HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#881 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 15. 09:05

Idézet

2. "Ruins" (PK, C3L4): egy rakéta-ammo bele van falazva a földbe, és csak a Guardian csapásának hatására vehető fel, egy kis szerencsével...

az még mindig grenade-ammo ;) és ráadásul 3 van a földben azon a pályán, de kettő szerencsére felvehető simán átrohanással.

hja kérem miután ennyit szenvedtem vele... :D

azért figyelek még :Đ

#882 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 15. 20:32

...a voice from the darkness.....

Doomer, az pedig rakéta-ammo (mármint persze nem a forgótáras feléhez): kiemelve korrektül látszik, hogy a hosszabbik fajta. :p És csak az az egy van befalazva (a többi csak "lyukban" van, téglák vannak mellette, de nincs a földben, ill. nincs téglákba ágyazva, viszont ha a téglák ráhullanak, akkor tényleg úgy néz ki - mindegy, LOL! :D), ill. egy Shotgun-ammo van a levegőben, de DooGues' fixe mindkettőt javítja, de csak ezt a kettőt... Elhiheted, kínlódtam én is vele eleget a legutóbb... :D

Egyébként Cyody csinált egy ammo-mapet a "Ruins"-hez, ez is sokat segíthet...  :up:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 15. 20:35 -kor

#883 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 20:07

Idézet: KaLeun - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 19:15

Megrendeltem a játékot (4k), holnap érkezik. Pár perce megnéztem, ha van hozzá javítás... :eek:  ...cirka 460  megányi van hozzá. Remélem, hogy már egy javított kiadás lesz.

Hello!

Ki tudna elküldeni nekem a Patch-eket?

#884 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 21:13

hétvégén volt megint egykis időm
átküzdöttem magam a Babel pálya végén és a Forest-en.

hááát, nem volt egyszerű. igazság szerint a Babel-en kicsit trükköztem is.
az utolsó résznél mikor leesek és körülvesznek a lovagok, kinyítam őket egy kivételével, és utána felugráltam a lezárt lépcső oldalában :D
100 fölött voltam, de egyszerűen a kutyákkal és azután a bárdosokkal nem bírtam. teljesen random, hogy mikor találnak el, akár falon keresztül is...

a Forest sem volt piskóta, de ott simábban átmentem.

és gondolom kitalálta mindenki, hogy jelenleg a Towerben vagyok.
esélytelen a pálya :D
fent felszedek minden ammot, leszedem az enegriáját, nem sebez. de gondolom ez alap.
az első szint esésnél egy oszlopra esek, kb 65-70hp-m marad a 100-ból. ennél jobban nem tudtam megcsinálni. igaz, más eljárást nem is dolgoztam ki, de nem is tűnt lehetségesnek. legalábbis biztosnak csak az oszlopokra való esés tűnt.

a köv szinten szintén meg tudom csinálni akár hp vesztés nélkül is. természetesen a hp-t, armort felszedem.

a harmadik szinten szintén kinyírtam. de ott nincs esélyem a túlélésre. jó, persze vesztettem is némi energiát, de a lényegen nem változtat. 100hp fölött estem le a nagyedik szintre és csont nélkül meghaltam. ha hp veszteségem nem lett volna, max 10-15-tel lehetett volna több...

itt jóval nagyobb a szintkülönbség és az oszlopokra esést sem tudom kontrollálni. legalábbis eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne biztosan jól esni.

egyszer estem le véletlenül azon a szinten is oszlopra. igaz akkor meg még 100-on se voltam,csak kb. 85-ön, de szó nélkül meghaltam

:(

#885 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 13:15

1.61-es patch tartalmazza Pixel Shader 3.0 kiegészítést?
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#886 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 18:05

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 14:15

1.61-es patch tartalmazza Pixel Shader 3.0 kiegészítést?

igen

#887 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 18:11

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 19:05

igen

thx!  :respect:
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#888 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 21:45

KaLeun, én nem válaszoltam, mert nem foglalkozom a Postával, mivel túl sok a rossz tapasztalatom velük (ajánlva küldött csomagok elvesztek, várt csomagok nem jöttek meg, pénz nem jött meg, stb.)...  :reklamacio:  :down:  :( Másfelől viszont azon kevesek közé tartozom, akiknek 2005-ben még mindig nincs CD/DVD-író a gépükben... :D

