HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1061 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 27. 23:21

SYS, a Trainstation pályán láttad Medic!-t? Az egyik legjobb, akivel találkoztam.
Játszottam PeTja-val is, ua. szerveren éjfél körül.
(Neked a konzolból enged szavazni? Mert nekem nem, "/vote yes"-t kellett volna írnom  de nekem nem fogadta el...)

#1062 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 28. 07:02

...a voice from the darkness.....

Gazdi, köszi a képeket! Most már rémlik, hogy ezt odakint is megemlítették, és tipikusan az ATI high-en kártyáival. Már nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás, de valamiből vissza kellett venni. Mindenesetre ha nem a játék hibája, akkor valamelyik jövőbeni driver csak javítja, vagy valami...  :rolleyes:

KaLeun, tegnap valami hálózatos gondok voltak itt (azért volt az a nagy "lag-mizéria" a 255-ös pinggel), de később rendbejött minden, és már nem kaptam magas pingeket. Mondjuk pont most próbáltam az ausztriai servert megint, de 90-es pingem volt. És ekkor jöttem rá arra, hogy mi az oka annak, amit Petivel is tapasztaltunk: például, hogy nehezebb karózott gránátokat lőni MP-ben. Mert én az előbb a 90-es pinggel szinte egyáltalán nem tudtam. Szóval a lényeg, hogy 1000 osztva 90-nel az olyan 11, ami azt jelenti, hogy kb. ennyiszer frissülnek az események egy másodperc alatt, hiába látok én itt akár 120 FPS-t is... :( Ez a 11 pedig nagyon kevés (kvázi 11 FPS ugye, legalábbis ami pl. az ellenfelek mozgását illeti)! Főleg ha az ellenfeleknek meg csak 30-as pingjük van (ami már 33 FPS)...

Igen, Medic! nagyon jó volt, de sajnos összeakadtam FTO-val, Lengyelországból egy lengyel serveren, és Ő meg talán még sokkal jobb: agyon-vissza alázott a mapeken, rámnyomott legalább 25 fraget, míg én csináltam ellene vagy 5-öt (amiből 4 mázli volt, LOL)! :D Szóval Peti, a teljes SP-tudásunkat meg expertvideóinkat sutba vághatjuk, és elölről kell kezdeni "tanulni", ha az MP-ben is akarunk fejlődni. Legalább egy kicsit... :) A srác - FTO - állítólag szintén kezdő volt, de számomra túl gyorsnak bizonyult: képtelen voltam követni a strafe-elését, sosem találtam el. Ő viszont eltalált, pedig nagyon gyorsan mozgott. És tudjátok mit? A korábbi meglátásunkkal ellentétben a fegyverek mindegyike nagyon is sokat sebez: számtalanszor hidegre tett ShotGunnal (közelről) vagy éppen az ElectroDriverrel sütött meg jó messziről, de ugyanígy a golyószóróval is leamortizált rendesen. A tanulság: az Ő lövései találtak...  :omg: És nekem másodpercek alatt végem volt MegaHealth és aranypajzs társaságában is, hiába strafe-elgettem meg bunnyhoppolgattam össze-vissza. Sőt, még Quaddal sem tudtam megölni és Immunity ellenében is kitartott (és mikor lejárt, kicsinált), bár akkor már nagyon elveszettnek éreztem magam ellene...  :o  Szóval ezek szerint Ő már megszokta a sebességet. Persze sok frag az én ostobaságomon és rutintalanságomon ment el, de attól függetlenül sajna még mindig igaz, amit fentebb írtam: nem tudom mennyire "kezdő" és mikor kezdte, de nagyon jó volt, és szinte sosem hibázott, még amikor többen voltunk a mapen, akkor sem... :)

KaLeun, szavazni még nem próbáltam, de még biztosan lesz rá alkalmam. Különben láttam, hogy rengeteget fejlődtél. Hiába, mehet az ugrálás bármilyen jól, azért a harcos szituációkban dőlnek el a dolgok, és a powerupok sem érnek semmit, ha nem tud élni velük az ember...  :respect:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#1063 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 10:56

