HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#427 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 11. 21:29

A Chapter I-et kivégeztem, megvan az összes csillag az összes pályán. :smoker:

Egy picit más téma: az átvezető animok szövegei nincsenek meg valakinek magyarul? Így sokadjára már elég jól értem, de az angoltudásom még nem az igazi. Jó lenne szóról-szóra ismerni a sztorit.

#428 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 21:41

...a voice from the darkness.....

Peti, már hogyne lenne, de sajnos csak angol van..gondolkodtam én is a fordításon, de nincs időm, sok a dolgom, meg lusta is vagyok..ja, és borzasztóan sok a szöveg a játékban, legalábbis relatíve... Ráadásul számomra már minden részlet teljesen összeállt egy ideje, és talán másnak is elég lesz csupán az angol verzió is...

A kinti PK-Fórumon egy oszlopos tag, Blood Judgment prezentálta már régen a teljes szövegkönyvet..ez ugye teljesen angol, és itt-ott kicsit hozzá is toldott (amit mondjuk nem feltétlenül kellett volna mindenhol)..ráadásul meglehetősen "ömlesztett" formában tárta a nyilvánosság elé. No mindegy, mert a sztori és az FMV-k nézés közbeni teljes megértéséhez szerintem tökéletes, szóval a lényeget ki lehet hámozni belőle... :)

A topic Painkiller Script: Analysis címen fut - s mellesleg a BOOH címe is itt merült fel először, ha minden igaz, Blood jóvoltából. Kicsit később jelentette be talán [DC]BGlad, hogy "Battle Out Of Hell" címmel jön egy kiegészítő, majd az ősz folyamán..Bloodnak meg gondolom, fülig ért a szája, de legalábbis örült abban a topicban... :D

Oh, és gratulálok Neked az első fejezet 5 csillagos teljesítéséhez!!  :up:  :smoker:

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 11. 21:48 -kor

#429 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 21:51

Thx, ez megteszi. Az olvasás viszonylag jól megy. :)
Még épp csak rápillantottam szóval lehet, hogy magamtól rájövök, de honnan veszi az író, hogy a colos angyalt Sammaelnek hívják?

szerk.: Köszönöm, a gratulációt
Kép
de a segítségetek nélkül nem ment volna. :respect:

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 10. 11. 22:01 -kor

#430 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 22:05

Bizony, a neve nem derül ki a scriptből, de a Creditsben szerepel, majd lesd meg... ;) Egyébként a szinkronok nevére rá lehet keresni a neten, s meg lehet nézni, hogy pl. Daniel hangja még mely más játékokban szerepelt...

Ha gondolod, nézz rá erre a topicra is..Fleabay egy másik régi motoros ott (a PowerMad CheatScript készítője), és felvetett pár érdekes dolgot, amit javítani kéne a játékban, ill. amit meg kéne majd csinálni a jövőben. S PCF-ék figyelik a Fórumot..jó az ilyesmit látni... Talán megérjük, hogy a "Ruins" és az "Abandonded Factory" két durva hibáját is kijavítják egyszer..jó lenne...  :up:

De ami igazán tetszett, az [PCF]Adrian utolsó sora: "Balcony is piece of cake! :D Wait till you see some of BooH's secrets..." - a "City On Water" hírhedt titkára gondol, és arra utal, hogy a BOOH még keményebb lesz. No hát, a "5 Star Challenge" teljesítésével azért remélem, az ember valamennyire felnő ehhez a majdani kihíváshoz is...  :smoker:  Vagy pedig Istentelenül ("Now, now... That's not going to impress Him.") fogunk szenvedni (mondjuk néhány helyen biztosan)... :D