VipiSrác, ezek szerint kártyák nélkül nyomod és Traumán, ugye? ;) Fent a tetőn a PreAlphában érdekesebb volt: ott csak akkor sebződött Alastor, ha a szárnyait találtad el, nehezebb is volt úgy elküldeni... Az alsóbb (mínusz első a tetőtől) szintre érkezéskor elég lehet az a 60-70 körüli érték is: gondolom a szélén esel le, ahogy Cyody is tette. Korábban én is így próbálkoztam, de azt gondoltam, hogy nem lehet úgy megcsinálni, így inkább kerestem és találtam egy jobb megoldást, amivel simán 90/90 felett maradhatsz: ha az alant lévő később leomló oszlopokat használod (amik a körben beljebb vannak). Ezekre is rá lehet esni (csak el kell találni a megfelelő pozíciót, de erre hamar rá lehet érezni: meg lehet jegyezni a megfelelő "körcikket" és padlódarabot), és akkor alig sérülsz, ill. onnan már sérülés nélkül is le tudsz ereszkedni az alsóbb szintre. Itt én a legvégére szoktam hagyni az armor meg a MegaHealth felvételét, bár esetleg az armort előbb is fel lehet venni, mivel ezüst és az jobban véd... Az igazán húzós mindenképpen a legutolsó nagy zuhanás. De itt kell beiktatni a peremet a szélén: biztos láttad a képet, amit mellékeltem az előző oldalon. Előbb oda érdemes leesni, majd onnan az egyik oszlopra, és aztán le a földre. A bátrabbak meglovagolhatják Alastort (rá lehet ugrani a hátára és így tompítani az esést :D), bár elég nehéz eltalálni... Az elején én is próbáltam egyébként az alsó oszlopokat eltalálni fentről, de tényleg iszonyú nagy a szintkülönbség, és ha sikerül is, akkor is túl nagyot esik Daniel. Aztán észrevettem a párkány-lehetőséget a szélén... ;)

Szerkesztés: támpontként mellékelem Cyody értékeit, szintenként...
- Tető vége: 100 HP / 100 Bronz-armor
- Mínusz első szint kezdete: 068 HP / 084 Bronz-armor (itt lehetett volna 090/090 felett is)
- Mínusz második szint kezdete: 123 HP / 143 Ezüst-armor
- Mínusz második szint vége: 096 HP / 104 Ezüst-armor
- Szűk párkány: 085 HP / 087 Ezüst-armor
- Oszlop teteje: 050 HP / 035 Ezüst-armor
- Földszint: 032 HP / 003(?) Ezüst-armor
Aztán odalent a Health Itemek meg az aranypajzs már megmentenek...

Amúgy a SM3 hogyan mutatkozik meg a játékban? Mennyire látszik és miben? Csak kíváncsi vagyok, jó lenne látni képeket erről... :) Odakint is beszéltek róla, hogy csak az 1.61-esben jött be, de senki nem prezentált képeket és nem beszéltek a konkrét részletekről...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 18. 22:13 -kor

#889 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 18:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 22:45

VipiSrác, ezek szerint kártyák nélkül nyomod és Traumán, ugye? ;) Fent a tetőn a PreAlphában érdekesebb volt: ott csak akkor sebződött Alastor, ha a szárnyait találtad el, nehezebb is volt úgy elküldeni... Az alsóbb (mínusz első a tetőtől) szintre érkezéskor elég lehet az a 60-70 körüli érték is: gondolom a szélén esel le, ahogy Cyody is tette. Korábban én is így próbálkoztam, de azt gondoltam, hogy nem lehet úgy megcsinálni, így inkább kerestem és találtam egy jobb megoldást, amivel simán 90/90 felett maradhatsz: ha az alant lévő később leomló oszlopokat használod (amik a körben beljebb vannak). Ezekre is rá lehet esni (csak el kell találni a megfelelő pozíciót, de erre hamar rá lehet érezni: meg lehet jegyezni a megfelelő "körcikket" és padlódarabot), és akkor alig sérülsz, ill. onnan már sérülés nélkül is le tudsz ereszkedni az alsóbb szintre. Itt én a legvégére szoktam hagyni az armor meg a MegaHealth felvételét, bár esetleg az armort előbb is fel lehet venni, mivel ezüst és az jobban véd... Az igazán húzós mindenképpen a legutolsó nagy zuhanás. De itt kell beiktatni a peremet a szélén: biztos láttad a képet, amit mellékeltem az előző oldalon. Előbb oda érdemes leesni, majd onnan az egyik oszlopra, és aztán le a földre. A bátrabbak meglovagolhatják Alastort (rá lehet ugrani a hátára és így tompítani az esést :D), bár elég nehéz eltalálni... Az elején én is próbáltam egyébként az alsó oszlopokat eltalálni fentről, de tényleg iszonyú nagy a szintkülönbség, és ha sikerül is, akkor is túl nagyot esik Daniel. Aztán észrevettem a párkány-lehetőséget a szélén... ;)

