HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#812 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 20:12

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:51

Már rájöttem, hogy kell mindegyik kártya  :omg: Nekem meg egy-pár nincs meg... pl. a Babel-en amikor a sziklákat kellett tologatni ott nem bírtam megcsinálni azt. Meg még párat, sajna videókat nem tudok leszedni. Ja, meg még a katonai bázison nem tudtam felugrani a repülőkre sehogy. A motorba beleugrottam, de onnan feljebb nem tudtam.

én még egyszer se használtam kártyát :)
arra figyelek, hogy unlockoljam, de aztán vhogy mindig elfelejtem :D :D :D

#813 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 20:26

Használni én is csak a főmuftiknál szoktam, mindig a pálya végén jut eszembe, hogy mennyivel könnyebb lett volna néha ha használom. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#814 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 21:02

...a voice from the darkness.....

VipiSrác, az kemény menet volt, de ha megcsináltad, szép munka (nem túl rövid és az aranypajzsos mazókat nagyon utálom)!  :up: Mellesleg a CheckPoint után nem sokkal kinyílik egy titkos szoba, ahol van egy normál Health Item, meg kicsit később egy másik szobában is. De mivel ezek csak 25-öt érnek, így továbbra is kétesélyes lett volna a dolog: bekapsz egy-két gránátot valamelyik mazó-arctól, aztán annyi... :)

Gabesz, említettél néhány dolgot, de azok NEM kellenek azon szintek kártyáihoz: tehát ha TAB-bal előhívod a Statisztikát, akkor csak az objective-et kell teljesítened. Ez a "Babel"-en arról szól, hogy találd meg az összes ammót (az egyik egy titkos helyen van), míg a "Military Base"-en az összes ellenfelet meg kell ölnöd (bemenni a barakkokba, az első repülőgépbe, meg a bázis második felén az egyik titkos helyre, még mielőtt a hangárokba mennél). Tehát nem kell az 5 csillaggal szenvedned még a Traumáért... :)

Egyébként a "Babel"-trükk (az oszlopok húzogatása) már nem működik az 1.2-es verzió óta/után: ha minden igaz, el lehet őket mozdítani továbbra is, de a fel-le mozgás nem áll meg, és így nem lehet megcsinálni a trükköt. Viszont az első titkos helyet egy teljesen rendeltetésszerű úton is elérheted, éspedig: van egy teleport az elején, egy kis sárgás köddel derengő zug. Ha ebbe beleugrasz, azonnal oda kerülsz, talán már láttad is azt a helyet. Ez az egyetlen teleport az eredeti PK-ban. Viszont egy bug miatt csak az első CheckPoint-ig működik, utána már nem, szóval még a legelején kell megszerezned azt a titkot...

A "Military Base"-en az első repülőre könnyű felugrálgatnod: először a kerekére, aztán csak "nyomd neki" (a SPACE-t), és menni fog. A legutolsó egy kissé nehezebb: arra is fel lehet ugrani, de halál idegesítő (mert ott le vannak takarva a kerekek), így inkább használj valami tereptárgyat. Én újabban a közelben lévő titkos helyen felrobbanó tartálykocsi kerekét szoktam használni: a titkos helyen a PK-val kirántom arról a területről, és mikor visszatérek oda, "odajátszom" a repcsihez. Ugyanígy használhatod erre a célra még a bázis első felében található üres, "People Can Fly"-logóval ellátott hordókat is. Ám egy dologra vigyázni kell: sajnos, megint csak egy bug miatt ezek a tereptárgyak időnként belesüllyednek az aszfaltba.  :omg: Ez elég gyakran megesik, és akkor lehet próbálkozni egy másikkal. Pont ezért szoktam mindkét kereket kirántani a repcsi közelében lévő titkos helyről. Mert ugye a bázik első felébe visszamászni egy újabb hordóért..na ne...  :omg: :)

Ha mellőzitek a kártyát, az csak jó, legalább nem kényelmesedtek el, mint én egy időre, a 5-Star Challenge után... :D Mert ugye azután bármennyiszer lehet kártyázni. Mindenesetre egy ideig jó poén volt az arcukba röhögni és azt mondani, hogy "bekaphatjátok", amikor éppen jól álltak ellenem...  :p  :D Később aztán már egyre inkább elhagytam a kártyákat, és azóta pl. Nightmare-en már megvolt a PK és a BOOH is teljesen kártyák nélkül, és mindenütt zsinórban 5 csillaggal. És abszolút nem volt nehéz (kivéve Alastor, a rengeteg zuhanás miatt, meg a BOOH-ből a "Stone Pit" azért húzós volt). Bár a "Snowy Bridge"-en egy lerombolható objektum eltűnt, így ott nem tudtam akkor 5 csillagot csinálni: valószínűleg kizuhant egy hordó vagy gázflakon a pályáról, sajnos ilyesmi megeshet (később a "City On Water"-t töltötem egyszer vissza emiatt: egy nyavalyás hordó belegurult a vízbe, és kizuhant a pályáról; ilyenkor az elveszik és már nem lehet többé lerombolni)... :/

