 155 és egyszer 156 is?! Ezek a dolgok foglalkoztattak, de nem jutott eszembe semmi hasznosítható... Odakint is, mindenféle teóriák kezdtek terjedni, hogy ez meg az a jó megoldás, hogy meglegyen..én kipróbáltam mindet, egyik sem működött. Megcsináltam vagy 30-szor is a pályát, különböző módokon, kilőttem a konténereket (nem kell nekik rakéta sem) meg az összes poroltót/gázpalackot is, de sosem lett meg a 157, nemhogy még annál is több... Úgyhogy átmenetileg "feladtam", és félretettem az egészet (kényszerűségből): már csak az az egy csillag hiányzott, de nem tudtam mit kezdeni vele (ez volt június elején)... :( Aztán az egyik későbbi végigjátszásom keretében (augusztus közepén) tettem egy érdekes megfigyelést: a "City On Water"-ön mindig is szerettem a vízbe lövöldözni, de akkor valahogyan észrevettem, hogy ha a StakeGunnal lövök a vízbe egy karót, akkor utána a Statisztikámban a "Objects Destroyed" száma nőni fog eggyel! Hoppá!  :omg: Utána nem sokkal tettem még egy érdekes felfedezést, azt meg a "Town"-on: ellőttem egy stake-et, és nőtt a lerombolt objektumok száma..ám itt nincs víz, akkor meg hová lőttem? Nos, egy égő háztetőbe! Utána kipróbáltam tudatosan is, és működött! Ha "elsüllyesztesz" vagy "elégetsz" egy karót, nőni fog a lerombolt objektumok száma. Azonnal az "Abandoned Factory"-re gondoltam: tudtam, hogy ott nincs víz, de van tűz, és pl. kilőhetnék a pályáról is, hátha az is számít (számít bizony, bár nem mindenhol: pl. akár a "Snowy Bridge"-en, ha kilövünk egy karót a havas hegyekbe, akkor ott működik)...

A megoldás... A megoldás az lett, hogy belelőttem egy karót az egyik égő tartályba, egyenesen a tűz közepébe: s voila, a program növelte a lerombolt objektumok számát! Ezután lelkesedésemben megnyitottam a fentebb említett topicot a PK-Fórumon...  :cool: Ám az továbbra is nyitott kérdés maradt, hogy másoknak hogyan sikerült, mert hiszen, senki nem említette, hogy tudatosan karókat lövöldözött volna az égő tartályokba..az az én felfedezésem volt, de mások nem így érték el (de nem tudták megmondani, hogyan)...

A legújabb felfedezés: a válasz a nyitott kérdésre (lehet, hogy van több válasz is?)... Még mindig a StakeGun a felelős, de hozzá kell vennünk még a Maso Commandereket is! Tudjátok, azok a lángszórós fickók, akik előszeretettel hajigálnak gránátokat is az emberre (pfuj, utálom őket, mert pl. Traumán egy gránát nagyon sokat tud már sebezni). Na már most, a PK 3. demójában ("Military Base") észrevettem, hogy ha sikerül felrobbantanom őket egy karóval (ehhez hajszálpontosan a fegyverük csövébe kell tudni lőni), akkor is aktiválódik a bug: a lerombolt objektumok száma nő eggyel! Ez lehet talán a végső válasz: akiknek nem volt gondjuk az "Abandoned Factory"-n, bizonyára felrobbantottak a karókkal néhány Maso Commandert (legfeljebb utána nem néztek bele a Statisztikába és nem vették észre a változást), minek következtében mindig nőtt eggyel a "Objects Destroyed" értéke...

Ezt a legutóbbit én is csak azután vettem észre, hogy gyanússá vált, hogy a demónál a végén hogy' a bánatba' lehet nekem 98 leromboltam a 91-ből... Eszembe jutottak a Maso Commanderek meg a StakeGun, így adtam egy esélyt a dolognak, és..bejött...

