idézet:
Ezt írta Macok:
Hali
Szivesen csatlakozok hozzátok Diablózni.
Sajna csak éjfél után (56k).
Ha esetleg fent lesztek üznenjetek és szevesen gémelek veletek.
(/w *nokedli5)[/quote]
icq d van?dobjal egy uzit, a szamom az adataimnal.
Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 11. 26. 17:26
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 26. 17:31
idézet:
Ezt írta Macok:
Hallom kijött az új maphack.
Mennyire biztonságos ez?
Tudja ellenőrizni a Bnet?[/quote]
Remélem... Én nem szeretem a csalás semmilyen formáját, így ezt is elítélem!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 26. 17:47
Szóval akkor beszélgessünk kicsit a korabeli fegyverekről és tárgyakról!
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 26. 18:17
idézet:
Ezt írta Grof:
Szóval akkor beszélgessünk kicsit a korabeli fegyverekről és tárgyakról!![]()
[/quote]
Megtennéd nekem azt a szívességet, hogy visszafogod magad? Ha problémád van, akkor jelezd privátban, de ezzel az offolás be is van fejezve!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 26. 18:26
idézet:
Ezt írta Jareth:
Megtennéd nekem azt a szívességet, hogy visszafogod magad? Ha problémád van, akkor jelezd privátban, de ezzel az offolás be is van fejezve![/quote]
Viccelek csak. Nem érted a poént? Ne vidd már ennyire túlzásba a dolgokat. :o
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 26. 18:36
idézet:
Ezt írta Grof:
Viccelek csak. Nem érted a poént? Ne vidd már ennyire túlzásba a dolgokat. :o[/quote]
Nem viszem túlzásba a dolgokat, de nem hagyom, hogy a kedvenc topicomat szétoffolják!Mellesleg szeretem, ha egy téma arról szól, amire a címe utal! Most mondjátok meg, nagy kérés ez?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 26. 18:37
idézet:
Ezt írta Jareth:
Nem viszem túlzásba a dolgokat, de nem hagyom, hogy a kedvenc topicomat szétoffolják!Mellesleg szeretem, ha egy téma arról szól, amire a címe utal! Most mondjátok meg, nagy kérés ez?[/quote]
Nem is akartam, de ez kihagyhatatlan volt.![]()
![]()
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 26. 20:56
nah lesz ma dio party? kicsit tapoltam magam, de egyedul lvl35 os barbarom meg nem bir bhaal al.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 26. 21:02
krp1/1111, Act2, europe, ladder, sc. 
A jutalom nem marad el, utana letolhatjuk neked Baal bacsit.
[ 2003. november 26.: leslie szerkesztette a hozzászólást ]
A jutalom nem marad el, utana letolhatjuk neked Baal bacsit.
[ 2003. november 26.: leslie szerkesztette a hozzászólást ]
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 11. 26. 21:22
Najo, mentem Hellre Andit irtani.
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:08
idézet:
Ezt írta leslie:
Najo, mentem Hellre Andit irtani.[/quote]
banyek dobhattal volna icq t, persze ha van.
Bhaalt tovabra se tudom letolni, ellenben dio t jol picsanrugtam a regi serelmeimert.Igaz lofaszt nem dobott.
Barbi tulajokhoz: mivel mannam jelenleg annyi mint hatamon a pikkely, ezert a ww hanyagolni fogom, helyette inkabb a frenzy re gyurok, most 6 os szinten nagyon utos mar.
Dobtam reggebben 3 pontot a concentrate re is, ezt mar banom, a frenzy n jobban mutatott volna
Kerdes az lenne hogy ugyebar a ww t lehet pajzsal is nyomni.Mennyire fog nekem hianyozni egy utos kis pajzs majd a kesobbiekben, ha inkabb a ketkezes harcot preferalom a frenzy vel?
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:09
Dobtam icq-t, de semmi.
Bneten kripli a loginom, keress ram pls. Segitek baalnal.
Bneten kripli a loginom, keress ram pls. Segitek baalnal.
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:12
idézet:
Ezt írta Evil.:
banyek dobhattal volna icq t, persze ha van.
Bhaalt tovabra se tudom letolni, ellenben dio t jol picsanrugtam a regi serelmeimert.Igaz lofaszt nem dobott.
Barbi tulajokhoz: mivel mannam jelenleg annyi mint hatamon a pikkely, ezert a ww hanyagolni fogom, helyette inkabb a frenzy re gyurok, most 6 os szinten nagyon utos mar.