A napokban én is összetalálkoztam Medic!-kel, és ugyanúgy jártam vele, mint SYS FTO-val. Szóval ez a Medic! gyerek (és korábban egy crazy frog nevű srác) úgy elpáholt, hogy csak úgy porzott a se*em. :D Mindössze 3-4 fraget gyűjtöttem, ők meg kb. 10x ennyit. :rolleyes:

Tényleg nagyon gyorsak, a mozgásuk számomra követhetetlen, a lövéseik szinte mindig találnak, és - saját korábbi állításomat felülbírálva - minden fegyverrel képesek pillanatok alatt szétszedni. Én azonban ezt egyáltalán nem találom szórakoztatónak, mármint hogy 5 másodpercig sem tudok életben maradni... mert hát elsősorban azért játszanék, hogy kikapcsolódjak vagymi. De ez nem megy olyan könnyen, ha folyamatosan rohanni, ugrálni, célozni kell, és emellett még csak el sem találok senkit, viszont engem annál többször fektetnek ki. :(

Ilyen reflexek kifejlesztéséhez nekem nagyon-nagyon sokat kellene gyakorolni, de az egész nem éri meg a befektetett "munkát", mikor vannak sokkal élvezetesebb játékok is. Maradok inkább az Onslaught-nál, meg az Invasion-nél UT2004-ben. Ha egyszer van kedvetek, játszhatnánk azzal is. :)

Múltkor nem tudtam a konzolban normálisan leírni: szóval a telefragging az a jelenség, amikor a pályának olyan pontján manifesztálódsz, ahol valaki éppen ácsorog, és ilyenkor ráteleportálsz szegényre. (Ketten nem lehettek ugyanazon a helyen, mert akkor felborulna a téridő-kontinuum, és az Univerzum azonnal megsemmisülne... :D)

#1064 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:45

Sys, mi történt a TRF-en? Nem tudok belépni, csak ha előbb regisztráltatom magam? Ez eddig nem vót. :reklamacio: Csak amiatt meg nem látom értelmét a regisztrációnak, hogy a Topic for Painkiller-t olvasgassam.

#1065 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 01. 21:11

Peti, néha ezt csinálja a TRC: újabban megint nagyon túlterhelt, vagy be sem jön a Fórum, pl. tegnap este sem volt elérhető. Talán szándékosan, időnként csak a regisztrált tagokat engedik be. De nagyon sokszor meg simán tudom olvasni vendégként is. De egyébként most nem volt az ottani PK-topicban semmi érdekes: Joseph még mindig a Secretekkel szenved a "Colloseum"-ban, Nicky pedig említette, hogy az orosz lány, Anna munkája szerepelt az ottani egyik game-magazinban. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy megtisztelték-e a Művészt legalább a neve megemlítésével. Mert emlékszel, pl. a GameStar is lehozta Kalme BOOH-videóit, csak egyet felejtettek el: hivatkozni. Később említettem Kalménak a dolgot, és Ő írt is nekik: GS elnézést kért... :) Visszatérve..Nicky említette, hogy lehet, hogy mostanában elkezdi újra a PK-t (eddig csak a BOOH-t játszotta az új gépén), szóval akkor biztosan érdekesebb lesz ott is, de most éppen pang és süllyed az a topic... :)

Dark Fórumán említed, hogy megvetted "AZ Egeret"!  :up: Komolyan?! :) Én is szerzek majd egy jót a közeljövőben, bár az nem mostanában lesz azért. De szerintem kell az 1600 DPI, bár lehet, hogy az elején nem érzed, ahogyan írod ott, de talán kicsit később sokkal többet tudsz kihozni belőle, mint én a 400 DPI-s kommersz egeremből bármikor és bármennyi skillel. Sajnos, mint mondtam, egyáltalán nem tudok karós találatokat bevinni. Amikor a legutóbb játszottunk, szerintem csak azért ment úgy ahogyan, mert nekem 0 pingem volt. Aztán azóta megtapasztaltam azt is, hogy a ping mennyit számít... A legutóbb páran a "DM_Unseen"-en úgy lealáztak a StakeGunnal, hogy teljesen elment a karóktól a kedvem: egyszerűen semmit sem tudtam csinálni...  :omg:

Na, akkor lövünk? :D Te 1600 DPI-vel, én meg 0 pinggel, ha belövöm a HQ-t... :) Ha válaszolsz ide, akkor kb. 10 perc múlva menni fog a server, és várlak szeretettel egy kis baráti öldöklésre... LOL! Amúgy a napokban Varus "Hills"-ét nyomtam (ezért az MP-t is teljesen hanyagoltam), talán olvastál róla, hogy pár napja jelent meg: az a Világon tényleg a legelső SP-map, amit egy Fan készített. Állítólag még egy német játékmagazin is felteszi a korongjára és ír róla valami cikket. És tele van kihívásokkal..igen kemény kihívásokkal (4 Secret, 18 Holy Item), szerintem szuper ötletekkel, és nagyon nagy kiterjedésű a map... Ha valamikor van időd és kedved, nézd meg: Neked menni fog, ahogyan nekem is ment, bár szenvedtem vele én is eleget. Viszont nagyon sokan még többet szenvedhetnek vele (ami nem lep meg: nagyon nehéz pálya), mert rajtam kívül még nem jelentkezett senki, hogy végigvitte... Kalme meg Cyody talán lusták, nem tudom... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 01. 21:18 -kor

#1066 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 21:14

Persze, itt vagyok. :)
A Hills-et nagyon vártam már, de az utóbbi napokban nem követtem az eseményeket. Feltétlenül megnézem. :up:

szerk.: De ne légy túl durva. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 08. 01. 21:16 -kor

#1067 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 02. 15:27

No, hát tegnap megint nem jött össze a játék, és egyelőre még most is ugyanaz a helyzet nálam: próbáltam kapcsolódni serverekhez, de 255 ping és 70% packet loss az eredmény... :( Egyszerűen nem hiszem el...  :omg: A múlt héten, talán pont egy hete éppen ez volt: a spectator-mód még csak ment, de amint csatlakoztam, vége volt az egésznek. Akkor PeTjA azt javasolta, hogy csináljak egy víruskeresést (a Trend Micro online keresőjét szoktam futtatni), meg persze adware-keresést is. Én megtettem, de persze a keresők nem találtak semmit, csak pár tracking-cookie (adware-cucc) lett törölve az Ad-Aware után. Még valamit babrálgattam a Windowsban a saját hálózati beállításaimon, meg újraindítottam a router-gépet meg magát az ADSL-modemet is... Aztán amikor visszatértem, már jó volt minden. De végül is, nem csináltam semmit szerintem, ami eredményesen befolyásolta volna a dolgot. Szerintem egyszerűen a kapcsolat olyan amilyen, időnként (sajnos tegnap este is volt, hogy fogta magát és megszakadt, csak úgy)... :(

Azért este 8-kor még fogok próbálkozni. Megint belövöm a servert, meg megpróbálhatunk más servereket is. Aztán majd meglátjuk...  :rolleyes: Pedig kedvem nekem is lett volna hozzá tegnap, és ma is volna... :)

#1068 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 02. 22:11

Sajnos nem tudtam beizzítani a servert 8-kor, mert későn értem haza, de megint csak sajnos ez nem is számít, mert most is ugyanaz a helyzet: 255 ping és 70% packet loss, bárhová is csatlakozok...  :omg:  :reklamacio:  :(

Így most azt hiszem, újrakezdem a "Hills"-t, de már Nightmare-en... :)

#1069 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 02. 22:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 23:11

Sajnos nem tudtam beizzítani a servert 8-kor, mert későn értem haza, de megint csak sajnos ez nem is számít, mert most is ugyanaz a helyzet: 255 ping és 70% packet loss, bárhová is csatlakozok...  :omg:  :reklamacio:  :(

Így most azt hiszem, újrakezdem a "Hills"-t, de már Nightmare-en... :)

Sziasztok!

SYS, ez a "Hills" hány mega? Megéri letölteni?

