idézet:
Ezt írta [ric]:
Kutyafeju bacsi mellik palyan van?Akarom
[/quote]
A victory-nevűn(verseny utáni) ahogy kigurultam a kocsival a kapun éppen előttem sétált el.
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 07. 00:23
helló mindenkinek, azon a pályán vagyok, amikor a csajt kísérem, és ránktámadnak, megölöm az összes embert, de a csaj csak sikolt, és nem csinál semmit, valaki, ha tud, kérem segítsen, thx!
Elküldve: 2002. 09. 07. 08:48
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Most neztem utana a hivatalos forumon ott valaki mondta hogy a 3.CD-n az EAX3 konyvtarbol felinstalalta az EAX unified cumot azt neki helyre jott a hang,de nem eskuszik meg hogy emiatt volt.
En kiprobaltam,de nalam eppen csak h felvillant az instalalas es mar ki is irta hogy FINISH,persze hogy nem mentem vele semmire,a problema meg mindig marad egyelore![]()
![]()
[/quote]
Sajna még én se jöttem rá mi a bay.....![]()
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2002. 09. 07. 08:59
idézet:
Ezt írta Aky:
helló mindenkinek, azon a pályán vagyok, amikor a csajt kísérem, és ránktámadnak, megölöm az összes embert, de a csaj csak sikolt, és nem csinál semmit, valaki, ha tud, kérem segítsen, thx![/quote]
keresd meg a csajt mert még néhány csávó szekálja, azokat is intézd el ,akkor van vége a küldetésnek...
Nekem most egy hajón kéne kinyírnom egy politikust miközben beszédet tart ,de a budiban (azt mondták itt a revolver) csak egy vödröt tudtam felvenni,ezzel meg nem lenne olyan könnyű kinyírni gondolom
![]()
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 07. 11:35
idézet:
Ezt írta caratyuska:
keresd meg a csajt mert még néhány csávó szekálja, azokat is intézd el ,akkor van vége a küldetésnek...
Nekem most egy hajón kéne kinyírnom egy politikust miközben beszédet tart ,de a budiban (azt mondták itt a revolver) csak egy vödröt tudtam felvenni,ezzel meg nem lenne olyan könnyű kinyírni gondolom
[/quote]
Vedd magadhoz a vödröt,és menj eg szinttel feljebb, ott van egy Wc,aminek az ajtaján van egy felirat.Próbáld meg kinyitni,ne lepődj meg nem fog kinyílni.A faszi tesz valami megjegyzést.Ezután menj le, és azon az oldalon, ahol a vödröt találtad, találsz egy ülő matrózt, szólj hozzá, majd menj a csíkos pólós faszihoz.Szólj hozzá, majd tedd ezt mégegyszer,és akkor odaadja a kulcsot, majd menj vissza a középső fedélzeten lévő budihoz.Nem sok a MAJD?Nem baj, a lényeg azért benne van.
Elküldve: 2002. 09. 07. 12:05
idézet:
Ezt írta Bilux:
Sajna még én se jöttem rá mi a bay.....[/quote]
pedig engem k.rv@ra idegesit mar igy jatszani.Akkor egyszer emikor elindult 5.1ben nagyon fasza volt a hangzas
A fene ki van a fejlesztokkel.Igaza volt T2K-nak:igenytelen fejlesztes.Ha meg egy Audigy-vel sem tudtak letesztelni...
[ 2002. szeptember 07.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 07. 16:18
Hella, ott vagyok, az a neve, hogy Save Sam és egy istállóban van a pacák, és nem tom mit kell csinálni, ez az a pálya, amikor esik az eső és egy faluban vagyok, és a whiskey-t kell elszállítani, ha vki tud, pls segítsen, thx
Elküldve: 2002. 09. 07. 18:43
ha már kinyírtátok az összes rendőrt aki jön, meg az ellenlábas mafia tagjait ,akkor csak menj le az istálló elé Paulie-hez
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 08. 19:51
idézet:
Ezt írta T2k:
Ugyan, ne razd mar a fejedet. Forditott esetben te sem kockaztatnal, fogadjunk.
Ez nem egy kib@szott publikus, fizetos server, hanem egy szuk tarsasage. Es nem akarom/akarjuk szelesiteni a kort, mert igy meg jol muxik. Mi ebben az erthetetlen? :confused:
Ne legyel mar ennyire gyerek...[/quote]
Már ne is haragudj, de ha mindenki így gondolkodna soha nem lenne senkinek semmije ...
Egyébként te is kaptad valahonnan a fájlokat szerintem, nem csak ugy ott termettek a szerveren. azt megérteném ha százezermillióba kerülne a program. fejből jönnek neked a címek ahonnan tőteni lehet? nem hiszem. azért warez hogy terjeszd (és utána vedd meg). ha pénzért lenne, semmi értelme nem lenne a wareznek. ingyé van (lenne, ha egyesek nem lennének ilyenek). bocs.
[ 2002. szeptember 08.: Blackman790817 szerkesztette a hozzászólást ]
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?
Elküldve: 2002. 09. 08. 22:45
Hella mindenki! Azon a küldetésen vagyok, amikor meg kell talánom Franket, de még előtte a híd lábánál van 3 fickó, 2 fehér és 1 fekete, a fekete és a vékony fehér, meg térdel és könyörög, a dagi fehér, aki kopasz, meg csak áll és néz, ott mit kell csinálni? valaki segítsen, pls!
Elküldve: 2002. 09. 08. 22:54
idézet:
Ezt írta Aky:
Hella mindenki! Azon a küldetésen vagyok, amikor meg kell talánom Franket, de még előtte a híd lábánál van 3 fickó, 2 fehér és 1 fekete, a fekete és a vékony fehér, meg térdel és könyörög, a dagi fehér, aki kopasz, meg csak áll és néz, ott mit kell csinálni? valaki segítsen, pls![/quote]
A középső fószert kell kérdezgetni folyamatosan,majd amikor már nem mond újat (ha jól emlékszem) egy kicsit ököllel is meg kell dolgozni és köpni fog...
Elküldve: 2002. 09. 09. 07:28
idézet:
Ezt írta [ric]:
Egyszeruen nem tudok tul jutni a parkolohazas palyan.Ilyen nincs[/quote]
Megmondom őszíntén nekem sem sikerült elsőre a dolog, leginkább az alsó szinten fingattak meg mindig. (most mingyá beírja valaki, hogy pedig az volt a legkönnyebb)
Jelen pillanatban a reptéren vagyok és már be is vonatoztam az épületbe, már csak a bentlévőket kéne lepuffantani.
Egyébként az autós üldözéseknél én úgy szoktam lerázni az emerkéket, hogy "rávezetem" valami trükkös dologra. Pl. kerítés jön (aminek mögé lehet menni) akkor szépen bevárok egy kicsit (mivel a nyomomban loholnak elég egy "gázelvétel") és ha van egy kis szerencsém akkor pont a jó oldaltól akar mellém jönni és máris beragadnak. De ugyanez működik paddal és bármi mással amiben el lehet akadni úgy, hogy ne legyen elég egy szimpla kormánymozdulat a továbbjutáshoz. Természetesen vannak esetek, hogy szimplán lemarad az üldöző gárda, de ez a ritkábbik.
mgf
Elküldve: 2002. 09. 09. 09:47
Én a zsarukat úgy szoktam lerázni, hogy kiszállok és beléjük eresztek párat.
Amúgy a játék sebességével nagyon meg vagyok elégedve, egy Asus 6800-zal 800x600-ban, max-on, röccenésmentesen megy és - persze a GTA3 szebb - mindemellet még elég jól is néz ki.