Peti, majd Te is próbáld ki ezeket - működnek! Amúgy közeledsz a "Ruins"-hez, ahol kemény lesz majd minden ammót összeszedni. A "bebetonozottról" sem szabad megfeledkeznünk, így ezt is mondom, Doomernek is: ha a kiindulópontot vesszük, akkor a bal oldalon van, a pajzs közelében - kicsit nézelődj ott, de nem túl könnyű észrevenni, mert teljesen a kőpadóban van, ráadásul két nagy kőlap között (így csak egy igen kis része látszik ki). S csak egy módon tudod felvenni: ha fölé állsz, bevárod a kalapácsost, és hagyod, hogy pár jól irányzott ütést mérjen a fejedre ("Iron Will"!). Sajnos csak így megy, és még így is szerencse kell, mert nem mindig sikerül, de ha igen, akkor egy pillanatra "lesüllyedsz" a két kőlap közé, és utána ha benézel a Statisztikádba, már látni fogod, hogy megvan az anyag... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 17. 10:47 -kor

#458 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 13:05

Militari Báz: hát rohatt éggy patkány helyre rejtették az egyik aranyserleget. Megszerezni nem volt olyan nehéz, de mire rájöttem hogy hol is lehet... huh :). Aranyos a 'People Can Fry' feliratú konténer :lol:, bár biztos szerepelt korábban is, csak nem vettem észre.

Most a Ruins-on kergetjük egymást Guardiannal. Az egész játék alatt összesen nem quicksave-eltem annyit, mint most :D. Eddig 101 ammót szedtem fel (a 102-ből), és már csak 11 HP-m van, de szegény monstrum sincs sokkal jobb bőrben. Komolyan félek, hogy megbotlik és összetöri magát, mielőtt megtalálnám az utolsó adag lőszert (úgy vettem észre, hogy néha akkor is sebződik, ha egy ujjal sem nyúlok hozzá) :). A levegőben "lógó" shotgun töltényeket sikerült begyűjteni. Esetleg van még hasonló huncutság a pályán?

...hoppá, közben most olvasom, amit a bebetonozott lőszerről írsz - mindjárt ki is próbálom. A StakeGun-nal kapcsolatban igazad lehet, ugyanis elég gyakran nyírom ki a Maso Commandereket karóvetővel, vagy golyószóróval a fenti módon. Akkor az valószínűleg pusztán véletlen egybeesés, hogy nekem pont 157 lett a végére. :think:

#459 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 17. 14:58

Peti, nézd meg az üres hordókat is, a raktárakban: azokon is ott a "People Can..." felirat, sőt, még a logójuk is. ;) Korábban pl. az "Abandoned Factory"-n szerepelt még ez. Amúgy az UFO is poén a végén, meg többek között az van ráírva, hogy Lajka (persze orosz helyesírással)... :)

Ruins... LOL! Akkor Te is pont úgy jártál, mint én: rengeteg QuickSave, aztán a végén egy órán keresztül kerestem az utolsó ammót. Aztán meguntam és "belőttem" BarfHappy MiniRadarját (ez egy kis LUA-segédscript, amit egy japán csajszi írt), hogy lokalizáljam: és megtaláltam, tökéletesen a "betonba" ágyazódva - nem csoda, hogy a radar nélkül nem vettem észre, nem is nehezteltem emiatt magamra... A trükközés már nem vészes (csak félek, hogy 11 HP-vel nem fog már sikerülni, hacsak nincs az "Iron Will" a tarsolyodban), csak előbb valahogyan találja meg az ember...

Igen, az "Abandoned Factory"-n az csak véletlen egybeesés volt, 99%-ra biztos vagyok benne. Majd legközelebb, ha arra jársz, próbáld ki, hogy egyáltalán NE használd a karóvetőt, ill. legfeljebb a gránátvető részét, miközben ugyanúgy próbálj meg lerombolni mindent. Akkor csak 154-et fogsz tudni elérni, azt garantálom... :( Ám ha mégsem, akkor az egy nagyon érdekes dolog...  :think:  :D Egyébként a bug CSAK a stake-ekhez kapcsolódik (ezért el is neveztem "stake-bug"-nak, bár az "Objects Destroyed"-ra hat), szóval nyugodtan felrobbanthatod pl. a forgótárassal a mazókat, abból még nem lesz eltérés. De fogalmam sincs, hogy miért olyan speciálisak a karók különben, hogy ennyi baj van velük: velem számtalan szinten előfordult már, hogy az "Objects Destroyed" jóval több lett, mint amennyi a program szerint elérhető...

