Desperados
#81 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 07:02
Én most ott vagyok, ahol a Kate-tel be kellett rohanni egy házba, miután sikeresen tökönrúgott két amigót. (ez valami vörös homokkő-építményes pálya, nem tudom, hányadik). Amúgy az előző sem volt túl nehéz. A majom tényleg egész jó.
-Gy-
-Gy-
#82 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 08:12
idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
Én most ott vagyok, ahol a Kate-tel be kellett rohanni egy házba, miután sikeresen tökönrúgott két amigót. (ez valami vörös homokkő-építményes pálya, nem tudom, hányadik). Amúgy az előző sem volt túl nehéz. A majom tényleg egész jó.
-Gy-[/quote]
Tökönrúg? Beszalad? Vöröshomokkő? Mivan? Milyen desperados-od van neked?
#83 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 10:56
Miután a Doc-ot kiszabadítom ott, ahol esik az eső. Szerezni kellett 5 lovat, és észak felé ellovagolni a Kate után. Vagy nektek azután mi következik? Csináljak screenshotot?
-Gy-
-Gy-
#84 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 12:01
idézet:
Miután a Doc-ot kiszabadítom ott, ahol esik az eső. Szerezni kellett 5 lovat, és észak felé ellovagolni a Kate után. Vagy nektek azután mi következik? Csináljak screenshotot?
-Gy-[/quote]
Jaj tényleg, csak olyan régen volt már (3 napja).
Szerintem az a legjobb megoldás, ha a négerrel, a sanchezzel meg a kiscsajjal beállsz abba a házba, ami mögött állnak a pálya elején. A cooperrel mega a dokival elintézed a géppuskás előtti embereket (ha jól emléxem 2) aztán lapulsz. A négerrel befutsz, lövöldözöl, a majmot is bevetheted, így szépen el tudod csalni majdnem az összes embert, a sanchez leüti őket a néger meg kötöz. Aztán ha már nagyon nem akarnak menni, bemész a nő mellé a kis házba, és ott partizánkodj. Amint lehet szerezd meg a bal fölső sarokban lévő géppuskát, mert a barlangból sokan fognak kijönni.
Nem nehéz pálya, az utánakövetkezők sem.
#85 Guest_petyus_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 15:27
Még nem jácctam vele de biztos tuti mert sokmindenkitől hallottam már, hogy cool.
#86 Guest_petyus_*
Elküldve: 2001. 06. 05. 15:30
Ja és ne halgassatok kukacra, itt ül mellettem és egyfolytában csak kamuzik.
#87 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 06. 06. 06:59
Na, bejutottam El Diablo barlagjába. Nem volt túlzottan nehéz az előző pálya.
-Gy-
-Gy-
#88 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 06. 06. 13:02
Van már letölthető plussz pálya?????
Mert most már nagyon rámférne ...
Mert most már nagyon rámférne ...

#89 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 06. 07. 07:09
Ahogy a honlapjukat elnézen, nem is lesz egyhamar.
Bent vagyok El Diablo barlangjába, és azt kell, hogy mondjam, elég szenyó egy pálya. Folyton meghalok. Már azt a részt megtisztítottam, ahol 3 piros bársonyfüggöny mögött jöttek ki a késdobálók...
-Gy-
Bent vagyok El Diablo barlangjába, és azt kell, hogy mondjam, elég szenyó egy pálya. Folyton meghalok. Már azt a részt megtisztítottam, ahol 3 piros bársonyfüggöny mögött jöttek ki a késdobálók...
-Gy-
#90 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 06. 07. 08:18
idézet:
Ahogy a honlapjukat elnézen, nem is lesz egyhamar.
-Gy-[/quote]
Akkor már túl vagy a nehezén. Csak mindíg csalogass, rakd ki a hullákat sorba az út mentén, és akkor egyiktől mennek a másikig, a végén meg halmozz föl 4-5-öt és ted közéjük a kigyót. Tuti a siker. A kés legyen készenlétben. A fölső géppuska nemsok szart ér, elég nagy a szórása, úgyhogy inkább az is csak csalogatásra jó. Persze a másik géppuskást mindenképpen szedd le vele.
#91 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 06. 11. 07:42
Végigvittem. A Sanchez kiszabadítása nem volt piskóta, de sikerült.
-Gy-
-Gy-
#92 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 06. 12. 11:07
Hehe. Tele lett a hócipőm a "minőségi" magyar Gamer újságokkal, és vettem egy PC-Gamers-t (DVD).
Na a lényeg, hogy van rajta egy "kis" Desperados segítség, kb. 12MB-os flasholdal formájában!!!
Benne van az összes pálya + a Demo!!! végigjátszása, leírás + térkép + fontosabb pontok + útvonaltérkép !!!!
Hát mit mondjak, van hová fejlődnie az itthoniaknak
Ja a 25-ös pálya meg egy animáció, hogy melyik csapdánál hová kell állni és hogyan kell megölni El Diablót, hát nem piskóta ...
Kár, hogy nekem már nem kell a leírás hozzá
Na a lényeg, hogy van rajta egy "kis" Desperados segítség, kb. 12MB-os flasholdal formájában!!!
Benne van az összes pálya + a Demo!!! végigjátszása, leírás + térkép + fontosabb pontok + útvonaltérkép !!!!

Ja a 25-ös pálya meg egy animáció, hogy melyik csapdánál hová kell állni és hogyan kell megölni El Diablót, hát nem piskóta ...
Kár, hogy nekem már nem kell a leírás hozzá

#93 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 06. 12. 13:49
idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Hehe. Tele lett a hócipőm a "minőségi" magyar Gamer újságokkal, és vettem egy PC-Gamers-t (DVD).
Kár, hogy nekem már nem kell a leírás hozzá[/quote]
Nekem ezek nélkül is ment a végigjátszás, és szerintem izgalmasabb is vaktában, mint előre megnézni, hogy merre kell menni. Ha meg esetleg nem tudtam mit kell csinálni, itt a fórumon megoldódott a probléma.
Mennyi HUF egy ilyen dvd mellékletes újság?
#94 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 06. 13. 10:40
Én se leírással vittem végig ... igaz néhányszór beleolvastam a PC-Guru leírásba, de általában sokkal jobb ötleteim voltak 
Ja az újság egyébként 1.635 HUF volt. Nem tartom soknak és megérte a 4,5GB E3 anyag
Csak hát németül van (PC-Games), mert az Angol újságok 4.000 körül kezdődnek
Apropó, küldetést még senki nem látott a netten a Desperados-hoz???

Ja az újság egyébként 1.635 HUF volt. Nem tartom soknak és megérte a 4,5GB E3 anyag

Apropó, küldetést még senki nem látott a netten a Desperados-hoz???
#95 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 06. 13. 10:44
idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Én se leírással vittem végig ... igaz néhányszór beleolvastam a PC-Guru leírásba, de általában sokkal jobb ötleteim voltak
Apropó, küldetést még senki nem látott a netten a Desperados-hoz???[/quote]
Mond már egy pár dolgot, mik vannak azon a dvd-n.
Nem ártana még egy 25-ös csomag a desperados-hoz, bár a honlapja tényleg elég siralmas, minden majd csk lesz.
#96 Guest_Misi Zidane_*
Elküldve: 2001. 06. 18. 17:56
Hali mindenki.
Nos mivel elég sok játékot végig nyomtam már (Köztük ezt is) ezért szívesen segítek bárkinek. Ha kérdés van ide a fórumba akkor szolj mailban mert nem tok minden fórumot nézni egyszerre.
------------------
"Ólcsón, Jobbat, Misinél"
Dr. Szilágyi Mihály
Nos mivel elég sok játékot végig nyomtam már (Köztük ezt is) ezért szívesen segítek bárkinek. Ha kérdés van ide a fórumba akkor szolj mailban mert nem tok minden fórumot nézni egyszerre.
------------------
"Ólcsón, Jobbat, Misinél"
Dr. Szilágyi Mihály
#97 Guest_Jareth_*
Elküldve: 2001. 06. 18. 18:09
Misi Zidane: hát így is lehet csillagot szerezni, de ezt talán nem kellene 
Belépek, nézem, van új hozzászólás, gyorsan click a topicra, erre...
Az a baj, hogy mindegyik topicban benne van ugyanaz a szöveg.
Picit offtopic voltam, de ez van...

