HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#481 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 21. 21:18

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 22:05

... Csoda hát, hogy a Skull az egyik kedvenc ellenfelem? Mivel rendkívül "kreatív" (pl. amikor egy HellBikert használ pajzsként, az is tetszik)... :)

Húú, amikor először láttam, azt hittem hanyatt esem a székkel. Zseniálisak. :up:

A soulcsökkenést én is észrevettem. A kar nélküli csontvázak szívják le, akiknek olyan jó a mozgása :D... de komolyan :D. Megfigyeltétek már a "táncukat", mikor egy helyben állnak?

szerk.: City on Water: meglett az uccsó ammo és egyáltalán nem is volt veszélyes. Úgy tudok már kanyarugrani, mint az almásderes. :cool:

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 10. 21. 21:26 -kor

#482 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 21. 21:30

...a voice from the darkness.....

Bizony, egyre gondolunk akkor: a Bone-ok csinálják, és ez is egy különleges képesség.  :up: Ha jól emlékszem, a játék kézikönyve említi is: ha megharapnak, vagy ha a lelküket felveszed..talán inkább az első, most nem emlékszem pontosan és lusta vagyok előszedni... :D Mindenesetre nekem csak a legeslegutóbbi (tizenvalahányadik) végigjátszásban tűnt fel ez a dolog... Peti, gondolod, hogy ezek valami háremhölgyek lehettek, akiket később megcsonkítottak? Csak mer' igaz, hogy nincs karjuk, de olyan szépen lejtenek a Müzzein dalára..na meg a metálra...  :smoker:  :D

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#483 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 12:07

Háremhölgyek ilyen fejstruktúrával? :D Bár ha a nőideál az volt, ha valaki minél jobban hasonlít egy kardfogú tigrisre, akkor lehet... Nem irígylem az akkori férfiakat. :D

BOOH levels: még ugyan csak "coming soon", de az az érzésem, nekem az Underwater Temple lesz a kedvencem. :)

#484 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 22:31

nyah, militaryval 7. nekifutásra végeztem. gépem kevés ehhez, folyton fagyott, főleg démon módban (fröccs...).

ruin? AAAAAAaaaaa!!  :eek:

ki találta ezt ki? pfff... 26 perce kergetőzöm a guardiannal, 1 azaz EGY hp-m van, élet nincs a pályán, lőszer 101/102, keresem az uccsót és közben azt figyelem guardian mikor csap a földre/szakítja le a fejem egy elsüvítő szikladarab.

erre guardiant agyaoncsapja egy kőtömb, end of level

AAAA....!  :omg:

apropó miért érzem úgy, hogy 3-an írnak ebbe a fórumba? :D

#485 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 23:02

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 23:31

apropó miért érzem úgy, hogy 3-an írnak ebbe a fórumba? :D

Még mindig jobb mintha csak egyedül lennél  ;)  :D

#486 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 08:31

Idézet

apropó miért érzem úgy, hogy 3-an írnak ebbe a fórumba?  :D

Szvsz kevés ennyire fanatikus PK játékos van, azért vagytok csak 3an. Én is pl végigtoltam 1x tökjó meg minden: uninstall :)

Idézet

Még mindig jobb mintha csak egyedül lennél

Amúgy nehezen hiszem, hogy van egyáltalán 3 ekkora mazochista ember:  lehet, hogy tényleg egyedül van és 3as tudathasadásban szenved :D :lol:
In Flames We Trust

#487 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 11:05

:D :D :D
Pontos a diagnózis, és köszi az együttérzést. Képzelhetitek azt a tülekedést, amikor mindhárom hasadt személyiségnek egyszerre jut eszébe Painkillert játszani, de gép csak egy van. :Đ

Amúgy én is csodálkozom hogy csak ennyien vagyunk. Hol van pl. Epi, aki emlékezetem szerint szintén tanúja volt a 'True End'-nek? Pascal, nem hinném, hogy tényleg végigtoldat, mert mint már többször szóba került ebben a topicban, a játék nem ér véget egyetlen végigjátszással.