Szerkesztés:  :offtopic: LOL, most látom, hogy az idézeted végére odaírtad Bendegúzt! Jaj, hát tényleg..ő mondta ezt! LOL!  :D Hirtelen a következő szösszenet jutott róla eszembe...

"
...
Isten: Én vagyok az Isten.
Ruhatáros (halálkomolyan): Én meg a Michael Jackson!
...
"
(uristen@menny.hu)

LOL

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 17. 15:03 -kor

#460 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 20:38

nahát ez baromi jó...  :mad:

éppen train station uccsó secretjét vadászom, amikor kifagy gamma. azóta akármilyen savegamet töltök be, kifagy painkiller :(

és még feltölteni sem tudom hogy megnézzétek, ultraweb szórakozik itt velem...

:reklamacio:

#461 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 22:29

Na ez tipikusan a "sohaabüdöséletbe megnemtaláltamvóna" kategória, ha nem segítesz. Meg persze hála a japán bigének is :D. Csináltam is pár screenshot-ot az utókornak, de végül is... ha én megtaláltam szóbeli eligazítás alapján, akkor másoknak is menni fog ;). Az egészségi állapotom nem okozott gondot - maradt még egy kör a kártyákból (Mercy rulez).

[OFF]
Hát igen az Indul a bakterház alapmű. Akárcsak a Painkiller. :Đ

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 15:58

Isten: Én vagyok az Isten.
Ruhatáros (halálkomolyan): Én meg a Michael Jackson!

:nevet2:
[/OFF]

Doomer, én ugyanígy jártam még nagyon régen a Catacombson, de akkor még az 1.0-t használtam. Le kéne töltened egy patchet, hátha az segít. Most milyen verziót futtatsz?

#462 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 08:39

Sys, olvastam a kinti postjaidat :up:. Örülök, hogy van közülünk valaki a tűz közelében, így biztosan időben hozzájutunk a fontos információkhoz. :)

Tegnap még gyorsan elintéztem a Castle-t. Ahhoz képest, hogy annak idején ezt szidtam a legjobban a kártya megszerzéséhez kiszabott feltétel miatt (összes Holy Item begyűjtése :eek:), most ez bizonyult az egyik legkönnyebben teljesíthető pályának. Elsőre sikerült átugranom a toronyból a bástyára, utána elsőre átegyensúlyoztam a rúdon. A híd alatt is brillíroztam.

Igazad volt, a Forest után ezek az akrobatikus mutatványok már hátulról, csukott szemmel, bal kézzel mennek, de a Docks-tól azért még parázok :D. Visszakanyarodva a feliratokhoz - eszembe jutott a hajó neve: Lumbago :nevet:

#463 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 13:48

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 13:44

A "Military Base" felújított változata szakítani fog a kártyáddal...  :up:

Hali!

Szakit bizony és szépek az új effektek. (a repülőhajtóműből kiáramló hő :up: )

No meg néztem a secreteket is...

Kép

Itt yóól megszenvedtem, mire rájöttem, hogy a ládát rakétával lehet felugrasztani a betonpárkányon. Felugrani viszont nem sikerül. A "killer jump" amire a francia csóka utal azt jelenti lőjek egyet magam alá a raketétavetővel?
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#464 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 18. 14:38

Brett Shaw, a PK-Jump a PainKiller-fegyverrel (az alapfegyver) hajtható végre. Rá kell állnod arra a dobozra, és a másodlagos tüzeléssel jól megsorozni, s közben ugrálni (akár többször is). Nem lesz könnyű oda feljutnod, én is nagyon sokat el szoktam szórakozni vele...  :rolleyes:  Viszont van egy sokkal egyszerűbb módszer is, amihez nem kell PK-Jump, de annál több szerencse szükségeltetik hozzá: még az elején, amikor először jársz ezen a területen, kíméld meg a három hordót, amik a fal mellett vannak, és használd fel azokat a feljutáshoz. Ez abszolút a saját módszerem, és mindig megpróbálom (persze az elleneket előbb el kell intézni): fel lehet ugrálni a hordókon és el lehet érni a titkot..ám általában elburul az egész, és onnantól már csak a PK-Jump marad... :)