Belépek, nézem, van új hozzászólás, gyorsan click a topicra, erre...

Az a baj, hogy mindegyik topicban benne van ugyanaz a szöveg.
Picit offtopic voltam, de ez van...
#98 Guest_Joe Black_*
Elküldve: 2001. 06. 23. 16:34
Sziasztok!
Segítsetek! Az utosló pályán elakadtam. Sehogysem tudom megszerezni a kést a szék támlájából. Nem tudok felmenni a lépcsőn.
Kösz!
Segítsetek! Az utosló pályán elakadtam. Sehogysem tudom megszerezni a kést a szék támlájából. Nem tudok felmenni a lépcsőn.
Kösz!
#99 Guest_Deni_*
Elküldve: 2001. 06. 27. 05:44
idézet:
***Tom***
Az összes lovat készítsd oda arra a tisztásra, ami az útról nyílik balra (a sárga részen megállnak a lovak). A Cooperrel állj közel a túszhoz (hogy a kövér ne lásson), és mikor visszafordul, akkor lassan odamész a túszhoz, levágod, leütöd (quick action-nal), és visszaviszed a tisztásra. Ennyi.
Mielőtt leütnéd, azért figyeld meg, hogy mindhárom amigo pont másfelé induljon (tapasztalatom szerint 3-4 ciklusonként ismétlődik a megfelelő pillanat)
Megcsináltam azt a pályát, ahol a Carlos széfjét kell feltörni. Ez a Sanchez tökre állat ember. Kár, hogy effektív kinyírni nem tud senkit (kivéve puska, de az hangos). Most ott járok, ahol be kell törni a bankba.
Kérdés: ha a McCoynak marad gáza, akkor a köv pályán annyival többje van? Nem próbálta már ki valaki? Szóval érdemes-e spórolni, vagy nem?
-Gy-[/quote]
(9. pálya)De ott van mindenki a sárga részben a kifekudt túsz es akkor megalaljak a hult helyet a túsznak es mission failed.Légyszi világosabban vagy ennél mar nem lehet?
#100 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 06. 27. 12:24
idézet:
Eredetileg Deni írta:
(9. pálya)De ott van mindenki a sárga részben a kifekudt túsz es akkor megalaljak a hult helyet a túsznak es mission failed.Légyszi világosabban vagy ennél mar nem lehet?[/quote]
Az időzítés a fontos leginkább. Hogy ki mikor merre néz, és te mikor hol leszel.
Én a biztonság kedvéért kinyírtam a lovaskocsi mögötti fószert is (nem egyszerű), így egy potenciális szemtanúval kevesebb
Na szóval, elötte minden lovat el kell vinni a kőkörbe, persze nyergelve. Aztán sz összes szereplőt Coopert kivéve.
Ezután jön a neheze, ki kell várni a kedvező pillanatot, amikor odarohansz, levágod a manust az oszlopról, leütöd, felkapod ... és most jön a lényeg a lehető legrövidebb utón egyenesen a kőkörbe kell vele rohanni!
Ha észreveszik, akkor még pár másodpercig nincsen mission failed. Ekkor szólnak a főnöküknek, hogy eltünt a katona. Na majd te őt fogod követni.
Nem könnyű, nekem is csak 100x-ra sikerült, ne add fel
"Never Give Up! Never Surrender!"