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 21:03 -kor

#815 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:31

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:02

VipiSrác, az kemény menet volt, de ha megcsináltad, szép munka (nem túl rövid és az aranypajzsos mazókat nagyon utálom)!  :up: Mellesleg a CheckPoint után nem sokkal kinyílik egy titkos szoba, ahol van egy normál Health Item, meg kicsit később egy másik szobában is. De mivel ezek csak 25-öt érnek, így továbbra is kétesélyes lett volna a dolog: bekapsz egy-két gránátot valamelyik mazó-arctól, aztán annyi... :)

thx, jah.
bár annyira nem volt gáz, mert nemigen lőttek.
pontosabban lőttek, de kiismerhetően. secreteket keresgéltem, de sehogy nem találtam :)
thx az infot, majd megnézem őket.

egyébként a mostani mentésemben sem igen fogyott ezen a részen a hp. szerencsére elég korrektül végig lehet menni gránátkerülgetéssel :D

viszont a mostani részen kb. 1000 kis szuronyos katona rohan rám. ez már ütősebb. ha ők elkezdenek lövöldözni, az ellen nincs orvosság...

#816 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:02

Gabesz, említettél néhány dolgot, de azok NEM kellenek azon szintek kártyáihoz:

:omg: Igaz, tényleg Military-n nem a titok kell, rájöttem közben, amúgy az ottani kártya épp meg is van. A Snowy Bridge miatt volt bennem ez a titok dolog, mert ott hülyére szaladgáltam magam, de nem lett meg, meg aztán utáltam nagyon azt a pályát, pár HP volt a végére, meg lőszer is alig. Insomnia-ban megpróbálom megszerezni a kártyákat majd.

Még a vonat állomás a nagyon dúrva szerintem, lelkek nélkül ott nekem annyi volt, újrakezdtem és mindegyiket felszedtem, csak úgy tudtam megölni őket ott a váróterem részben.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#817 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 01:08

VipiSrác, nyomass rakétát a "hangyák" közé (én csak így hívom a Zombie Soldier-öket), s egyszeribe' hullanak "mint a legyek"! Ez ám az átalakulás! :D A Maso Commandereket általában én a Freezer+Shotgun kombinációval szoktam elintézni, de néha inkább felrobbantom őket egy karóval vagy a MiniGunnal. Igazából még ma is tartok tőlük: túl erősek, és ha sokan vannak, nehéz a gránátjaik röppályáját olyan gyorsan követni. Utálom, amikor az arcomba kapok egyet... :)

Ja igen, említetted a "Train Station"-ön az ablakba lövést. Hát, ha közel álltál és egy rakétát eresztettél bele, az szívás... Egyszer a "Town"-on eresztettem egy karó helyett egy gránátot az egyik nyúzott hullába..1 HP-m maradt, még szerencse, hogy már vége volt; én csak egy kis aranyat akartam kibelezni a hullákból... :) A "Train Station"-ön viszont velem többször is történt olyan, hogy fel akartam venni az aranypajzsot az elején, a vonatos csarnokban, amihez ugye végig kell ugrálgatni az ablakok mentén a párkányokon..nos, már majdnem a pajzsnál, véletlenül nekiugrottam az ablaknak, ami betört, és Daniel elhalálozott. Fogalmam sincs miért, biztos valami bug ez, és azóta is néha előjön. A legjobb nem nekiugrani az ablakoknak ott...

Gabesz, hát igen, nekem könnyebb dolgom volt: ugye végigvittem legelőször DayDreamen (a PK volt az első FPS, amivel egyáltalán érdemben foglalkoztam :D), aztán nemigen tetszett a vége, így nekiláttam Insommián is, és 22 kártyát azon a fokozaton szereztem meg. Ha pl. belegondolok az "Old Monastery" objective-jébe ("Keep HP above 50"), na az kemény lehet Nightmare-en, meg néhány másik hely is.  :up: De nekem Nightmare-re már csak a "Prison" maradt, de azért végigvittem egészben úgy is, hogy több tapasztalatom legyen...