Dobtam reggebben 3 pontot a concentrate re is, ezt mar banom, a frenzy n jobban mutatott volna
Kerdes az lenne hogy ugyebar a ww t lehet pajzsal is nyomni.Mennyire fog nekem hianyozni egy utos kis pajzs majd a kesobbiekben, ha inkabb a ketkezes harcot preferalom a frenzy vel?[/quote]
WW-mellé nem érdemes pajzsot használni! Ha ww-s karid van akkor egyérelműen a legnagyobb sebzésre kell törekedni, azaz valami fullos spear-calss cucc kell, hogy NAGYON messziről tudd ütni a népet a legnagyobb sebzéssel!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:21
idézet:
Ezt írta Nevl:
WW-mellé nem érdemes pajzsot használni! Ha ww-s karid van akkor egyérelműen a legnagyobb sebzésre kell törekedni, azaz valami fullos spear-calss cucc kell, hogy NAGYON messziről tudd ütni a népet a legnagyobb sebzéssel![/quote]
banyek te itt vagy? rad vartam, van Leslie is, csak kicsit bealudtam, dobjal icq t ha tolhatunk, befuzzuk Lesliet is es toljuk harman.
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:54
idézet:
Ezt írta Evil.:
banyek te itt vagy? rad vartam, van Leslie is, csak kicsit bealudtam, dobjal icq t ha tolhatunk, befuzzuk Lesliet is es toljuk harman.[/quote]
Én ma nem tudok felmenni, most éppen tanulok, holnap se leszek, mert party van!![]()
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Elküldve: 2003. 11. 27. 07:38
Tegnap este végre sikerült a HC bowazonommal leölni Hellen Baal-t, így bejelenthetem, hogy Guardian Dreina nevéhez hűen (*) megállíthatatlan.
Igaz, hogy az Ancientekkek közel 30 percig kergetőztem, és az is való, hogy Baal-t majdnem egy óra alatt sikerült csak leölni (a kezem meg is fájdult a végén).
Azt hiszem most egy jó ideig nem fogok diozni...
* Aki ismeri a M.A.G.U.S. világát annak nem kell bemutatni, aki meg nem, annak elmondom, hogy Dreina a pyaronni patheonban a hatalom istennője
Igaz, hogy az Ancientekkek közel 30 percig kergetőztem, és az is való, hogy Baal-t majdnem egy óra alatt sikerült csak leölni (a kezem meg is fájdult a végén).
Azt hiszem most egy jó ideig nem fogok diozni...
* Aki ismeri a M.A.G.U.S. világát annak nem kell bemutatni, aki meg nem, annak elmondom, hogy Dreina a pyaronni patheonban a hatalom istennője
Elküldve: 2003. 11. 27. 19:52
nagyon leult a dio, ha valakinek van kedve most hwsw/hwsw n vagyok.
Elküldve: 2003. 11. 28. 10:51
Este dobok be szoba/logint. Tegnap csak 11-tol jatszottam 1 orat, meg mindig act2-ben vagyok, asszem megvarom a tobbieket. 
Hellen megvolt Andi, semmit sem dobott. Radementet siman bealaztam, nagyon nagyot kapott a srac.
Hellen megvolt Andi, semmit sem dobott. Radementet siman bealaztam, nagyon nagyot kapott a srac.
Elküldve: 2003. 11. 28. 11:52
Ha a Bowamánál maxolod a fagyasztó nyilat, akkor érdemes lehet még a legelső (cold arrow?) fagyos skillre is pakolni, mert rendesen viszi felfelé a sebzését
Régebbről maradt egy nagyon magas szintű barbim, ami ww-s, de 2 mythical rare karddal.
Alternatív fegyvere a Grandfater.
Most 1.10-nél előkaptam egy régi CD-ről és gyaktam vele egy keveset.
Nos Grandfaterral jóval kevesebbszer találta el a szörnyeket, míg mikor mindkét kézben volt fegyver sokkal többet talált ww közben
A ww meg pár forgás után mindíg megszakad. Mondanom sem kell, hogy általában nagy tömeg közepében
Régebbről maradt egy nagyon magas szintű barbim, ami ww-s, de 2 mythical rare karddal.
Alternatív fegyvere a Grandfater.
Most 1.10-nél előkaptam egy régi CD-ről és gyaktam vele egy keveset.
Nos Grandfaterral jóval kevesebbszer találta el a szörnyeket, míg mikor mindkét kézben volt fegyver sokkal többet talált ww közben
A ww meg pár forgás után mindíg megszakad. Mondanom sem kell, hogy általában nagy tömeg közepében
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)
Elküldve: 2003. 11. 28. 13:10
Fegyver sebessegetol meg mindig fugg a ww talalata? 1.09-ben egy very fastos fegyver sokkal surubben utott ww-vel, mint a slow. 1.00-ban meg tokmindegy volt a sebessege, az volt am a jo buli. Mint amikor aratnak, ugy doltek a monsztak.

Súgó
A téma zárva.