Szerkesztés: Á, dehogynem... Csak legfeljebb sokkal lassabban.  :D Ezért puskáztam én is, anno..a franc keresi hónapokig azokat a nyavalyás Secreteket. Viszont..egy dolgot már kitűztem magamban, az utóbbi időkben: a BOOH-hez semmit nem fogok puskázni. Kemény lesz, meg sokáig fog tartani, de megpróbálom teljesen magamtól...  :rolleyes: A TR-ben az ilyesmi alap-dolog volt nálam mindig is, de persze a PK-t kezdetben nem vettem túl komolyan..csak mostanában jutott eszembe, hogy még jobb lett volna, ha mindenre magamtól jövök rá... Na jó, majd ha ott leszünk, egymásnak adhatunk tippeket továbbra is, de a BOOH esetében nem fogok megnézni egyetlen Secret-videót sem... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 11. 22:12 -kor

#431 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 20:29

csókolom, tessék mondani miért van az, hogy az ember másnap újra betölti az állást, a legelső amit megtalál két doboz shoti lőszer? :D szal prison 5 csillagos. meg cemetery is. rossz helyiségből robbantottam a fülkét az volt a baj :)

egyébként a castle csak 4 csillagos. na majd gondoskodom róla :) már csak a lőszer kell.

apropó az atrium comlex is 5 csillagos, bár az könnyű pálya nagyon :)

0 csillagos eddig a factory és a military base :D

jah. remélem tudjátok hogy jó játk a hullákból aranyakat kizavarni. 15 gold darabja - eddig 5 volt a max ami egy hullából kijött :D

#432 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 20:52

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 22:35

Opera House: Hát, itt van az egyik legundorítóbb Secret a játékban, mivel boltíveken kell ugrálgatni, hogy elérjük. A többi igazán semmiség...

Nah épp itt tartok. És az a legszomorúbb az egészben, hogy egyszer már megszereztem mindkét HolyItem-et, csak sajnos nem egyszerre. Amikor legelőször játszottam, akkor begyűjtöttem a pálya legelején a nagykuka mögötti aranyat, de mikor Nightmare-en játszottam, egyszerűen nem tudtam átjutni a kerítésen a korábbi módszerrel. Viszont ugyanazon alkalommal fel tudtam ugrálni a boltíveken a "csúnya helyre". Most átjutottam a kerítésen egy másik mutatvánnyal (a legelső azóta sem működik), de a benti móka nem akar összejönni. Ma még egyszer megpróbálom, ha már elülnek az utcazajok, és én is elég relax leszek. :D

Idézet

Na jó, majd ha ott leszünk, egymásnak adhatunk tippeket továbbra is, de a BOOH esetében nem fogok megnézni egyetlen Secret-videót sem...

Úgy lesz. Erre igyunk! :kocc: :)

Kijött az a demó, amit emlegettél? Láttád már?

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 21:29

csókolom, tessék mondani miért van az, hogy az ember másnap újra betölti az állást, a legelső amit megtalál két doboz shoti lőszer?

:up:

Mi ez a hullagyalázós játék? Darálni kell őket, vagy mincsoda? Rögtön ki is próbálom. :D

#433 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 12. 21:33

Doomer, ez azér' volt, mer' ma jó napod van!  :up: Gratulálok! :) Nekieshetsz a "Swamp"-nek is, ha előbb a könnyűekre hajtasz: csak fel kell szedned minden lőszert, meg elintézni a szörnyet, aztán kész is. Pár perc..talán ez a legkönnyebb az összes közül... :)

Peti, az az utolsó operás Secret egy ideggyilkos..de kitartás, előbb-utóbb majd ráérzel, és sikerülni fog. A legelső, a kukás Secret semmiség, bár azzal is sokat el lehet játszadozni, ha az embernek nincs szerencséje. Én egyszerűen csak úgy pakolászom a kukákat, hogy a lehető legmagasabbra tudjak jutni, és át tudjak ugrani. De lehet azt is, hogy egy újabb kukát nekitolsz egy két-három kukából álló halmaznak úgy, hogy ez az újabb közben azoknak a tetejére kerüljön, Te meg az ő tetejére, aztán már simán át is értél. Olyan max. három-négy kukával meg lehet csinálni, bár mondom, nekem sincs mindig hozzá türelmem, és olyankor hagyom inkább a fenébe (én már megtehetem :p)...