#1070 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 22:40

KaLeun, a "Hills"-t hónapokig készítette Varus, és szerintem látszik a feladványokon, az új objektumokon, és a kreatív megvalósításokon a munka. Persze az egész projektnek van pár hátránya (az elején kb. 10 perc egy visszatöltés és lassú is, és nincsenek zenék), de számomra sokkal több pozitívum volt benne. És még mindig csupán én vagyok az egyetlen, aki végigvitte: ezt úgy tessék érteni, hogy nagyon nehéz. Én is szenvedtem vele vagy egy napot, mikor először megcsináltam... :) Igazából nem akarok poénokat lelőni belőle, de annyi biztos, hogy profiknak készült, de a "szadista" Varus még őket is kínozni akarta, és ezt nem is rejtette véka alá... :D A cél az, hogy mind a 18 Holy Itemet összegyűjtsük ezen a hatalmas mapen, szóval hiába irtjuk le az összesen 396(!) ellenfelet, a pályának CSAK akkor van vége, ha összeszedtük az összes Holy Itemet is. Ezek pedig természetesen jól el vannak helyezve, szerte-széjjel a pályán, és szinte mindegyik egy külön feladvány. Van még 4 Secret is, amik közül egyiket sem könnyű megtalálni... És semmi többet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki... :D

Ha valaki le akarja tölteni, akkor legalább az 1.61-es patch szükséges hozzá, de szerintem a legjobb az 1.64-es, biztos ami biztos. A csomag 50 MB, és installálni kell, de utána uninstallálható is. Az installálás után lesz egy "Play Hills!" nevű ikon az Asztalon, és ha azt indítjuk, akkor a "Hills" saját felülete indul el, és csak azzal a pályával tudunk játszani...

A "Hills"-t letölteni Varus Hall Of Pain Oldaláról lehet: rögtön az első, a Machu Picchu az, mivel a map ama nevezetes helyszín alapján készült. A pályának van egy intro- és egy outro-videója is, sőt még saját sztorija is van; ezek szintén megtalálhatók Varusnál. Képeket meg lehet találni belőle Dark "Hills"-galériáiban, ill. Dark Fórumán, az eredeti "Hills"-topicban. A DreamCatcher-Fórumon meg a "Hills - the last battle" című topicban lehet aktualitásokat olvasgatni...

Ha bárki megpróbálja, annak sok szerencsét kívánok, és nem elriasztásként, de előre megmondom, hogy nem lesz könnyű dolga vele... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 02. 22:45 -kor

#1071 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 13:26

Tegnap én is elkezdtem a Hills-et (Insomnia fokozaton :D). Tényleg rohadt sokáig tölt. Nálam ez kb. 2 perc, de már ez is elég volt ahhoz, hogy szinte az elején abbahagyjam. Na majd apránként. :)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 23:40

(...) szóval hiába irtjuk le az összesen 396(!) ellenfelet, a pályának CSAK akkor van vége, ha összeszedtük az összes Holy Itemet is. (...)

Az is gond, ha nem ölsz meg mindenkit? Mikor először próbáltam kimászni a gödörből fent már vigyorogva várt néhány rosszfiú, de visszaestem és meghaltam. Amikor meg végre sikerült kijutni (végül is egyszerű, ha az ember rájön), akkor nem volt ott senki, pedig szerintem lehettek vagy tízen.

MP.
Esetleg megpróbálhatnád a router nélkül is, a netet közvetlenül a gépre kötve. :think:

#1072 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 04. 14:38

LOL Peti, akkor képzeld el a 10 percet nálam... :D Végül is, ahogy' Varus is tanácsolta, meg kell próbálni nem meghalni az elején, mert később drasztikusan javul a helyzet. A legvégén már nálam is talán csak 1-2 perc a visszatöltés, és Varusnál akkor állítólag már csak 15 másodperc... Mondjuk én minden új anyagot DayDreamen indítok, így nem gyakran haláloztam el, viszont volt egy-két helyzet (hehe, nem akarok poénokat lelőni), ahol állandóan "halálhelyzetbe" kerültem (de olyanba, amikor nem hal meg Daniel egyszerre, hanem szép lassan fogy a HP :omg: :D), de akkor sem bírtam otthagyni a cuccost... :D Az nem gond, ha nem ölsz meg mindenkit, de a Holy Itemeket mind össze kell szedni, mert csak akkor lesz vége a pályának... De megéri: fogsz találkozni több érdekes feladvánnyal is - engem kicsit a TR-re is emlékeztetett a pálya, a nagy területek és a rengeteg felfedeznivaló és feladvány miatt. Meg eléggé nem lineáris az egész, szóval arra mehetsz, amerre látsz és akarsz... :) Ja, és az ellenfelekkel kapcsolatban mindig figyeld a nyilat fent, mert az a legjobb társad: ha megáll, akkor biztosan lelőttél mindenkit és nyugalom van, legalábbis egy ideig...

