Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 06. 01. 19:29
Van is ott kártya szép narancssárga...bent az épületbe aminek a főbejárata eltt 2 oszlop van (amíg nem mész oda az ajtóhoz addig piros utána a csaj nyitja neked ki)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2004. 06. 01. 22:44
Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 10:06
Hogy a csába kell! Elindítjuk a játékot azt ellenség semmi,
Persze. Nincsenek "szörnyek". Egymás ellen lehet csak játszani.
Idézet
de ha dethmathet indítok akkor is valami prewar felirat van a képen és lóf@szt nem lehet csinálni! 
Nem tudom, mi az a "lóf@szt nem lehet csinálni!"
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2004. 06. 04. 07:18
Idézet: Mono - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 21:44
Persze. Nincsenek "szörnyek". Egymás ellen lehet csak játszani.
Mozogni tudsz
Fegyverek vannak :confused: Lőni tudsz :confused:
Vaazze ne nézz már hülyének, nem ma kezdtem a pályát. Pl Assaultban ugye csapatok játszhatnak, gondoltam, ha egy csapatba tesszük magunkat csak lesz egy ellenséges botcsapat! Dethmathnél meg nem látjuk egymást a pályán csak villog az a prewar felirat!!!!!
Elküldve: 2004. 06. 04. 07:24
Szóval lényeg a lényeg, hogy egyszer nem tudtuk egymást se lelőni!
Pedig a pc guruba áradoztak a multi részről!
Pedig a pc guruba áradoztak a multi részről!
Elküldve: 2004. 06. 04. 08:47
Az istennek sem tudom leszedni a helikoptert a Boat pályán
Pedig Easy fokozaton játszottam a gammával, de még igy is annyiszor kellet tölteni elhalálozás miatt hogy csak na ...
lehet hogy kezdek öreg lenni ezekhez a játékok
Apropó ki milyen fokozaton nyomta végig ... ?
Pedig Easy fokozaton játszottam a gammával, de még igy is annyiszor kellet tölteni elhalálozás miatt hogy csak na ...
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein
Elküldve: 2004. 06. 04. 08:52
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 8:47
Az istennek sem tudom leszedni a helikoptert a Boat pályán
lehet hogy kezdek öreg lenni ezekhez a játékok
Az árboc mögé guggolva, vagy a hajó robbanása előtt a 15-20 másodperc alatt a partra kiúszva elég 6-7 rakétát a helire küdeni, és elhúz melegebb éghajlatra. Én medium szinten toltam, tehát eggyel a default (easy) fölött.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 06. 04. 09:10
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 9:52
Az árboc mögé guggolva, vagy a hajó robbanása előtt a 15-20 másodperc alatt a partra kiúszva elég 6-7 rakétát a helire küdeni, és elhúz melegebb éghajlatra. Én medium szinten toltam, tehát eggyel a default (easy) fölött.
Ez az amit már x-szer próbáltam megcsinálni, de még 1x sem sikerült ....
Hová célozzak egyáltalán ? Propeller, rotor, ember, pilóta ... ????
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein
Elküldve: 2004. 06. 04. 09:19
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:10
Az emberre, aki lő rád, különben évekig lőheted a helit, meg se kottyan neki(ami valjuk be elég nagy faxság).
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 06. 04. 09:32
Idézet: td - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:19
Az emberre, aki lő rád, különben évekig lőheted a helit, meg se kottyan neki(ami valjuk be elég nagy faxság).
pedig én azt potyogtattam gránátokkal. és megkottyant
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 06. 04. 09:49
Idézet: kAy - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 9:32
Idézet (td @ 2004. jún. 4., péntek - 10:19)
Akkor ugyanarról beszéltek.
Elküldve: 2004. 06. 04. 09:51
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 9:10
Ez az amit már x-szer próbáltam megcsinálni, de még 1x sem sikerült ....
Mindkét verziót próbálom 3 napja, mármint az árbóc mögé bújást, meg a kiúszok a roncs hajóhoz verziót is, de még nem jött össze
Fullban van a rakétáim mennyisége, de eddig hiába lőttem rá az összeset, nem akar lepotyogni a gép ....
És elértél a másik roncs hajóig? Én nem affelé indultam el, hanem oldalirányban, a hajó orrához viszonyítva NY irányába. Tehát, ahogy fölrakod a hajó fenekében a bombát, elfutsz "balra", és ugrassz egy csukafejest a vízbe. Így oldalirányban érsz partot, és ott is be tudsz kempelni egy pálmafa mögé. És tényleg elég 6-7 rocket, ha pontosan célzol és mind talál is.
Elküldve: 2004. 06. 04. 10:09
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:51
És elértél a másik roncs hajóig? Én nem affelé indultam el, hanem oldalirányban, a hajó orrához viszonyítva NY irányába. Tehát, ahogy fölrakod a hajó fenekében a bombát, elfutsz "balra", és ugrassz egy csukafejest a vízbe. Így oldalirányban érsz partot, és ott is be tudsz kempelni egy pálmafa mögé. És tényleg elég 6-7 rocket, ha pontosan célzol és mind talál is.
A hajóroncsig, ami az elsülyeszetendő hajóhoz viszonyitva mögötte ("délre") van kint a parton simán ki tudtam uszni, de az nem nyujtott elég fedezéket ...
Elküldve: 2004. 06. 04. 14:48
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 11:09
A hajóroncsig, ami az elsülyeszetendő hajóhoz viszonyitva mögötte ("délre") van kint a parton simán ki tudtam uszni, de az nem nyujtott elég fedezéket ...
Szia Blue-MOD!
Ha másként nem megy, akkor ússzál ki a partra ahol van egy kis bokor.
Ha abban leguggolsz, akkor téged "nem fog látni" a helikopter.
Viszont te prímán látod a levelek között.
Na onnan kényelmesen leszedheted. És meg sem fog karcolni téged.
Bye!
ui: szerintem a helit is lehet lőni
Elküldve: 2004. 06. 04. 19:08
Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 8:18
Vaazze ne nézz már hülyének, nem ma kezdtem a pályát.
Nem tudom, én annyira "nem vagyok a pályán", de mégis működött... :confused:
Idézet
Pl Assaultban ugye csapatok játszhatnak, gondoltam, ha egy csapatba tesszük magunkat csak lesz egy ellenséges botcsapat!
Rosszul.
Idézet
Dethmathnél meg nem látjuk egymást a pályán csak villog az a prewar felirat!!!!! 
Én nem láttam semmilyen feliratot, minden ment szépen.
Ami azt illeti a botok tényleg hiányoznak belőle, ill. elég nagyok a pályák, ha nincs elég játékos, elég unalmas tud lenni...
Elküldve: 2004. 06. 04. 19:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:51
Így van, pálmafák mögül 5-7 jól irányzott rakéta elkergeti a helikoptert szépen!
Elküldve: 2004. 06. 06. 21:23
hu énis jo sokat káromkodtam ott:)
én nem a rakétával hanem az 1ik puskának a 2odlagos tüzelésével baxtattam a helikoptert,sokadszorra nagy nehezen leszedtem 3 seccel azelött hogy elmerült a hajó teljesen
csúnya rész az tény
én nem a rakétával hanem az 1ik puskának a 2odlagos tüzelésével baxtattam a helikoptert,sokadszorra nagy nehezen leszedtem 3 seccel azelött hogy elmerült a hajó teljesen
csúnya rész az tény
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 06. 07. 10:43
Idézet: Mono - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 18:08
Nem tudom, én annyira "nem vagyok a pályán", de mégis működött... :confused:
Rosszul.
Ami azt illeti a botok tényleg hiányoznak belőle, ill. elég nagyok a pályák, ha nincs elég játékos, elég unalmas tud lenni...
Rosszul.
Ahh föladom nekünk nem működött! Azért kösz!
Elküldve: 2004. 06. 07. 17:41
A lávás pálya utáni szűk folyosón vagyok, ahol kb 10 mp alatt szétlőnek. Már vagy 80 szor megpróbáltam és már nagyon unom. Ha valaki tudja, mondja már el, hogyan intézzem el a rosszfiúkat, mert már ott tartok, hogy itt befelyezem a játékot. Előre is köszi a segítséget.
Elküldve: 2004. 06. 07. 17:46
Elbujsz az oszlop mögé, kihajolsz és szórod az áldást. Gránát, rakéta meg néhány fejlövés a túlélőknek...
Nekem ez mediumon bevált.
Nekem ez mediumon bevált.
Elküldve: 2004. 06. 07. 20:17
Nekem meg médiumon csak az vált be, ha a puska secondary fire módjával tltam nekik a gránátokat. Tehát ne csak simán az ólmot oszd nekik, hanem másodlagos tüzet is használj!

Súgó
A téma zárva.