HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#2081 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 06. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2012. 01. 06. 10:05

Már vége, úgyhogy sztem felesleges ezen rágódni.

Amúgy decemberben volt és kb annyi, hogy minden nap kiírtak 6-7 objectivet, amit teljesíteni kellett, ezekből volt ami teljesen ingyen is megoldható volt (pl tradelj) vagy az aktuális napi ajánlatból valami játékban volt egy achivement amit meg kellett csinálni. Ezért kaphattál szenet, kupont, játékot.

Értem, köszi, hát nem nagyon vettem észre semmi jelét ennek. (lehet, hogy nem kellene reflexből kinyomnom a steames pop-up ablakokat)

#2082 Felhasználó inaktív   eddy22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2012. 01. 06. 14:16

Elcserélnék egy steam accot rajta lévő dota2-vel egy cod4-re
Ha érdekel valakit, adok neki egy -75%-os cod4 kupont, és akkor csak 6,25 euro lesz neki a call of duty 4, amit elküld nekem, és én adom a dota2-vel rendelkező steam accountot jelszavastól, emailostól eggyütt.
Itt lehet érdeklődni:
http://steamcommunity.com/id/eddy22

ezt az accot adnám el:
http://steamcommunity.com/id/kgbhack/

Ezeket a kuponokat cserélném, vagy esetleg egy-kettőt ingyen is odadok valakinek ha kell, kivéve a -75% cod4 kupont.

http://steamcommunit...dy22/inventory/

#2083 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 07. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: eddy22 - Dátum: 2012. 01. 06. 14:16

Elcserélnék egy steam accot rajta lévő dota2-vel egy cod4-re
Ha érdekel valakit, adok neki egy -75%-os cod4 kupont, és akkor csak 6,25 euro lesz neki a call of duty 4, amit elküld nekem, és én adom a dota2-vel rendelkező steam accountot jelszavastól, emailostól eggyütt.
Itt lehet érdeklődni:
http://steamcommunity.com/id/eddy22

ezt az accot adnám el:
http://steamcommunity.com/id/kgbhack/

Ezeket a kuponokat cserélném, vagy esetleg egy-kettőt ingyen is odadok valakinek ha kell, kivéve a -75% cod4 kupont.

http://steamcommunit...dy22/inventory/

Csáó, nyitok neked egy új steam accot, és arra kiperkálom a 75%os cuponnal, úgyis ezer éve kiakarom már próbálni a dotat,viszont csak este jutok haza 10 körül,Ugyhogy majd akkor.

#2084 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 12:11

Nos, lestem a Postal 3-ról videókat youtube-on, láttam a Steam-es felugró achi plugin-t, viszont én magam Steam-en sehogy sem találom a játékot. Ez vajon miért van?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2085 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 02. 11. 12:11

Nos, lestem a Postal 3-ról videókat youtube-on, láttam a Steam-es felugró achi plugin-t, viszont én magam Steam-en sehogy sem találom a játékot. Ez vajon miért van?

Szerintem azért, mert a Postal 3 egy akkora rakás szar, hogy bannolták Steamről :)

Szerkesztette: Drat 2012. 02. 11. 13:01 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2086 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 21:23

Gondolom a mi régiónkból nem elérhető.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2087 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 02. 11. 13:01

Szerintem azért, mert a Postal 3 egy akkora rakás szar, hogy bannolták Steamről :)

Azért csak kipróbáltam volna :)

@BoGab: Na ma is tanultam valamit, azt gondoltam, hogy a Sztím régiófüggetlen.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2088 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 02. 11. 22:55

Azért csak kipróbáltam volna :)

@BoGab: Na ma is tanultam valamit, azt gondoltam, hogy a Sztím régiófüggetlen.

Ha Mo-ról Steamelsz, próbálj meg Skyrimet venni :) (és szólj, ha sikerült :D)

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2089 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2012. 02. 12. 09:16

Ha Mo-ról Steamelsz, próbálj meg Skyrimet venni :) (és szólj, ha sikerült :D)

No lám, az sincs csak a magas felbontású textúra pakk :D.

