Elküldve: 2012. 04. 27. 09:13
Eddig is gyűlöltem a steamet meg mindazt amit képvisel. De ezek után ágyúval lőném szarrá aki feltalálta.
Minden szép és jó volt, még pár hónappal ezelőtt, működött minden, steam guard is. Erre múlt héten vettem egy új laptopot és szerettem volna rá feltenni a steam-et. Steam guard természetesen ugatott, hogy báh új gép aktiválni kell. De a steam guard-os aktiváló email sehogysem akart megérkezni a postaládába. Így hát írtam steam support-ra hogy wtf. Na innen kezdődik a kabaré. Steam supportos figura akár a fal is lehetne, teljesen figyelmen kívül hagyja minden írásomat és ranom dolgokat válaszolgat és irogat. Már első levelemnél érhetően leírtam, hogy mi a problémám, és külön kihangsúlyoztam hogy egy és ugyanaz az email címet használom a supportnál is, és ugyanezzel az email címmel már működött korábban steam guard. De ezt teljesen figyelmen kívül hagyva simán a faq-ban leírtakat ismételte meg nekem az első levélben. Erre már kicsit felháborodottan válaszoltam, hogy ha a faq segítene akkor nem írtam volna a supportnak. Második körben jön egy ilyen levél, hogy ha nem férek hozzá az email-hez ami hozzá van rendelve a steam fiókomhoz akkor tegyem ezt és ezt. Mondom WTF? Ki a fészkes fene mondta, hogy nem férek hozzá? Mégegyszer leírtam pontosan hogy mi a problémám, és külön kértem, hogy semmi mást ne tegyen, csak ellenőrizze a szerver oldali logokban, hogy elküldésre kerül e nekem a steam guard aktivációs kód. Na erre jött egy olyan válasz, hogy igazoljam, hogy tényleg az enyém a a fiók. De ez alatt már 1 hét eltelt, nekem kb 3 napon belül kellett volna megoldás. De azért gondoltam ha már van steam guard működjön, bár megírtam, hogy totálisan felesleges az igazolás hiszen nem kérek semmiféle személyes adatot, megint leírtam, hogy mindössze arra kérem, hogy a logokat ellenőrizze, azért igazoltam magam hadd örüljön a feje. NA itt követtem el életem legnagyobb hibáját. Ugyanis erre faszbarom barátunk fogta magát és az összes fiók adatomat resetelte. Idézem: "I have changed your email address, reset your Steam Guard, reset your account password" Itt kb leborultam az asztal alá. Természetesen most már hozzá sem férek a fiókhoz.