Ez a hozzáállás jellemző a mai fogyasztói társadalomra is. Megveszitek, vagy apuci/anyuci megveszi a méregdrága szoftvert (az egyéb beszerzési forrásokról most diszkréten hallgatok ;)), aztán egy hét múlva a sarokban köt ki.

Azon is csodálkozom, hogy egy ilyen nagyszerű játékot méltánytalanul mellőznek, miközben a vakondszimulátor (by valamelyik fórumtársunk... LOL) Doom3 érdemtelenül tündöklik a reflektorfényben, pedig mindenki csak fanyalog rajta. Kicsit furán hangzik, de ebben a játékban (mármint a PK-ben) van "élet", van mélysége, tele van finom ötletekkel, gegekkel, látszik rajta a sok munka, a gondos tervezés... de nem is folytatom, nehogy flém legyen belőle, meg aztán tényleg csak ízlés kérdése. :)

#488 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 15:53

nyah ruint most hanyagolom pöttyet. egy darab bebetonozott lőszer maradt, de addigra guardiannek nem volt kalapácsa...

előzőleg találtam 2 "bebetonozottt" lőszert, de azt fel tudtam venni, gondoltam ez volt az... hát nem...

castle, palace, babel check.

könnyebbek, mint gondoltam...

palaceon két hordó és máris megvan két secret (csak mire rájöttem hogy kell felrepíteni a hordót anélkül, hogy felrobbanjon a seggem alatt... :D)

babel meg teleport+két-három ugrás és kész.

#489 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 17:38

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 12:05

:D :D :D
Pontos a diagnózis, és köszi az együttérzést. Képzelhetitek azt a tülekedést, amikor mindhárom hasadt személyiségnek egyszerre jut eszébe Painkillert játszani, de gép csak egy van. :Đ

Amúgy én is csodálkozom hogy csak ennyien vagyunk. Hol van pl. Epi, aki emlékezetem szerint szintén tanúja volt a 'True End'-nek? Pascal, nem hinném, hogy tényleg végigtoldat, mert mint már többször szóba került ebben a topicban, a játék nem ér véget egyetlen végigjátszással.

Ez a hozzáállás jellemző a mai fogyasztói társadalomra is. Megveszitek, vagy apuci/anyuci megveszi a méregdrága szoftvert (az egyéb beszerzési forrásokról most diszkréten hallgatok ;)), aztán egy hét múlva a sarokban köt ki.

Azon is csodálkozom, hogy egy ilyen nagyszerű játékot méltánytalanul mellőznek, miközben a vakondszimulátor (by valamelyik fórumtársunk... LOL) Doom3 érdemtelenül tündöklik a reflektorfényben, pedig mindenki csak fanyalog rajta. Kicsit furán hangzik, de ebben a játékban (mármint a PK-ben) van "élet", van mélysége, tele van finom ötletekkel, gegekkel, látszik rajta a sok munka, a gondos tervezés... de nem is folytatom, nehogy flém legyen belőle, meg aztán tényleg csak ízlés kérdése. :)

Hehe, jogos. Tényleg nem vittem "végig". Viszont nem is akartam/akarom. Engem nem fogott meg, alapból RPG rajongó vagyok, és inkább tolom most pl a Gothic2-t. Nálam a PK csak egy érdekes színfolt az FPSek között de nem vált rajongásom tárgyává, mint nálatok.
Amúgy abban egyetértünk hogy a D3 az elég foshthalichka lett :D
In Flames We Trust

#490 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 18:52

Doomer, nem a kalapácson múlik, mert puszta kézzel is földbe döngöl téged a csöppség, csak az 1 HP nem lesz elég hogy túléld... hacsak nem maradt "töltet" a kártyákban :). Ha gondod van a felderítéssel, szívesen berakok egy screenshotot, amúgy én Sys útmutatása alapján viszonylag könnyen megtaláltam.