#2090 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 02. 12. 10:58

No lám, az sincs csak a magas felbontású textúra pakk :D.

Meg persze a Rage sincs. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2091 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 19. 10:36

A napokban néztem a Steamet, szerintem mostmár elérhető, mert ki volt téve, igaz valami 30-40 euró körül...

Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2092 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 19. 12:11

Igen, most már van. 40. Valszeg csak annyi volt, hogy régiózva volt a megjelenés.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2093 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 09:13

Eddig is gyűlöltem a steamet meg mindazt amit képvisel. De ezek után ágyúval lőném szarrá aki feltalálta.

Minden szép és jó volt, még pár hónappal ezelőtt, működött minden, steam guard is. Erre múlt héten vettem egy új laptopot és szerettem volna rá feltenni a steam-et. Steam guard természetesen ugatott, hogy báh új gép aktiválni kell. De a steam guard-os aktiváló email sehogysem akart megérkezni a postaládába. Így hát írtam steam support-ra hogy wtf. Na innen kezdődik a kabaré. Steam supportos figura akár a fal is lehetne, teljesen figyelmen kívül hagyja minden írásomat és ranom dolgokat válaszolgat és irogat. Már első levelemnél érhetően leírtam, hogy mi a problémám, és külön kihangsúlyoztam hogy egy és ugyanaz az email címet használom a supportnál is, és ugyanezzel az email címmel már működött korábban steam guard. De ezt teljesen figyelmen kívül hagyva simán a faq-ban leírtakat ismételte meg nekem az első levélben. Erre már kicsit felháborodottan válaszoltam, hogy ha a faq segítene akkor nem írtam volna a supportnak. Második körben jön egy ilyen levél, hogy ha nem férek hozzá az email-hez ami hozzá van rendelve a steam fiókomhoz akkor tegyem ezt és ezt. Mondom WTF? Ki a fészkes fene mondta, hogy nem férek hozzá? Mégegyszer leírtam pontosan hogy mi a problémám, és külön kértem, hogy semmi mást ne tegyen, csak ellenőrizze a szerver oldali logokban, hogy elküldésre kerül e nekem a steam guard aktivációs kód. Na erre jött egy olyan válasz, hogy igazoljam, hogy tényleg az enyém a a fiók. De ez alatt már 1 hét eltelt, nekem kb 3 napon belül kellett volna megoldás. De azért gondoltam ha már van steam guard működjön, bár megírtam, hogy totálisan felesleges az igazolás hiszen nem kérek semmiféle személyes adatot, megint leírtam, hogy mindössze arra kérem, hogy a logokat ellenőrizze, azért igazoltam magam hadd örüljön a feje. NA itt követtem el életem legnagyobb hibáját. Ugyanis erre faszbarom barátunk fogta magát és az összes fiók adatomat resetelte. Idézem: "I have changed your email address, reset your Steam Guard, reset your account password" Itt kb leborultam az asztal alá. Természetesen most már hozzá sem férek a fiókhoz.

#2094 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 04. 27. 10:13

Eddig is gyűlöltem a steamet meg mindazt amit képvisel. De ezek után ágyúval lőném szarrá aki feltalálta.

Milyen fiókod van? Nekem gmail-re mindig megérkezett eddig az aktiváló email, de még régebben a f*s freemailre is. O_o

Szerkesztette: galbalazs87 2012. 04. 27. 18:14 -kor

#2095 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 04. 27. 10:13

...

Na nálam az EA Supportnál borult ki a bili mikor a BF3-am nem akart indulni. Sajnos mindkét alkalommal valami Kumar-t kaptam ki ügyintézőnek, aki kb csak a sztenderd dolgokat akarta hogy megcsináljam, de értelmezni nem próbálta a leírt problémát. Sajnos ez van, sok az áutszórszing.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2096 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 20:20

Ez annyira röhejes, hogy ide kell írnom a teljes párbeszédet, mostanra teljesen feladtam.
Bold-ban az én írásaim.