A "hullagyalázás" szinte "kötelező": a halottakból a PK-fegyverrel ékszereket tudunk kitépkedni. És ez nemcsak a "frissen megöltekre" vonatkozik, hanem pl. a "Town" földön heverő hulláira is (akiket azok a mágusok szeretnek nekünk hajítani). Ez utóbbiakat én előbb leszegezem egy karóval, majd nekiesek a PK-val... :D Amúgy ötnél több nem jön ki belőlük, és azt hiszem, hogy néhány esetben nemcsak 15-öt, hanem 20-at vagy 30-at is kap egy-egy ékszerért az ember... Ezek a pluszok a Statisztikában a "Gold Found" értéke mellett egy "+<érték>" képében jelennek meg, szürke színnel... A frissen megölt ellenfeleket a legjobb egy kicsit "tornáztatni" a PK-val a levegőben, s mindjárt hullik is ki belőlük az értékes arany, gyémánt, rubin... Egész "vagyonokat" lehet így összeszedni, főleg pl. az "Asylum"-ban... :D

A 3. demó... Nos, ma egész nap a GameSpotot nézegettem, LOL, de persze nem jelent meg előbb, mint a beígért időpont..arra viszont percre pontosan: este 6-kor már fent volt. Neki is estem és le is töltöttem már (potom 180 MB), de még nem volt időm installálni és kipróbálni. Mindenesetre a PK-Fórumba belenéztem, hogy mit értekeznek róla: állítólag sokat esik a frame rate, ill. Fleabay-nek már sikerült előhoznia a lángszórót is (gondolom, valami szokásos "script-buherálással"). Pár screenshotot is betettek (tartalmazzák a lángszórót is): tényleg a szokásos "Military Base" helyszínről vannak ezek, de azért látszanak a különbségek. Hogy nálam ez az egész hogyan fog menni..hát, arra nagyon kíváncsi vagyok. Rövidesen feltelepítem, és majd írok a tapasztalatokról..közben meg úgyis szétterjed a letölthető anyag a GameSpot-ról a Net széles vizein, úgyhogy linkek is lesznek... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 12. 21:39 -kor

#434 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 00:32

No, egyszer végigmentem rajta: nálam nincs túl nagy különbség. Kicsit jobban "csilli-villi" lett az egész: még a StakeGun karói is csillognak, ill. az ég ott, ahol a nap lemegy, nagyon elmosódott így...  :omg: Ráadásul sajnos a Heat Haze sem látható igazán... Persze van, ahol előnyére vált a dolog: élesebbnek tűnnek a textúrák, még koszosabbak a falak, meggyőzőbbek a fémes felületek, és így tovább (amúgy a fegyverek is szebben csillognak, meg a végén az UFO alja is "agyon van effektezve", valami sejtelmes fénygomolyagot tettek oda, ami eddig nem volt ott)... Van még három további észrevételem: 1. ha kilövök a sivatagba a StakeGunnal, nem nő már a lerombolt objektumok száma; 2. az ötödik titoknál a felrobbanó tartálykocsi nem tűnik el olyan hamar, hanem össze-vissza tologatható egy jó ideig; 3. nincs nálunk a pengevető, így nem tudjuk felvenni az összes ammót, és nem lehet öt csillagosra megcsinálni ezt a demót, a fene egye meg... :)

Amúgy itt vannak összehasonlító képek, ide kattintva meg a lángszórót láthatjuk, a "Military Base"-en. Ez utóbbi, lehet, hogy reggelre már nem lesz itt: Fleabay-t is moderálták a lángszóró előcsalásáért odakint. A sebesség a demóban sajnos érezhetően visszaesett...

Mindent összevetve, szerintem ezt csak a fanatikusok töltsék le. Még egyszer: NEM a BOOH demója ez (de ezt már a múlt héten is tudtuk), hanem az eredeti PK "Military Base" című helyszíne, amely már a majdani BOOH effektjeit használja...

