Elküldve: 2004. 05. 18. 13:21
Nah, tegnap végre megcsináltam a három kódkártyás, három csapot elzáros pályát. (Egyébként nem az őrnél volt a 3. kártya, hanem a legfelső szinten egy asztalon, ahol eddig nem jártam.) Ennek a pályának a végén van az a rész, ahol fel kell robbantani a generátort (vagy mit), és a robbanás után rengeteg katona ront rád. Ezt úgy oldottam meg, hogy bennmaradtam abban a helyiségben, ahol a robbanás történt, lehasaltam egy sötét sarokban és sorban leszedegettem a beszállingózó katonákat. Ennek a vége az lett, hogy az ajtóban 6-8 hulla feküdt nagy kupacban és ekkor érdekes dolog történt: a fizika motornak ennyi hulla már sok volt és elkezdte rendezgetni őket! A halottak elkezdték dobálni a lábaikat meg a karjaikat, lökdösték egymást ilyen "adj már egy kis helyet" stílusban, ott ökörködtek hosszú percekig én meg majd megszakadtam a röhögéstől...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222