#491 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 23. 19:26

LOL, Pascal!  :up:  Szeretnék annyira őrült zseni lenni, hogy egyszerre három embert tudjak így, ennyire különbözően emulálni! :D De mint általában mindenki más is, én is általában túl gyenge vagyok ahhoz, hogy a saját dolgaimtól el tudjak szakadni, így biztos mindig felismerhető maradnék... :D Mazochistának viszont nem nevezném hármunkat, ugyanis amit csinálunk, abszolút nem nagy dolog, és leginkább a túlfűtött érdeklődésünk (kvázi rajongásunk, ahogy mondod) diktálja, hogy csináljuk, s nem az önsanyargatás miatt érzett kéjes élvezet (ergo, nem élvezzük: hanem káromkodunk mi is, ha valami nem megy :D). Na jó, magát a kihívásokat valóban élvezzük, én legalábbis biztosan. Ami engem illet, életemben nem játszottam FPS-sel, leszámítva a jó sok évvel ezelőtti, max. pár órában mérhető Doom, Wolfenstein és Duke Nukem "tapasztalatomat" (ami egy nagy nulla, LOL)..ráadásul eddig éveken keresztül csak és kizárólag a TR-rel foglalkoztam (mást legfeljebb kipróbáltam, de valami miatt egyik sem fogott meg, nem is tartom magam játékosnak már egy jó ideje). Ehhez képest a PK-ban lenyomtam a "5 Stars Challenge"-et, és ha nekem sikerült, akkor tényleg, igazán nem nagy dolog, már csak ezért sem. MultiPlayerben viszont sosem vennék részt... :D Mi hajtott? Megfogott a játék (egyszerűen az egész: a gameplay, a hangulat, a rém egyszerű, de meglepő fordulatokkal tarkított és érdekes szempontok szerint "mesélő"/bemutató (mit? hát a Túlvilágot) történet, na meg a HAVOK2 (LOL), és így tovább) és szívügyemmé vált Daniel sorsa is: nem elégedtem meg azzal, hogy a Pokolban végezze (legalábbis átmenetileg), hanem a Mennybe akartam küldeni (annak ellenére is, hogy megnéztem előre a True End-et a Bink-lejátszóval  :o). Utána a "5 Stars Challenge" már csak egy kis extra kihívás volt, igazán..semmi komoly, csak egy kis ujjgyakorlat - az ember nekiáll és végigcsinálja, azaz lenyom egy SP-t úgy, hogy mindent összeszed/lerombol, és így tovább... :) Egyébként odakint rengeteg ember teljesítette már..meglehet, itthon is, csak ők más fórumokon fordulnak elő...

Peti, nagyon igaz, amiket írtál. Nekem rengeteg ismerősöm van, akik habzsolják a játékokat, de közben nem viszik őket végig, és szerintem így nem is játszanak igazán. Egyszerűen "nem használják ki", nem élvezik ki egészen. Még "szerencse", hogy nem eredetiben szerzik be - mondhatnánk, mert akkor egy csomó pénzt csak kidobnának az ablakon. Én úgy vagyok vele, hogy nagyon kevés dolog fog meg, de ami igen, abba iszonyúan beleásom magam. S persze amikor már eleget kaptam, jön a vágy, hogy adni is szeretnék: vissza és másoknak, így megveszem eredetiben és mesélek másoknak is az élményekről... :) Pontosan így volt ez a TR-rel, és így van a PK-val is...

Peti, még az utolsó bekezdésedre... Pár napja Varus írta a következőket a kinti PK-Fórumon, miután látta az új képeket és ellenfeleket a BOOH-ból: "These designs for levels and monsters are more as good for an Oscar. I think it's the absolute best of all games. It's done with love..." - különösen az utolsó mondata fogott meg, hiszen ez így egy elég kifordított helyzet (szörnyeket szeretettel csinálni), de igaza lehet, ill. amit mondott, Téged igazol ("élet", mélység, gegek, stb.)...

Doomer, az a 102. ammó nagyon be van betonozva. :D Csak kb. 1/3-a látszik ki, két kőlap között. Nem baj, ha a Guardiannek nincs kalapácsa: én is lefegyvereztem előbb annak idején, úgy is megtette a dolgát. Csak egy kis szerencse kell hozzá, meg "Iron Will" sem árt... A többiekhez meg gratulálok, és Sammaelt idézve: "You're progressing well"... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 23. 19:34 -kor

#492 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 10:02

ehh...

na márpedig próbáltam erősen hogy a fejemre koppintson (150 hp-vel, 2 kártyával voltam 101/102-nél!), de nem döngölt eléggé a földbe - előtte persze ürítettem kicsit gránátból hogy fel tudjam venni... húúú! ugye az ott gránátos láda? :D :D :D, mert különben most orbitálisat szívtam :D

ne mindegy. kezdtem kismerni az öreget, szal nem lesz nehéz újra összeszedni mindent.

egyébként painkillerről mint játékról pont az jutott eszembe, hogy amikor értékelést olvastam az volt kb, hogy: szép, szép, kellemes de semmi gondolkodás nincs benne. hát most azt mondom hogy többet kell rajta gondolkodni mint valami hüje RTS-en, hogy mit hogy hogyen kell/lehet felvenni :idea:

:D

#493 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 11:43

Dox. Jól jönne egy-két tipp, mert bosszantó eredménnyel végeztem:

Armor: 6/7
A pálya legelején elhagytam a daru liftje melletti páncélt. :banghead:
Holy: 8/9
Látok egy Holy Itemet annak a darunak a közepén, ami egy kéményt tart az épülő hajó felett, de az olyan távol esik mindentől, hogy képtelen vagyok megközelíteni. Hogyan?
Ammo: 214/217
Már megint hol a rákban hagyhattam el?
Object: 118/119
Ez még korrigálható. :D
Secret: 9/10
Feltételezem, ez meglesz a Holy Item-mel együtt. :)

#494 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 11:50

towre, CoW kész. CoW már 5 csillagos volt korábban :D

ellenben ruin-t nem tudom megcsinálni. odaállok a lőszer fölé/mellé/mindenhova, pont a fejemre csap guardian, és nem veszi a fel az ammot :(

#495 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 24. 16:03

Doomer ("150 hp-vel, 2 kártyával voltam 101/102-nél!" - aztamindenit!  :up:  :respect:), szerintem csak egyszerűen nem volt még szerencséd. El kell találni a megfelelő pozíciót..a két kőlap közé és az ammo fölé kell állni, de úgy, mintha oda le akarnál pottyantani...  :smoker:  Szerintem így menni fog (csak hát, ezt nehéz eltalálni)...  :D Én is sokat eljátszadoztam ott...

Peti, nem rossz eredmény (nagyon nem rossz!) az, ha azt nézzük, hogy minimálisat vagy semmit sem puskáztál...  :respect: Az ammók valahol elmaradtak, mert a hiányzó Secret már csak azt a Holy Itemet tartalmazza. A lerombolás a legkevesebb, főleg ha már a többi 4 csillag megvan... :) A Secret, amiről beszélsz, természetesen elérhető, bár jó nagy macera az egész... Miután a 4. titok is megvan, valahogyan vissza kell keveredned oda, ahol a CheckPoint is van (AtaRi videója itt 83 db megölt ellenfelet jelez). AtaRi a videóban visszaugrik a legközelebbi daruhoz, ám nekem az nem sikerült..leestem, de szerencsére legalulról is vissza tudtam menni még: ahol a lift előzőleg felvisz a magasba, létra vezet felfelé, és ha ügyes vagy, fel tudsz vele jutni (a végén ügyesen kell ugrani, hiszen a létra legtetején sajnos útban van már a lift). A lényeg, hogy érd el valahogyan megint azt a helyet, ahol a CheckPoint van... Innen, erről a platformról át lehet ugrani annak a darunak a szerelvényére, amelyik tartja azt a kéményt..bunnyhopping, lendület, jó időzítés, pontos pozícionálás, szerencse... Így is alig éred el, és csak a legalsó szintjét, de a vázakon még feljebb tudsz jutni, az eggyel magasabbik szintre..egy létrát találsz itt, az visz még feljebb. Aztán fel kell menni a darun, egészen a kéményig, ekkor az pont alattunk lesz, s megfordulsz, szemben ott láthatod a Secretet, ott "vigyorog" az a gaz Holy Item. Innen még feljebb kell ugrálni, hogy elérjük a legmagasabb platformot, ami már lejt a titok felé, s most már ugye a Secrettel egy irányba haladunk. Ám félúton le kell esni, de ügyesen, hogy pont elérjük a titkot... Sokat visszatöltögettem ezeken a pontokon... :)