A "Train Station"-ön a lelkek kerülgetése nem könnyű, főleg hogy az ember gyakran elfeledkezik magáról, LOL. Azért ajánlatos tudni a pajzsok meg a Health Itemek helyét. Például az eleje nem is olyan nehéz, és vannak lehetőségeid: a nagy vonatos csarnokból vissza lehet menni egy Health Itemért, ami az egyik italautomata mögött van; szintén a vonatos csarnokban van egy aranypajzs, ami jó sokat véd; utána ahol az elágazások vannak (tehát minden kinyílik és Te választod meg a sorrendet), ott is van egy ezüstpajzs meg egy Health Item, ja és persze a körfolyosón is van kettő; a vége felé az egyik titok egy MegaHealth-et tartalmaz, ahová PK-Jumppal fel tudsz jutni, és a neonok a PK-Jumpot jól támogatják... A Zombie Soldier-öket hagyni kell csoportosulni, és aztán a tömegbe ereszteni pár rakétát. A körfolyosón körbe-körbe lehet futkozni, a Maso Commandók kaphatnak karót is, attól hamar leállnak. A Maso Commandereket le tudod fagyasztani, aztán bumm a Shotgunnal, ill. ahol fent vannak, magasan a párkányokon, ott egy rakéta is darabokra szedi őket, így nem kell a célzásra időt fordítani... Rengeteg lehetőség van, majd kiismered a terepet, és menni fog. Akkor már tényleg csak a lelkek kerülgetése fog gondot okozni... ;)

Biztatásul itt egy Statisztika, igaz csak Insomnia-fokozaton...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 19. 01:12 -kor

#818 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 09:47

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:05

Nézzétek meg a fényképeket a topicban! :) "All levels in Painkiller - Which ones are real?"

:OOO

Idézet

Peti, már el akartam mondani egy ideje, hogy nekem bizony mind a mai napig nem megy a kötélen épségben való lejutás a "Snowy Bridge"-en.

Erős a gyanúm, hogy valamiféle összefüggés van a gép teljesítménye és a dróton való lejutás nehézsége között - erre a felvételek készítés közben jöttem rá. Szerintem egyszerűen nem elég gyors hozzá a géped. Én futva (fékezés nélkül) le tudok menni a dróton úgy, hogy csak minimális korrigáló egérmozdulatokra van szükség, ha netán elkezdenék félrecsúszni. És nem hinném, hogy az ügyességemen múlik... tényleg elég könnyű. :D

Egyébként van egy trükkös módszer, amivel sérülés nélkül le lehet jutni pillanatok alatt. Indulj el a legszélső dróton és haladj lefelé kb. 5-6 métert (egy kicsivel hátrébb attól a ponttól, ahol a legbelső (tehát legmeredekebb) drót a híddal odalent találkozik. Ekkor térj ki egy kicsit kifelé és hagyd magad "leesni". Ha jó helyen csinálod, akkor meredeken zuhanni kezdesz, de egy láthatatlan fal miatt nem fogsz kizuhanni (olyan érzés lesz, mintha "szorulnál" valahová). Ne ijedj meg, megütni sem fogod magad. :)

(Ápgrédeltem a konfigot, de amint feltelepítem a PK-t, csinálok erről is egy felvételt.)

#819 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 18:06

Old Monastery pályán szerintem nem is volt nehéz az 50 felett tartás, én persze Nightmare-en kezdtem, a Train Station viszont annál inkább, kösz a tippeket, ez a összegyüjtés jó ötlet, csináltam is, csak elkezdenek lőni akkor már gond volt. Na, meg amikor én választom, hogy merre megyek, a teljesen balra lévő rész az nagyon durva volt, mondjuk a távolról jövők belefutottak a rakétába :] de a közeliektől kaptam kicsit.

Jók ezek a képek a fórumon, tehát ez nem is ilyen kitalált gyilkolós gáma :eek:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#820 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 20:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 1:08

VipiSrác, nyomass rakétát a "hangyák" közé (én csak így hívom a Zombie Soldier-öket), s egyszeribe' hullanak "mint a legyek"! Ez ám az átalakulás! :D A Maso Commandereket általában én a Freezer+Shotgun kombinációval szoktam elintézni, de néha inkább felrobbantom őket egy karóval vagy a MiniGunnal. Igazából még ma is tartok tőlük: túl erősek, és ha sokan vannak, nehéz a gránátjaik röppályáját olyan gyorsan követni. Utálom, amikor az arcomba kapok egyet... :)