Végezetül, van még egy ráadás: ez a kép - a demóból való kilépéskor jelenik meg. Vajon ő lesz majd az egyik új boss a BOOH-ben?!  :think:  ;)

#435 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 19:26

a catacombsban ez a gyökeresdi ez valami vicc, ugye? :blink:

ui: leszedtem forest videot. kérdés: hallom a hangokból hogy úgy ugrál, mint az állat. ez valami külön script hozzá? én akárhogy kattintgatok/nyomogatok mint az atom, ilyen gyorsan nem tudok ugrálni :(

max hopp-hopp-hopp-hopp, ez meg h-h-h-h-hopp, ugrik 4-et és már fent is van :D egyébként az inda fixnek tűnik, innentől az nem annyira nehéz... gondolom? :)

kéne már az a secret, mert traumán nem fogom 5 csillagosra gyúrni a pályákat :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 13. 19:42 -kor

#436 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 20:57

megvan a forest, megvan a forest  :birthday2:

ha jól értem most sign the pact / insomnia / keep points?

a femászással vol némi a baj, az indákon simán végiggyalogoltam :) még betölteni sem kellett állást, 10 hp-val végeztem. ráadásul valami bug volt mert csak shotgunom volt. no persze ez nem állított meg engem :smoker:  :D

egyébként nem lenne egyszerűbb simán csak a felmáaszás után a duplalián alsó ágára átugrani és azon felmászni a holy-s boltívre?

#437 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 14. 00:13

Gratulálok Doomer, szép munka!  :up: Én is próbáltam ott egyébként más utakat keresni, de nem sok sikerem volt (azt hiszem, azt is próbáltam, amit Te mondasz, csak lehet, hogy rossz helyről, mert nem tudtam elérni)..így inkább erőltettem AtaRi megoldását, amíg nem sikerült... :) Amikor sikerült, utána nagyon aggódtam a másik fele miatt..mert ugye, ha ott buksz el, az "óriási szívás", mehet az egész teljesen elölről... Egyébként AtaRi videójában is inkább csak a meredekebb emelkedőkön "huhog" annyit... :) Most "lemehetsz" akkor már Insomniába (persze, "keep points", szóval az első kérdésre YES, a másodikra meg NO), aztán mehet a móka a maradék helyeken... A "Catacombs" gyökereit próbáltad már? Ja, vicc..kicsit morbid ugyan, de azért "viccnek" elmegy... :D De Petinek igaza lehet: ha jól "belövöd" (LOL, szó szerint) a gyökereket, akkor szinte biztos a siker...

Ma végigvittem még párszor az új demót, meg kipróbáltam egy 9600 Pro kártyát tartalmazó gépben is... Utóbbin nagyon szép volt (csináltunk is vagy 80 screenshotot, LOL), de még inkább "csilli-villi" is egyúttal. Mindenestre a Heat Haze gyönyörű (de "High"-ra kellett állítani, "Medium"-on nem látszott), csak azt nem értem, hogy ha egyszer meg bírták csinálni a TRAOD-ben úgy, hogy DX8.1-es kártyákon is menjen (és egy pipával kiválasztható ott, hogy "Heat Haze"), akkor itt nálam miért nem megy? Lehet, hogy itt direkt a PS 2.0-t erőltették már, és az alapján készült..persze sokkal szebb is, mint a TRAOD-ben volt (legalábbis nálam)...

Valamint nagyon örvendetes, hogy egyébként mégis meg lehet csinálni 5 csillagosra a szintet..de taktikázni kell hozzá egy kicsit (nem nagy dolog különben)... :)

#438 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 08:38

Kíváncsi vagyok erre az új demóra, remélhetőleg jól fog menni a gépemen. Megkértem egy ismerőst, akinek vastagabb, mint nekem, hogy töltse le - ha minden igaz ma este már ki tudom próbálni.

