Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 05. 12:53
Én is ezt szoktam csinálni, de sajnos el-eltalnak a gonoszok
. Te milyen útvonalon mentél le a földszintre? A lépcsőkön keresztül, vagy a kocsifeljárókon?

Elküldve: 2002. 09. 05. 13:30
A kocsifeljárón, mert nem szerettem volna, hogy aki fent mardt, a hátamba kerüljön.Azért is jobb a kocsifeljáró, mert nagyobb a hely, és távolabbról is tudsz lőni, így nem találnak el azzal amit a kocsira dobnak(talán molotov).Ha a lépcsőn mész, akkor megeshet hogy te is kapsz belőle.
Elküldve: 2002. 09. 05. 14:58
A kikötős utáni küldiben, az ezüstszímű kocsit, csak üldizni kell valahová, vagy ki kell nyírni a benne ülőket?Nem mindegy, mit kell csinálni, mert ha nem kell kinyírni őket(csak majd később), akkor nem töröm magunkat feleslegesen össze.
Elküldve: 2002. 09. 05. 15:24
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
A kikötős utáni küldiben, az ezüstszímű kocsit, csak üldizni kell valahová, vagy ki kell nyírni a benne ülőket?Nem mindegy, mit kell csinálni, mert ha nem kell kinyírni őket(csak majd később), akkor nem töröm magunkat feleslegesen össze.[/quote]
Ja, megy a reptérhez, ne törd magad, csak kövessed...
Elküldve: 2002. 09. 05. 15:59
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Ja, megy a reptérhez, ne törd magad, csak kövessed...[/quote]
Nem az, ez meg tovább egyenesen a négysávos úton.A küldetés neve Créme de la Créme.Mikor egy faszi valamilyne színházhól, vagy honnan jön ki,Center island-on.
Elküldve: 2002. 09. 05. 16:06
Bocsi, hogy itt halmozom a hozzászólásokat, de nem akartm átszerkeszteni az előzőt.
Szóval bocsi, AMD Rula, neked van igazad.Az előbbi kísérletnél, valamiért egyenesen ment tovább a kocsi, és nem kanyarodott le a reptérnél.Ez lehet hogy Bug?
Szóval bocsi, AMD Rula, neked van igazad.Az előbbi kísérletnél, valamiért egyenesen ment tovább a kocsi, és nem kanyarodott le a reptérnél.Ez lehet hogy Bug?
Elküldve: 2002. 09. 05. 16:12
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Bocsi, hogy itt halmozom a hozzászólásokat, de nem akartm átszerkeszteni az előzőt.
Szóval bocsi, AMD Rula, neked van igazad.Az előbbi kísérletnél, valamiért egyenesen ment tovább a kocsi, és nem kanyarodott le a reptérnél.Ez lehet hogy Bug?[/quote]
Semmi baj
Először nekem is elment egyenesen, azért mert nekimentem mikor kanyarodott, azt hittem le akar szorítani![]()
Elküldve: 2002. 09. 05. 17:53
Hella mindenki, most kezdtem el a játékot, és az a gondom, hogy a kezdetnél, hogy kell lerázni a minket üldőző maffiás kocsit, a játék legelején, amikor még taxis vagy, pls egy kis segítség, thx all!
Elküldve: 2002. 09. 05. 18:41
menj a szembe forgalommal ,azt nem komálja a sofőrjük annyira ,vagy ha tudod kend fel egy oszlopra őket....
én is szívtam vele párszor
én is szívtam vele párszor

