HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia:The City Of Lost Heaven - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia:The City Of Lost Heaven

#281 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 09. 17:04

Ez az a pusztai pálya? Amikor a végén az 1-ik elmenekülne a sárga kocsival? Amúgy én ott elsőre mielőtt bementem kilőttem a kerekeit. Elővigyázatos vagyok :D Nem is jutott messzire, az alagútnál nekiment a falnak és kiszállt.

#282 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 17:15

én félrelöktem a kocsit, majd amikor keresztbeállt és nem tudod elmenni, fejbelőttem asszem a colt 1911-el :) rendesen összecsuklott :)
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

Az élet a legteljesebb fps.

#283 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 18:49

Úgy látszik, hogy akkor csak én üldöztem 2-3 km-en át! :)

#284 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 19:48

Megvan a kerékmegjavitós dolog valszeg bug. Kipróbáltam, kilőttem a kocsi kerekeit utána kiszedtem, a vezetőt beültem és újra jók lettek a kerekek. De ha újra kilőttem ugyananak a kocsinak a kerekeit többször már nem javítja meg, vagyis minden kocsiét egyszer. Ha többet kilősz akkor is megjavul de csak 1*.

PS: Azt tudtátok, hogy a küllős kerekű kocsiknak az egész kerekét el lehet távolítani? Csak a közepébe kell lőni, és leszáll a kerék :D

#285 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 09. 20:10

idézet:
Ezt írta Mumia:
Megvan a kerékmegjavitós dolog valszeg bug. Kipróbáltam, kilőttem a kocsi kerekeit utána kiszedtem, a vezetőt beültem és újra jók lettek a kerekek. De ha újra kilőttem ugyananak a kocsinak a kerekeit többször már nem javítja meg, vagyis minden kocsiét egyszer. Ha többet kilősz akkor is megjavul de csak 1*.

PS: Azt tudtátok, hogy a küllős kerekű kocsiknak az egész kerekét el lehet távolítani? Csak a közepébe kell lőni, és leszáll a kerék :D
[/quote]

Ja,ezt bizonygatom már egy ideje ;) ...
Én csak véletlenül lőttem ki még amikor próbálgattam a játékot (free ride),de nagyot néztem amikor a kerék elgurult (jól meg van csinálva,még lehet tovább lövöldözni a földön is...),és a kocsi megborulva ugyan,de folytatta az útját szikrákat hányva.

#286 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 21:43

idézet:
Ezt írta Mumia:
Amúgy én ott elsőre mielőtt bementem kilőttem a kerekeit. Elővigyázatos vagyok :D [/quote]

Hiaba na...akinek a veriben van... :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#287 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 21:47

HEEEELp :D Elakadtam. Az a küldetés, amikor bombát kell szerelni valami fazon kocsijára. (Fireworks-nevű pálya)
Odamegyek addig rendben de: Ha hozzáérek a kocsithoz az ott álló őr elkezd rám lőni. Ha bántom akkor misson failed. Ha nem bántom meg nincs mit csinálni, már vittem oda rendőrt is hátha ők lelövik amiért fegyverrel rohanhál és lődöz, de nem foglalkoznak vele, ellenben engem rögtön elakarnak kapni ha fegyverhez nyúlok. Próbáltam elcsalni is, sikerült is, visszamentem de nem lehetett csinálni semmit. :confused:

#288 Felhasználó inaktív   Papirzacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 21:52

idézet:
Ezt írta -=G.I.JOE=-:
Úgy látszik, hogy akkor csak én üldöztem 2-3 km-en át! :)[/quote]

Nem te vagy egyedül, és is üldöztem.Én mellé húzódtam, úgyhogy a kocsim eleje előrébb legyen az övénél, és ztánna leszorítottam az útról, majd megélltam előtte.Kiszáltam, és adtam neki a TOMMY-ból.

Annyira tetszik ez a 30-as évek feeling, hogy építek egy időgépet, és visszamegyek szeszt csempészni.
:D :D :D

[ 2002. szeptember 09.: Papirzacsi szerkesztette a hozzászólást ]

#289 Felhasználó inaktív   GrimReaper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 22:28

idézet:
Ezt írta Mumia:
HEEEELp :D Elakadtam. Az a küldetés, amikor bombát kell szerelni valami fazon kocsijára. (Fireworks-nevű pálya)
Odamegyek addig rendben de: Ha hozzáérek a kocsithoz az ott álló őr elkezd rám lőni. Ha bántom akkor misson failed. Ha nem bántom meg nincs mit csinálni, már vittem oda rendőrt is hátha ők lelövik amiért fegyverrel rohanhál és lődöz, de nem foglalkoznak vele, ellenben engem rögtön elakarnak kapni ha fegyverhez nyúlok. Próbáltam elcsalni is, sikerült is, visszamentem de nem lehetett csinálni semmit. :confused:
[/quote]

Szóval, nekem olyan volt, hoy megálltam a kocsimmal az utca túloldalán, az őr bement, és rakhattam is a bombát. Lehet, hogy véletlenül csináltam vmit, amitől bement, de szerintem,csak jólesett neki.
HELÓ!

#290 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 22:39

helló emberek, ott akadtam el (megint :p), hogy a reptéren kibilincselem a szemüveges palit a villanyoszlophoz, és utánna vmi kell csinálnom, de nem tudom mit, valaki megmondaná? thx!
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#291 Felhasználó inaktív   [ric] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 22:51

meg kell keresni a feleseget meg a lanyat.Utana vissza a fasziert,elvinni a csaladjahoz.Utana meg al menni a repulojegyekert a bejarathoz.

#292 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 09. 22:59

THX!
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#293 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 10:04

Biztos en vagyok a pancser, de mar 3 oraja tokolok az autoversennyel...

Meg tudna vki szanni? :D

#294 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 10:14

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Biztos en vagyok a pancser, de mar 3 oraja tokolok az autoversennyel...

Meg tudna vki szanni? :D
[/quote]

Igen. Én már sajnállak is. :D Csak tanulj meg fékezni is. Ha az első kanyart rendesen be tudod venni, és az első, vagy esetleg a második körben már vezetsz, akkor nyertél. Az elején a bal oldalon nagyon el lehet hútni, és az első megfordítókanyarban már az élen lehetsz. Van egy lassítókanyar, ahol fék nélkül át lehet menni, ha mindkét kerékvetőt csak kicsit érinted. Az erdős szakaszt kicsit lassabban kell menni, a többit padlógázzal. Nem olyan nehéz, csak ha elkapkodod.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#295 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 11:44

Köszönöm a segítséget, ment a KCS érte!

Eddig nagyon bejött a játék, grafikailag és játékélményben egyaránt.

#296 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 14:28

hella, azon a pályán mit kell csinálni, amikor egy pasival megyek a villába és a kertben kell osonni a shotgunos pasik elől? üdv: Aky
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#297 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 14:32

Be kell jutni a házba, ott pedig a tulaj irodájába ahol a pasi feltöri a széfet. ÉS a benne lévő iratokkal kell távozni (nem a másvilágra)

#298 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 14:35

idézet:
Ezt írta Aky:
hella, azon a pályán mit kell csinálni, amikor egy pasival megyek a villába és a kertben kell osonni a shotgunos pasik elől? üdv: Aky[/quote]

Megkeresni a páncélszekrényt (emeleten),a veled tartó pasi kinyitja (neki egyébként lehet "várj!" és "kövess!" parancsokat adni),iratokat kivenni és menekülés...

#299 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 14:37

kösz, de még annyit, hogy játszam ki azokat a rohadt őröket?
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#300 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 10. 14:45

idézet:
Ezt írta Aky:
kösz, de még annyit, hogy játszam ki azokat a rohadt őröket?[/quote]

A kasszafúrót leállítod egy biztos helyre (pl. a kert közepe előtt egy kicsivel),aztán guggolva rejtőzöl a susnyásban,és a baseball-ütővel lehet ténykedni (én a bal oldali pasit ütöttem le először,aki körbe-körbe sétálgat,nála van a ház oldalsó ajtajának a kulcsa -a kasszafúró kissé hangosan dolgozik- ,aztán a jobb oldali pasit nyomtam le -lőszerszerzés céljából- ,ezután guggolva el lehet osonni a két beszélgető őr mellett is a kisajtóhoz).
Persze ez csak egy lehetséges megoldás a sok közül,lehet erőszak nélkül is ;) .

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.