HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia:The City Of Lost Heaven - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia:The City Of Lost Heaven

#241 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 05. 12:53

Én is ezt szoktam csinálni, de sajnos el-eltalnak a gonoszok :). Te milyen útvonalon mentél le a földszintre? A lépcsőkön keresztül, vagy a kocsifeljárókon?

#242 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 13:30

A kocsifeljárón, mert nem szerettem volna, hogy aki fent mardt, a hátamba kerüljön.Azért is jobb a kocsifeljáró, mert nagyobb a hely, és távolabbról is tudsz lőni, így nem találnak el azzal amit a kocsira dobnak(talán molotov).Ha a lépcsőn mész, akkor megeshet hogy te is kapsz belőle.

#243 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 14:58

A kikötős utáni küldiben, az ezüstszímű kocsit, csak üldizni kell valahová, vagy ki kell nyírni a benne ülőket?Nem mindegy, mit kell csinálni, mert ha nem kell kinyírni őket(csak majd később), akkor nem töröm magunkat feleslegesen össze.

#244 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 15:20

Köszi zacsi, próbálkozom.

#245 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 15:24

idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
A kikötős utáni küldiben, az ezüstszímű kocsit, csak üldizni kell valahová, vagy ki kell nyírni a benne ülőket?Nem mindegy, mit kell csinálni, mert ha nem kell kinyírni őket(csak majd később), akkor nem töröm magunkat feleslegesen össze.[/quote]

Ja, megy a reptérhez, ne törd magad, csak kövessed...

#246 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 15:59

idézet:
Ezt írta AMD rula:

Ja, megy a reptérhez, ne törd magad, csak kövessed...
[/quote]

Nem az, ez meg tovább egyenesen a négysávos úton.A küldetés neve Créme de la Créme.Mikor egy faszi valamilyne színházhól, vagy honnan jön ki,Center island-on.

#247 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 16:06

Bocsi, hogy itt halmozom a hozzászólásokat, de nem akartm átszerkeszteni az előzőt.

Szóval bocsi, AMD Rula, neked van igazad.Az előbbi kísérletnél, valamiért egyenesen ment tovább a kocsi, és nem kanyarodott le a reptérnél.Ez lehet hogy Bug?

#248 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 16:12

idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Bocsi, hogy itt halmozom a hozzászólásokat, de nem akartm átszerkeszteni az előzőt.

Szóval bocsi, AMD Rula, neked van igazad.Az előbbi kísérletnél, valamiért egyenesen ment tovább a kocsi, és nem kanyarodott le a reptérnél.Ez lehet hogy Bug?
[/quote]

Semmi baj :D
Először nekem is elment egyenesen, azért mert nekimentem mikor kanyarodott, azt hittem le akar szorítani :D

#249 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 17:53

Hella mindenki, most kezdtem el a játékot, és az a gondom, hogy a kezdetnél, hogy kell lerázni a minket üldőző maffiás kocsit, a játék legelején, amikor még taxis vagy, pls egy kis segítség, thx all!
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

Az élet a legteljesebb fps.

#250 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 18:41

menj a szembe forgalommal ,azt nem komálja a sofőrjük annyira ,vagy ha tudod kend fel egy oszlopra őket....

én is szívtam vele párszor ;)

----atyuska----

#251 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 18:45

Igen, ez jó megoldás, én magam mellé engedtem, és nekiterletem a szembe forgalomnak.lyenkor nagy esélyed van meglógni.Nekem a második sarok után nem akadt több dolgom az üldözőkkel(persze nem első kísérletre).

#252 Felhasználó inaktív   BSP 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 05. 18:49

Hali!
Kéne egy kis segítség. A Mafia alatt nem megy a force feedback a kormányomon. Hogyan lehet rábirni a müködésre?
XP alatt Logitech kormány.