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 05. 18:45
Igen, ez jó megoldás, én magam mellé engedtem, és nekiterletem a szembe forgalomnak.lyenkor nagy esélyed van meglógni.Nekem a második sarok után nem akadt több dolgom az üldözőkkel(persze nem első kísérletre).
Elküldve: 2002. 09. 05. 18:49
Hali!
Kéne egy kis segítség. A Mafia alatt nem megy a force feedback a kormányomon. Hogyan lehet rábirni a müködésre?
XP alatt Logitech kormány.
[ 2002. szeptember 12.: BSP szerkesztette a hozzászólást ]
Kéne egy kis segítség. A Mafia alatt nem megy a force feedback a kormányomon. Hogyan lehet rábirni a müködésre?
XP alatt Logitech kormány.
[ 2002. szeptember 12.: BSP szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 05. 23:11
idézet:
Ezt írta Bilux:
Egy hiba!? :confused:
SB AUDIGY hangkütyü 5.1-es hangrendszer...
A setup-ban beállítom az 5.1-et de csak sztereóban szól beállítom 4.1 még mindig, állandóan elállítja 2 hangfalra a windowst a játék ha elindítom...
Valakinek sikerült elindítani 5.1-ben!?[/quote]
Ez nalam is pont igy van,en is Audigy-t hasznalok.Eddig egyetlen egyszer sikerult csak elinditani 5.1-es hangzassal,nemtom miert mukodott.Masnap mar nem ment es azota sem.Sikerult rajonni?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 06. 00:30
Most neztem utana a hivatalos forumon ott valaki mondta hogy a 3.CD-n az EAX3 konyvtarbol felinstalalta az EAX unified cumot azt neki helyre jott a hang,de nem eskuszik meg hogy emiatt volt.
En kiprobaltam,de nalam eppen csak h felvillant az instalalas es mar ki is irta hogy FINISH,persze hogy nem mentem vele semmire,a problema meg mindig marad egyelore
En kiprobaltam,de nalam eppen csak h felvillant az instalalas es mar ki is irta hogy FINISH,persze hogy nem mentem vele semmire,a problema meg mindig marad egyelore

-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 06. 07:49
Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat, kedvet kaptam a játékhoz, de nem ismerem a boltok nyitvatartási idejét 
Valaki tudna nekem ebben segíteni?

Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Elküldve: 2002. 09. 06. 11:44
idézet:
Ezt írta SZaB:
Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat, kedvet kaptam a játékhoz, de nem ismerem a boltok nyitvatartási idejét
Valaki tudna nekem ebben segíteni?[/quote]
Szösszents bele a leveleidbe.
Elküldve: 2002. 09. 06. 12:44
idézet:
Ezt írta Aky:
Hella mindenki, most kezdtem el a játékot, és az a gondom, hogy a kezdetnél, hogy kell lerázni a minket üldőző maffiás kocsit, a játék legelején, amikor még taxis vagy, pls egy kis segítség, thx all![/quote]
Elsőre én is beszoptam a dolgot, tán még másodikra is. (annyira nem rémlik)
Aztán egy rettentően meglepő dolgot csináltam, ahogy indul a küldetés egyből hátramenet és padlógáz. Ez a szegény gépi gondolkodású gengsztereket nálam annyira meglepte, (sokmindenre tippelhettek szegények, csak arra nem, hogy "feléjük" kezdek el menekülni) hogy kb. 10-15 másodperc telt el és már fogalmuk sem volt, hogy merre keressenek.
mgf
Elküldve: 2002. 09. 06. 14:31
idézet:
Ezt írta mgf:
Elsőre én is beszoptam a dolgot, tán még másodikra is. (annyira nem rémlik)
Aztán egy rettentően meglepő dolgot csináltam, ahogy indul a küldetés egyből hátramenet és padlógáz. Ez a szegény gépi gondolkodású gengsztereket nálam annyira meglepte, (sokmindenre tippelhettek szegények, csak arra nem, hogy "feléjük" kezdek el menekülni) hogy kb. 10-15 másodperc telt el és már fogalmuk sem volt, hogy merre keressenek.[/quote]
Én elsőre megcsináltam, kinyirtam őket, vagyis hagytam, hogy lőjenek a kocsimból
![]()
Elküldve: 2002. 09. 06. 16:29
idézet:
Ezt írta Mumia:
Végre én is tudok játszani, THX to caratyuska![]()
Rögtön fel is fedeztem egy érdekességet: Ti találkoztatok már kutyafejű bácsival? Sajnos képet nem sikerült lopnom mert printscreen nem működött, más meg nem futott.[/quote]
Kutyafeju bacsi mellik palyan van?Akarom
![]()