...a voice from the darkness.....
Peti, eddig sajnos nulla reakció - na, ezért is írtam, hogy kíváncsi vagyok.

Pedig ez inkább magyar szokás szokott lenni (na jó, nem akarok általánosítani, így akinek nem inge

), de úgy tűnik, azon a Fórumon is divatja van annak, hogy le sem reagálják az ember fáradozását...

Plusz poén, hogy Kalme nyitott nemrég egy topicot ott azzal, hogy "Mi történt ezzel a Fórummal?", és a mondandójában többek között erre a problémára is kitért. És tessék, a probléma továbbra is jelen vagyon: azt látom a számlálón, hogy sokan megnézték már (tegnap délután olyan 175 körül volt, most meg már éppen 209, persze mínusz a mi belenézéseink, LOL), és biztos le is töltötték. De azért egy "Keep up the good work, M8!" vagy egy "Well done.", vagy akár egy "Man, WTF is this s*it?! I pwn U!" is elférne (or whateva')...

Mindegy, még azért ne írjuk le a dolgot: az "Experience #1"-re sem reagáltak valami két napig, aztán utána azért hozzászóltak néhányan...
Ha majd fent lesznek az új videók, letöltöm azokat is!

Persze, a hosting belefér, van némi korlátozott tárhelyem (a TR.hu Csapat használ közösen 80 GB-ot, a Sógor (Central-Game.net) jóvoltából), de nem akarok "pazarlóan" bánni vele, szóval néha-néha. De előbb mindenképpen le kell töltenem Tőled, hogy aztán feltölthessem oda...

Szóval FTP-elérést nem tudok adni, de ha darabolva feltöltöd, akkor én gyorsan leszedem és feltöltöm egészben hozzánk, ha jó ez így Neked...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 25. 12:20 -kor