HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#901 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 07. 17:20

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 21:50

na kinyírtam Alastort.  :up:
traumán itt vége a mesének? ...

Üdv a klubban! :cool:

#902 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 18:24

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 7:30

...a voice from the darkness.....

Bizony, Traumán a "Tower"-rel - gratulálok hozzá!  :up: - vége is a dalnak: de nem Árpi, hanem a történet úgy magyarázza ki, hogy mivel nincsenek korrupt lelkek, így Daniel sem korrumpálódik, és amikor megkapja a lehetőséget, "jó"(?) döntést hoz, és szépen a Mennybe megy, Catherinehez... :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

hát igen, rájöttem, csak fura volt a nightmare video után (írtam nemrég, hogy ugyan nem játszottam más fokozaton, de Alastornál először a nightmare mentést csináltam meg).

azóta már megvan nightmare-en a city on water is. így meglepően egyszerű volt :Đ
viszont secretekből csak 4db lett meg. viszont mind magamtól, különösen a pálya eleji "ugrós"-ra vagyok büszke :Đ

a docks-ban viszont az elejét megint ellébecoltam. az első cp után 7hp-vel nyomom. túl is mentem 2 cp-n nagy nehezen, majd az derült ki, hogy nem tudom visszatölteni a mentéseket. se a quicksave-eket, se az automata cp mentéseket. a legutolsó ami még műxik, az az első cp mentés 7hp-n.
na itt most megint meguntam 1 hétig a játékot :D

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 18:20

Üdv a klubban! :cool:

kösz!!!
ja és kártyák nélkül :cool:

Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 07. 18:30 -kor

#903 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 07. 19:03

A "City On Water" első Secretjét Magadtól találtad meg?! Te jó Ég! Lehidalok! :D  :respect: Azt annak idején én is úgy lestem ki AtaRi videójából (meg még egy csomó másikat is, sajnos), és akkor azt gondoltam, hogy erre képtelenség, hogy valaki magától rájöjjön, vagy pedig túl sok idő kell hozzá. A Secret maga ugye túl magasan van, az ember nem is sejti a létezését, plusz a dobbantó azelőtt is csak egyszer volt, még a "The Palace"-en, és ez meg éppen csak kilóg a nagy láda alól. Mindennek a tetejébe' a ládát a PK másodlagos tüzelési módjával nagyon sokáig kell "ráncigálni" ahhoz, hogy a dobbantó szabaddá váljon, a hordórobbantásra meg szerintem a fene se gondol (ki gondolkodik el azon, hogy a sok zöld hordó között miért van egy fehér is, amit 200 méterrel arrébb valamire esetleg fel is lehetne használni?!)... A Készítők kétségkívül "elmebetegek", és ezt a titkot mind a mai napig az egyik legrejtettebb titoknak tartom. Hatalmas elismerésemet fogadd hát azért, hogy megtaláltad..még keresem az államat a padlón... :D

A "Docks" nagyon kemény, egyszerűen nincs gyenge ellenfél ott (még a részeg dokkmunkások is, akik nem tüzelnek, 3 karó után pusztulnak csak meg: biztos a PainKilla tartja bennük a gonosz lelküket addig :p), és nem szabad hagyni, hogy már az elején így leamortizáljanak... :D És sajnos bugos is: a negyedik CheckPoint-ig (ott 83 killsed lesz) egyáltalán NE QuickSave-elj. Tudom, mert én kétszer is megszívtam ezt (egyszer még tavaly ilyenkor, meg egyszer mostanában is): egyszerűen nem tölti vissza a mentéseket, hanem "leakad" örökre... :( A 4. CheckPoint után viszont rendbejön minden: még szerencse, mert ott jönnek a darus titkok, amikhez bizony kell mentegetni bőszen... :) Egyébként a legelején van két Secret is (talán ismered is őket): az egyikben egy aranypajzs, míg a másikban egy MegaHealth van, ezeket mindenképpen érdemes begyűjteni a jó starthoz. Ámbátor elég macerás, ha az ember nem QuickSave-elhet közben (a MegaHealth-Secret nem tartozik a kedvenceim közé)...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 07. 19:06 -kor