Egyébként az éjjel már ki is jött az első javítás a pályához, ezt Kalme prezentálta, de a dolog az én nyomásomra jött létre: ugyanis - számomra felettébb bosszantó módon - a három eddigi végigjátszásomból (DayDream-Insomnia-Nightmare) mindháromszor csak egyetlen lerombolható objektum hiányzott az 5 csillaghoz. Szóval minden megvolt, de az objektumoknál állandóan csak 88/89-et kaptam. És mivel háromszor ugyanúgy történt, tudtam, hogy ez nem lehet bug, és én sem lehetek annyira vak, hogy mindhárom alkalommal órákig tartó kereséssel se találjam meg az utolsó objektumot. Így nem is hagytam vele békén Varust: ha már kínoz bennünket, csinálja rendesen. :D Persze az elején Varus adott tippeket, de mindre az volt a válaszom, hogy azt mindig is leromboltam... Aztán tegnap Kalmével kiderítették, hogy valami bug van a játékban/editorban, ami a PCF számlájára írható. És kiadtak egy javítást is, ami orvosolja a hibát. Azt a javítást le lehet tölteni a "Hills - the last battle" című topicból. Peti, Te is tedd meg, ha egyszer maximum Statisztikát is akarsz majd. Mondjuk azt még nem tudom én sem, hogy pontosan hogyan és mit javít, mert még én sem töltöttem le, de a következő Nightmare-t már feltétlenül ezzel fogom játszani...

Az MP meg továbbra sem jó... :( Sőt, tegnap annyira rossz volt a helyzet, hogy az Internet-fül alatt nem írta ki a servereket sem (azt mondta, hogy nem talált), miközben a Favourites alatt meg ott volt, amit oda betettem, és rá is tudtam kapcsolódni (csak ugye a ping volt magas)... A külön kábeles kapcsolódás macerás, és este nem is tudnám megoldani: részben mert a Kerio mailserver is megy a Routeren, és azért is, mert este a Sógor is szokott netezni... :) Viszont működnie kell így is..azt hiszem, frissítem a vírus- és spyware-keresőimet és csinálok egy nagy keresést, hátha segít. A múltkor is akkor jött rendbe, bár csak jelentéktelen spyware-eket talált... De a kapcsolat maga is vacak itt: nagyon sokszor szakad mostanában...  :mad:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 04. 14:40 -kor

#1073 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 19:16

sziasztok!

pontosan mit kell felinstallálnom, ha a köv online gámában részt szeretnék venni?
eddig pk+booh+1.64 patch van fent.

bár most épp gépcsere közben/előtt vagyok, de hátha összejönne legközelebb :)

thx! :respect:

#1074 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 19:34

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:16

sziasztok!

pontosan mit kell felinstallálnom, ha a köv online gámában részt szeretnék venni?
eddig pk+booh+1.64 patch van fent.

bár most épp gépcsere közben/előtt vagyok, de hátha összejönne legközelebb :)

thx! :respect:

PK++

Peti linkelte valahol feljebb.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1075 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 19:47

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:34

PK++

Peti linkelte valahol feljebb.

okés, azt már leszedtem, amikor linkelte
akkor ezek szerint más nem szükséges.

thx

#1076 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 04. 21:37

De... :p Még az szükséges, hogy csinálj vele egy update-et (a megfelelő ikonnal): hogy szinkronban legyenek a pályák mindenkinél... :) Máskülönben nem tudnál csatlakozni ha éppen valami "Fan-made"-pályán játszanánk, ami nincs benne az alap PK+BOOH-ben... Aztán már csak szerencse kell meg jó netkapcsolat... * mély sóhaj (mert nekem ez a napokban nincs) *  :rolleyes:

#1077 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:54

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:16

(...) bár most épp gépcsere közben/előtt vagyok, de hátha összejönne legközelebb :)

