...a voice from the darkness.....
Brett Shaw, a PK-Jump a PainKiller-fegyverrel (az alapfegyver) hajtható végre. Rá kell állnod arra a dobozra, és a másodlagos tüzeléssel jól megsorozni, s közben ugrálni (akár többször is). Nem lesz könnyű oda feljutnod, én is nagyon sokat el szoktam szórakozni vele...

Viszont van egy sokkal egyszerűbb módszer is, amihez nem kell PK-Jump, de annál több szerencse szükségeltetik hozzá: még az elején, amikor először jársz ezen a területen, kíméld meg a három hordót, amik a fal mellett vannak, és használd fel azokat a feljutáshoz. Ez abszolút a saját módszerem, és mindig megpróbálom (persze az elleneket előbb el kell intézni): fel lehet ugrálni a hordókon és el lehet érni a titkot..ám általában elburul az egész, és onnantól már csak a PK-Jump marad...
Peti, amikor az "Abandoned Factory"-s felfedezést tettem, már nem bírtam megállni, hogy ne regeljek oda. Annyit kaptam már Tőlük, és akkor úgy éreztem, hogy végre tudok valamit adni én is. Amúgy alig vannak postjaim: inkább olvasom, de azt szinte napi rendszerességgel (sajnos mostanában elég kihalt). Rengeteg tudást felszedtem onnan, szóval nagy respektet érzek az ottani oszlopos tagok felé, azért is emlegetem Őket név szerint olyan sokszor...

A "Castle"-ön megint megszereztél minden titkot? Nekem mikor sikerült, utána azt mondtam, hogy soha többet: a legelején a hidas Secret nagyon gusztustalan, állandóan lezuhantam. Mondjuk lehet, hogy most már jobban menne... De tudod, már megvolt a Secret-csillagod azon a szinten (azért kaptad a kártyát), szóval már nem volt muszáj azt újra teljesítened, csak a maradék négyet. Vagy csak úgy poénból megint megcsináltad a titkokat is?

Gratulálok akkor.

Lumbago - LOL, mekkora név!

De nagyon passzol oda. Szeretem a "Docks"-ot, a hangulata, meg az egész környezet miatt. Bár azt nem értem, hogy azok a részeg disznó dockmunkások (nagyon klassz, ahogy az arcomba próbálnak böffenni, meg eltörik a fejükön az üveget, ha kifogyott belőle a szesz) hogyan bírnak ki két rakétát, meg az első karó is miért törik el a páncél nélküli hasukon? Lefogadom, hogy ezt a trükköt is a Pokolban tanulták!

Amúgy ne aggódj a "Docks" miatt: kicsit komplikált, meg pár Secretnél nehéz ugrások vannak, de azért nem olyan vészes szerintem. Én nagyon féltem tőle, főleg, mert egy csillagom sem volt, szóval a nulláról kellett a maximumra gyúrnom..de ahhoz képest egy vagy két lépésben ment, és sokkal könnyebben, mint gondoltam... Viszont nagyon körültekintőnek kell lenni, pl. az ammókkal is: ne hagyj el semmit, inkább nézz át mindent háromszor is..mert nagyon nagy a terep, és macerás lehet bizonyos helyekre visszamenni...
Doomer, én is pont arra gondoltam, mint Peti: próbáld meg mondjuk az 1.3.5-ös patchet, az a legújabb. Bár ha azt felrakod, fel kell tenned a DX9.0c-t is, különben nem fog elindulni. Vagy lehet, hogy újra kell telepítened a PK-t, mert valami file megsérült? Lehetne akár savebug is, de azok inkább a "Docks"-on (sajna ebbe egyszer én is belefutottam) meg a "Babel"-en szoktak előfordulni, és még a régebbi verziókkal...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 18. 14:40 -kor