#904 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:31

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:03

A "City On Water" első Secretjét Magadtól találtad meg?! Te jó Ég! Lehidalok! Azt annak idején én is úgy lestem ki AtaRi videójából (meg még egy csomó másikat is, sajnos), és akkor azt gondoltam, hogy erre képtelenség, hogy valaki magától rájöjjön, vagy pedig túl sok idő kell hozzá. A Secret maga ugye túl magasan van, az ember nem is sejti a létezését, plusz a dobbantó azelőtt is csak egyszer volt, még a "The Palace"-en, és ez meg éppen csak kilóg a nagy láda alól. Mindennek a tetejébe' a ládát a PK másodlagos tüzelési módjával nagyon sokáig kell "ráncigálni" ahhoz, hogy a dobbantó szabaddá váljon, a hordórobbantásra meg szerintem a fene se gondol (ki gondolkodik el azon, hogy a sok zöld hordó között miért van egy fehér is, amit 200 méterrel arrébb valamire esetleg fel is lehetne használni?!)... A Készítők kétségkívül "elmebetegek", és ezt a titkot mind a mai napig az egyik legrejtettebb titoknak tartom. Hatalmas elismerésemet fogadd hát azért, hogy megtaláltad..még keresem az államat a padlón...

:Đ köszi! nem is tudtam, hogy ilyen nagy dolgot vittem véghez :D
ugyebár a pálya elején tudtam, hogy a secretek kellenek a kártyához. tehát végig ennek megfelelően nézelődtem. persze a startnál eszembe nem jutott ez, sőt az irtás közben is talán kettőt találtam meg. (az egyik a szökőkutas volt, a másikra nem emléxem). pedig felmentem a kupolákra is a tetőn, meg minden. aztán a pálya végén megláttam, hogy az uccsó épület körül ott a kis perem, adta magát, hogy ott lehet valami, volt is :D (addig is végigsétáltam minden peremen, amit találtam a víz körül) és innentől elkezdtem keresgélni. visszamentem a pályán, felmentem a tetőkre, nézelődtem, de azokon sajna semmit nem találtam. egyedül az üvegtetőre akartam még kimenni, de az nem jött össze. nem találtam semmit. szétnéztem, vissza a pálya eleji toronyra. az első gondolatom az volt, hogy ott kell lennie valaminek, megnézem :D
leugrottam a tetőről és jumpolgatva ugráltam kifelé a doboz irányába, pk volt a kezemben, pörgettem és fel akartam mászni a dobozra a kis keresztrácsoknál. persze az nem sikerült , de ahogy nekimentem arrébbment a doboz picit. ott még próbáltam lökdösni, mert már láttam a dobbantó sarkát. ellökni jobban nem sikerült, de a sarka már feldobott. no ekkor meghaltam :D
utána próbltam visszatöltve megint ellökni nekifutásból, de nem jött össze. csak úgy, hogy megint a háztetőről leugorva tök messziről jumpolgattam végig. lehet, hogy ez hülyeség, de ránézésre is nagyobbnak tűnt a lendület. az biztos, hogy PK másodlagos lövés az nem volt. :D
miután ellöktem, menttem és pár próbálkozásból felugrottam.

Idézet

A "Docks" nagyon kemény, egyszerűen nincs gyenge ellenfél ott (még a részeg dokkmunkások is, akik nem tüzelnek, 3 karó után pusztulnak csak meg: biztos a PainKilla tartja bennük a gonosz lelküket addig), és nem szabad hagyni, hogy már az elején így leamortizáljanak... És sajnos bugos is: a negyedik CheckPoint-ig (ott 83 killsed lesz) egyáltalán NE QuickSave-elj. Tudom, mert én kétszer is megszívtam ezt (egyszer még tavaly ilyenkor, meg egyszer mostanában is): egyszerűen nem tölti vissza a mentéseket, hanem "leakad" örökre... A 4. CheckPoint után viszont rendbejön minden: még szerencse, mert ott jönnek a darus titkok, amikhez bizony kell mentegetni bőszen... :) Egyébként a legelején van két Secret is (talán ismered is őket): az egyikben egy aranypajzs, míg a másikban egy MegaHealth van, ezeket mindenképpen érdemes begyűjteni a jó starthoz. Ámbátor elég macerás, ha az ember nem QuickSave-elhet közben (a MegaHealth-Secret nem tartozik a kedvenceim közé)...

a pajzsot felszedtem, az volt az első itt is, hogy hülye helyekre mászkálok :D. fel a daru tetejére, és onnan már látszott. megát nem láttam, de valszeg úgyis újrakezdem, mert tényleg nagyon gáz 7hp-n.
a második cp-ig még jól megy, a következő is már csak mákkal mehet, és még utána mi vár.....

