...a voice from the darkness.....
* Bring Up My Post *
(Váratlan reboot rulez: elveszett másfél PgDown mennyiségű hozzászólásom...

)
Na szóval, mégegyszer nekifutok akkor...
Peti, köszi az Alastor-infót: ez a Wikipedia mindig nagyon alapos, már korábban is feltűnt.

Amúgy egyszer én is olvasgattam valami démonos oldalt, és ott Alastor azt hiszem, "Végrehajtóként" (Executioner - hóhér) volt említve, de pl. szerepelt az Asmodeus név is...
Egy kicsit ide kapcsolódóan a kinti PK-Fórumon nemrég nyílt egy topic, ami a "PK Reality Trivia" című dologgal foglalkozik: szóval a PK-ban szereplő néhány helyet keresi a mi valós Világunkban. Nagyon érdekes, hogy pl. az "Asylum" egy-az-egyben létezik (ugyanaz az épület, még a híd és az erdős környezet is megvan), de ugyanígy a "City On Water" meg a "The Palace" egy része is. Nézzétek meg a fényképeket a topicban!
"All levels in Painkiller - Which ones are real?"
Peti, már el akartam mondani egy ideje, hogy nekem bizony mind a mai napig nem megy a kötélen épségben való lejutás a "Snowy Bridge"-en. Bár azt hiszem, korábban talán egyszer sikerült, de vagy mindig kártyákat kell használnom ott, vagy ugye leesek, és akkor szép hátrányból indulok - még szerencse, hogy az a MegaHealth ott van. Bár azt is szépen el szoktam pazarolni: a szemét ninják mindig "leköpdösnek"...

Szóval a "Snowy Bridge" csúszós része még mindig a gyenge pontom, hiába vittem végig már rengetegszer az egészet...
Doomer, ez így van: rengeteg Health Item meg MegaHealth van elszórva erre-arra, mi csak tudjuk a 5-Star Challenge után...

De úgy izgalmasabban hangzott, sikerült is kissé elriasztanom Gabeszt...
Gabesz, naná hogy viheted a kártyákat tovább! Csak nyugodtan klikkelj a "Sign The Pact"-re, aztán az első kérdésre válaszolj igennel, míg a másodikra nemmel. Az első arra vonatkozik, hogy tényleg új játékot kezdesz-e, míg a második arra, hogy törlöd-e a meglévő pontjaidat és kártyáidat (még szép, hogy nem). Utána lemegy a bevezető videó, és amikor bejön a Map, Neked ott lesz az összes eddig megszerzett kártyád és aranyad a Black Tarot asztalon...

De ne feledd: csak akkor tudod a Traumát választani, ha mind a 23 kártyát megszerezted! A Traumától meg ne riadj vissza, mert a kártyák rengeteget segítenek. Az ezüstöknek betehetsz egy Vitality-t (a Base HP-d 150 lesz) meg egy Mercy-t (3-szor aktiválhatod az aranykártyákat), az aranyaknak meg egy Iron Willt, meg még kettőt, amiket szeretnél, aztán hadd szóljon..helyszínenként háromszor kihúzhatod Magad velük a csávából... Egyébként érdekes, de a Nightmare annak idején engem is megviselt - a "Snowy Bridge" meg a "Docks" is, meg pl. a "Babel" is egy horror volt -, de utána a Traumát már nem találtam annyira nehéznek, mint amennyire számítottam; az első fejezetben pl. szinte egyáltalán nem is használtam a kártyákat. A "Snowy Bridge" nagyon nehéz volt úgy, de utána már igazából csak a "Forest" jelentett "HC-kihívást" (persze a kártya megszerzésére gondolok itt). Mondjuk nálam ez valószínűleg azért volt így, mert előtte végigmentem az összes alsóbb fokozaton, és a Traumára már kellőképp megerősödtem. Itt meg kell jegyeznem, hogy a legelső DayDream-végigjátszásom után kíváncsiságból letöltöttem Ampee (egy magyar PK-játékos, aki a kinti PK-Fórumon nagyon aktív volt tavaly tavasszal) utolsó Trauma-mentését, hogy megnézzem a "True End"-et meg a "Forest"-et. Tudom, nem szép dolog, de nem ez a lényeg most, hanem: nem értettem, hogy miért csak 4 fejezet van, de a "Forest"-et betöltöttem és elindultam rajta. Tudod mi lett az eredmény? Nagyjából fél perc alatt szétszedtek! LOL! Az a pár boszi meg Bone, akik az elején megjelennek... Utána megnéztem az "Abandoned Factory"-t is, mivel az sem volt még DayDream-en, és hasonló lett az eredmény: kb. egy perc múlva vagy kiléptem inkább magamtól, vagy meghaltam, már nem emlékszem...

Ennyit pl. megint az ész nélküli hentelésről, ha valaki még kezdő... :o
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 19:10 -kor