[ 2002. szeptember 12.: BSP szerkesztette a hozzászólást ]

#253 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 05. 23:11

idézet:
Ezt írta Bilux:
Egy hiba!? :confused:
SB AUDIGY hangkütyü 5.1-es hangrendszer...
A setup-ban beállítom az 5.1-et de csak sztereóban szól beállítom 4.1 még mindig, állandóan elállítja 2 hangfalra a windowst a játék ha elindítom... :(
Valakinek sikerült elindítani 5.1-ben!?
[/quote]

Ez nalam is pont igy van,en is Audigy-t hasznalok.Eddig egyetlen egyszer sikerult csak elinditani 5.1-es hangzassal,nemtom miert mukodott.Masnap mar nem ment es azota sem.Sikerult rajonni?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#254 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 00:30

Most neztem utana a hivatalos forumon ott valaki mondta hogy a 3.CD-n az EAX3 konyvtarbol felinstalalta az EAX unified cumot azt neki helyre jott a hang,de nem eskuszik meg hogy emiatt volt.

En kiprobaltam,de nalam eppen csak h felvillant az instalalas es mar ki is irta hogy FINISH,persze hogy nem mentem vele semmire,a problema meg mindig marad egyelore :rolleyes: :( :mad:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#255 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 07:49

Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat, kedvet kaptam a játékhoz, de nem ismerem a boltok nyitvatartási idejét :)
Valaki tudna nekem ebben segíteni?

#256 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 11:44

idézet:
Ezt írta SZaB:
Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat, kedvet kaptam a játékhoz, de nem ismerem a boltok nyitvatartási idejét :)
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
[/quote]

Szösszents bele a leveleidbe.

#257 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 12:44

idézet:
Ezt írta Aky:
Hella mindenki, most kezdtem el a játékot, és az a gondom, hogy a kezdetnél, hogy kell lerázni a minket üldőző maffiás kocsit, a játék legelején, amikor még taxis vagy, pls egy kis segítség, thx all![/quote]

Elsőre én is beszoptam a dolgot, tán még másodikra is. (annyira nem rémlik)

Aztán egy rettentően meglepő dolgot csináltam, ahogy indul a küldetés egyből hátramenet és padlógáz. Ez a szegény gépi gondolkodású gengsztereket nálam annyira meglepte, (sokmindenre tippelhettek szegények, csak arra nem, hogy "feléjük" kezdek el menekülni) hogy kb. 10-15 másodperc telt el és már fogalmuk sem volt, hogy merre keressenek.
mgf

#258 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 14:31

idézet:
Ezt írta mgf:

Elsőre én is beszoptam a dolgot, tán még másodikra is. (annyira nem rémlik)

Aztán egy rettentően meglepő dolgot csináltam, ahogy indul a küldetés egyből hátramenet és padlógáz. Ez a szegény gépi gondolkodású gengsztereket nálam annyira meglepte, (sokmindenre tippelhettek szegények, csak arra nem, hogy "feléjük" kezdek el menekülni) hogy kb. 10-15 másodperc telt el és már fogalmuk sem volt, hogy merre keressenek.
[/quote]

Én elsőre megcsináltam, kinyirtam őket :D, vagyis hagytam, hogy lőjenek a kocsimból :D

#259 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 06. 16:25

Végre én is tudok játszani, THX to caratyuska :cool:

Rögtön fel is fedeztem egy érdekességet: Ti találkoztatok már kutyafejű bácsival? Sajnos képet nem sikerült lopnom mert printscreen nem működött, más meg nem futott.

#260 Felhasználó inaktív   [ric] 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 06. 16:29

idézet:
Ezt írta Mumia:
Végre én is tudok játszani, THX to caratyuska :cool:

Rögtön fel is fedeztem egy érdekességet: Ti találkoztatok már kutyafejű bácsival? Sajnos képet nem sikerült lopnom mert printscreen nem működött, más meg nem futott.
[/quote]

:D Kutyafeju bacsi mellik palyan van?Akarom :)

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.