A gyökerekhez én egyáltalán nem nyúltam; mondom a hangsúly a kiindulópont megválasztásán van. Menet irány szerint (tehát ahogy a kötélen felérsz) az oszlop jobb oldali peremére kell állni, és innen három nyugis ugrás (hopp-hopp-hopp :)) nekifutás nélkül. Nekem kétszer egymás után sikerült, szóval tuti módszer.

Kép

Ja és még valami: sajnos elég későn jöttem rá, de ugrás közben mindig a kívánt érkezési pontra érdemes nézni. Korábban ugrás közben állandóan felfelé sasoltam (még manapság is elkövetem néha ezt a hibát... rossz beidegződés), és a nyakamat is nyújtogattam közben. Elég nevetséges látvány lehetek ilyenkor. :D

#439 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 09:28

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 9:38

Megkértem egy ismerőst, akinek vastagabb, mint nekem...

:think:  :D

#440 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 12:38

Ööö... úgy értem vastagabb az izéje... a drótja... mármint nagyobb sávszélességgel rendelkezik, na. :D :D
(De pszt! Még idecsalod a "képkártyásokat". ;))

#441 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 13:33

hat gyerekek, en eddig meg nem probaltam a painkillert, de ez a demo.. szoval elkapott a gepszij
gf4-en csak akkor akad meg amikor kirobbantok magam elol 4-5 ellenfelet

Szerkesztette: playback 2004. 10. 14. 13:33 -kor

- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#442 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 19:18

Segítséget kérek a Town pályához. Nem találok két Holy Itemet a négyből. Amik megvannak: az utolsó színtől (akasztófa, kecskefejűek, boszik) kicsit előrébb találtam kettőt a házak emeletén. Az egyikhez egy lyukon keresztül lehet bejutni (hiányzik az épület sarkából egy darab), a másikhoz a félig leszakadt erkélyen lehet felszaladni (a cucc a szemközti házban van). Mindkettőhöz elkelt némi segédeszköz... a szekér. :)

Amúgy építettem szekérhalmot mindenfelé (a MegaHealth-nél bevált), hogy be tudjak nézni az ablakokon, de ráuntam a keresgélésre. Közben egész jól megtanultam szekeret röptetni - akár kettőt is egyszerre. :D

#443 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:21

közben szép csöndben megcsináltam a catacombs pályát a lá 5 csillag... elsőre :)

jíííííhááá! :paci:

a gyökeresdihez egy nagyon könnyű módszert találtam (szvsz). nem a kiálló gyökérkékre kell ugrani (ez egyszer sem sikerült, mindig lecsúsztam), hanem úgy kell kezelni a gyökeret mint egy kötelet és felfelé kell rajta ugrálni. ráugrani és ugrálni rajta - így nem esel le és közben könnyedén (nekem elsőre sikerült) át lehet ugrani.

a híd alatt felvettem a megát, aztán tökre paráztam mert nem lett meg vele a secret. aztán újra leugrottam oda és meglett... huh :)

és tényleg. kijönni a legkönnyebb módszer végigugrálni a peremen (megától jobbra indulva), majd a híd mellett feljönni :)

a sírban levő kereszthez odatoltam egy dinamitos ládát aztán felugráltam rajta. kész :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 14. 20:22 -kor

