HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#1061 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 21:53

na vki még azt mondja már meg hogy ha van beállítva resistrected user XPben az miért nem tud létrehozni profilt vagy menteni? csak az admin accrol tud létrehozni és menteni, normális ez? vagy belehet vhol kapcsolni vmit h ez megváltozzon?
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1062 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 08:34

Sziasztok!

Egy kerdesem lenne,bar gondolom ez mar elhangzott parszor,de ez a topic is irdatlan nagy,szo remelem megertitek,h nem olvasom vegig....
Szoval a kerdes az lenne: hogy lehet kiiratni az fps erteket?

koszi szepen!
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#1063 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 10:45

Hát ez a játék abszolut elvesztette a komolyságát ezzel az idióta szörny-mutáns dologgal  :(
Az Alien vs Predator 2 kopp egy az egyben. Bár amíg nem voltak szörnyek addig is éreztem, hogy sokkal laposabb a játékmenet pl egy Call Of Duty-nál, de pláne mostmár gondolkodom hogy abbahagyom, pedig kb a felénél járok.
Konkrétan el is akadtam egy kicsit. A Control pályán vagyok ott ahol egy medence lefolyóján keresztül kell átúsznom egy másik helységbe ahol kapcsiból 3-4 mutáns fogad, meg ha jól láttam egy nagy is. Nem bírok végezni velük. Meg M16-ból is csak vmi 76 töltényem van. A sörétes nem elég hatákony, az a másik fura tégla alaku 50-es tárú fegyverből meg nincs lőszerem, pedig az jobb lenne...

#1064 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 12:00

Idézet: laspring - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 11:45

A Control pályán vagyok ott ahol egy medence lefolyóján keresztül kell átúsznom egy másik helységbe ahol kapcsiból 3-4 mutáns fogad, meg ha jól láttam egy nagy is. Nem bírok végezni velük. Meg M16-ból is csak vmi 76 töltényem van. A sörétes nem elég hatákony, az a másik fura tégla alaku 50-es tárú fegyverből meg nincs lőszerem, pedig az jobb lenne...

Ha jól emlékszem nem csak a medence alján lehet továbbmenni, hanem a szemközti falon nyíló szellőzőn át is. Igy a legfelső szintre érkezel, ahonnan sokkal könnyebb dolgod lesz. Egyébként ez nem az a rész ahol keresztezel egy folyosót, aminek az egyik végében egy rakétás mutáns a másik végében pedig néhány katona található egy Vulcan társaságában? Csak mert ott a Vulcan mellett van némi lőszer..

#1065 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 18. 12:31

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 9:34

Sziasztok!

Egy kerdesem lenne,bar gondolom ez mar elhangzott parszor,de ez a topic is irdatlan nagy,szo remelem megertitek,h nem olvasom vegig....
Szoval a kerdes az lenne: hogy lehet kiiratni az fps erteket?

koszi szepen!

Fps kiiratés:
console-ba írd be:
\r_displayinfo 1
\ jelet a TAB-bal tudsz csinálni.

A jobb felső sarokba fogja kiirni a dolgokat, de majdnem negyedképernyő nagyságban, kiir mindenféle poligonszámot,stb.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#1066 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 13:21

Nah, tegnap végre megcsináltam a három kódkártyás, három csapot elzáros pályát. (Egyébként nem az őrnél volt a 3. kártya, hanem a legfelső szinten egy asztalon, ahol eddig nem jártam.) Ennek a pályának a végén van az a rész, ahol fel kell robbantani a generátort (vagy mit), és a robbanás után rengeteg katona ront rád. Ezt úgy oldottam meg, hogy bennmaradtam abban a helyiségben, ahol a robbanás történt, lehasaltam egy sötét sarokban és sorban leszedegettem a beszállingózó katonákat. Ennek a vége az lett, hogy az ajtóban 6-8 hulla feküdt nagy kupacban és ekkor érdekes dolog történt: a fizika motornak ennyi hulla már sok volt és elkezdte rendezgetni őket! A halottak elkezdték dobálni a lábaikat meg a karjaikat, lökdösték egymást ilyen "adj már egy kis helyet" stílusban, ott ökörködtek hosszú percekig én meg majd megszakadtam a röhögéstől... :nevet:  :nevet2:  :dance:  :tv:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1067 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 13:22

xxxx

Szerkesztette: EV6 2004. 05. 18. 13:24 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1068 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 17:47

Idézet: Andreas - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 11:00

Ha jól emlékszem nem csak a medence alján lehet továbbmenni, hanem a szemközti falon nyíló szellőzőn át is. Igy a legfelső szintre érkezel, ahonnan sokkal könnyebb dolgod lesz. Egyébként ez nem az a rész ahol keresztezel egy folyosót, aminek az egyik végében egy rakétás mutáns a másik végében pedig néhány katona található egy Vulcan társaságában? Csak mert ott a Vulcan mellett van némi lőszer..

Ah! Köszi! Ott tényleg jobb lesz.
Hát van egy folyosó aminek a végében sok rasnyaság van, de nem emléxem vulkánra ott

#1069 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 19:06

Idézet: laspring - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 18:47

Hát van egy folyosó aminek a végében sok rasnyaság van, de nem emléxem vulkánra ott

Igazad van, összekevertem a Cooler pályával.

#1070 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 19:16

Idézet: EV6 - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 13:21

Nah, tegnap végre megcsináltam a három kódkártyás, három csapot elzáros pályát. (Egyébként nem az őrnél volt a 3. kártya, hanem a legfelső szinten egy asztalon, ahol eddig nem jártam.) Ennek a pályának a végén van az a rész, ahol fel kell robbantani a generátort (vagy mit), és a robbanás után rengeteg katona ront rád. Ezt úgy oldottam meg, hogy bennmaradtam abban a helyiségben, ahol a robbanás történt, lehasaltam egy sötét sarokban és sorban leszedegettem a beszállingózó katonákat. Ennek a vége az lett, hogy az ajtóban 6-8 hulla feküdt nagy kupacban és ekkor érdekes dolog történt: a fizika motornak ennyi hulla már sok volt és elkezdte rendezgetni őket! A halottak elkezdték dobálni a lábaikat meg a karjaikat, lökdösték egymást ilyen "adj már egy kis helyet" stílusban, ott ökörködtek hosszú percekig én meg majd megszakadtam a röhögéstől... :nevet:  :nevet2:  :dance:  :tv:

Igen. Az a sötét szoba, ahol a végében van egy élet, és le kellett lőnöd egy engineer-t. Utána odamész, robbantassz...ekkor jön az átvezető anim. És utána az ajtó kinyílik. Ekkor egy idő elteltével két oldalról (kintről) elkezdenek özönleni a rohamsisakos, páncélos, G36-al felvegyverkezett katonák. Valóban elég durva rész. Én az elsőnek érkezőknek adtam a rocket launcherrel, a mögöttük érkezőknek pedig fejbe a G36-al.

Üdv: Bepe

Szerkesztette: bepe_79 2004. 05. 18. 19:17 -kor

#1071 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 11:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:04

Profibbak megcsinálhatják, hogy a buggie-t a parton hadják (az alsó részén), és utána hajó...hajó felrobbant, partra kiúsz, majd be a buggie-ba a gépágyúhoz. Bár úgy elég nehéz kiszedni, valszeg' hamarabb szétlő ő téged.

Hali!
Én pont úgy csináltam, és én lepődtem meg a legjobban, hogy meg se tudott sebezni!! Először a géppityuval soroztam, közelről a másodlagossal, majd mikor már a fejem felett volt, ki a kocsiból, fa mögül még egy rakéta, és már el is húzott.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1072 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 11:21

Idézet: laspring - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 9:45

gondolkodom hogy abbahagyom, pedig kb a felénél járok.

Szerintem ne hagyd abba! Tök jó fordulatok vannak a sztoriba, mellesleg van egy olyan überfasza videó Val-lal, amit legalább 3szor visszanéztem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1073 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 11:26

Még egy kérdés:  Aki nem jár még a Krügeres résznél, az ne olvassa el!

sajnos néhány részt hang nélkül kellett játszanom,(hangfal suxx) ezért lehet, hogy amit most kérdezek, a sztoriból kiderülne. Szóval miért nem fog Krügeren(és Crow-on) a gránátvető? Azt hittem, hogy az a legerősebb fegyver, de hiába lőttem. Aztán elsődlegessel meg simán megfeküdt. Ez valami bug, vagy direkt ilyen?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1074 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 11:31

Ehh, kár ezért a játékért ezekkel az elhágott kreatúrákkal... A sima mutánsokat még valahogy elfogadtam, de elérkeztem oda, ahol a rakétamancsúak jöttek, rögtön kiléptem és uninstall. Miért nem lehet egyre profibb EMBEREK ellen harcolni, miért kell ezekkel az idióta herkentyűkkel jönni és kommersszé tenni? Pedig eddig ez talán a legjobb ilyen jellegű játék, amit láttam. :(

#1075 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 11:58

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 11:31

Ehh, kár ezért a játékért ezekkel az elhágott kreatúrákkal... A sima mutánsokat még valahogy elfogadtam, de elérkeztem oda, ahol a rakétamancsúak jöttek, rögtön kiléptem és uninstall. Miért nem lehet egyre profibb EMBEREK ellen harcolni, miért kell ezekkel az idióta herkentyűkkel jönni és kommersszé tenni? Pedig eddig ez talán a legjobb ilyen jellegű játék, amit láttam. :(

Na, majd a Thief3. Legalábbis merem remélni.

Üdv: Bepe

#1076 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 12:16

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 12:31

Pedig eddig ez talán a legjobb ilyen jellegű játék, amit láttam. :(

Akkor elég keveset láthattál eddig!  :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1077 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:15

Így van. Már az is nagy szó, hogy a jellege ellenére egyáltalán 10 percnél tovább maradt a gépemen.

#1078 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:51

Nekem se nagyon jöttek be a mutánsok. Gyakran voltam úgy, hogy mostmár aztán elég, abbahagyom, aztán csak végig vittem. Nekem a legjobban a rádióadó robbantgatós pálya tetszett. Ott egy szem mutáns se volt, viszont olyan jól lehetett bújócskázni a katonákkal  :D

#1079 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 18:08

Sokkal jobb játék lehetett volna ez a gém, ha nincs ennyi, ill nincsenek mutánsok benne.
Az ilyen fajta játékok történetével az a baj, hogy ha már szinte minden valós benne (helyszínt leszámítva), de a fegyverek, járművek, kor, stb, kinek állna érdekében ilyesfajta szörnyek kifejlesztése?
Elkerülhetetlen, hogy a kreálmány alkotója ellen fordul (volt már több ilyen mese is... ).
Vki mondta, hogy AvP2 klón, talán ezt azért nem mondanám, de ott tény, hogy maga a környezet olyan szörnyes.
Egyszóval, ha ilyen pályákkal és szigorúan emberek ellen (na ha nagyon kell 1-2 szörnnyel :) ), de olyan Project IGI-s gémet igazán összehozhattak volna. DE egy jó hír, hogy modolható a cuccos, csak ki lesz olyan bátor és ráérős, hogy ilyet megalkosson.
Amúgy magáról az engine-ről vélemények milyenek? Várható még hasonló motorú gém?
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#1080 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 18:30

Idézet: Zennorious - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:51

Nekem se nagyon jöttek be a mutánsok. Gyakran voltam úgy, hogy mostmár aztán elég, abbahagyom, aztán csak végig vittem. Nekem a legjobban a rádióadó robbantgatós pálya tetszett. Ott egy szem mutáns se volt, viszont olyan jól lehetett bújócskázni a katonákkal  :D

Nekem is az jött be a legjobban. A "Boat" nevű map, ahol szigetről szigetre kellett araszolni, és "bevenni" a rádióadókat (na meg utána fölrobbantani őket). És a végén a hajó felrobbantása / elsüllyesztése sem volt egy rossz rész.  ;)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.