Ja igen, említetted a "Train Station"-ön az ablakba lövést. Hát, ha közel álltál és egy rakétát eresztettél bele, az szívás... Egyszer a "Town"-on eresztettem egy karó helyett egy gránátot az egyik nyúzott hullába..1 HP-m maradt, még szerencse, hogy már vége volt; én csak egy kis aranyat akartam kibelezni a hullákból... :) A "Train Station"-ön viszont velem többször is történt olyan, hogy fel akartam venni az aranypajzsot az elején, a vonatos csarnokban, amihez ugye végig kell ugrálgatni az ablakok mentén a párkányokon..nos, már majdnem a pajzsnál, véletlenül nekiugrottam az ablaknak, ami betört, és Daniel elhalálozott. Fogalmam sincs miért, biztos valami bug ez, és azóta is néha előjön. A legjobb nem nekiugrani az ablakoknak ott...

igen, a rakétákra valóban érzékenyek :)
igazából még nem is próbálkoztam azzal a résszel. csak egyszer, mikor eljutottam odáig. elkezdtek jönni ezren. egy idő után meghaltam és ki is léptem :D

a Maso-k a gránátosok, ha jól sejtem. én karót adtam nekik :)

Train Station-ös esettel kapcsolatban nem voltam elég pontos. természetesen nem robbanó lövedékkel lőttem, csak sima shotgun lövés volt közvetlenül az ablak mellett/alatt. valószínűleg az általad is említett bug-ról van szó, mert némi üvegcsörömpöléses hatászünet után haltam meg.

a pajzsért menve nem ugrottam neki, de ezek szerint nemcsak lövésre érzékeny :)
pedig az említett shotgunos haláleset után próbáltam újra előidézni némi ablak mellett való urgálással és lövöldözéssel, de nem sikerült...

#821 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 21:01

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 9:47

:OOO

Erős a gyanúm, hogy valamiféle összefüggés van a gép teljesítménye és a dróton való lejutás nehézsége között - erre a felvételek készítés közben jöttem rá. Szerintem egyszerűen nem elég gyors hozzá a géped. Én futva (fékezés nélkül) le tudok menni a dróton úgy, hogy csak minimális korrigáló egérmozdulatokra van szükség, ha netán elkezdenék félrecsúszni. És nem hinném, hogy az ügyességemen múlik... tényleg elég könnyű. :D

tényleg érdekes.
nekem semmi gondom nem volt a drótkötélen való lemenetellel.
korábban írtam is, hogy az elcseszett elmentésem miatt a híd tetején lévő secret hp miatt végig kellett sétálnom az egész pályán. és jópárszor leestem a hp-nél.
szóval legalább 6x lementem a dróton is.

simán rajta tudtam tartani, de általában úgy mentem le, hogy a merdekebb drótról mindig átmentem a kevésbé meredekre, mikor azok találkoztak.

#822 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 20. 03:39

Peti, várom majd azt a videót is!  :up: Igen, ha nem kapsz elég FPS-t, az tényleg ellehetetlenít (hmm, ezt a szót fél 4-kor leírni nem kőnnyű már, LOL) sok dolgot. Időközben rájöttem, hogy pl. Kalmének is sokat segít a virtuózkodásban az, hogy megfelelő gépe van a játékhoz... Végül is, nálam általában fix 41-61 FPS-t mér a játék, ha nincs egy ellenfél sem (érzem, hogy a CPU limitálja), és persze minden High-on van, csak szűrések nincsenek. De ezzel a 40 FPS körüli értékkel is mindig szívok a drótkötelekkel. A múltkor vagy 5-ször visszamentem, és nem sikerült egyszer sem... Nos, "ezt még gyakoróni kő', papa!" - mondhatná a volt középiskolás programozás tanárunk... :p De nem tudom, mit bénázok el: én is lejjebb szoktam esegetni, mint VipiSrác, de sajnos rosszkor, és akkor az alsóbb kötélre érve is sérülök, ha meg még jobban mellé csúszom, akkor lent a hídon landolok, ami kész katasztrófa, mert egy csomó HP-veszteséggel jár. De azért nem adom fel, legközelebb is próbálgatni fogom, ill. megpróbálom visszavett beállítások mellett is. Egyszer csak ráérzek, vagy magasabb FPS-en tényleg simán menni fog...

VipiSrác, akkor tényleg ugyanazzal a hibával találkoztunk. Mondjuk gondoltam én is, hogy nem egy rakétát lőttél el, hanem valami nem robbanót, mivel ott volt ez:  :confused: - LOL! Vigyázni kell azokkal az ablakokkal. Igen, a gránátot hajigálók a "Maso Commanderek", a sima lövöldözősök meg a "Maso Commandók", ha jól emlékszem, a kézikönyv szerint...

