HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#792 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 12. 01:27

...a voice from the darkness.....

Szándékosan nem játszottam az eredeti PK-val az 1.61-es patchig, de a napokban végigvittem Traumán megint (hehe, 3. és 4. fejezet teljesen "5-star"-os, "Forest"-ben a harcok kártya-aktiválás nélkül, 53/128-as végeredménnyel - na, ennyit jelent, ha az ember magasabb FPS-értékeket kap..jobban megvalósíthatja önmagát, azaz "szétszedem mindet, amelyik az utamba mer állni!", LOL!), és semmiféle zavart nem tapasztaltam: semmi kiléptetés, semmi "begajdulás", szépen ment... :) Pedig az én konfigurációm sem valami ütős már: Celeron-Tualatin @ 1333 MHz, Radeon 9550 128 MB (400/450), 384 MB SDRAM...

Peti, nagyon klassz ez a "Snowy Bridge"-trükk is..de valahonnan olyan ismerős nekem...  :think:  Mintha vagy screenshotot, vagy egy videót már láttam volna erről, mert ismerős, hogy ott kint áll Daniel a sziklákon. Vagy csak előre megálmodtam a jövőt? :D Nem tudom, de valamiért nagyon ismerős...

A PKEuro.com-on egyébként tegnap jelentették be, hogy a PK Gold aranylemezen van. Van egy dobozkép is, de aki rajta van, az inkább Serius Sam, de sosem Daniel Garner...  :rolleyes: De azért pofás kis doboznak néz ki egyébként (a PKEuro.com-on ott van nagy méretben is, ha a képre kattintunk)...  :up:

Kép

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 12. 01:34 -kor

#793 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 11:42

Miket javít a peccs? Gongoltam letöltöm, de amikor láttam mekkora gondoltam mégsem  :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#794 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 12:10

Idézet

Miket javít a peccs? Gongoltam letöltöm, de amikor láttam mekkora gondoltam mégsem  biggrin_2.gif

Kötelezőőőőőőő!
Grafika ápgréd stb...

Ha 1 peccs nagy azért az már sejtet vmit nem? ;)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#795 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 12:31

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 12:10

Kötelezőőőőőőő!
Grafika ápgréd stb...

Ja, hogy szar lett a játék  :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#796 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 13:13

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 12:10

Kötelezőőőőőőő!
Grafika ápgréd stb...

azt, hogy tele van online gémeléshez szükséges cuccokkal, amikre semmi szükségem nem lenne jelenleg

#797 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 14:41

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 1:27

(...) Van egy dobozkép is, de aki rajta van, az inkább Serius Sam, de sosem Daniel Garner...  :rolleyes:

Hát ez... ez ocsmány :(.
Mé' nem vót jó a Black Edition? Biztos nem fake? Nevetséges hogy Daniel szinte mindenhol másként néz ki (ha egyáltalán őt ábrázolja a kép). Az egyetlen jó dolog a dobozon ez a poén a glóriával.

#798 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 09:56

Bocs, hogy ide válaszolok, de ugye a Bridge témája inkább ide tartozik. ;)

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 23:46

(...) csakhogy innen a hídról rohadt messze volt a pillér teteje (le kellett menni a kiinduló kelyre, végig belül a hídon, fel a pillérre)

Nem muszáj ám körbemenni, ha fel akarsz jutni a pillér tetejére. A dróton szépen vissza lehet sétálni ugyanúgy, mint lefelé jövet (szvsz felfelé könnyebb is). Ha szétlőtted az összes hordót, akkor is meg lehet csinálni, csak úgy körülményesebb. :)

#799 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 14:04

A Catacombs vegen a foellent hogy lehet kinyirni?
Egy lavaval teli mely godor van itt es vekony perem korulotte.
Akar mennyit lovom nem keszul ki, pedig sebzodik minden lovesnel.

#800 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 11. 14:35

Szabinar, idézem vissza egy korábbi hozzászólásom, még tavaly októberből. LOL, újra beírni könnyebb lett volna, mint előkeresni... :D

"
Van két módja is: egy prózai, meg egy hivatalos...    :cool:

1. Prózai mód (Traumán nem működik): intézd úgy, hogy Daniel éppen "Demon Morph Mode"-ban legyen (ne feledd, Daniel a 66. lélek bezsákmányolása után egészen átlényegül, és akkor egy kis időre semmi nem állíthatja meg). Aztán ölj a szemeddel! Így egyszerűen szétzúzhatod a dögöt, és semmit nem kell szenvedned... Az igazat megvallva, ezt én még sosem próbáltam (a következő Nightmare-végigjátszásomban fogom), de már többször is olvastam róla, sőt, láttam képet is, így tudom, hogy biztosan működik...

2. Hivatalos mód: a dög fényérzékeny. A tűz felett, a "plafon" be van deszkázva. Ha ezt kilövöd, be fog szűrődni odafentről a fény. Ezután állj alá..állj a tűz fölé lógó platform legvégére, de vigyázz, hogy éppen csak bele ne ess a tűzbe (ez esetleg nehéz lehet)! A szörny követni fog, de még mielőtt Danielhez érhetne..a fény fogja szétzúzni...

Így vagy úgy, de oda kerül vissza, ahonnan jött és ahová tartozik...  :smoker:  
"
(2004. okt. 15., péntek - 12:00, LOL!)

Mindkét lehetőség működik (persze az első Traumán nem, de más fokozatokon kipróbáltan igen), sőt egyszer olvastam, hogy ha pár napig lövi az ember, akkor is "megfekszik", mivel csak egy jó magas HP-értéket kapott, ami az idők folyamán azért elfogy. Bár ezt lehet, hogy csak poénból írták annak idején, de ha meg a "Loony Park"-ban (BOOH) lévő Freakre gondolok, akit a "The Sceptre" kártyával meg démonként is le lehet szedni, akkor talán mégis lehet benne valami... :D

Sok szerencsét!  :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 11. 14:35 -kor

#801 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 11. 18:02

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:35

Thx! :up:

#802 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 21:12

Na, végre befejeztem  :cool: Lucifer megölése könnyebb volt, mint gondoltam, csak kétszer mentem démon módba és ki is feküdt, csak néztem, hogy most miért fekszik. :)

Viszont egy kicsit most nem értettem a végét, angol tudásom ilyen beszélgetéshez enyhén szólva hiányos, meg ahogy Alastar beszél azt nem bírtam megérteni se nagyon, most akkor annyi lett a pokolnak vagy Alastar mit mesélt? :think:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#803 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 13. 00:21

AlastOr... :)

"Well done Daniel. Well done!" A helyzet az, hogy Lucifer és Alastor között már korábban is konfliktusok voltak: Lucifer szerint a Menny megtámadása még túl korai volt és további démonokat akart a Purgatóriumba küldeni, míg Alastor szerint Lucifer gyenge volt, szűk látókörű, aki túl sok időt pazarolt el, mert Alastor és a legtöbb démon szerint már sokkal korábban is megindíthatták volna a háborút... Ha úgy vesszük, mindkettőjüknek igaza volt, de most az a helyzet állt elő, hogy Lucifer csődöt mondott: a hordáit és a Generálisokat egy különlegesen erős akaratú és szemtelenül kitartó emberi lény mind visszaküldte a Pokolba, és most mehet az egész cirkusz elölről... Fontos, hogy a Purgatóriumban Daniel nem ölte meg Alastort igazából: csak simán visszaküldte őt a Pokolba. A Pokolban azonban már ő is és a többi démon is végleg megsemmisíthető, és pont ez történt Luciferrel is, akinek tehát most már örökre vége...

Ezt értékelte is Alastor. Ugyanis ő és a többi démon éppen arra készültek már egy ideje, hogy fellázadjanak és kicsinálják Lucifert. Most is azért gyűltek ilyen szépen egybe, csak hát..kicsit elkéstek a művelettel... Alastor méltatja Danielt: azt mondja, hogy a démon-lelkek megszerzése hatalmas energiát adott hősünknek, ezért lehetséges, hogy ilyen messzire jutott. De innen nincs tovább, s pont ezért meglepte, sőt sokkolta, hogy Daniel visszautasította a Menny felajánlását és lemondott még Catherineről is..ami egy rossz döntés volt szerinte, hiszen amit Daniel elvégzett, azt ők is megtették volna most...

"Welcome to Hell." Gondolván, hogy Daniel örökre a Pokolban rekedt ("You'll never be finished here!"), Alastor most arra készül, hogy agyonkínozza őt, úgy az elkövetkezendő "röpke örökkévalóság" során... "Oh, I'm gonna torture you for eternety. I'm going to enjoy watching you scream with pain..as I slowly gut you..." Ezzel majd elégtételt vesz a "Tower"-ben elszenvedett vereségért, ahol Daniellel szemben alulmaradt...

Továbbá a helyzet az, hogy mivel Lucifer nincs többé, így mostantól Alastor lett a Pokol új ura, aki időközben Lucifer lelkét is megszerzi, és így még erősebbé és még kegyetlenebbé válik. A továbbiakban King Alastornak hívja magát, és megindítja a hordáit Daniel felé...

Azonban Danielt sem olyan fából faragták, mint aki könnyen feladja...

#804 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 00:44

Kösz a felvilágosítást  :respect:

Valahol Alastar-t olvastam azért azt írtam, többé nem fordul elő  :D

Na, akkor jöhet a trauma fokozat :D  :cool:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#805 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 13. 01:13

Hát, Alastort nagyon sokan elírták már, így tényleg találkozhattál már számos verzióval, mint például: Allastor, Allister, Alistor, Alabastar (talán ez volt a legdurvább, ha jól emlékszem), és így tovább. Kár, hogy most nem jutnak eszembe, pedig sok volt már, és némelyik elég vicces... :D

Egyébként Lucifer azért feküdt ki végül, mert sikerült visszaütnöd a kardját, ami beleállt a mellkasába és a halálát okozta. A harc során az a lényeg, hogy első körben fel kell őt bosszantanunk: vissza kell lőnünk rá a meteorokat. Ha ez sikerül, akkor egy-két alkalom után a Pokol ura feldühödik, és úgy dönt, hogy a kardjával egy csapásra véget vet a szerinte egyenlőtlen küzdelemnek: tehát Daniel felé hajítja azt. Ha sikerült elkapnunk a pillanatot és visszaütni, akkor azonban Lucifer fog rútul járni, mi meg röhöghetünk rajta, bár nem sokáig ugye, mert Alastor hamarosan az arcunkra fagyasztja a mosolyt... :)

A Trauma-fokozat azért érdekes, mert ugye ott nincsenek lelkek (így gyógyítani sem tudod Danielt), így Daniel elméjét sem tudják majd korrumpálni, és emiatt hősünk nem hozza meg a számára "végzetes" döntést, hanem simán a Mennybe megy. Így persze a teljes 5. fejezet is kimarad, viszont megkapod cserébe a "Forest"-et, ami talán az egyik legnehezebb kihívás az eredeti PK-ban. Hú, remélem, ezzel nem mondtam el túl sok dolgot!  :o További finom dolog még Traumán, hogy csak CheckPoint-mentések vannak, így időnként elő fog fordulni, hogy valami hatásos Black Tarot kártyakombinációhoz kell majd folyamodnod... ;)

#806 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:55

Egy kis háttérinfó Alastorról.

"Alastor" (a görög eredetű szó jelentése "bosszúálló"), kedvenc enciklopédiám a Wikipedia szerint a keresztény demonológiában mint "A Hóhér" szerepel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Alastor
(A szócikkben több más játék mellett a Painkillerre is kitérnek :)).
Egyébként a Szellemirtók-ban "Zoroaster" néven megemlített démon is ő lenne.

További leírás itt: http://www.occultope...m/a/alastor.htm
Kép
Kedves fickó lehet... :D

#807 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 11:06

Idézet

mert ugye ott nincsenek lelkek (így gyógyítani sem tudod Danielt)

ez így nem teljesen igaz :)

#808 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 11:10

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 1:13

További finom dolog még Traumán, hogy csak CheckPoint-mentések vannak, így időnként elő fog fordulni, hogy valami hatásos Black Tarot kártyakombinációhoz kell majd folyamodnod... ;)

Hopp, hát ezeket jó tudni, mármint az egy Forest-et tudtam abból amit írtál. Azt hiszem most azonnal nem is esek neki a Trauma fokozatnak, néhol ez a Nightmare is eléggé megviselt :) Amik most megvannak kártyák azokat vihetem tovább Trauma alatt?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#809 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 19:05

* Bring Up My Post *

(Váratlan reboot rulez: elveszett másfél PgDown mennyiségű hozzászólásom... :reklamacio:)

Na szóval, mégegyszer nekifutok akkor...  :rolleyes:

Peti, köszi az Alastor-infót: ez a Wikipedia mindig nagyon alapos, már korábban is feltűnt.  :up: Amúgy egyszer én is olvasgattam valami démonos oldalt, és ott Alastor azt hiszem, "Végrehajtóként" (Executioner - hóhér) volt említve, de pl. szerepelt az Asmodeus név is...

Egy kicsit ide kapcsolódóan a kinti PK-Fórumon nemrég nyílt egy topic, ami a "PK Reality Trivia" című dologgal foglalkozik: szóval a PK-ban szereplő néhány helyet keresi a mi valós Világunkban. Nagyon érdekes, hogy pl. az "Asylum" egy-az-egyben létezik (ugyanaz az épület, még a híd és az erdős környezet is megvan), de ugyanígy a "City On Water" meg a "The Palace" egy része is. Nézzétek meg a fényképeket a topicban! :) "All levels in Painkiller - Which ones are real?"

Peti, már el akartam mondani egy ideje, hogy nekem bizony mind a mai napig nem megy a kötélen épségben való lejutás a "Snowy Bridge"-en. Bár azt hiszem, korábban talán egyszer sikerült, de vagy mindig kártyákat kell használnom ott, vagy ugye leesek, és akkor szép hátrányból indulok - még szerencse, hogy az a MegaHealth ott van. Bár azt is szépen el szoktam pazarolni: a szemét ninják mindig "leköpdösnek"... :D Szóval a "Snowy Bridge" csúszós része még mindig a gyenge pontom, hiába vittem végig már rengetegszer az egészet...

Doomer, ez így van: rengeteg Health Item meg MegaHealth van elszórva erre-arra, mi csak tudjuk a 5-Star Challenge után... :) De úgy izgalmasabban hangzott, sikerült is kissé elriasztanom Gabeszt... :D

Gabesz, naná hogy viheted a kártyákat tovább! Csak nyugodtan klikkelj a "Sign The Pact"-re, aztán az első kérdésre válaszolj igennel, míg a másodikra nemmel. Az első arra vonatkozik, hogy tényleg új játékot kezdesz-e, míg a második arra, hogy törlöd-e a meglévő pontjaidat és kártyáidat (még szép, hogy nem). Utána lemegy a bevezető videó, és amikor bejön a Map, Neked ott lesz az összes eddig megszerzett kártyád és aranyad a Black Tarot asztalon...  :smoker: De ne feledd: csak akkor tudod a Traumát választani, ha mind a 23 kártyát megszerezted! A Traumától meg ne riadj vissza, mert a kártyák rengeteget segítenek. Az ezüstöknek betehetsz egy Vitality-t (a Base HP-d 150 lesz) meg egy Mercy-t (3-szor aktiválhatod az aranykártyákat), az aranyaknak meg egy Iron Willt, meg még kettőt, amiket szeretnél, aztán hadd szóljon..helyszínenként háromszor kihúzhatod Magad velük a csávából... Egyébként érdekes, de a Nightmare annak idején engem is megviselt - a "Snowy Bridge" meg a "Docks" is, meg pl. a "Babel" is egy horror volt -, de utána a Traumát már nem találtam annyira nehéznek, mint amennyire számítottam; az első fejezetben pl. szinte egyáltalán nem is használtam a kártyákat. A "Snowy Bridge" nagyon nehéz volt úgy, de utána már igazából csak a "Forest" jelentett "HC-kihívást" (persze a kártya megszerzésére gondolok itt). Mondjuk nálam ez valószínűleg azért volt így, mert előtte végigmentem az összes alsóbb fokozaton, és a Traumára már kellőképp megerősödtem. Itt meg kell jegyeznem, hogy a legelső DayDream-végigjátszásom után kíváncsiságból letöltöttem Ampee (egy magyar PK-játékos, aki a kinti PK-Fórumon nagyon aktív volt tavaly tavasszal) utolsó Trauma-mentését, hogy megnézzem a "True End"-et meg a "Forest"-et. Tudom, nem szép dolog, de nem ez a lényeg most, hanem: nem értettem, hogy miért csak 4 fejezet van, de a "Forest"-et betöltöttem és elindultam rajta. Tudod mi lett az eredmény? Nagyjából fél perc alatt szétszedtek! LOL! Az a pár boszi meg Bone, akik az elején megjelennek... Utána megnéztem az "Abandoned Factory"-t is, mivel az sem volt még DayDream-en, és hasonló lett az eredmény: kb. egy perc múlva vagy kiléptem inkább magamtól, vagy meghaltam, már nem emlékszem... :D Ennyit pl. megint az ész nélküli hentelésről, ha valaki még kezdő...  :o

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 19:10 -kor

#810 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:42

hüüh

továbbmentem a train station-ön

hát nem volt gyenge a pályaudvarról felmenve a körfolyosós rész.
de meglett, viszont egyszer majdnem kivágtam a gépet az ablakon.
végeztem ezzel a résszel, majd a pályaudvar felöli részen, az ablakok mellett álltam.
belelőttem az ablakba és meghaltam egy pillanat alatt.  :confused:  :omg:

jelenleg a factory pályán vagyok. ott az első három helyszínt megcsináltam úgy, hogy 1 hp-m maradt.
nem volt kedvem újra megcsinálni, ezért megpróbálkoztam a negyedik résszel így. :D (ahol a hátunk mögül jönnek elő a dobozokból, meg elölről k@rvasokan)

végigmentem sérülés nélkül, erre semmi hp a végén. csak nyílt a következő tér...  :omg:
kezdtem újra az egészet :D

#811 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:51

Már rájöttem, hogy kell mindegyik kártya  :omg: Nekem meg egy-pár nincs meg... pl. a Babel-en amikor a sziklákat kellett tologatni ott nem bírtam megcsinálni azt. Meg még párat, sajna videókat nem tudok leszedni. Ja, meg még a katonai bázison nem tudtam felugrani a repülőkre sehogy. A motorba beleugrottam, de onnan feljebb nem tudtam.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43