Az tuti lenne. Lassan összejön egy klánra való ember. :D

Sys, a Hills-en miért van az, hogy alig mentem még pár métert, és máris FAILED a státuszom a scoreboard-on. Négy Holy Item-et már összeszedtem, de eddig ezt nem is figyeltem. Csak akkor válaszolj, ha nem spojler. ;)

#1078 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 04. 22:17

Peti, ebbe a kinti DC-Fórumon (DreamCatcher, nem Dark's Corner, LOL!) is "belekötöttek", szóval jogos az észrevétel. Ne aggódj miatta: a végén majd kiírja, amikor meglesz minden. Amúgy tényleg, a "Locked"/"Unlocked" páros szerencsésebb... Csak 4 Holy Item eddig? Na, akkó' még húzzá' bele... :D

Klán-téma... Ja, egy klán: a PK-LamerZ.hu klán, vagy mi? Na, megalapítjuk...? :D Jól van tudom, kicsit hosszú a cím és csak a jelenlegi állapotát tükrözi a Csapatnak... :D

Viszont ha elegen leszünk, akkor már TDM-eket meg egyebeket is játszhatunk. Tényleg, ki kéne majd próbálni a többi játékmódot is: én pl. mindig is érdekesnek találtam a PCF-et. Nem lehet könnyű, tanít célozni az is: a "DMPCF_Warehouse"-ban láttam egyszer két srácot egymás ellen PCF-ezni, és az lepett meg, hogy nem használták a ChainGunt. Aztán tegnap vagy ma beléptem én is - persze egyedül és csak tesztből a pingek miatt -, aztán megdöbbenten tapasztaltam, hogy 999 rakétám van, viszont nincs semmim a golyószóróba...  :eek:  Ergo..fel kell repíteni az ellenfelet (mert ugye a földön sebezhetetlen), és a levegőben kell eltalálni a rakétával (ami úgy 4-szereset sebez): valahogy úgy, ahogyan Kalme leszedte a Maso Commandereket a számomra klasszikus "Abandoned Fakktory" videójában. Apropó..láttad azt a videót, Peti? Ha még nem, akkor adok linket - mert "kötelező alapmű"... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 04. 22:23 -kor

#1079 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 06. 15:35

Alább látható a patch utáni Nightmare-végigjátszásom Statisztikája: tehát mint látható, csak 88 lerombolható objektum van a pályán. A patch ezt javítja, de külön képes javítani a korábbi mentéseket is, tehát azokat a javítás után betöltve már nem "88/89", hanem "88/88" lesz a Statisztikában...  :up:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

De a következő feladatra, amihez Kalme már hozzálátott, nekem még "gyúrnom" kell: teljesíteni a pályát Traumán. Ez nagyon nehéz, mert van pár harc amit szinte "esélytelen dolog" túlélni (pl. a tankokat az elején), valamint az is problémát jelent, hogy csak egyetlenegy CheckPoint-mentés van az egész pályán (de szerencsére az pont a legjobb helyen)! Mindehhez jön még a túl hosszú betöltési idő és az alacsony FPS-értékek, legalábbis nálam, és a pálya elején, ill. még utána is, egy jó darabig... Talán ha csökkentek a beállításokon, az segíteni fog egy kicsit...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 06. 16:03 -kor

#1080 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 11:16

Szerintem a tankok nem vészesek, messziről le lehet őket szedegetni bármivel (pl. karóvetővel :D), engem inkább a várfalról lövöldöző kalózók idegesítenk. Nemtom hogyan csinálják, hogy 300m-ről távcső nélkül eltalálnak az özönvíz előtti mordályaikkal, de nagyon bosszantó a dolog. Meg azok a nyüves denevérek. Lehet, hogy Varus viccesnek gondolta őket, de szerintem egyáltalán nem azok. Mikor fél kézzel lenyomod a brutális szörnyeket, erre jön néhány rühes bőregér és nem tudsz tőlük szabadulni. :fly2:

Help, beszorultam egy helyre. Ahol az aranybika szobra van, egy nagy kőgolyó elzárta előlem a visszavezető utat. Csak kis segítséget kérek (vagy ha nem érdemlem meg, akkor annyit se :Đ).

Gratula a statisztikához! :respect:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.