HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#921 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 18. 11:47

jaés még1 :idea: :D

Ugyabár van az 1.61-es peccs ami elviekben engedélyezi az sm3.0-át a game-ben.
Namost ehez kell valami konzolparancs, vag a javítás telepítése után rögtön életbelép??  :think: (1.61, 1.62 van fent)

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 06. 18. 11:47 -kor

#922 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 12:03

Idézet: -=M@X|treme|=- - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 12:44

Bonyolult nekem ez a game..  :(

Áh, dehogy. Gondolj arra, hogy szinte mindent el lehet mozdítani, majdnem mindenre fel lehet mászni (a 90-fokos falat leszámítva), csak kitartóan kell szökdelni. :)

Az SM3-as kérdést passzolom.

#923 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:07

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 19:22

Van egy jobb minőségű 2mbit/s-os változat is, ami 24 mega. Hétfőn feltöltöm két darabban (TC).

X-aktákba illő rejtélyes oknál fogva képtelen vagyok uploadolni a fájlt több darabban. Még egészen apró darabokban sem. Az a durva az egészben, hogy egy legfeljebb 20 megás videófájlt simán fel tudok tölteni (avi, wmv). De ha a Total Commander által darabolt részletek .001, .002 stb. kiterjesztését .wmv-re változtatom, valami görény démon felismeri hogy nem igaziak, és másodperceken belül törli őket. :(
Mindegy, megint regeltem a dox.hu-ra, meglátjuk mi lesz ott...

>> Kárpótlásul itt van még egy "karcmentes" felvétel ugyancsak az Opera House végéről. <<

A körülmények ugyanazok csak a fegyver más. Vigyázat! Blood, gore, violence. :D

A zene ismét egy klasszikus, ezúttal tényleg operarészlet (asszem elég ismert). :)

#924 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 20. 21:45

...a voice from the darkness.....

Max', amennyire én tudom, a patch után él a SM3. Csak pl. én nem látok különbségeket az SM2 és SM3 screenshotok között. Odakint a TRC-n pont mostanában egyeztetem ezt Apofisszel: GeForce 6800-asa van, és QuickSave-ek alapján csinálunk pár összehasonlító képet. Kíváncsi leszek majd...

Peti, A FreeWebbel ugyanebbe a gondba ütköztem én is, pár hete. De írják, hogy karbantartási folyamatok miatt szünetelnek az írási műveletek - talán ezért van... Viszont a letöltés is "gáz" volt nekem a saját tárhelyemről: nem több mint 1K-val jöttek a cuccok... :D Ja, most olvaslak figyelmesebben: felejtsd el akkor ezt a bekezdést, mert nálam másról volt szó... :D Nálam szinte egyáltalán nem ment a feltöltés...

Köszi az új videót, és megy ez is ki Darknak (egyelőre éppen töltődik le). Az előzőt már feltette... ;) Azért remélem, a high-verziót is fel tudod majd tölteni...

Szerkesztés... LOL!, nagyon szép! :D Bár sajna nem az első, és egyébként van egy "vetélytársad" a témában: odakint Frag Maniac nyomott már le szintén pár "no scratch"-videót. Többek között pont ez az operás és pont PK-val is megvolt már Neki is: "Ballroom PiKnic" (a PK-ra utalva) néven futott a cucc. Azóta már megcsinálta a BOOH-ből a "Lab"-et, a "Dead City"-t, sőt a "Leningrad"(!) is megvolt már Neki, sérülés nélkül... Gondoltam, megemlítem: ha elnézel Dark Oldalára vagy akár a DC-Fórumra, akkor megtalálod a topicjait/videóit... Mindez természetesen nem von le a Te videód értékéből, mert: 1. a Tiéd gyorsabb, 2. Te Traumán teljesítetted... ;)  :respect:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 20. 21:58 -kor