Szerkesztés: támpontként mellékelem Cyody értékeit, szintenként...
- Tető vége: 100 HP / 100 Bronz-armor
- Mínusz első szint kezdete: 068 HP / 084 Bronz-armor (itt lehetett volna 090/090 felett is)
- Mínusz második szint kezdete: 123 HP / 143 Ezüst-armor
- Mínusz második szint vége: 096 HP / 104 Ezüst-armor
- Szűk párkány: 085 HP / 087 Ezüst-armor
- Oszlop teteje: 050 HP / 035 Ezüst-armor
- Földszint: 032 HP / 003(?) Ezüst-armor
Aztán odalent a Health Itemek meg az aranypajzs már megmentenek...

Amúgy a SM3 hogyan mutatkozik meg a játékban? Mennyire látszik és miben? Csak kíváncsi vagyok, jó lenne látni képeket erről... :) Odakint is beszéltek róla, hogy csak az 1.61-esben jött be, de senki nem prezentált képeket és nem beszéltek a konkrét részletekről...

huh
köszi a kimerítő leírást. hétvégén próbálkoztam, de még nem jött össze.
először is Nightmare-en kedztem most neki a Towernek (tesóm is ott volt elakadva, csak ezen a fokozaton :D) azt megcsináltam kb. 4. visszatöltésre.

a tetőn karóvetővel nyírom, 3 lövés elég neki, 100/100-on esek le. valóban a pálya szélét használtam, ahol az egyenes oszlopok vannak, arra esek le, majd ugrok ki egyenesen Alastor felé. az oszlopra érkezve 68 körüli a hp-m, a pajzsot nem figyeltem. az oszlopról leugorva olyan 64 körül lehetek.

azért felé, mert ahogy észrevettem, ha közelebb vagyok, akkor nem ugrik oda hozzám a földre csapva, illetve tűz sincs. itt shotgunnal írtom, megyek utána, hogy ne jöjjön nekem. közben, ahogy tudom felveszem az armort és a hp-t. általában az armort előbb, majd a legvégén, mikor már leszedtem az összes energiáját, akkor a hp-t veszem fel. sérülés nélkül, vagy minimális sérüléssel szokott sikerülni: a hp-m olyan 140-160 között meg tudom tartani.

itt ha sikerül jól becéloznom, akkor a középen lévő oszlopokra esek, majd onnan a talajra. az oszlopra eséskor nincs hp veszteség, a talajra már van, de alig. shotgunnal, amíg van, majd rakétavető másodlagos chaingun fegyverével irtom.

onnan jön az alsó szint. a párkányt már közben észrevettem, oda esek le. nightmare-en kb 80 körüli hp-val estem le, onnan le az oszlopra, majd talajra, be a szobrok mögé, felszedtem a sok hp-t és főleg ammot, mert annak voltam szűkében (az legelső sikertelen visszatöltésben túléltem volna, de elfogyott az összes ammom és a lenti szinten csak arra koncentráltam, hogy megöljem, az oszlopok mögé nem mentem el. már a pk másodlagos fegyverével nyomtam neki, mikor eltaposott :D).
innen már sima volt a győzelem.

mondom, mindez nightmare-en. utána próbáltam a saját mentésem traumán. pontosan ugyanez a menet, amit követek, de az alsó szintre leérve kivétel nélkül meghalok. a legjobb lejutásom a párkányra 110-es hp-vel és 90 körüli armorral volt. a még álló oszlopra ugrok a párkányról, majd a földre. a párkányon lévő hp-től föggően (85-110 között voltak azok, amikor esélyem is volt) a földre vagy le sem érek vagy 10-30hp-val, de itt - illetve még a levegőben - tolja rám a tüzet és vagy a földön vagy még a levegőben meghalok.

ugrottam már a hátára is, az sem járt több sérüléssel, ha jól emléxem, de a leérkezéskor mindig megölt vhogy...

no majd próbálkozom.

