Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 23:05
No nézzük, én mint olyan aki még nem csinált használható "transformert", hogy is csinálnám:
A vérfarkas forma előnye szvsz, hogy elég gyorsan csapkod, de a maci forma jóval nagyobbat üt, meg az élete is nagyobb átváltozás után. Mindenesetre a Lycanthropy max lenne. Ha farkas formát választanék, akkor a Fury lenne a fő skill természetesen, medvénél a Maul. Mondjuk a medve a Maul miatt rosszabb a farkasnál, mert egyrészt fel kell tölteni, másrészt kevesebb damage-ot és AR-t ad mint a Fury. Na jó, akkor marad a farkas...
Érdemes használni a Feral Rage-t, hogy legyen egy jó kis életlopásos skill, de erre egy pont elég. A Fire Claws meg felejtős, az a minimális tűzsebzés nem éri meg a skillpontokat (bár ehhez az elementál skillek jócskán adnak bónuszt, de lehetetlen mindent kimaxolni). Mivel az átváltozásoknál nem nagyon van synergy, így szerintem még marad is felhasználatlan skillpont a végén...
Erő és dexterity gondolom elég fontos, hiszen közelharcos kari, de az életet is fel kell vinni jócskán. Inkább erőre érdemes rakni, AR (dexterity) elég lesz amit a skillek használata ad. Az Oak Sage-en legyen 1 pont, ha nem verik le gyorsan, akkor egy ideig eléggé megnöveli az életet, ezzel lehet esetleg megspórolni vitality pontokat. Mana nem kell. Viszont én a Heart of Wolverine-t maxolnám és használnám, elég jól jön a 20-as szinten +153%dam, +158%AR...
Viszont cuccokban tanácstalan volnék... Full Aldur set? IK set (sapka nélkül)? Esetleg valami unique...?
Nekem van egy 94-es mauler-shocker shapeshifterem
AR-je ik cuccban kb 11-12k,akinek ez kevés az sztem próbálja meg az Aldurból csak a csizmát és a páncélt (igaz kevés a def-je)az +30 dex és 150% ar magában. Van persze az Ik-nál erősebb cumó is de pvm-ben mindenkit meg lehet vele ölni semmilyen immune nem tartja fel és 10% dual leech,20% damage reduced. Speed megszállottaknak Tomb Reaver (még előző ladderben csíptem meg egy 3 socketeset 120% ias a 4 skilles Cerebus melett). 2 raven frost (+ 40 sex,+500 ar) vagy egyik helyére Bk5.
A Max Ar-em 20 650 (Cerebus,enchant,Aldur armor+csizma,Baranar)blocking 75%. ,ezzel gond nélkül le lehet duellezeni egy "botd" thunder maulos werewolf-ot.
Statjaim: str 190 (eredetileg thunder mault akart hordani,de elbírja cuccokkal együtt azt is) dex 140 (96-oson lesz 150, a max blocking miatt kell) vita 200 energy +10 (ezért már szívom a fogam kicsit de az egyik legelső karijaim egyike volt) Sebzése cucctól függően max 7k körül mozog.
Skillek:
Maul:18 (ha 96-os leszek majd kilesz maxolva
Lycantropy:20
Werebear:20
How:20
Shockwave:15
+az aprólék: summoner skillek stb.
Most akarom átöltöztetni új cuccba,kedvenc karim lévén. Storm+um +Baranar marad. Stone armor folyamatban, Draculom és Nosferatum már van .Csizma marad aldur vagy ik. "Beast" superior scourge,Tomb reaver marad,7 skiller grand charm marad (3 summoner+4 shapeshifter).
Szerkesztette: phsihodad 2004. 09. 19. 11:31 -kor

Súgó
A téma zárva.