#925 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 08:41

Ugyanazzal a névvel regisztráltam magam a dox.hu-ra, és semmiféle "ilyen felhasználó már létezik" hibaüzenetet nem kaptam. Az üzemeltetőkkel folytatott korábbi levelezésem alapján az is kiderült, hogy nem ők töröltek ki, tehát valószínűleg itt is valami túlbuzgó daemon áldozatául estem. Minden bizonnyal vétettem az egyik szabály ellen, miszerint nem tölthetek fel olyan dolgokat, amelyek nem részei szorosan az oldalnak. Ez igaz is, mivel eddig az index.html fájlom egy üres fehér lap volt. :p

Most annyiban változott a helyzet, hogy összedobtam egy kezdőlapot, ahonnét a klipek elérhetők (meglátjuk, hogy beválik-e vagy "az ellen nem véd" :D), de továbbra is fennáll a veszély, hogy az egész megint a dev/null-ban végzi. :Đ Azokat a fájlokat, amiket Sys barátom már tükrözött magukhoz, inkább hozzájuk linkeltem, ezzel is csökkentve a kockázatot. ;)

Ennyi bevezető után itt van a fenti két jelenet jó minőségű változata (igazából egyelőre csak "low", illetve "medium" kvalité videókat csinálok, de ez tulajdonképpen csak szóhasználat kérdése :)):

>> Opera House vége Trauma fokozaton, kártyák nélkül, sérülésmentesen, Stakegun használatával << (~24MB, .wmv)

>> Opera House vége Trauma fokozaton, kártyák nélkül, sérülésmentesen, Painkiller használatával << (~30MB, .wmv)

A többiről később, most mennem kell...

#926 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 11:43

Amikor felvettem/felveszem ezeket a dolgokat, engem is hasonló para gyötör mint Téged, vagyis hogy valaki esetleg már megcsinálta korábban... szóval ez bekövetkezett. Persze ha sűrűbben látogatnám a DC-fórumot meg a DarksCorner-t, akkor nem érne ilyen meglepetés. :o

FragManiac tényleg végigment Leningrádon sérülés nélkül? :eek: Azannya! :D Meg kell néznem a filmjeit, hogy tanuljak belőle, meg a többiekét is. :) Vagy talán az lenne a legjobb, ha ezek után végleg sarokba dobnám a kamerát, "letenném a lantot", és elvonulnék egy szigetre remetének. ;)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 22:45

(...) Többek között pont ez az operás és pont PK-val is megvolt már Neki is: "Ballroom PiKnic" (a PK-ra utalva) néven futott a cucc.

Bejön valami putfile.com oldal, aztán nem történik semmi. Hogyan tovább?

#927 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 22:28

nno

lenyomtam én is a nightmare-es maradék pályákat az uccsó (Hell) kivételével. ott még egyelőre nem jöttem rá, hogy végezzek a főellennel. mellesleg iszonyúan tetszik a pálya, baromi jó, ahogy "áll" az egész, és az átlátszó enemik. miért csak az uccsó pályán lehet ilyen tuti dolgokat látni?

de nem csak ez, az utolsó pályák kivétel nélkül nagyon tetszettek. City on Water a Docks nagyon bejött, Old Monastery is szuper.

ez utóbbi elég egyszerű volt, sajnos a 4 secretből csak kettőt találtam meg.
a kedvenc pedig a Docks lett :)

ahogy írtam, sajna a save bugnak és az első cp-nél elért 9hp-mnek köszönhetően újrakezdtem a pályát. most kicsit jobban figyeltem, és a tanácsoknak megfelelően nem is mentettem quicksave-vel.