#444 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 10:50

Doomer, szép munka volt...  :up: Na de, lesz még bőven... :D

Peti, a "Town"-on összesen 5 Secret van, és ezek szerint Te hármat találtál meg eddig, mivel a legelején a szekérrel a MegaHealth-hez is sikerült feljutnod, ha jól értelmeztem a hozzászólásodból. A másik kettő, amiket említettél pedig az utolsó két titok... Ezek voltak a könnyűek... :D De van még két jól eldugott, és nehezebben megközelíthető titok is, és mindkettő egy-egy égő szobában van (na, ilyenekből jó sok van arrafelé, szóval ettől biztos nem lettél okosabb). Az egyik rögtön azon a területen van, ahol a MegaHealth is, méghozzá éppen az ellentétes oldalon, egy égő ablak mögötti kis zugban. Szintén használhatod a szekeret, hogy feljuss a gerendákra, majd onnan be kell ugranod az ablakon..ne aggódj, a nem égsz meg a tűzben... :) A második egy kicsit húzósabb, és nehezebb elmagyaráznom, hogy hol van. Emlékszel arra a helyre, ahol szemben éppen az az utca nyílik, ahol majd az első boszi is jön (jobbra meg az a hely volt, ahol az amputáltak jöttek)? Na itt, ha így állsz (tehát éppen szembe a boszis utcával), akkor pont a hátad mögött van egy szétégett istállórész, vagy mi a fene, néhány megmaradt gerendával. Meg van egy égő ablak is, és "abban áll a nagy titok", LOL. AtaRi azt javasolja, hogy használjuk a koporsót a gerendákra való feljutáshoz (persze hozhatsz egy szekeret is, erre a célra is), onnan meg már talán "adja magát" az út Neked is, a videó nélkül is. Esetleg kövesd képekben ezt is, AtaRi honlapján. Kicsit nehéz odaugrálni egyébként (a gerendákról könnyű leesni), én elszórakoztam vele egy ideig, mire meglett..igaz, én a szekerekkel próbáltam meg felépíteni az utat, hogy azonnal bejuthassak az ablakon a gerendák kihagyásával, de sajnos ez nem sikerült, csak egy csomó időmet rápazaroltam, arra volt jó. Aztán végül is, az AtaRi által mutatott utat választottam én is...

Még egy utolsó megjegyzés, ami SPOILER, bár nem nagy, de aki teljes meglepetést akar, ne olvassa tovább... A hivatalos PK-Fórumon ma olvastam [DC]BGlad megjegyzését a szörnyhöz, akit a harmadik demóból való kilépéskor láthatunk: ő nem más, mint Alastor, aki azóta már "King Alastor"-nak hívja magát. Nem tudom, hogy ezt figyelembe véve mennyi idő telhetett el a történet szerint, de azóta Alastor jól kikupálta magát, az biztos... Még egyszer, itt a kép...  :cool:  So badass, so it will be a real pleasure for me to shut him up...  :up:

#445 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 11:13

Hali!

Most játszom ujra a Painkillert. :) Szeretnék több kártyát begyűjteni, mint első alkalommal. Akkor sem, most sem tudom, hogy kell a szönyet megölni a Catacombs pálya végén.  :confused: Becsalogatni a tűzbe? Mert lövöm, mint az őrült de nem döglik meg!  :reklamacio: (Múltkor csalással (1HP) tudtam csak :( )
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#446 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 12:00

Brett Shaw, kitartás!  :up:

Van két módja is: egy prózai, meg egy hivatalos...  :cool:

1. Prózai mód (Traumán nem működik): intézd úgy, hogy Daniel éppen "Demon Morph Mode"-ban legyen (ne feledd, Daniel a 66. lélek bezsákmányolása után egészen átlényegül, és akkor egy kis időre semmi nem állíthatja meg). Aztán ölj a szemeddel! Így egyszerűen szétzúzhatod a dögöt, és semmit nem kell szenvedned... Az igazat megvallva, ezt én még sosem próbáltam (a következő Nightmare-végigjátszásomban fogom), de már többször is olvastam róla, sőt, láttam képet is, így tudom, hogy biztosan működik...

2. Hivatalos mód: a dög fényérzékeny. A tűz felett, a "plafon" be van deszkázva. Ha ezt kilövöd, be fog szűrődni odafentről a fény. Ezután állj alá..állj a tűz fölé lógó platform legvégére, de vigyázz, hogy éppen csak bele ne ess a tűzbe (ez esetleg nehéz lehet)! A szörny követni fog, de még mielőtt Danielhez érhetne..a fény fogja szétzúzni...

Így vagy úgy, de oda kerül vissza, ahonnan jött és ahová tartozik...  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 15. 12:05 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25