Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 06. 19. 19:19
Én csak most ismerkedem a játékkal, de már van is vele gondom (sajnos). Tehát kb. 10 perc folyamatos játék után mindig kimerevedik a kép, majd kb. 20mp állókép után folytatódik. Ez a lemerevedés állandóan jelentkezik.
Új nvidia driver van fent, töredezettség mentesítettem a meghajtót, kikapcsoltam minden tuningot, de továbbra is változatlanul megakad.
UI: most vettem észre, hogy a Colin4 is produkál hasonlókat, csak nem ilyen gyakran.
Új nvidia driver van fent, töredezettség mentesítettem a meghajtót, kikapcsoltam minden tuningot, de továbbra is változatlanul megakad.
UI: most vettem észre, hogy a Colin4 is produkál hasonlókat, csak nem ilyen gyakran.
Szerkesztette: BoGyesz 2004. 06. 19. 20:07 -kor
Elküldve: 2004. 06. 19. 22:39
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!
Elküldve: 2004. 06. 20. 00:00
Idézet: FireShadow - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 23:39
az oldal csak atomerőművel rendelkezőknek ajánlott!
Elküldve: 2004. 06. 20. 12:40
miert? :confused:
sztem naon jo kis oldal!
Vannak ott kicsit régebbi jatekok is mint pl a mafia...
sztem naon jo kis oldal!
Vannak ott kicsit régebbi jatekok is mint pl a mafia...
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Elküldve: 2004. 06. 20. 14:11
Na, kb 2 hónap után újra elővettem ezt a játékot és végre-valahára végigtoltam.
Összességében tetszett.
Összességében tetszett.
Semper Fi
Elküldve: 2004. 06. 20. 16:14
Idézet: Digitel - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 0:27
Üdvözletem a Far cry-ozóknak. Vmi végigjátszás engem is érdekelne. Én a Regulator nevű pályán akadtam el, ahol le van szakadva a híd. Hogyan jutok én ott át? Próbáltam a nagy autóval átugratni, nem sok sikerrel. Tudja vki a megoldást(gondolom tudjátok)?
Köszönettel: Digitel
Köszönettel: Digitel
Én meg a Treehouse nevű pályán akadtam el.
A felvonóhoz nem találtam meg a kártyát, pedig arra kéne menni.?
Ja meg valami dokit kell felkutatnom.
Ráadásul ilyen idióta mutáns állatok jönnek minden felöl.
Segítsetek!
Elküldve: 2004. 06. 20. 18:11
Idézet: NIGHTMARE 2004 - Dátum: 2004. jún. 20., vasárnap - 17:14
Én meg a Treehouse nevű pályán akadtam el.
Segítsetek!
Segítsetek!
A dokinál van a kártya. Arról beszél rádión hogy beszorították a trigen-ek egy szobába. Ha szembenállsz a kódos lifttel akkor onnan balkéz felé van a bejárat egy leszakadt függőhídon felmenve. Az ajtón belépve balra fordulsz, majd jobbra és jobbra be az ajtón. Épp akkor öli meg a dokit egy trigen és elmenekül a szellőzőn. Miután felvetted a kártyát a falon levő karral nyithatod ki a nagykaput.
Elküldve: 2004. 06. 20. 20:07
Kicsit félreérthető voltam, természetesen a segítőnk beszél rádión, nem a doki
Elküldve: 2004. 06. 21. 09:07
Idézet: BoGyesz - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 18:19
Én csak most ismerkedem a játékkal, de már van is vele gondom (sajnos). Tehát kb. 10 perc folyamatos játék után mindig kimerevedik a kép, majd kb. 20mp állókép után folytatódik. Ez a lemerevedés állandóan jelentkezik.
Fel van téve az 1.1 patch, melyet - állítólag - nVidia gondokra adtak ki ?
Elküldve: 2004. 06. 21. 11:47
Idézet: Shodan - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 21:39
A magyarosítással lenne problémám.Feltettem, de nem megy,valahol be kell kapcsolni a szöveget?, ha igen hol? 