a 9-es hp-t némi könnyelműség után ebben a körben a 3. cp-nél értem el :D a házak között nem volt kedvem bújkálni, hát végigrohantam a stakegunnal :D

a negyedik résznél kellett felmászni az egyik daru tetejére, innetől viszont csak nőtt a hp-m. sikerült leesve a hajós részt is megcsinálni, úgy, hogy nőtt a hp-m a begyűjtött lelkektől. utána a külső terület majd a konténeres rész következett. huh, az nem volt semmi, de azon is túl voltam egy végigrohanással :) felvettem a hp-t, a ház oldaláról és a tűzlépcsőről a secret is megvolt, jött a hátsó rész majd a hajós. sajna több secret már nem lett meg (összesen talán 4 volt meg), pedig felmásztam a hajó tetejére is :D vissza is mentem a pályán, egyet még találtam egy k*va magas daru tetején, de azt már nem tudtam leszedni. plussz vissza is töltöttem a hajós részt, mert oda sem tudtam visszamenni a hajó oldalán lévő létráról

a Hell után jöhet a BooH végre. már belenéztem: vegyes érzések fogtak el az első pálya indulási helye félelmetes jó, a mocsár, a környezet, az időjárás/ég. huhh
viszont a feeling, ami a házban fogadott, az nem igazán jött be

#928 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 22:54

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 23:28

viszont a feeling, ami a házban fogadott, az nem igazán jött be

micsodaaaa :D

a legjobb amikor Pistikét fejbelövöd karóvetővel. és még háromszor :evil2:

Szerkesztette: DOOMER 2005. 06. 22. 22:54 -kor

#929 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 23. 16:52

Peti, örömmel láttam, hogy regeltél Te is Dark Fórumára!  :) Majd üdvözöllek ott is, csak még el kell jutnom addig. Időközben már hostoltam az új videókat is, de nem volt időm ide beírni. Szóval a linkek a szokásosak, frissítheted a videó-szekciódat, mellesleg a "Never get hurt" nagyon klasszul mutat ott!  :up: Már alapvetően a mondat is tetszett, amikor először megláttam az "Orphanage"-en, már akkor is... :)

A PutFile.com-ra videókat lehet felpakolni lejátszás céljára. Szóval ha ráklikkelsz a linkre, utána várnod kell, míg az oldalon betöltődik a videó. Ami elég lassú lehet... Egyébként lementheted a cuccot direkt-linkkel is, ha kikeresed azt az oldal forrásából: keress WMV vagy AVI kiterjesztésekre, és nagyon könnyen megtalálod. Általában WMV-ben prezentál Frag, csak régebben prezentált AVI-ban...

VipiSrác, egyetértek: a "Hell" mindenkinek bejön. :) Olyan az egész, mintha a HAVOK-fizikát egyszerre ráeresztették volna az egészre, és aztán egy pillanatnyi fázist fixáltak volna. És a különböző korok is: a kiindulási helytől nézve egy középkori lovascsata, aztán várostrom, majd egy modernebb kori lövészárok, egy szétlőtt városrész romjai immáron utcai lámpákkal, és végül az atomrobbanás már a második világégés végére és az atomkorszakra utal, és persze szintén a süllyedő atomtengeralattjáró a tengerben... Mint egy gyors időutazás... Egyszerűen bámulatos az egész... A széteső házak is, a "levegőben megmeredt" kődarabok, minden...  :respect:

És szintén az 5. fejezet, ami szerintem is bámulatos. Bár a másodikat vallom a kedvencemnek, a változatossága miatt, az ötödik talán csak a viszonylag kevés, 3 helyszín miatt csúszik le hajszálnyival a második helyre. Amúgy pl. egy Nightmare-végigjátszásnál egyértelműen a "Docks" a kedvencem. LOL, látom Neked is! :) Már jelzőket is biggyesztettem az egyes fejezetekhez...
1. fejezet: a horrorisztikus
2. fejezet: a sötét (darkos, nyomasztó)
3. fejezet: az indusztriális
4. fejezet: a fantasy/középkorias (Alastorral a végén perfekt!)
5. fejezet: a szürreális! (álomszerű)
Persze mindegyik jegyből van mindegyikben, de mindegyik fejezetre meg lehet találni a rá legjellemzőbbet... És ez a szürrealitás az 5. fejezetben nagyon előjön és nagyon megérinti az ember lelkét. A nagyon kifejező árnyék és fényeffektek (pl. a besütő nap a "City On Water" sikátoraiba), és a szomorú túlvilági hangulatú zenék, a végtelen tenger látványa és az égboltozat... Mind-mind nagyon szürreálisak, álomszerűek, és egyszersmind fantasztikusak szerintem. Jelen van az elmúlás érzése, a tenger miatt az, hogy milyen kicsik vagyunk a Világban, még Daniel lelkét is lehet érezni. Nem csoda, hogy az 5. fejezet helyszínein időzök el a legtöbbet (és nem csak amiatt, mert mostanában már CSAK 5-csillagra játszom minden helyszínen): ahogy' Peti is írta régebben, mindig kibont egy kis bort és elidőzik egy kicsit az "Old Monastry" zöld fövenyén (képletesen értendő persze); és tényleg, az ember csak elbámészkodik. A "Docks" elhagyatott gyárépületein (mögé lehet képzelni dolgokat, helyzeteket), a sötét nagy hullámú vizeken, de pl. hallgatózom az ajtók mellett amelyek mögül a sötétből hangok hallatszanak ki, vagy a sirályokat hallgatom, vagy a kis gépházakat, és így tovább. A "City On Water"-ön a harangkongás, az "Old Monastery"-n a keserves gyereksírás az egyik oltárnál, vagy ahogyan a hollók elpusztulnak a kútban (vagy később a vége felé) - annyira szomorú, annyira megható és érzelemgazdag. A PainKiller másik oldala! Amit a brutalitáson való túllátással, és megfelelő nyitottsággal rendelkező emberek vehetnek csak észre és érezhetnek csak át. Azok, akik nem csak "végiggyakják" a helyszíneket, hanem felkeresik a Secreteket is. De ők nagyon... :) Természetesen ez a másik oldal a többi fejezetben is jelen van és erősen érezhető. A lokális hangeffektek pedig nagyon-nagyon fontosak szerintem... Bocs' a sok dumáért, de néha nem tudom visszafogni magam, mert a PK tényleg ilyen is tud lenni, és akik igazán értik és kedvelik a játékot, azok ezt az oldalát is nagyon jól ismerik... Ha valaki azzal jön, hogy nem érti, hogy egyesek "mit esznek" a PK-n, akkor én meg azzal jövök, hogy nem értem, hogy hogyan nem lehet benne meglátni a másik oldalt, azt a hangulatot és mély érzelmeket, amik a brutalitás mögött ott vannak; a rengeteg innovációt és azt a gazdagságot, amit egy-egy helyszín felmutat. Sőt, az érettséget is... Talán azért, mert ehhez tényleg valami plusz kell ("open-mindedness", LOL!)... Nem bírom kihagyni, de: odakint a TRC-n éppen Joseph, egy negyvenes éveiben járó holland festőművész jegyezte meg a PK-ra nem is egyszer, hogy vizuálisan (is) művészi alkotás - úgy érzem, ez sem volt véletlen... (Na, egészen pontosan: "Besides a secrets- and puzzle game, it is also visual art of a higher order. Sorry for repeating myself, because i already said this."... (Joseph) Lehet, hogy én már túl elborult Fan vagyok, de Joseph egyszerűen csak szereti a játékot... :)) A PK egy piszkosul kontrasztos játék!  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 23. 17:09 -kor

#930 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 18:03

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 17:52

VipiSrác, egyetértek: a "Hell" mindenkinek bejön. :)...

:respect:
dehogy sok a duma. írd csak le az ilyen gondolatokat!
abszolút egyetértek veled mindenben.
nagyon jók a részek jellemzései, és valóban az utolsó fejezet, amire ez a szürrealitás igen jellemző.
bár az is igaz, hogy nézegettem tegnap pálya listát, és szinte egy sem volt, amire visszagondolva ne lett volna vmi emlékezetes rész. a vége viszont tényleg :respect:
a helyszínek, az egész atmoszféra, ahogy írod: a zene és a hangok. nagyon fontosak. a docks ilyen szinten is nagyon bejött. írtam, hogy a hajóról a végén még egyszer visszamentem a pályán, ami már tök üres volt. akkor hatottak csak igazán a lokális effektek.

amit pedig a brutalitásról írsz nekem még furcsa is. ezt egyedül a legelső pályán éreztem, és onnantól sehol. számomra abszolút nem ilyen kép alakult ki. sokkal inkább a végighentelés maradt meg mondjuk egy Doom3-ból (már ameddig játszottam vele) vagy egy Serious Sam-ből (itt meg nem véletlen :))

a vizuális alkotás megint csak tökéletes találat. emléxem, egyre csak jöttek az újabb és újabb pályák, amiken sokszor csak úgy nézelődtem és mindig valami újat tudott hozni a következő. az utolsó fejezet ilyen szempontból is üt természetesen, valószínűleg azért itt csúcsosodik ki igazán a dolog. illetve visszagondolva a már végigjátszott pályákra, amit írtam is: mindnél volt valami különleges és egyedi. ez nyilvánvalóan abból is adódik, hogy rég láttam ennyire változatos pályasorozatot. és ami a legfurcsább, hogy minél sokrétűbb, annál inkább egész képet alkot. vhogy pont erősíti az egységet.

#931 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 24. 16:15

A brutalitást a harcos szituációkra értettem, és arra, amin Danielnek keresztül kell mennie, hogy végül Catherine-nel együtt lehessenek a Mennyben. Azért hihetetlen a kitartása (és az, hogy mennyire szereti a feleségét már benne volt abban a pár másodperces jelenetben, amikor a kocsiban ránézett), és ha visszaemlékszel a Trauma végén a videóra, a nemrég átélt kemény harcok a Generálisokkal még mindig nem hagyják nyugodni teljesen. Az ellenfelek kegyetlenek, a vérét akarják (és akarták korábban 30 földi éven keresztül), túl nagy számban jönnek, és kínos helyzeteket teremtenek, amiket meg kell oldani. Fegyverekkel, hidegvérrel, kegyetlenül és lehetőleg gyorsan... A fegyverek pedig nagyon erősek, az ellenfelek gyakran a darabjaikra hullanak, fröcsög a vér is rendesen. A brutalitás mindenképpen jelen van, ha így nézzük... A Purgatórium a felsettenkedő pokolfajzatok miatt egy barátságtalan sötét világgá változott, már egy jó ideje... Másfelől viszont a torzók a harcok során hamarosan eltűnnek és a vér is "felszárad", és a korábban megzavart nyugalom visszatér az adott helyszínre. Ez mindig is nagyon tetszett nekem (pont jó szerintem, hogy nem maradnak ott az ocsmányságok, hanem minden visszaszáll a Pokolba). Ahol még pár perce az őrület tombolt, oda hamarosan visszatér a nyugodt, túlvilági érzés..legalábbis többnyire (mert pl. egy "Asylum"-ban azért nem teljesen :))... Daniel olyan, mint egy "takarító", aki kifehéríti, megtisztítja a Purgatóriumot, és tulajdonképpen még csak nem is gyilkos: hiszen csupán démonokat küld vissza a Pokol fenekére, amivel egyszer Alastor is szembesíti ("You can't kill me up there!")... Szóval a "brutalitást" így értettem: a harcos helyzetekre és azok megoldásaira, és pont az az érdekes, hogy így tud kontrasztosabb lenni az egész (mert erről szól a játék egyik fele)... :) Viszont akik csak a harcos oldalát ismerik a PK-nak, azok csak a játék egyik felét ismerik. Akik viszont rámennek a Secretekre is, azok úgy érzik, mint Te is: bizony, NEM is a harc és a "hentelés" teszi ki a játék nagyobb részét! A Secretekkel és a felfedezéssel sokkal többet el lehet szórakozni, és közben általában nyugalom van..na, ekkor ivódik bele az emberbe a helyszínek hangulata. A Készítők "cselesek" voltak pl. a "5-Star Challenge" kihívásával, vagy akár a "Find all..." című cuccokkal, mert amíg az ember ezeket teljesíti, addig észrevétlenül teljesen beveszi magát a hely az elméjébe... Hiszen órákat is el lehet bóklászni a Secretek miatt, és azalatt egy csomó dolog rögzül... :)

Igen, nagyon igazad van a változatos helyszínekkel kapcsolatban! Emlékszem, korábban ez engem egy kissé zavart: mindig nagyon atmoszférikusnak tartottam az egyes helyeket, de ugyanakkor azt gondoltam, hogy kár, hogy gyakran olyan "logikátlan össze-visszaságban" követik egymást (pl. egy indusztriális havas híd után egy pestises középkori városka). Aztán később rájöttem én is arra, amit Te mondtál: ez egyáltalán nem baj, sőt! Ráadásul mivel Daniel utazgat az egyes világok között, így teljesen érthető is. Az a kérdés is felmerülhet, hogy vajon az egyes helyszínek csupán kis és egymástól végtelen távolságokra elszeparált "kis szigetek" a Purgatóriumban (erre a gondolatra DOOMER egy régebbi hozzászólása motivált, amit még a "Train Station"-ről írt), vagy pedig az egész Purgatórium egy nagy bejárható földrész? Mindkettő belefér szerintem... Egyébként szerintem sok helyen mégis lehet valamiféle logikát találni a folytatások között, és az egyes fejezetek helyszínei is összeillenek. Például hiába indusztriális a "Snowy Bridge", mégsem illik bele a harmadik fejezetbe, hanem jó helyen van a másodikban. Az ötödiknél meg mindig azt szoktam gondolni, hogy a vízre épült városból kiérünk a kikötőbe, ahonnan a "Lumbago"-val elhajózunk az "Old Monastery" kis szigetére, hogy végül belépjünk a Pokol tornácára... :) Egy csomó szimbolikus jelentés van a játékban, amiket mindenki másképpen értelmezhet...

#932 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 22:28

Hinnye, "termékenyek" vagytok. ;) Most csak egy pár szó.

Nekem is nagyon bejön a Hell az egybemosódó helyszínekkel (tényleg, mint egy időutazás) és a hozzájuk kapcsolódó lokális hangeffektekkel. Az eredetiségéhez viszont volna itt egy érdekes adalék. Jóval a Painkiller megjelenése előtt valamikor 2003-ban egy ADES nevű ürge csinált egy deatmatch-pályát az UT2003-hoz. A pálya neve Timeless, és hát a kinézete biztosan ismerős lesz valahonnét:

Kép

Grafikailag (pályaméret, poligonszám, textúrák változatossága) persze meg sem közelíti a Hell-t, de nyilván ez az Unreal Warfare és a Pain engine közötti generációs különbségre is visszavezethető, meg természetesen ez csak egy lelkes amatőr által készített valami. Amúgy azt se tartom kizártnak, hogy az ötlet még korábbról származik. :)

#933 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 24. 23:29

Peti, ez a kép tényleg nagyon érdekes! Ott a két hordó a levegőben: egy abszolút kis részlet, ami a "Hell"-ben is ott van!  :eek: A "Timeless" név is érdekes: a "megfagyott" időre utal... Vajon innen jöhetett a PCF számára a motiváció, és annyira "levették", hogy még az a két hordó is szinte a helyén maradt?  :think: Ez kicsit kiábrándítóan hat számomra, már ha így van. Azonban, a PK-t már 2001(!) végén elkezdték fejleszteni (igaz, állítólag utána hamarosan teljesen újrakezdték), és pl. én olvastam pár 2002-es E3-as hírt is róla, amikor már sok szint megvolt és mutattak valami demót is. Szóval 2003-ban már simán kész lehetett a "Hell" is, csakhogy..a hivatalos képek között most hirtelen nem jut eszembe, hogy lett volna "Hell"-screenshot is. Ezért az a dolog még mindig érdekes..talány marad egyelőre. Nagyon köszi a képet!  :up:  :respect:

#934 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 12:23

Végre most nem jött közbe semmilyen vizsgaidőszak :D

Sikerült végigvinni :Đ

Most Nightmaren újrakezdtem :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#935 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 18:37

Találkozott valaki olyan problémával, hogy a trainstation pályán nem tud sem menteni, sem quick savelni sem auto savelni (=>tovább sem tudok menni) mert alkalmazáshiba jön?

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#936 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 19:40

Üdv BoGab! Te se mostanában jártál errefelé! ;) Sok sikert a Nightmare-hez... és a továbbiakhoz. :up: :)

Én csak betöltési hibákkal találkoztam, és nem is a Train Station-ön. Valószínűleg újra kell kezdened a pályát. Milyen verziód van? Ha már úgy is újrakezded, lehet hogy érdemes lenne a legújabb patch-eket feltelepíteni.

#937 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 19:50

1.64

Részben megoldódott, mókás sztori.

Visszatöltöm az utolsó mentést, F5 => TING nem nyert application error, normál mentés, dettó, aztán végig a pályán ugyanaz az autosavenél, nem lettem ideges :Đ

Próba egy Townos mentéssel, simán megy, nincs hiba!!!

Vissza egy előző trainstation mentés (előző checkpoint) ott sincs hiba.

Na akkor utolsó előtti QS => TING nem nyert!

Utolsó előtti előtti => TING nem nyert!

Negyedik, hopplá tudok menteni :Đ

Szal nagy nehezen befejeztem a pályát, kilépés a játékból TING application error :D

#938 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 19:55

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 20:40

Üdv BoGab! Te se mostanában jártál errefelé! ;) Sok sikert a Nightmare-hez... és a továbbiakhoz. :up: :)

Köszi ;)

Mindig közbejött vmi, nem tudtam végigvinni, mint kiderült a múltkor az utolsó előtti pályán hagytam abba :D

#939 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 27. 20:00

BoGab, keep shootin'!  :up:

Ezek szerint még mindig csinál korrupt mentéseket a játék?  :think: Velem ez sosem fordult elő, viszont a BOOH "Lab"-jén (és sehol máshol!) még mindig gyakran előfordul, hogy beleugrok a CheckPointba, megjelenik a "mentés..." üzenet, aztán szépen kivág Windowsba. Azután, ha a játékban megpróbálom az a mentést visszatölteni, akkor mindig kivág vele. Látszólag lementi pedig és ott van a file, de korrupt lesz és nem lehet már visszatölteni... Kicsit hasonló galiba van még a "Docks"-on is, arról már korábban írtam itt, talán egy-két lappal visszafelé... :)

#940 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 20:13

Az a furcsa, hogy Insomnia-n ilyen nem volt :think:

A jelenség vszeg ugyanaz, ha neked nincs fennt vmi fejlesztői környezet, akkor elvileg nincs hibaüzenet, csak megszakad a futás, nekem van és megkérdi szeretnék-e hibát keresni...

De az a fura, hogy 3 save file hibás a 4. meg nem :think:

Arra gondoltam, hogy talán miközben mentett véletlenül nyomtam még egy f5öt és akkor vmi galibát csinált a pályán vagy nemtom... De akkor miért engedett még 2t menteni... Rengeteg kérdés, sztem nem lesz válasz :D

Írtam a hivatalos fórumba is, ott főként loadingos problémák voltak.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.