idézet:
Eredetileg TopGun írta:
Sziasztok!
Nem tudom kozuletek jatszott-e mar valaki a jatekkal? En a masodik palyan szivok mint a torkos borz! Jo lenne egy kis segitseg!!! A kerdesem a kovetkezo: ki kell-e minden pofat nyirni? vagy valamivel konnyebb uton is kitudom vinni az ultetvenyrol a leutott ipset? Parszor bejott az oras csel, de mar tul nagy tavolsagra vannak es konnyen kiszurnak ha ujra az orat akarom bevetni!( Mega thanx elore is!!!
[/quote]
Desperados
#141 Guest_DSL_*
Elküldve: 2001. 08. 11. 10:17
#142 Guest_DSL_*
Elküldve: 2001. 08. 11. 10:20
Cső TopGun! 4 nap alatt az első hét pályát vittem ki, de ugyanannyit tudok tanácsolni mint mások, nyírd ki az összes rohadékot, üsd le a nyavajgó kölköt, aztán fogd Sam-et és vidd a lóhoz. Mellesleg én csak órát használtam a 2. pályán
#143 Guest_Baggio_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 15:50
Valahol olvastam hogy lehet új pályákat letölteni hozzá .
Valaki tud ilyen helyet ?
Baggio
Valaki tud ilyen helyet ?
Baggio
#144 Guest_Krisz-krosz_*
Elküldve: 2001. 12. 21. 08:53
hél talán segíthet ha elvágod a kötelet ami a szénabálát tartja éppen két őr feje felett,
segíthet a nagy fűben való kúszás és mészárlás mivel nehezen vesznek észre kúszva ott. nem kell mindenkit megölni de majdnem.
ha akarod megölhetsz mindenkit. a négert pedig az itatóhoz kell vinni. itt aztán felfrissül és mikor megtudja hogy a csaj is jön boldogan csatlakozik hozzád
segíthet a nagy fűben való kúszás és mészárlás mivel nehezen vesznek észre kúszva ott. nem kell mindenkit megölni de majdnem.
ha akarod megölhetsz mindenkit. a négert pedig az itatóhoz kell vinni. itt aztán felfrissül és mikor megtudja hogy a csaj is jön boldogan csatlakozik hozzád
Elküldve: 2003. 05. 21. 19:11
Nekem nagyon bejött ez a játék. Most újra elővettem. Lesz folytatása?
Hogyan kérdezzünk okosan...
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
Elküldve: 2003. 05. 21. 20:41
Hali,
folytatásról nem tudok de ez a csapat csinálta a Robin Hoodot is, lényegében ue. a játékmenet, csak más történelmi köntösben van.Ha még nem tetted akkor próbáld ki.
folytatásról nem tudok de ez a csapat csinálta a Robin Hoodot is, lényegében ue. a játékmenet, csak más történelmi köntösben van.Ha még nem tetted akkor próbáld ki.
Live fast... Die Never!
Elküldve: 2003. 05. 23. 08:03
Én végvittem a Robin Hoodot is de csak egyszer mediumon.a két játék között ég és föld a különbség!ha nem hardban kezded el sííímán végviszed az összes pályát akár csukott szemmel is.nekem a Desperadosz millioszor jobbnak tűnik.már négyszer végigvittem,de nyáron újra végigfogom,főleg most,hogy megvan a magyar változat!és nekem mondhat akárki akármit a játékmenet jobb,mint a Commandos2,mert az easy-n túl egyszerű.csak very hardon érdemes kipróbálni.na pá
Wake up Neo!The matrix has you!
Elküldve: 2003. 05. 23. 09:52
idézet:
Ezt írta Barta87:
Én végvittem a Robin Hoodot is de csak egyszer mediumon.a két játék között ég és föld a különbség!ha nem hardban kezded el sííímán végviszed az összes pályát akár csukott szemmel is.nekem a Desperadosz millioszor jobbnak tűnik.már négyszer végigvittem,de nyáron újra végigfogom,főleg most,hogy megvan a magyar változat!és nekem mondhat akárki akármit a játékmenet jobb,mint a Commandos2,mert az easy-n túl egyszerű.csak very hardon érdemes kipróbálni.na pá[/quote]
Mit magyarosít a magyarosítás? Nekem is van, az csak a feladatokat és a dialogokat magyarosítja.
Hogyan kérdezzünk okosan...