viszont nekem nem a negyedik, hanem az első cp után halt be. ez fura

Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 07. 19:35 -kor

#905 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:31

Az miért van, hogy amikor a HP-m 75 alá csökken, akkor egy idő után magától elkezd töltődni? :think:
Csak most tűnt fel a dolog, igaz a napokban telepítettem az 1.61-es patch-et... van valami köze ehhez? Esetleg valami máshoz? ;)

#906 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:35

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:31

Az miért van, hogy amikor a HP-m 75 alá csökken, akkor egy idő után magától elkezd töltődni? :think:
Csak most tűnt fel a dolog, igaz a napokban telepítettem az 1.61-es patch-et... van valami köze ehhez? Esetleg valami máshoz? ;)

nemtom
nekem 7-ről nem töltődött :D

milyen fokozat és milyen pálya?

#907 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:39

Trauma fokozat, minden pálya. :) Kártyákat nem használok.
(...)
szerk.: Ja nem akarok poént lelőni, Sys tudja miről van szó. ;)

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 06. 07. 19:44 -kor

#908 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:43

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:39

Trauma fokozat, minden pálya. :) Kártyákat nem használok.
Lehet, hogy ez a "jutalom" mellékhatása?

pff
hát nekem egyszer nem töltötte, pedig néha kellett volna +2-3 hp :D
és nekem fent volt a 1.61 és BooH is. úgy kezdtem az eredeti pk-t

#909 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:45

Későn szerkesztettem. :D

#910 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:52

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:45

Későn szerkesztettem. :D

vagy én vagyok gyors :D
miről is van szó??? :jump:

#911 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 19:52

VipiSrác, nem "hülyeség", amit írtál: hosszabb bunnyhoppinggal több lendületet tudsz venni. És ha nekimész egy tárgynak, a nagyobb lendület miatt jobban meg tudod lökni. Ha beírod a konzolba, hogy "speedmeter 1", akkor mutatni fogja a pillanatnyi sebességedet... ;) Amúgy ha pl. Haste/Speed-kártyákat használ az ember, akkor látszik igazán a lendület. Mert ugye minden relatív: mi azt érzékeljük egy Triple Haste kártyánál, hogy a világ nyolcszor lassabban mozog. A világ viszont azt érzékeli, hogy mi nyolcszor gyorsabban mozgunk (pl. amikor a nindzsák olyan gyorsan "átteleportálnak" egyik helyről a másikra az "Opera House"-ban, tulajdonképpen az is ez az effektus), így a lendületünk is nagyobb lesz. Emiatt ezekkel a kártyákkal könnyebb nagy ugrásokat csinálni meg nagyobb tárgyakat is odébb rugdosni... :)

Nem-nem, a "behalásnál" a 4. CheckPointig rossz minden, viszont attól kezdve megjavul, és már nyugodtan lehet menteni. Tehát, ha az első négy CheckPointig QuickSave-elsz és vissza is töltesz egy QuickSave-et, és utána pl. a 3. CheckPoint után vissza akarod azt a legutóbbi CheckPoint-mentést tölteni, akkor az már nem lesz jó, és persze a QuickSave-ek sem (kivéve az első párat). A QuickSave-ek korrupt CheckPoint-mentéseket okoznak, valami miatt... Ezért mondtam, hogy egészen a negyedikig csak a CheckPointoknál szabad menteni, azok működni fognak. Ha viszont csinálsz egy QuickSave-et és vissza is töltöd, akkor utána már sérültek lesznek a továbbiak..a gyorsmentések és a CheckPoint-mentések is. Na, megint túlmagyaráztam, de azért biztosan érthető (van pár feltétel, amik szerint aktiválódik vagy nem aktiválódik a bug)... :)

Peti, a kérdésedre a válasz nagyon egyszerű: még a BOOH-ben használtad és a Tarot-asztalon felejtetted a Health Stealer kártyát. Ezután kiválasztottad az eredeti PK-t, és itt jön a bug: a program nem felejti el, hogy mik voltak beállítva a BOOH-ben. Az ott beállított ezüstkártyák továbbra is élnek, és még a beállított aranykártyák is aktiválódnak, amikor megnyomod az "E"-t..mindehhez hozzáadódik az, amit a PK-ban állítasz be. Ez a bug oda-vissza működik, bár még sosem próbáltam ki, így nem tudom, hogy a másik játékban mit mutat a Tarot-asztal ilyenkor (gondolom, ha pl. a BOOH-ben csupa BOOH-kártyát állítasz be, akkor a PK üres asztalt fog mutatni)... Az egyedüli megoldás erre az, hogy mindig kiüríted a Tarot-asztalt, mielőtt új játékot indítasz..akkor biztosan nem lehet gond...