Az exe-t "-devmode" paraméterrel kell indítani. Legalábbis nálam így működött.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 06. 22. 18:54
hi
tudjatok volt egy rész ahol a valeriet kellett (volna)megmenteni. /cooler/
Midentjol csinaltam, elértem a csajhoz, de istennek se akart továbblépni...
MINDEN szörnyet kiirtottam, akkorse.
patch, crack, minden volt ami kell
de NEM MENT
na kéremszépen ilyen esetben lehet hasznalni a \map x
dolgot...
üdv.
de NEM MENT
dolgot...
üdv.
Elküldve: 2004. 06. 22. 19:52
Idézet: FireShadow - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 19:54
hi
de NEM MENT
dolgot...
üdv.
de NEM MENT
dolgot...
üdv.
A csajt meg kell menteni... utanna egy atvezeto video, es egy csonakban talalod magad.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2004. 06. 23. 11:54
Idézet: Samott - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 20:52
A csajt meg kell menteni... utanna egy atvezeto video, es egy csonakban talalod magad.
Samott
Samott
Az világos, hogy meg kell menteni, de néha a játék a szörnyeket rossz helyre rakja(jelen esetben a falba, így nem lehet megölni öket - így Val-t sem lehet megmenteni. Erre jó a map parancs.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 06. 23. 13:29
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 12:54
Az világos, hogy meg kell menteni, de néha a játék a szörnyeket rossz helyre rakja(jelen esetben a falba, így nem lehet megölni öket - így Val-t sem lehet megmenteni. Erre jó a map parancs.
Az lehet, de en ilyen problemaval meg nem talalkoztam... tegnap betoltottem ezt a mentest es megneztem, nekem jol pakolt ki mindent es tovabb is dobott a kovetkezo palyara. Normalis esetben igy megy... ha gond van, akkor meg jon a map amit emlitettel.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2004. 06. 23. 20:27
pontosan. 
de en a map parancs előtt sokat vergődtem azon a helyen, többekközt designer fly moddal is átnéztem a közeli helyeket, de asszem falon kivül nem látszanak a szörnyikék.. (vagy lehet h alapbol lathatatlan volt?) nemtom, de ha télleg a falban kellett volna lennie....
na mind1, de mikor val körül császkáltam, akkor az az észrevétel szenzor vagy mi az müködgetett, vagy hogymondjam...
Ha az valerie észrevételét mutatta volna akkor nem így kellett volna jeleznie...
na majd ha lesz kedvem akko visszamegyek, megnézem f11 (additional information)-nal hogy van-e élölény a környéken.
de en a map parancs előtt sokat vergődtem azon a helyen, többekközt designer fly moddal is átnéztem a közeli helyeket, de asszem falon kivül nem látszanak a szörnyikék.. (vagy lehet h alapbol lathatatlan volt?) nemtom, de ha télleg a falban kellett volna lennie....
na mind1, de mikor val körül császkáltam, akkor az az észrevétel szenzor vagy mi az müködgetett, vagy hogymondjam...
Ha az valerie észrevételét mutatta volna akkor nem így kellett volna jeleznie...
na majd ha lesz kedvem akko visszamegyek, megnézem f11 (additional information)-nal hogy van-e élölény a környéken.
Elküldve: 2004. 06. 26. 19:32
Kérdés
FSAA-val nem indul a gamme..miért?
9800pro p4 3.2c., 512 DDR 400.
Ha játékmenüben beállítom ugyebár újraindítaná magát, de nem indul
ha pedig el akarom indítani a játékot akkor csak a splashscreen jön be és megint csak nem idul. Ha a system.cfg fileban átírom az FSAA =''0''-ra akkor elindul..
Próbáltam már catalystbn úgy is az fsaa-t , hogy alapból be van kapcsolva fullon és úgy is, hogy alkalmazás szerint, de egyik módon sem megy.
Mondjuk 1280x1024-ben is elmegy a gamm ahol már nincs olyan nagy jelentősege az élsimításnak.
Az anizo szűrés viszont fullon megy...
Szal ha van vkinek erre magyarázata/megoldása annak örülnék
FSAA-val nem indul a gamme..miért?