Peti, amikor az "Abandoned Factory"-s felfedezést tettem, már nem bírtam megállni, hogy ne regeljek oda. Annyit kaptam már Tőlük, és akkor úgy éreztem, hogy végre tudok valamit adni én is. Amúgy alig vannak postjaim: inkább olvasom, de azt szinte napi rendszerességgel (sajnos mostanában elég kihalt). Rengeteg tudást felszedtem onnan, szóval nagy respektet érzek az ottani oszlopos tagok felé, azért is emlegetem Őket név szerint olyan sokszor... ;) A "Castle"-ön megint megszereztél minden titkot? Nekem mikor sikerült, utána azt mondtam, hogy soha többet: a legelején a hidas Secret nagyon gusztustalan, állandóan lezuhantam. Mondjuk lehet, hogy most már jobban menne... De tudod, már megvolt a Secret-csillagod azon a szinten (azért kaptad a kártyát), szóval már nem volt muszáj azt újra teljesítened, csak a maradék négyet. Vagy csak úgy poénból megint megcsináltad a titkokat is? :) Gratulálok akkor.  :up:  Lumbago - LOL, mekkora név! :D De nagyon passzol oda. Szeretem a "Docks"-ot, a hangulata, meg az egész környezet miatt. Bár azt nem értem, hogy azok a részeg disznó dockmunkások (nagyon klassz, ahogy az arcomba próbálnak böffenni, meg eltörik a fejükön az üveget, ha kifogyott belőle a szesz) hogyan bírnak ki két rakétát, meg az első karó is miért törik el a páncél nélküli hasukon? Lefogadom, hogy ezt a trükköt is a Pokolban tanulták!  :think:  Amúgy ne aggódj a "Docks" miatt: kicsit komplikált, meg pár Secretnél nehéz ugrások vannak, de azért nem olyan vészes szerintem. Én nagyon féltem tőle, főleg, mert egy csillagom sem volt, szóval a nulláról kellett a maximumra gyúrnom..de ahhoz képest egy vagy két lépésben ment, és sokkal könnyebben, mint gondoltam... Viszont nagyon körültekintőnek kell lenni, pl. az ammókkal is: ne hagyj el semmit, inkább nézz át mindent háromszor is..mert nagyon nagy a terep, és macerás lehet bizonyos helyekre visszamenni...

Doomer, én is pont arra gondoltam, mint Peti: próbáld meg mondjuk az 1.3.5-ös patchet, az a legújabb. Bár ha azt felrakod, fel kell tenned a DX9.0c-t is, különben nem fog elindulni. Vagy lehet, hogy újra kell telepítened a PK-t, mert valami file megsérült? Lehetne akár savebug is, de azok inkább a "Docks"-on (sajna ebbe egyszer én is belefutottam) meg a "Babel"-en szoktak előfordulni, és még a régebbi verziókkal...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 18. 14:40 -kor

#465 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 15:59

Igen a Castle-ön pluszmunkát végeztem :). Mondjuk ahhoz, hogy megtaláljuk az összes Secret Areát, általában meg kell szerezni az összes Holy Itemet is, mert azok többnyire valamelyik titkos helyhez kötődnek. Namost a Castle pont nem ilyen :). A híd alól elegendő lett volna a legeső Itemet elvinni, de ha már ott jártam, gondoltam beugrok a többi likba is :D.
szerk.: nem volt meg a csillag a secretekért, mert a tornyon túli MegaHealth-et nem találtam meg eddig

Brett Shaw, jobban jársz ha a hordókkal próbálkozol, ahogy Sys javasolta. A kockáról elég nehéz PK-jumpolni, legalább is nem olyan eredményes, mint például a leszakadt neoncsövekről. (Vagy csak én nem vagyok elég ügyes hozzá :).)

Tényleg az UFO felirata is eszement. Лайка - 8. Ностромо (Lajka ill. Nosztromo, ha valaki esetleg nem tanult oroszul :p), nameg ott a sarló+kalapács is hehehe :D.

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 10. 18. 16:05 -kor

#466 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 18:56

hááát. 1.15-ös peccs van fenn moszt :blink:

1.3.5? izé... :rolleyes: ahhoz kéne krekk is (de ezt itt nagyon pszt, még meghallják!)

szóval nemtom mi baja van. de nemcsak az a savegame, hanem előtte levő is. több kipróbálásához nem volt türelmem.

pedig éppen találtam egy megoldást, hogy lehet felugrani a vasútállomás éttermében fent levő holyhoz PK jump nélkül...  ehh :mad2:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.