Ilyen a "Docks": hatalmas és túlkomplikált..a legtöbb Secret meg Holy Item is itt van, és némelyik nyaktörő mutatványokat igényel, olyan iszonyú magasságokban, hogy az ember már beleszédül. S mivel ez a legnagyobb helyszín, érdemes előre átgondolni az egészet. Mindennek a helyét, és pl. ammók tekintetében ezért mondtam, hogy inkább fésüld át háromszor is az egész terepet, mert a végén szembesülni a ténnyel, hogy még 1-2-3 hiányzik...  :omg: Persze lehet több lépésben is, és ekkor először mindenképpen a titkokra meg a szent tárgyakra érdemes "ráhajtani". Az ammók meg a pajzsok, sőt, pár lerombolható tárgy is, ugyan előfordulnak titkokban is, de szerencsére pont nem abban a 3-4 legnehezebben, amelyeket előzőleg már a csillagozás miatt végleg "letudtunk"... :) Peti, ha teheted, akkor a "vastagnetű" ismerősödnél mindenképpen töltsd le AtaRi "Docks"-videóját..bár talán az is segít, amit írtam, mert elég részletesen próbáltam elmondani - sok szerencsét...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 24. 16:08 -kor

#496 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 17:12

á, annyira nem vagyok én ügyes :) visszatöltés rlz.

de azért bánt ez a dolog. vagy 10-20x próbáltam, de nem vette fel az az ammot.

na most jön nekem is dox. hol is az a video... :D

#497 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 17:32

ja és hogy kicsit bosszankodjak is...

le akartam szedni 1.3.5 peccset painkillergame.comról.

onnan nem lehet, csak a filesfront.com és fileshack.com-ról.

előbbit meg se nyitja nekem, utóbbihoz regelni kell és utána felajánlja hogy használj vmi mercuryt a "jobb" (khm) letöltéshez, mert bizony a sima letöltés lassú, meg izé.

hát mondom na persze, jó lesz nekem a sima is.

96%-nál "megszakadt" a letöltés (90 megás)  :grrr:

ennyit az emberi korrektségről :(

ti honnan szedtétek?

#498 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 24. 17:44

Doomer, visszatöltéssel is szép az, végül is, sértetlenség...  :cool: A "Docks"-videót AtaRi honlapjáról - http://www.painkillerhell.com - tudod leszedni. Bár majdnem 100 MB, de képekben is megnézhető: bal oldalon vannak a képek, a jobbon meg a videók, de szerintem a videó azért sokkal többet segít... Az 1.3.5-ös patch-et meg mondjuk a PC Dome Oldalról is leszedheted: http://www.pcdome.hu...oad.php?id=1684 - innen (működik, és remélhetőleg nem szakad meg végleg a végén)...

#499 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 21:26

köszönöm, elkezdett csorogni lefele.

max 275k-val jön... szép sebesség :) lent lesz seperc alatt. forgalmamnak erre a hónapra úgyis lőttek. dehát havi 6000-ért ígyis megéri :D

előbbi nyújorkból jött, 26 k-val... én hüje :omg:

akkor asszem dox videot is lerántom ;)

#500 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 21:32

na mire leírtam meg is jött...

asszem holnap már az újdonságokkal próbálom guardiant próbára tenni :D

ha jól olvastam a fegyverek változtak, dupla olyan gyors pl a shurikenvető, stb.

kíváncsi leszek.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.