Gabesz, igazából mostanában Nightmare-en gyakran elbénáztam az "Old Monastery"-t (utálom a bombákat dobáló szerzeteseket, meg azokat, akik villámokat szórnak :p), ezért gondoltam, hogy nem lehet könnyű azért 50 felett tartani a HP-t. Insomnián a CheckPointok miatt sokkal könnyebb, hiszen azok mindig visszateszik 100-ra... Ja igen, az eleje a nehéz szerintem, meg amikor belépsz a kolostorba, bár azt a kis haranglábat is utálom: amikor felérsz a haranghoz, aztán vagy négyen nekiesnek Danielnek a bombáikkal, olyan szűk helyen...  :omg:  :)

#823 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 11:48

A szerzeteseket kedvelem, olyan jó amikor karót kapnak a fejükbe  :) Amúgy még a kártyákról annyi érdekelne, hogy ami már meglett Nightmare-en azt most már nem kell újra megszereznem? Mondjuk gondolom, mert Cemetery után nemkaptam :)

Amúgy Atrium Komplex-en meglett mind az 5 csillag, jó rövid pálya, elsőre hosszabbnak tűnt. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#824 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 3:39

VipiSrác, akkor tényleg ugyanazzal a hibával találkoztunk. Mondjuk gondoltam én is, hogy nem egy rakétát lőttél el, hanem valami nem robbanót, mivel ott volt ez:  :confused: - LOL! Vigyázni kell azokkal az ablakokkal. Igen, a gránátot hajigálók a "Maso Commanderek", a sima lövöldözősök meg a "Maso Commandók", ha jól emlékszem, a kézikönyv szerint...

igen. ezért is írtam, hogy nem voltam pontos az ablakra lövés leírásánál.
:)

a drótköteles dolog pedig szinte biztos akkor, hogy fps bug.
nálam jó az fps és ahogy írtam. a legtermészetesebb dolog volt ott lemenni. többször is.
és nem hinném, hogy különleges érzékem lenne hozzá :D :D :D

#825 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 18:48

Gabesz, ahogy' írtam, csak nyugodtan "Sign The Pact", aztán előbb IGEN, majd pedig NEM válasz, és így minden aranyad és kártyád megmarad.  :) És persze a megszerzetteket már nem kell újra megszerezned, és használhatod is azokat, ha akarod. Viszont a pályák újra zárva lesznek, de ez csak annyit jelent, hogy nem tudsz köztük tetszés szerint "utazgatni", amíg végig nem vitted újra az egészet. Viszont ahol már unlockoltad a kártyákat, nézd meg a Statisztikát (TAB-bal), amikor elindulsz a pályán: a státusznál már az "Unlocked" üzenet fog szerepelni!  :up:

Még egy fontos dolog: a Mapen, ahonnan pályákat választhatsz, kérhetsz összesített Statisztikát minden szinthez. Ezzel végignézheted az összesítéssel keletkezett legjobb eredményeidet. Nézd meg ezt a képet, ezen láthatod, hogy hogyan kell. Szóval ha a bal alsó sarokban lévő "kis dobozka" fölé viszed az egeret, akkor a program kiírja az összesített Statisztikát. Ez akkor válik érdekessé, amikor már többször és többféle fokozaton is végigvitted a játékot: a játék az időből mindig az eddigi legrosszabbat (LOL, igen, 5 órán keresztül kerestem a titkokat a "Stone Pit"-en! :D), míg a többi értékből mindig az eddigi legjobbat mutatja meg ebben az összesített ponttáblázatban. Az enyémen láthatod, hogy vannak értékek Insomniából meg Traumából is. Ez azt is jelenti, hogy ha pl. ráhajtasz a "5-Star Challenge"-re (minden pályához öt csillag a Statisztikában, amiért a legvégén egy jutalom jár), akkor azt elég csupán az összesített Statisztika szintjén megcsinálnod...  :up: Csak mindig vinned kell a pontjaidat és kártyáidat tovább, ahogy az elején is írtam... Ez az egész rugalmasság és a jó "újrajátszhatósági faktor" egyébként nagyon tetszik nekem ebben a játékban... :)

Végezetül egy kis LOL: odakint Varus77 prezentált egy videót ebben a topicban, ami a "City On Water" erkélyes titkának elérését mutatja be, egy harmadik(!) módon. Elég érdekes az egész, de a poénokat nem akarom lelőni, így ha tehetitek, nézzétek meg: egy kicsit becsapós, de azért így is nagyon klassz, mint mindig!  :respect:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 22. 18:54 -kor

#826 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 22:51

A Snowy Brigde-en hol találom a negyedik titkos helyet?

Az összes többi megvan, de ezt nem találom, ennyi leírásom van róla:

Idézet

A negyedik titok a hatalmas raktáráruházban lesz, a hátsó épület mögötti szűk járatban (lőszerek).

Az sokat segítene ha tudnám, hogy melyik az a raktáráruház...  :think:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#827 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 28. 23:15

Hurrá, megint fent van a topic! :)

Gabesz, emlékszel arra a helyre, ahol az egyik daruról lezuhan egy hatalmas konténer és bezúzza a folyosót? Egy CheckPoint is van ezelőtt, ill. a következő a "zúzódás" helyének közvetlen közelében. Na most, az elsőnél ha nem mész fel a lépcsőn, hanem lent elmész jobbra, akkor láthatod, hogy van egy szűk járat a fentebbi folyosó alatt/mellett..ezen menj végig, s megleled a titkot... ;) Valamint így kijuthatsz a teljes területre, ami eléggé üres, de azért van elszórva pár ammo, sőt még egy Health Item is...

Amúgy a napokban kijött két javítás is: az 1.63-as, majd az 1.62/1.63-ról 1.64-re frissítős. Utóbbi tegnap jött ki..úgy tűnik, PCF-ék Húsvétkor is PK-ztak... :D

A 3DGamers.com PK-letöltései között mindent megtaláltok... Ja, elég minimális javításokat tartalmaznak az update-ek, lássuk ezeket alább...

"
MULTIPLAYER:

- FIX: Freezer bug

- FIX: Dead bodies bug

- FIX: Gold Armor bug

SINGLEPLAYER:

- FIX: If a certain path is taken you can't proceed (Docks) is fixed.

DEMO RECORDING:

- FIX: Items now disappear correctly.

- FIX: Demon morph mode is recorded in demos.

- FIX: Sometimes demos were playing with incorrect speed.

NOTE: Version 1.64 can be installed only on PK ver 1.62 or 1.63.
"

Ami jó hír, az az, hogy a demo-recordingen javítottak. Talán most már lehet próbálkozni felvenni a játékmenetet...  :up:

FRISSÍTÉS! Hát ez egy vicc: nézzétek meg Kalme topicját az új patchről! Az egyik hozzászólásban írja, hogy a "DEMO RECORDING" alatt lévő dolgok már az 1.61-es listájában is benne voltak, de ez még csak az "ízetlen tréfa" egyik fele. A másik az, hogy csinált egy összehasonlítást az 1.63-as és 1.64-es patchek között, és egyetlen eltérést talált, mégpedig: a scriptben a verziószámot lecserélték 1.63-ról 1.64-re! Hát nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...  :rolleyes: Ennek legfeljebb annyiban van értelme, hogy míg az 1.63-as egy sima tömörített EXE volt, addig ez az 1.64-es már installálós, és alapértelmezésben felkínálja azt a helyet, ahová a PK+BOOH van telepítve... Nekem az 1.63-as már fent van, de azért felteszem az 1.64-et, mert ugye azért az mégis frissebb... Hogy' hangzik? MegaLOL!  :omg: :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 28. 23:30 -kor

#828 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 11:49

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 19:48

Végezetül egy kis LOL: odakint Varus77 prezentált egy videót ebben a topicban, ami a "City On Water" erkélyes titkának elérését mutatja be, egy harmadik(!) módon.

Végre meg tudtam nézni a CoW 3. megoldását.
:respect: :respect:

Azért elég gyanús, hogy az érkezésnél nem sérült meg. Ezt tényleg meg lehet csinálni így? Gondolom a sárkánnyal és a helikopterrel nem fogok találkozni :D. Jó volt az XBOX reklám bevágása is. Egyszer láttam, de fogalmam sincs mikor és kinél... nincs meg valakinek véletlenül?

#829 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 29. 16:50

Peti, a videó természetesen "fake", túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, LOL! Pedig legelőször több helyen is csak néztem (WOW, mégis van RocketJump, meg a sárkányt is elhittem, LOL), de aztán a "Life Is Short"-résznél már rájöttem, hogy ügyes trükközés az egész...

Régebben már említettem a PowerMad CheatScriptet. Eredetileg (még tavaly júniusban) Fleabay találta ki és kezdte el fejleszteni, és egy ideje átvette Kalme ezt a modot. Rengeteg csalási lehetőséget tartalmaz, mint például: ellenfelek azonnali megsemmisítése/leállítása/lefagyasztása/lekicsinyítése(!), "no-clip" (ezzel mindenen át lehet repülni) mód, összes lélek beszippantása bármilyen távolságról, az előbbi az aranypénzekkel, és pl. a "5-Star Challenge" is pár gombnyomással teljesíthető vele...

Varus a "no-clip"-et használta fel a túlméretezett ugráshoz: a jumppad felrepítette jó magasra, majd bekapcsolta a "no-clip"-et, és onnan már azzal "szállt" tovább (és jól megoldotta, hogy ne legyen érezhető a váltás). A "no-clip" egyébként kiváló pl. "madártávlati" képek készítéséhez. Most képzeld el: felrepülsz jó magasra, és onnan az egész helyszínt beláthatod és csinálhatsz róla egy klassz screenshotot (láss csodát: nézd meg ezt a képet a "Military Base"-ről!). Meg persze bárhová el lehet jutni vele...

További nagyon fontos és klassz infó a PowerMad-ről: az összes nem hivatalos és fontos javítást tartalmazza, azaz a Fan-ek által írt hasznos LUA-script módosításokat. Például az "Abandoned Factory"-hez a lerombolható objektumok javítását (by DooGuesGooBer4 - az utolsó három konténer is lerombolható, így meglesz a "157/157"), a "Ruins"-hez az ammófixet (by DooGuesGooBer4 szintén - az ammókat kiemelte a talajból, így nem kell a Guardiannel szerencsétlenkedni), a BOOH-ből a "Stone Pit"-hez az elveszett Holy Item helyes pozícióját (by Crazy - az "Über Secret"-ből hiányzott egy Holy Item korábban, így addig csak "15/16" Holy Itemet lehetett összeszedni), és így tovább... Ezek és még más javítások miatt tehát érdemes feltenni...  :up:

A PowerMad-ről bővebben Kalme PK-Oldalán lehet olvasni, és onnan is lehet letölteni... Komoly játékosok viszont a csalásokat NEM használják belőle, vagy legfeljebb kipróbálásként és érdekes képek készítése érdekében... ;) Odakint vannak jó néhányan, akik a PM-del csinálták meg pl. a "5-Star Challenge"-et, ami miatt a kihívás hitele erősen csorbult, ami tulajdonképpen teljesen érthető is. Ezért néhányan igen szkeptikusan állnak azokhoz, akik bejelentik magukról, hogy teljesítették a kihívást: egyszerűen elkezdenek piszkálódni a PowerMad-del, holott anélkül is meg lehet csinálni. Csak hát, túl sokan csaltak és csalnak vele, aztán mondanak nagy dolgokat, vagy nézik le a "5-Star Challenge" kihívását (na ja, csalással könnyű ugye, de úgy a nagymamájuk is megcsinálja :p)...  :rolleyes:

A régi XBOX-reklám címe "Life Is Short", és pl. ide kattintva megnézheted... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 17:06 -kor

#830 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 18:01

Már sokszor írtál a PowerMad scriptgyűjteményről (valószínűleg még fogsz is ;)), de én még egyszer sem vettem a fáradságot, hogy megnézzem. Valahogy a léte is zavar ennek csomagnak, minden hasznos funkciója ellenére. Elég rossz érzés lehet, ha megkérdőjelezik valakinek a kínkeservesen elért eredményét, még akkor is, ha csak a saját szórakoztatására csinálta az egészet, és nem azért hogy frenkizzen vele. Szarul esne, ha csalónak neveznének minket, azok után amiken keresztülmentünk... nem mintha olyan sokat szoktam volna dicsekedni. :p

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 17:50

A régi XBOX-reklám címe "Life Is Short", és pl. ide kattintva megnézheted... :)

Ez volt az, köszi. Mekkora reklám! :nevet:

Hogy is van ez patch dolog? Én még az 1.5-öt használom, de asszem ideje volna frissíteni. Szóval az 1.61-gyel működni fog a demorecording?

#831 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 29. 19:00

Na ez az, én is pont így voltam a PM-del: csal a fene, én aztán fel nem teszem! :) Még amikor Fleabay elkezdte, feltettem és kipróbáltam pár dolgot, mert valahogyan meg akartam oldani az "Abandoned Factory" problémáját. De azon nem segített. Viszont kipróbáltam a "no-clip"-et (berepültem az egész helyszínt), meg az ellenfelekkel való változatos kiszúrási módokat. Az a része nagyon poén volt, tényleg tetszett (hangyányira összezsugorítani őket, de a lövedékeik ugyanannyit sebeznek, miközben pl. egyetlen rakétával még többet lehet közülük kicsinálni egyszerre, LOL)... :D Persze mindig visszatöltögettem az állást a csalások próbálgatása után...