SM3-ról nem tudok nyilatkozni, mert amit SM3-mal játszok, azokat a pályákat nem láttam előtte SM2-vel.

#890 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 24. 02:19

Hát igen, Nightmare-en sokkal könnyebb, ott még a párkányra sincs szükség (igaz, elméletileg Traumán sem muszáj, de ahhoz nagyon egészségesnek kell lenni), ráadásul mentegetni is lehet közben... :) De Traumán már sokkal nehezebb... Egyébként jól csinálod, csak egyszerűen nincs szerencséd, ill. még nem volt. Emlékszem, amikor legelőször sikerült épségben lejutnom, még egyáltalán nem örültem: húztam be a sunyiba a védett helyre inkább... :D És "nagy mákom" volt, hogy Alastor nem kapott el közben! Ha rálép Danielre vagy lefújja tűzzel, akkor vége van, mehet az egész elölről... Szóval ott nagy szerencse kell. De gratulálok Alastor meglovagolásához!  :up:

No, az első szint, ahol meg középen mész le a másodikra..ott próbálj inkább a szélén lemenni, mert HP-veszteség nélkül le lehet jutni. A szélén az omladozó boltívekre esve nem sérülsz, és azokról is "le lehet kacsázni" sérülés nélkül. Ez csak egy tipp, mert tulajdonképpen nem olyan fontos, ha a párkányon elérted már a szükséges szinteket - mint ahogyan említetted...

A lejutásnál érdemes sietni: gyorsan végigugrálni afelé az oszlop felé, amelyik a legmagasabb, majd egyszerűen megpróbálni ráesni (ugrás nélkül), és az oszlopról is ugrás nélkül érdemes leesni, úgy még kisebb a sérülés. Alastor elég gyors, és hamar lerombolhatja a legjobb lejutási pontokat, plusz ha Daniel alatt van és ott esel le, akkor sokkal könnyebben elkaphat...

A SM3 nem gond, de azért is kérdeztem, mert én láttam PS1.4-en, majd pedig PS2.0-án is (persze ott észveszejtő volt a különbség, legalábbis szerintem), és most kíváncsi lennék mégis a további látványbeli különbségekre. A screenshot-topicban Frosty mellékelt néhány képet, amik GF6800-ason készültek, de én semmi speciálisat nem látok rajtuk: felületes ránézésre ugyanezt látom én is, a Radeon 9550-esemen, más kérdés, hogy pl. a Bloomot letiltottam (és rengeteg FPS-t megtakarítottam vele) mostanában, de pl. a "Dynamic Lights: Ultra" után valóban, ahogy Frosty is mondja, mozgás közben az igazi (na, azt pl. semmi pénzért nem tiltanám le :D)... ;) Repülők és az aszfalt, meg a fémes felületek nálam is gyönyörűek, és mozgás közben változik a rájuk eső fény formája (vagy hogyan fogalmazzam ezt meg, LOL), ahogyan annak lennie kell; meg persze a Heat Haze is ott van, sőt az üvegablakok is torzítják a képet (azaz ami kívül, mögöttük van), az is nagyszerűen néz ki...  :respect:  Szóval gyönyörű nálam is (legfeljebb sebesség terén nincs a topon, természetesen), és érdekes lenne látni, hogy ezt még mivel "übereli" a PS3.0... :) Talán ha Frosty benéz ide is, tud Ő is valamit hozzátenni, de egyszer majd csinálhatunk összehasonlító shotokat is, pl. ha ugyanazoknál a mentéseknél csinálunk képeket, és előtte megállapodunk a beállításokban (mondjuk mindent a maximumra, 800x600-ban, mert nekem 1024x768-ban már elég húzós lenne úgy)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 24. 02:26 -kor

#891 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 20:22

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 3:19

Hát igen, Nightmare-en sokkal könnyebb, ott még a párkányra sincs szükség (igaz, elméletileg Traumán sem muszáj, de ahhoz nagyon egészségesnek kell lenni), ráadásul mentegetni is lehet közben... :) De Traumán már sokkal nehezebb... Egyébként jól csinálod, csak egyszerűen nincs szerencséd, ill. még nem volt. Emlékszem, amikor legelőször sikerült épségben lejutnom, még egyáltalán nem örültem: húztam be a sunyiba a védett helyre inkább... :D És "nagy mákom" volt, hogy Alastor nem kapott el közben! Ha rálép Danielre vagy lefújja tűzzel, akkor vége van, mehet az egész elölről... Szóval ott nagy szerencse kell. De gratulálok Alastor meglovagolásához!  :up:

No, az első szint, ahol meg középen mész le a másodikra..ott próbálj inkább a szélén lemenni, mert HP-veszteség nélkül le lehet jutni. A szélén az omladozó boltívekre esve nem sérülsz, és azokról is "le lehet kacsázni" sérülés nélkül. Ez csak egy tipp, mert tulajdonképpen nem olyan fontos, ha a párkányon elérted már a szükséges szinteket - mint ahogyan említetted...

A lejutásnál érdemes sietni: gyorsan végigugrálni afelé az oszlop felé, amelyik a legmagasabb, majd egyszerűen megpróbálni ráesni (ugrás nélkül), és az oszlopról is ugrás nélkül érdemes leesni, úgy még kisebb a sérülés. Alastor elég gyors, és hamar lerombolhatja a legjobb lejutási pontokat, plusz ha Daniel alatt van és ott esel le, akkor sokkal könnyebben elkaphat...

A SM3 nem gond, de azért is kérdeztem, mert én láttam PS1.4-en, majd pedig PS2.0-án is (persze ott észveszejtő volt a különbség, legalábbis szerintem), és most kíváncsi lennék mégis a további látványbeli különbségekre. A screenshot-topicban Frosty mellékelt néhány képet, amik GF6800-ason készültek, de én semmi speciálisat nem látok rajtuk: felületes ránézésre ugyanezt látom én is, a Radeon 9550-esemen, más kérdés, hogy pl. a Bloomot letiltottam (és rengeteg FPS-t megtakarítottam vele) mostanában, de pl. a "Dynamic Lights: Ultra" után valóban, ahogy Frosty is mondja, mozgás közben az igazi (na, azt pl. semmi pénzért nem tiltanám le :D)... ;) Repülők és az aszfalt, meg a fémes felületek nálam is gyönyörűek, és mozgás közben változik a rájuk eső fény formája (vagy hogyan fogalmazzam ezt meg, LOL), ahogyan annak lennie kell; meg persze a Heat Haze is ott van, sőt az üvegablakok is torzítják a képet (azaz ami kívül, mögöttük van), az is nagyszerűen néz ki...  :respect:  Szóval gyönyörű nálam is (legfeljebb sebesség terén nincs a topon, természetesen), és érdekes lenne látni, hogy ezt még mivel "übereli" a PS3.0... :) Talán ha Frosty benéz ide is, tud Ő is valamit hozzátenni, de egyszer majd csinálhatunk összehasonlító shotokat is, pl. ha ugyanazoknál a mentéseknél csinálunk képeket, és előtte megállapodunk a beállításokban (mondjuk mindent a maximumra, 800x600-ban, mert nekem 1024x768-ban már elég húzós lenne úgy)...

esetleg csinálhatok SM3 videot
csak vmi normális fraps kéne hozzá, mert amikor egyszer próbáltam, akkor 10 fps-sel vett fel...
igaz, hogy 1024-ben

#892 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 25. 23:55

Én kiválogattam egy csokorravaló screenshotot a PK+BOOH-ből, amiket már a R9550-essel készítettem. A felbontás mindenütt 800x600, és minden a maximumon van, ill. minden effekt be van kapcsolva, kivéve a "Character Shadows"-t, és persze szűrők nincsenek rajtuk (tehát noAA és noAF). Ezek még régebbi képek, később ezen butítottam valamennyit, mert mint az FPS-eken is látszik, nem futott valami meggyőző sebességgel... ;)

A cucc letölthető innen (5.14 MB), külön könyvtárban vannak a képek a PK-hoz és a BOOH-hez is... Szóval ilyen SM2-ben..a R9000 Próm után drasztikus volt a változás...  :up:  :)

Ja, meg tényleg..egy kis "fun-video": GabiGaming (kisebb mint 9 MB) - lehet, hogy régebben már mutattam, de nem emlékszem, talán még nem láttátok. Ha nem, mindenképpen nézzétek meg, megéri! :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 25. 23:57 -kor

#893 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 13:44

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 0:55

Ja, meg tényleg..egy kis "fun-video": GabiGaming (kisebb mint 9 MB) - lehet, hogy régebben már mutattam, de nem emlékszem, talán még nem láttátok. Ha nem, mindenképpen nézzétek meg, megéri! :D

Ki az a kis Terminatrix? :D
Amúgy véletlenül nem 'Mature' (17+) a játék ESRB-ratingje? :Đ

#894 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 26. 15:18

Hát nem édes amikor beszól az egyik Sado Commandónak, hogy "Hello!", aztán durr...!  :lol:

(LOL, végre megtaláltam a többi smileyt is!  :lama:   :omg: :D)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 26. 15:20 -kor

#895 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:42

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 14:44

Amúgy véletlenül nem 'Mature' (17+) a játék ESRB-ratingje? :Đ

Előszedtem a dobozt, 16+, persze valószínűleg országonként változó. Na midegy, a kiscsaj nem lehet több 8-nál. :)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:18

(LOL, végre megtaláltam a többi smileyt is!  :lama:   :omg: :D)

A "Mutassa az összeset"-re gondolsz? Ja, jól el van rejtve. :D ;)

#896 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 26. 17:05

Gabi (gondolom ez a neve) ha minden igaz, csak 6 éves, ezt említették odakint. Már régi a videó, tavaly ilyenkor ment poénszámba a kinti PK-Fórumon, persze akkor még csak olvastam azt, de mindenféle PK-s cuccot leszedtem már... :) Egyébként a BOOH-re én már simán "18+"-t adnék...

De igazából szerintem sok embert nem érdekel, hogy mennyi plusz van a dobozra írva, és a dolog amúgy is eléggé ellenőrizhetetlen. Vicces helyzet, de én is egy kb. 11 éves ismerősöm által ismertem meg a PK-t, addig azt sem tudtam, hogy mi az. Később, amikor jöttek a screenshotok meg concept artok a BOOH-ről, akkor bezzeg Ő azt mondta, hogy ezek a kislányok az árvaházban, ez Neki már sok! LOL! :D Én meg mondtam Neki, hogy már az eredeti PK-t sem szabadott volna a kezébe adni... :) Szerintem rengetegen játszanak a kikötött életkor alatt, részben még a másolások miatt is (az írott CD-kre nincs ráírva, hogy "16+")...

Hát most látod: a BOOH-ban megkerestem magam az összes Secretet, de ezt a nyavalyás "Mutassa az összeset" feliratot nem vettem figyelembe, pedig majd kibökte a szemem, és régóta akartam más smiley-kat is használni. Ilyenkor kicsit megrökönyödöm magamon: eszméletlenül szórakozott bírok lenni, ráadásul következetesen és folyamatosan szórakozott, hiszen volt rá idő, hogy felfedezzem, és mégsem vettem észre, vagy nem is tudom. Mondom, szórakozottság meg lámaság volt ez... :D Lehet, tanulmányoznom kéne még ezt az ablakot, hátha találok benne még egy sor hasznos funkciót magamnak...  :p

#897 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 08:35

Talán  :offtopic:

A CDG árlistájában van Battle Out Of Hell 3990-ért és PK+BOOH csomag 4990-ért...ha valakit érdekel.

#898 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 20:50

na kinyírtam Alastort.  :up:
traumán itt vége a mesének? nem kaptam meg a tesóm nightmare mentéseiben látott pályákat.

úgyhogy most az ő mentését folytatom :D

#899 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 21:03

Hmm hát így screenshotokról nézve tényleg nincsen semmi különbség ps 2.0 és 3.0 között.
Lehet PS 3.0-át csak azért rakták bele hogy jobban fusson nvidia kártyákon.

#900 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 07. 06:30

Bizony, Traumán a "Tower"-rel - gratulálok hozzá!  :up: - vége is a dalnak: de nem Árpi, hanem a történet úgy magyarázza ki, hogy mivel nincsenek korrupt lelkek, így Daniel sem korrumpálódik, és amikor megkapja a lehetőséget, "jó"(?) döntést hoz, és szépen a Mennybe megy, Catherinehez... :)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.