9800pro p4 3.2c., 512 DDR 400.
Ha játékmenüben beállítom ugyebár újraindítaná magát, de nem indul
ha pedig el akarom indítani a játékot akkor csak a splashscreen jön be és megint csak nem idul. Ha a system.cfg fileban átírom az FSAA =''0''-ra akkor elindul..
Próbáltam már catalystbn úgy is az fsaa-t , hogy alapból be van kapcsolva fullon és úgy is, hogy alkalmazás szerint, de egyik módon sem megy.
Mondjuk 1280x1024-ben is elmegy a gamm ahol már nincs olyan nagy jelentősege az élsimításnak.
Az anizo szűrés viszont fullon megy...
Szal ha van vkinek erre magyarázata/megoldása annak örülnék
ABiT AW8-MAX 3rd Eye II., D930@3750MHz + Thremalright xp-120, 2x512MB GeIL Ultra DDR2-667, MSI X1800XT 512, plextor PX-712A DVD-sütő, SB Audigy,Canopus EZDV,ANTEC SLK-3700 BQE kuckó+NoiseBlocker 550W
Elküldve: 2004. 06. 30. 11:22
Üdv all!
Lenne egy nagy problémám. Nem indul el eza game. Felinstallálom , bemáslom az "új" exe file-t és azt irja ki hogy a crysytem.dll file nem található..2 xer ujraraktam már. Egyik haverom átkülte nekem ezt a dll-t. Ezután már azt irja ki , hogy CRITICAL ERROR: Error loading DLL: CryScriptSystem.dll, error code 126.. Van valakinek ötlete??? Ha nem az "új" exe file-t inítom ,akkor csak azt kéri hogy rakjam be CD-t. Ott nincs iylesféle hibaözenet.
Config: Athlon Xp 2200+, asus a7n8x-x alaplap, 256 ram, ati raedon 9200 , Sblive,Winfos Xp.
Lenne egy nagy problémám. Nem indul el eza game. Felinstallálom , bemáslom az "új" exe file-t és azt irja ki hogy a crysytem.dll file nem található..2 xer ujraraktam már. Egyik haverom átkülte nekem ezt a dll-t. Ezután már azt irja ki , hogy CRITICAL ERROR: Error loading DLL: CryScriptSystem.dll, error code 126.. Van valakinek ötlete??? Ha nem az "új" exe file-t inítom ,akkor csak azt kéri hogy rakjam be CD-t. Ott nincs iylesféle hibaözenet.
Config: Athlon Xp 2200+, asus a7n8x-x alaplap, 256 ram, ati raedon 9200 , Sblive,Winfos Xp.
Elküldve: 2004. 06. 30. 20:04
Na én is bszereztem tegnap elkezdtem ma a hajó felrobbantásánál tartok. Nagyon tetszik a játék, élvezetes. Ahhoz képest, hogy R9100 + 1800+ XP és 512 PC3200 DDR szaladgál a gépemben elég jól fut minden beállítás közepesen és 1024*768 32 bitben.
Az egyetlen probléma, hogy néha elkezdenek főleg barlangokban a textúrák "villogni" és a víz se jó, de csak beltéren, ha kinn vagy minden gyönyrű.
Ja itt van néhány kép a kedvenceim csak linkként, hogy ne húzza szét a topicot, akinek alacsony felbontásban fut a monitorja.
http://nevl.fpn.hu/FarCry0000.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0001.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0002.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0003.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0004.jpg
Az egyetlen probléma, hogy néha elkezdenek főleg barlangokban a textúrák "villogni" és a víz se jó, de csak beltéren, ha kinn vagy minden gyönyrű.
Ja itt van néhány kép a kedvenceim csak linkként, hogy ne húzza szét a topicot, akinek alacsony felbontásban fut a monitorja.
http://nevl.fpn.hu/FarCry0000.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0001.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0002.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0003.jpg
http://nevl.fpn.hu/FarCry0004.jpg
Szerkesztette: Nevl 2004. 06. 30. 20:06 -kor
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658

Súgó
A téma zárva.