Odakint Kalme "love-hate thing"-nek, szóval olyan "se veled se nélküled" jellegű dolognak nevezte a PowerMad-et: mivel Őt is zavarják azok a dolgok, amik engem, de ugyanakkor a csaló-funkciókat meg klassz dolgokhoz fel lehet használni (pl. Varus legutóbbi videója). Ez a téma kint kipattant mostanában, mivel valaki elindult a "5-Star Challenge"-el, de szerintem sokaknál már a hozzáállás is eleve rossz: egyrészt csak a jutalom miatt állnak neki, másrészt meg mihamarabb le akarják tudni, és lehetőleg egyetlen fokozaton az egészet. Úgyhogy Ő is szépen fogta Kalme "UnRestrected Levels" modját, amivel pl. Insomnián játszható a "Forest" meg a "Prison" is, meg a PowerMad-et, aztán szevasz..valami egy nap alatt meg is volt a cucc...  :omg:  Én sem szeretek kérkedni, de azért ez így elég komolytalan, és én nem is bírtam szó nélkül hagyni, pláne hogy "kiddy hunting"-nek (amit arra az esetre értett, ha pl. elmaradna egy ammo valahol, és ugye akkor azt lehet keresgélni) nevezte a kihívást és másoknak is alapértelmezésben a PM-et ajánlotta a "5-Star Challenge"-hez... :)

Hát, igazából nekem is mondta valaki még régebben, hogy "Gotta luv PowerMad, ay?", amikor előjött a kihívás. Mitagadás, nem is esett jól (ez látszik abból, hogy így vissza tudom idézni még mindig, tehát ennyire megmaradt bennem), de elmagyaráztam, hogy azért anélkül is lehet: mert az illető abban a hitben volt, hogy PM nélkül egyáltalán nem lehet megcsinálni a "5 Star Challenge"-et (pedig mind a PK, mind pedig a BOOH teljesíthető nélküle), és konkrétan pl. a "Ruins"-t hozta fel, de nem ismerte a trükköt a "földbe gyömöszöléssel"...  :rolleyes: A helyzet az, hogy a PM-del egy gombnyomással beállítható az 5 csillag a Statisztikához..az még csak hagyján, ha valaki pl. egyetlen ammót nem akar már megkeresni, de mint tudjuk, az emberrel könnyen elszalad a ló, és... ;) És rengeteg játékossal tényleg elszalad és sokan csalnak, így ma már senkiben sem lehet megbízni, aki azt állítja magáról, hogy megcsinálta..sajnos... :rolleyes: 

Ha patchelsz, akkor most fel kell tenned sorban a legújabbakat, tehát...
- 1.61-es patch
- 1.62-es update, ami az 1.61-est frissíti 1.62-esre
- 1.63-as hotfix vagy az 1.62/1.63 to 1.64 update
Az utolsó azt jelenti, hogy az 1.64-est ráteheted már az 1.62-esre is, vagy ha esetleg fent van az 1.63-as, akkor arra is (de az 1.61-esre nem). És még egyszer, az 1.63-as és 1.64-es között a játék működését tekintve annyi a különbség, hogy átírták a verziószámot...  :omg: A demorecording szerintem továbbra sem az igazi, bár én magam nem próbáltam még ki, de Kalme rengeteg hibát felhozott a dologgal kapcsolatban, és azoknak szerintem még csak töredékét javították ki. Szerintem nyugodtan frissítsd fel 1.63-ra vagy 1.64-re, aztán majd kiderül... Ja, az 1.61-essel igazi DX9-es játékká tették már az eredeti PK-t is, mert a BOOH-ból egy csomó effektet átvittek abba is. Így pl. a "Military Base" már az eredeti PK-ban is hasonlóan néz ki, mint annak idején a 3. demóban (tehát pl. van Heat Haze is), de..az effektek nincsenek annyira eltúlozva, mint a BOOH-ban (pl. nem fénylik olyan erősen az aszfalt)... Annak idején az 1.5-ösre nagyon sokan panaszkodtak, így én azzal neki sem álltam az alap-PK-nak, inkább megvártam az 1.61-est, meg aztán persze feltettem a többit is... :) A 3D Gamers Oldalon mindegyik javítást és a hozzájuk tartozó fix-doksikat is megtalálod... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 19:15 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »