HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#1161 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 04. 09:51

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 9:10

Ez az amit már x-szer próbáltam megcsinálni, de még 1x sem sikerült ....  :reklamacio: Mindkét verziót próbálom 3 napja, mármint az árbóc mögé bújást, meg a kiúszok a roncs hajóhoz verziót is, de még nem jött össze  :mad: Fullban van a rakétáim mennyisége, de eddig hiába lőttem rá az összeset, nem akar lepotyogni a gép ....  :(
Hová célozzak egyáltalán ? Propeller, rotor, ember, pilóta ... ????

És elértél a másik roncs hajóig? Én nem affelé indultam el, hanem oldalirányban, a hajó orrához viszonyítva NY irányába. Tehát, ahogy fölrakod a hajó fenekében a bombát, elfutsz "balra", és ugrassz egy csukafejest a vízbe. Így oldalirányban érsz partot, és ott is be tudsz kempelni egy pálmafa mögé. És tényleg elég 6-7 rocket, ha pontosan célzol és mind talál is.

Üdv: Bepe

#1162 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 10:09

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:51

És elértél a másik roncs hajóig? Én nem affelé indultam el, hanem oldalirányban, a hajó orrához viszonyítva NY irányába. Tehát, ahogy fölrakod a hajó fenekében a bombát, elfutsz "balra", és ugrassz egy csukafejest a vízbe. Így oldalirányban érsz partot, és ott is be tudsz kempelni egy pálmafa mögé. És tényleg elég 6-7 rocket, ha pontosan célzol és mind talál is.

A hajóroncsig, ami az elsülyeszetendő hajóhoz viszonyitva mögötte ("délre") van kint a parton simán ki tudtam uszni, de az nem nyujtott elég fedezéket ...
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#1163 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 14:48

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 11:09

A hajóroncsig, ami az elsülyeszetendő hajóhoz viszonyitva mögötte ("délre") van kint a parton simán ki tudtam uszni, de az nem nyujtott elég fedezéket ...

Szia Blue-MOD!

Ha másként nem megy, akkor ússzál ki a partra ahol van egy kis bokor.
Ha abban leguggolsz, akkor téged "nem fog látni" a helikopter.
Viszont te prímán látod a levelek között.:D
Na onnan kényelmesen leszedheted. És meg sem fog karcolni téged.
Bye!

ui: szerintem a helit is lehet lőni

#1164 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 19:08

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 8:18

Vaazze ne nézz már hülyének, nem ma kezdtem a pályát.

Nem tudom, én annyira "nem vagyok a pályán", de mégis működött... :confused:

Idézet

Pl Assaultban ugye csapatok játszhatnak, gondoltam, ha egy csapatba tesszük magunkat csak lesz egy ellenséges botcsapat!

Rosszul.

Idézet

Dethmathnél meg nem látjuk egymást a pályán csak villog az a prewar felirat!!!!!  :reklamacio:

Én nem láttam semmilyen feliratot, minden ment szépen.

Ami azt illeti a botok tényleg hiányoznak belőle, ill. elég nagyok a pályák, ha nincs elég játékos, elég unalmas tud lenni... :(
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#1165 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 19:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:51

Így van, pálmafák mögül 5-7 jól irányzott rakéta elkergeti a helikoptert szépen! :)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#1166 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 21:23

hu énis jo sokat káromkodtam ott:)
én nem a rakétával hanem az 1ik puskának a 2odlagos tüzelésével baxtattam a helikoptert,sokadszorra nagy nehezen leszedtem 3 seccel azelött hogy elmerült a hajó teljesen :)
csúnya rész az tény :)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1167 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 10:43

Idézet: Mono - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 18:08

Nem tudom, én annyira "nem vagyok a pályán", de mégis működött... :confused:

Rosszul.

Én nem láttam semmilyen feliratot, minden ment szépen.

Ami azt illeti a botok tényleg hiányoznak belőle, ill. elég nagyok a pályák, ha nincs elég játékos, elég unalmas tud lenni... :(

Ahh föladom nekünk nem működött! Azért kösz! :(

#1168 Felhasználó inaktív   gabe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 07. 17:41

A lávás pálya utáni szűk folyosón vagyok, ahol kb 10 mp alatt szétlőnek. Már vagy 80 szor megpróbáltam és már nagyon unom. Ha valaki tudja, mondja már el, hogyan intézzem el a rosszfiúkat, mert már ott tartok, hogy itt befelyezem a játékot. Előre is köszi a segítséget.

#1169 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 17:46

Elbujsz az oszlop mögé, kihajolsz és szórod az áldást. Gránát, rakéta meg néhány fejlövés a túlélőknek...  :D
Nekem ez mediumon bevált.

#1170 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 20:17

Nekem meg médiumon csak az vált be, ha a puska secondary fire módjával tltam nekik a gránátokat. Tehát ne csak simán az ólmot oszd nekik, hanem másodlagos tüzet is használj!

#1171 Felhasználó inaktív   gabe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 21:54

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 19:17

Nekem meg médiumon csak az vált be, ha a puska secondary fire módjával tltam nekik a gránátokat. Tehát ne csak simán az ólmot oszd nekik, hanem másodlagos tüzet is használj!

Nah, sikerült. De asszem ennyi elég volt ebből a játékból. Ami most van azzal már végképp nincs kedven szarakodni. Ott vagyok a sok rakétás melák között. Messze lenne még a vége?

#1172 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 00:33

Nem, az már tényleg a legvége. A legendás vulkano pálya...  :D
A melákokhoz egyszerűen közel kell menni és kézi-gépágyúval a fejükbe kell ereszteni egy keveset. Ettől ledermednek egy kicsit és nyugodtan lehet lőni őket. Az ajtót egyébként érdemes kitámasztani egy székkel és így visszamehetsz életért meg skulóért. Amúgy a leges-legvégén van pár rakétázos kommandós akikkel nekem sokkal több gondom volt, bár én nem támasztottam ki az ajtót...  :cool:

#1173 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 00:38

Szvsz az ajtót nagyon nehéz kitámasztani, mert akárhogy rakod oda azt a kis négylábú széket, mindig eltáncol egy idő után onnan, ahogy záródik össze a nagy kapu. A rakétás kommandósok meg legfölül lesznek a legeslegvégén, onnan elég nehéz lenne a kitámasztott kapuig visszarohangálni lőszerért, mert jó messze van onnan.

#1174 Felhasználó inaktív   gabe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 16:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 23:38

Szvsz az ajtót nagyon nehéz kitámasztani, mert akárhogy rakod oda azt a kis négylábú széket, mindig eltáncol egy idő után onnan, ahogy záródik össze a nagy kapu. A rakétás kommandósok meg legfölül lesznek a legeslegvégén, onnan elég nehéz lenne a kitámasztott kapuig visszarohangálni lőszerért, mert jó messze van onnan.

Megpróbáltam a széket, de felborul és így már nem lehet mozgatni.
Megpróbáltam közel menni a melákokhoz 5mp-is bírtam életben maradni.

#1175 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 17:00

Multkor a Targi+Atombombi "kombó"-s pályán (amikor az armoryból kell meglovasitani az atomot) továbbjutva a következő pályán elszállt a progi (General prot fault-al). Azóta még csak továbbmenni sem tudok, mert azonnal mihelys átlépnék a köv pályára, már akkor kiakad. Multkor még tovább ment és csak akkor szállt el, most viszont azonnal .... grrrrr ....  :mad:  :reklamacio:
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#1176 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 18:02

Amikor felborult akkor guggolva kell továbblökdösni. Arra kell figyelni hogy ne tereljük be sarokba, mert akkor csak az értékes lőszert pazarolva tudjuk kiszabadítani.

#1177 Felhasználó inaktív   ZKo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 09. 07:56

Szerintem túlbonyolítjátok ezt a szék hurcolást.
Persze először én is guggolva toltam le végig a lőszerraktárból. De mezei géppuskával, vagy rakétával, vagy bármi mással sokkal gyorsabban lehet ezeket pakolászni. Kiteszed az ajtóba a széket, ott persze ficeregni fog, de 1 percig simán megtartja az ajtót. Nem is kell tovább, csak hogy kinézzél, szólsz a rakétásoknak hogy lehet feljönni ólomért, aztán visszamész a kuckóba, leülsz egy másik székre, stb .. :)
Amikor átérsz a kommandósokhoz, ott pedig nem kell gondolkodni. Ívesen be kell szórni az OICW gránátjait, aztán lehet haladni tovább.
Az egyedüli macera ezen a pályán az ugrálós mutánsok. Ezeket binocularral ki kell szűrni, hogy rajta legyenek a radaron. Ha jól emlékszem 4 van belőlük, egy rögtön balra, egyik jobbra kicsit hátrébb, a többit pedig véletlenszerűen sikerült eddig megtalálni.
Ha egy kicsit ledarálnak, akkor meg vissza kell menni tápolni. GL!

#1178 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 09. 17:13

Szöveget hogy lehet kiíratni? Bár már a Cooleren vagyok, de jobb később, mint soha...mármint a magyarítást olvasni
. . . a n y t h i n g

#1179 Felhasználó inaktív   sanci10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 17:42

Sziasztok!

Légyszi segítsetek, mert elakadtam. Dam résznél vagyok, most dobtak ki a helikopterből, és csak 10db lőszerem van, és leugrom a vízesésnél, de televan jópofi szörnyekkel és mindig ők gyernek.
Mit csináljak?????
Köszönettel Sanci
sanci

#1180 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 18:20

sanci drága, ott bizony a "sunyuló" skillt kell bevetni, amit CSből nem ismernek az emberek:) szal ledobnak, puska felvesz, ott fent van egy szörnyella, az elől elfut, vízbe leugrik!
utána balra kis, erdőben legfelül rambo mozgással sasszé, aztán van egy nagy szikla lent, ott lekúsz, vízbe bemászik, úszik úszik, aztán partra ki, helikoffer roncsba be és szarrá tunkolni a szájukat nagypapával (fedélzeti gépágyú) :) ennyi.
nehéz, de nem lehetetlen  :cool:

Szerkesztette: laragirl83 2004. 06. 09. 18:21 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.