#912 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 20:13

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:52

VipiSrác, nem "hülyeség", amit írtál: hosszabb bunnyhoppinggal több lendületet tudsz venni. És ha nekimész egy tárgynak, a nagyobb lendület miatt jobban meg tudod lökni. Ha beírod a konzolba, hogy "speedmeter 1", akkor mutatni fogja a pillanatnyi sebességedet... ;) Amúgy ha pl. Haste/Speed-kártyákat használ az ember, akkor látszik igazán a lendület. Mert ugye minden relatív: mi azt érzékeljük egy Triple Haste kártyánál, hogy a világ nyolcszor lassabban mozog. A világ viszont azt érzékeli, hogy mi nyolcszor gyorsabban mozgunk (pl. amikor a nindzsák olyan gyorsan "átteleportálnak" egyik helyről a másikra az "Opera House"-ban, tulajdonképpen az is ez az effektus), így a lendületünk is nagyobb lesz. Emiatt ezekkel a kártyákkal könnyebb nagy ugrásokat csinálni meg nagyobb tárgyakat is odébb rugdosni... :)

végül is egyértelmű volt a dolog, mert kis egrészt tényleg ránézésre is látszott némileg, másrészt a doboz ellökésén abszolút érezhető volt. csak nem annyira látványos, mint amihez Q2-Q3 ban szoktam hozzá :D azért voltam bizonytalan, hogy itt van-e kézzelfogható jelentősége. de ezek szerint van

Idézet

Nem-nem, a "behalásnál" a 4. CheckPointig rossz minden, viszont attól kezdve megjavul, és már nyugodtan lehet menteni. Tehát, ha az első négy CheckPointig QuickSave-elsz és vissza is töltesz egy QuickSave-et, és utána pl. a 3. CheckPoint után vissza akarod azt a legutóbbi CheckPoint-mentést tölteni, akkor az már nem lesz jó, és persze a QuickSave-ek sem (kivéve az első párat). A QuickSave-ek korrupt CheckPoint-mentéseket okoznak, valami miatt... Ezért mondtam, hogy egészen a negyedikig csak a CheckPointoknál szabad menteni, azok működni fognak. Ha viszont csinálsz egy QuickSave-et és vissza is töltöd, akkor utána már sérültek lesznek a továbbiak..a gyorsmentések és a CheckPoint-mentések is. Na, megint túlmagyaráztam, de azért biztosan érthető (van pár feltétel, amik szerint aktiválódik vagy nem aktiválódik a bug)... :)
óó értem! köszi! ezek szerint ha nincs quicksave, akkor jók a cp-k. no ez nagy segítség volt, köszi!

Idézet

Peti, a kérdésedre a válasz nagyon egyszerű: még a BOOH-ben használtad és a Tarot-asztalon felejtetted a Health Stealer kártyát. Ezután kiválasztottad az eredeti PK-t, és itt jön a bug: a program nem felejti el, hogy mik voltak beállítva a BOOH-ben. Az ott beállított ezüstkártyák továbbra is élnek, és még a beállított aranykártyák is aktiválódnak, amikor megnyomod az "E"-t..mindehhez hozzáadódik az, amit a PK-ban állítasz be. Ez a bug oda-vissza működik, bár még sosem próbáltam ki, így nem tudom, hogy a másik játékban mit mutat a Tarot-asztal ilyenkor (gondolom, ha pl. a BOOH-ben csupa BOOH-kártyát állítasz be, akkor a PK üres asztalt fog mutatni)... Az egyedüli megoldás erre az, hogy mindig kiüríted a Tarot-asztalt, mielőtt új játékot indítasz..akkor biztosan nem lehet gond...

ez nem gyenge bug ;)

#913 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 20:22

Óóó... gondolhattam volna. :omg: Amikor BOOH +1-es pályáján bénáztam, és vissza kellett menni Alastort újra megölni, mindenféle kártyát bepakoltam, hogy minél előbb túl legyek rajta :). Szóval megint egy hülye bug. :rolleyes:

#914 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 14:44

:offtopic:
Sys, nem tudod véletlenül, hogy az UVS7-tel (vagy más programmal) miként lehet videót megfordítani (időben visszafelé lejátszatni)?

#915 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 21:41

>> Egy kisebbecske film az Opera House végéről <<

Semmi extra, csak a szokásos (nehézség: Trauma, kártyák: -, sérülés: -, fegyver: Stakegun). :D
Előre is bocs a zeneválasztásért... ez valahogy nem megy nekem. Kép

#916 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 17. 16:34

Peti, köszi a videót, már hostolom és küldöm is a linket DarkInfinity-nek!  :up: Frissítés: megnéztem, lehidaltam és leesett az állam!  :respect: Azér' megkérdezném néha, hogy amikor ilyeneket művelsz, mit érzel? :D Gondolom ilyenkor van az, hogy sikerül egészen megszüntetni a külvilágot... :) És a zene (egy opera/klasszikus-részlet vagy mi)..hát szerintem tökéletes oda, komolyan! Nemhogy nem furcsa, de egy nagyon klassz kontrasztot teremt szerintem. Filmekben láttam már ilyesmit, nem is egyben (tehát pl. akcióztak egy bárban, ahol közben valami nyugis zene szólt - Bud Spencer & Terence Hill rulez, LOL)... :)

Szerintem UVS7-tel még nem lehet megfordítani egy videót. Én is UVS9-cel csináltam..esetleg Te rájöttél, hogy hol? Mert amúgy senkinek sem tűnt fel az a bizonyos "lehetetlen" (márpedig úgy tényleg az) dolog az E2-Trailerben... ;)

Ráadásul sajnos ötletem sincs másik programra, ami képes visszafelé játszani. De nem hiszem el, hogy az olyan "nagy dolog" lenne egyébként, tehát léteznie kell ilyennek. Rátalálni viszont már más dolog... :) Amúgy próbálgattad már a Windows Movie Makert? Én nem foglalkoztam vele korábban, de legutóbb meglepett, hogy mennyi filter- meg effektlehetőség van benne. Hátha meg lehet valahogyan oldani a visszafelé játszást is. Ha más nem, hát manuálisan: szétszeded a videót képekre (több szerkesztőben is van ilyen lehetőség), és a TC csoportos átnevezésével adsz nekik egy "visszafelé sorrendet", aztán visszaállítod belőlük a videót... :D Tudom, röhejesen hangzik, de nincs jobb ötletem pillanatnyilag, és ennek elméletileg működnie kellene... :)

Egyébként stipi-stop a részemről már előre is egy újabb videó: talán már ezen a hétvégén lenyomok egy Trauma-BOOH-t, és akkor felveszem az "Underworld" bányacsillés részét. Persze minden ellenfél likvidálásával, másképp nem is lenne sok értelme... :D A múltkor már megcsináltam egyszer, 3 fegyver gyors váltogatásával, és pár órám ráment: a vége a legnehezebb, a többi csak "kismiska" ahhoz képest. Remélem, ezúttal sikerül rögzíteni is...

#917 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 18:22

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 17:34

Peti, köszi a videót, már hostolom és küldöm is a linket DarkInfinity-nek!

Van egy jobb minőségű 2mbit/s-os változat is, ami 24 mega. Hétfőn feltöltöm két darabban (TC).
A zene DJ. S. Bach - Doppelkonzert. :D

Idézet

Azér' megkérdezném néha, hogy amikor ilyeneket művelsz, mit érzel? :D Gondolom ilyenkor van az, hogy sikerül egészen megszüntetni a külvilágot... :)

Hát valahogy úgy... néha nagyon el tudok szállni :Đ. Amúgy általában minden percét élvezem, de a csúszkálás a hídon kínszenvedés volt eleinte. Sajnálom viszont, hogy sok jó momentumot nem tudok megmutatni, mert összességében nem sikerül olyan jól a film. Pl. legutóbb két Lokhi-t egy karóval lőttem át, de sajnos a mutatványt azóta nem tudtam megismételni.

Idézet

Szerintem UVS7-tel még nem lehet megfordítani egy videót. Én is UVS9-cel csináltam..esetleg Te rájöttél, hogy hol? Mert amúgy senkinek sem tűnt fel az a bizonyos "lehetetlen" (márpedig úgy tényleg az) dolog az E2-Trailerben... ;)

LOL, eddig semmi gyanúsat nem vettem észre, de most jobban szemügyre véve dolgot, a Dead City-ben a tűz "lefelé" ég. Vagy nem? Affenese tudja. Bármit is bűvészkedtél, nagyon élethűre sikerült. :D

A csillés futammal én is próbálkoztam, de feladtam. Meg a terveim közt a BOOH amúgy sem szerepel már, csak az alapjáték. Szeretnék néhány teljes pályás NCNS menetet végignyomni (Cathedral, Prison, Opera House, Forest stb. ;)), plusz van még egy dolog, amihez a megfordítási lehetőség kellene, de erről többet egyelőre nem írok. :)

A Movie Maker-t és a Media Player-t már telepítéskor gyökerestül ki szoktam irtani, de ha a WMM tényleg alkalmas erre a célra, megpróbálkozom vele. A képkockánkénti feldolgozásra is gondoltam, de amíg van esély könnyebb módszere, nem tökölnék ilyesmivel.

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 06. 17. 18:25 -kor

#918 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 17. 18:41

Már lepasszoltam ezt Darknak, de majd elküldöm a high-verziót is... :)

Bizony, a "Dead City"-nél egy egyszerű olcsó trükként kihasználtam a visszafelé játszást: teljesen véletlenül láttam meg szerkesztés közben, és kipróbáltam - hmm, nagyon poénosnak tűnt!  :eek: Így úgy döntöttem, hogy bent hagyom, hadd szörnyűlködjön a nép azon, hogy hogy' a bánatba' bírtam felugrani a tetőről a jóval magasabban lévő erkélyre... LOL! Aztán senki sem kötött bele... :D Végül is, az egész nem túl feltűnő (talán tényleg csak a tűzön látszik valamennyire), és pont ez a jó benne. Szóval nem baj, mert a full verzióban is benne lesz, és meg lesz magyarázva..majd meglássátok ám... * "fenyeget" * ;)  :lol:

Velem is előfordult már, hogy egy karó kinyírt két ellenfelet is. De tényleg piszok ritka jelenség. Mondjuk mindig csak karókat kell lövöldözni, és akkor csak előfordul többször is... :D Egyébként az a jó, ha tényleg ki tudsz kapcsolni: ha jó a játék és élvezed, akkor a "teleportáció" sikerül, és még ha másodpercekre is, de szerintem óriási érzés. Van, amikor szinte Daniellel együtt morpholok át démonba... :D Csak az a baj vele, hogy olyan mint a drog (végül is, ez is egyfajta "hamis audiovizuális észlelést" kelt az emberben), és képes függővé tenni. Legalábbis nálam ilyesmi a helyzet... :D

Végül is, megpróbálhatnád a képkockánkénti megoldást is: nem tűnik túl macerásnak. A szerkesztő szépen megcsinálja a képeket, Te csinálsz egy átnevezést, aztán beimportálod őket. Ha kell, a hangot a megfordíthatod, azt jóval könnyebb, hiszen a legtöbb hangszerkesztő támogatja. Szóval minőségvesztés nincs. Persze ha egy kattintás lenne, mint az UVS9-ben, az lenne az igazi, de talán így sem tarthat túl sokáig, talán csak percek kérdése... Kezdetnek ki lehet próbálni egy pár másodperces klippel, és ha azzal megy, akkor a nagyobbakkal is működni fog...  :rolleyes:  Habár..és itt visszatérek a minőségvesztésre: észrevettem, hogy a videóból kinyert állóképeim valahogy' nem az igaziak.  :down:  A szövegek csak amolyan "preview-minőségben" látszanak rajtuk. Persze ez lehet, hogy csak a szerkesztő hibája, és folyamatos képexportálásnál nem lenne gond...

#919 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 11:41

Remélem nem baj, hogy ide válaszolok. ;)

Idézet: -=M@X|treme|=- - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 10:41

Hali minden fanatikus őrültnek  :D
Lenne 1 kérdésem :) Elhatároztam hogy nekiállok még1x a pk-nak. :)

Jól döntöttél. :D

Idézet

Egyvalami érdekelne engem rögtön az első map-on.

(kép)

Oda fel hogy?  :think:  :Đ

Döntsd neki a villanyoszlopot a kápolnának, így fel tudsz ugrálni rajta. :)

Kép

#920 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 11:44

áhh köszi.  :omg: Erre nem gondoltam.  :omg:
Bonyolult nekem ez a game..  :(

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első