Idézet

Account Questions > Steam Guard/Email Verification

I've recently purchased a new notebook computer, and after installing steam on it, I didn't receive the verification email to my email address. Even though I used the same email address to verify another computer with steam guard in january.

If you do not have access to the email address that is currently associated with your Steam Account, please reply to this ticket with your new email address and proof of ownership of your account.

As I already said. I didn't change my email address, I used THIS same email address numerous times to authorize other computers, the message is not in the spam folder. The code is simply not being sent to me. My email address didn't change and I have access to it, because it is the very same email I'm using right now.

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).

I cannot beleive this. The issue at hand has nothing to do with account ownership. Just check out the server side steam guard logs, and verify if it has sent the activation code to this address since that is the address associated with my steam account. You don't have to tell me any confidential information. I know about policy, but this inflexibility is just increasing the risk of account theft since I Had to turn off steam guard, because you weren't able to fix the issue within a reasonable time frame.
Also I have multiple credit cards, I don't remember which one I used for purchases on steam.

I have changed your email address, reset your Steam Guard, reset your account password and sent the new login information in a separate email. Please login to the account using the new password.
Note: The new password consists of all numbers.
Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password.

I did not receive any email apart from this one. Why did you do this anyway? I did not ask you to reset anything, and now I can't even access my account anymore thank you very much.

I have reset your account password and sent the new login information in a separate email. Please login to the account using the new password.
Your new password is: xxxxx

Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password.

I've logged in but I can't change the password. Because it asks for a confirmation code which I don't have. Much like the case with steam guard.

I have disabled Steam Guard on your account.
Please re-test the issue.

Thats all well, but I still can't change my password, since I don't receive the confirmation mail. It seems, that no email sent? by the steam system is actually coming through. But as you can see I get the steam support emails without delay.
I have reset your account password and sent the new login information in a separate email. Please login to the account using the new password.
Your new password is: xxxxx
Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password. This process is outlined here:

Én itt adtam fel komolyan ezt publikálni kéne. És mégis mi a francot csináljak most? Kihez forduljak?

#2097 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 15:19

Csinálj egy új email fiókot majd arra kérd az új kódot :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2098 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 15. 20:02

Sziasztok!

Van egy Mafia nevű játékom: A játék adatlapja a Steam-en

Elcserélném az alábbiak közül bármelyik címre, ebben a fontossági sorrendben:

- Sid Meier's Pirates!
- King's Quest Collection
- King's Bounty: The Legend
- Heroes of Might & Magic V
- X3: Reunion
- IL-2 Sturmovik: 1946
- Lost Horizon
- Captain Brawe
- Dead Mountaineer's Hotel

Ezek mindegyike ugyanannyiba (9,99 EURO) kerül.

Természetesen akár más cím is szóba kerülhet, de főleg ezek.

Ha cserélnétek velem, kérlek, jelezzétek!

Köszönettel: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2099 Felhasználó inaktív   Hater 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 15. 20:06

bocs, hogy outsiderként beleszólok, de ugye nincs a library-ben a game? hanem csak a tárolóban

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 08. 15. 21:02

Sziasztok!

Van egy Mafia nevű játékom: A játék adatlapja a Steam-en

Elcserélném az alábbiak közül bármelyik címre, ebben a fontossági sorrendben:

- Sid Meier's Pirates!
- King's Quest Collection
- King's Bounty: The Legend
- Heroes of Might & Magic V
- X3: Reunion
- IL-2 Sturmovik: 1946
- Lost Horizon
- Captain Brawe
- Dead Mountaineer's Hotel

Ezek mindegyike ugyanannyiba (9,99 EURO) kerül.

Természetesen akár más cím is szóba kerülhet, de főleg ezek.

Ha cserélnétek velem, kérlek, jelezzétek!

Köszönettel: Piftuka

- HatER -
Zájc, nú págágyí!

#2100 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 15. 20:45

Nem kell elnézést kérned! Nem baj, hogy megkérdezted. Köszönöm az érdeklődést!

Természetesen a játék a tárgytárolóban van, mint "gift". Tehát továbbadható, elcserélhető. ;-)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »