én nem jutottam nightmaren prisonon túl

Elküldve: 2004. 11. 01. 09:22

Elküldve: 2004. 11. 01. 11:41

Elküldve: 2004. 11. 01. 13:09

Elküldve: 2004. 11. 01. 13:09

Már kezdtem barátkozni a gondolattal, hogy fel kéne adni, de ugyanakkor szinte semmi sem lehetetlen, és találtam megoldásokat... Igaz, ráment egy kis időm...
 Már kezdtem barátkozni a gondolattal, hogy fel kéne adni, de ugyanakkor szinte semmi sem lehetetlen, és találtam megoldásokat... Igaz, ráment egy kis időm... 

Elküldve: 2004. 11. 01. 16:17
 (meg a mocsárt, és a buborékokat se)
 (meg a mocsárt, és a buborékokat se)

Elküldve: 2004. 11. 01. 17:52
 . Valami nem stimmel ezzel a pályával.
. Valami nem stimmel ezzel a pályával.  

Elküldve: 2004. 11. 01. 18:34

Elküldve: 2004. 11. 01. 19:34

Elküldve: 2004. 11. 01. 19:34

Nem próbáltam ugyan, de 99%-ra biztos vagyok benne, hogy emiatt volt. Egyébként poénból a múltkor én is 8-at romboltam le a 4-ből, a "Forest"-en..természetesen a stake-eket használva... Ez a bug egyébként nagyrészt javítva lett az 1.4-es verziószámú 3. demóban ("Military Base"): pl. hiába lövünk ki a sivatagba a hangár tetejéről, nem növekszik a lerombolt objektumok száma...
 Nem próbáltam ugyan, de 99%-ra biztos vagyok benne, hogy emiatt volt. Egyébként poénból a múltkor én is 8-at romboltam le a 4-ből, a "Forest"-en..természetesen a stake-eket használva... Ez a bug egyébként nagyrészt javítva lett az 1.4-es verziószámú 3. demóban ("Military Base"): pl. hiába lövünk ki a sivatagba a hangár tetejéről, nem növekszik a lerombolt objektumok száma...

Elküldve: 2004. 11. 01. 20:34

Elküldve: 2004. 11. 01. 20:34
 . Később rájöttem, de már lejárt a szerkesztési idő.
. Később rájöttem, de már lejárt a szerkesztési idő.  

Elküldve: 2004. 11. 01. 21:02

Elküldve: 2004. 11. 01. 21:37

Elküldve: 2004. 11. 01. 21:37

De a fene egye akkor meg azt a nyavalyás "Train Station"-t!
 De a fene egye akkor meg azt a nyavalyás "Train Station"-t!   Megcsinálom így, mínusz 5 lélekkel, aztán talán később felfedezünk valamit. Csak azt remélem, hogy máshol nem lesznek ilyen gondok. Olyan szép, hogy az első két fejezetben már megvan minden lélek - ez kuriózum. S most ezt megtörte ez a szint... Kár érte, tényleg annyira sajnálom...
  Megcsinálom így, mínusz 5 lélekkel, aztán talán később felfedezünk valamit. Csak azt remélem, hogy máshol nem lesznek ilyen gondok. Olyan szép, hogy az első két fejezetben már megvan minden lélek - ez kuriózum. S most ezt megtörte ez a szint... Kár érte, tényleg annyira sajnálom...  

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 01. 21:39 -kor

Elküldve: 2004. 11. 03. 17:41
 Így meglett az ő lelke is... Eddig tehát csak a "Train Station" volt "teljesíthetetlen", máshol mindenütt megvan minden, ill. pl. a "Military Base"-en is, valami tízzel több lett... Viszont minden aranyat összeszedni szerintem sok helyen képtelenség: kapásból a "Babel"-en, a fent lévő "Soth lovagok" mellett is vannak hordók, és az azokból kihulló aranyakat lehetetlenségnek tűnik összeszedni...
 Így meglett az ő lelke is... Eddig tehát csak a "Train Station" volt "teljesíthetetlen", máshol mindenütt megvan minden, ill. pl. a "Military Base"-en is, valami tízzel több lett... Viszont minden aranyat összeszedni szerintem sok helyen képtelenség: kapásból a "Babel"-en, a fent lévő "Soth lovagok" mellett is vannak hordók, és az azokból kihulló aranyakat lehetetlenségnek tűnik összeszedni... A Lottó is mehetne így...
 A Lottó is mehetne így... 
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 03. 17:44 -kor

Elküldve: 2004. 11. 04. 19:29

Elküldve: 2004. 11. 04. 19:29

Bocs', ha zavaros voltam mert túlrészleteztem, ill. ha túl egyértelmű dologra kérdeztem rá. Tulajdonképpen magam is megnézhetném, csak hát, lusta vagyok egy kicsit most hozzá. Rendesen lefárasztott ez a "lelkesdi", az elmúlt napokban (de szép kihívás volt
 Bocs', ha zavaros voltam mert túlrészleteztem, ill. ha túl egyértelmű dologra kérdeztem rá. Tulajdonképpen magam is megnézhetném, csak hát, lusta vagyok egy kicsit most hozzá. Rendesen lefárasztott ez a "lelkesdi", az elmúlt napokban (de szép kihívás volt   )...
 )... 
 Viszont sajnos ugyanitt azt írják, hogy késni fog a játék...
 Viszont sajnos ugyanitt azt írják, hogy késni fog a játék...Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 04. 19:35 -kor

Elküldve: 2004. 11. 04. 19:47

). Valóban gondom volt a Greed-del, és azóta nem is foglalkoztam vele. A Castle-ön csak a következő pályára lépés pillanatában döbbentem rá, hogy az addig látszólag hibátlanul működő Greed végül mégis pont annyi aranyat hozott, mintha nem is használtam volna.
). Valóban gondom volt a Greed-del, és azóta nem is foglalkoztam vele. A Castle-ön csak a következő pályára lépés pillanatában döbbentem rá, hogy az addig látszólag hibátlanul működő Greed végül mégis pont annyi aranyat hozott, mintha nem is használtam volna.  
  .
.  

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 11. 04. 19:54 -kor

Elküldve: 2004. 11. 04. 21:24

Elküldve: 2004. 11. 05. 03:21

Elküldve: 2004. 11. 05. 03:21

Másfelől pedig, ha a teljes maximumot akarjuk, akkor kell a "Greed" is, és nem elég csupán a "normál maximumot" elérni, hanem egytől-egyig ki kell belezni az ellenfeleket is. Szóval ilyen szempontból sem nagy gond szerintem, ha "kicsit visszaélünk" a kártya adta lehetőségekkel. És legalább "pofás" Statisztikák fognak születni...
 Másfelől pedig, ha a teljes maximumot akarjuk, akkor kell a "Greed" is, és nem elég csupán a "normál maximumot" elérni, hanem egytől-egyig ki kell belezni az ellenfeleket is. Szóval ilyen szempontból sem nagy gond szerintem, ha "kicsit visszaélünk" a kártya adta lehetőségekkel. És legalább "pofás" Statisztikák fognak születni...  Legalábbis első körben, mert persze azért megpróbálok így is törekedni rá, hogy minden lerombolt objektumból is "kikapjam" az aranyat...
 Legalábbis első körben, mert persze azért megpróbálok így is törekedni rá, hogy minden lerombolt objektumból is "kikapjam" az aranyat...Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 05. 03:29 -kor

Elküldve: 2004. 11. 05. 20:51

Elküldve: 2004. 11. 08. 16:24

Elküldve: 2004. 11. 08. 16:24

Szóval már csak egy keveset kell várnunk...
 Szóval már csak egy keveset kell várnunk...  
 Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 08. 16:25 -kor

Elküldve: 2004. 11. 08. 16:55

Elküldve: 2004. 11. 08. 19:58

)?
)?