Elküldve: 2002. 09. 09. 10:31
Nálam is jó a sebesség, Gf3ti200-on 1024x768-ban fsaa bekapcsolásakor is tartja a 30 FPS-t általában, és vészesen nem esik lejjebb. Egyetlen problémám, hogy hiába van 384 mega memóriám, néha keményen nekiáll töltögetni, és ilyenkor irányíthatatlanná válik
. Elég idegesítő pár üldözést újrakezdeni emiatt.

Elküldve: 2002. 09. 09. 13:15
nekem is sokat tölt ,de ne felejtsük el a kicsi pályákat sem
szóval valamit valamiért

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 09. 15:22
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
A kerék kilővéséről csak annyit, hogy én ma kilőttem egy kocsi kerekét, majd beszálltam, hogy megnézzem a szikrákat.
Erre hirtelen megjavult az autó, és ment tovább, mintha mi sem történt volna.[/quote]
Bocs hogy csak most reagálok,de most olvastam végig a topic-ot egy megoldást keresve...
Szóval én nem a saját kocsim kerekét lőttem ki,hanem másét (ha jól emlékszem menet közben),és az húzott szikrákat (a te eseted hasonló baki lehet mint a kilőtt -leeresztett- kerék hirtelen "megjavulása" a motel-es jelenetnél),valamint ezt free ride módban tettem (ha számít).
[ 2002. szeptember 09.: Petrov #2 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 09. 17:00
hát nemtom ,én mikor a hotel-es részt először elkúrtam ,azóta úgy csináltam újra párszor hogy eleve úgy mentem be hog kilőttem mind a 4 kerekét a sárga kocsinak ,és mikor kijöttem az action után ,a kerekek még mindig le voltak eresztve ezáltal a csávó alig tudod elhajtani ,én meg nyugodtam szétlőttem a motorját Thompsonnal
----atyuska----