Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 19. 21:33
idézet:
Ezt írta sirius:
Senkinek sem fagyot CRITICAL EXCEPTION-al?[/quote]
Hali
próbáld meg a konfig ablakban hangopcióknál kikapcsolni a doppler effektet, nálunk azért fagyott. Win2k +Ge3Ti200 + integrált hang
Elküldve: 2004. 03. 19. 22:13
idézet:
Ezt írta T2k:
De MIERT KESIK A HANG?
[/quote]
Hangoknál Compatible módot vedd ki, nekem akkor megjavult.
[ 2004. március 19.: Lufinyul szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 23:00
Ugy par percig oke, utana eltompul, total lehalkul es kesik ujra.
Mellesleg egy **** ****** **** ******, ahogyankezeli az egeret. KESIK, lassu, mocskos *******************.
PS: Hihetetlenul utalom, amikor betakat adnak ki final verzionak.
[ 2004. március 20.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Mellesleg egy **** ****** **** ******, ahogyankezeli az egeret. KESIK, lassu, mocskos *******************.
PS: Hihetetlenul utalom, amikor betakat adnak ki final verzionak.
[ 2004. március 20.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 23:46
idézet:
Ezt írta fLeSs:
[QB][/QB][/quote]
fLeSs mond valamit mert ha nagy felbontásba teszem akkor már nekem is késik az egér mozgás és persze látni már hogy nem folyamatos.
Elküldve: 2004. 03. 19. 23:58
Ha a játék nem is, de a sandbox biztosan beta, nem csak a nevében
Kicsit szórakoztam vele, amúgy nagyon jónak tűnik, csak vannak hibái. Nagyon könnyen kezelhető, ezt onnan veszem, hogy nekem is sikerül használni. De lehet, hogy csak azért mert tiszta 3dsmax. (Lehet, hogy az is :confused: )
Elküldve: 2004. 03. 20. 09:52
T2k: egy kicsit kikozmetikáztam a hozzászólásaidat, mert nem megfelelő hangot ütöttél meg!
Ha megkérhetlek, akkor az ilyen hirtelen kirohanásokat és személyeskedéseket privátban intézd vagy tartsd magadban, mert egyszerűen ez a stílus nem ide való!
Üdv.
Jareth
Megj.: amennyiben a figyelmeztetés ellenére is ez fog tovább folytatódni, minden nem ide való hozzászólás törlésre kerül függetlenül attül, hogy van-e információtartalma vagy nincs!
Megértéseteket köszönöm!
Ha megkérhetlek, akkor az ilyen hirtelen kirohanásokat és személyeskedéseket privátban intézd vagy tartsd magadban, mert egyszerűen ez a stílus nem ide való!
Üdv.
Jareth
Megj.: amennyiben a figyelmeztetés ellenére is ez fog tovább folytatódni, minden nem ide való hozzászólás törlésre kerül függetlenül attül, hogy van-e információtartalma vagy nincs!
Megértéseteket köszönöm!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 03. 20. 10:39
8500-on sikerult mar elernie valakinek normalis grafikat?
Annyira gusztustalan, hogy le se szarjak a sok 8500/9000 tulajt. Gyakorlatilag csak a textura felbontast lehet fentebb venni low-rol, kulonben tiszta bughalmaz az egesz vagy eppen lefagy. Igy meg siman szarabbul nez ki, mint akar a sok sok evvel ezelott GF1-hez keszult par T&L-es demo.
Es mindez egy 1-2 eve meg csucskategorias 8500-on.
Megyek is hanyni...
Annyira gusztustalan, hogy le se szarjak a sok 8500/9000 tulajt. Gyakorlatilag csak a textura felbontast lehet fentebb venni low-rol, kulonben tiszta bughalmaz az egesz vagy eppen lefagy. Igy meg siman szarabbul nez ki, mint akar a sok sok evvel ezelott GF1-hez keszult par T&L-es demo.
Es mindez egy 1-2 eve meg csucskategorias 8500-on.
Megyek is hanyni...
Micronics M5Pi, Pentium 60Mhz, 16MB Ram, ASUS V3000 PCI, Gravis Ultrasound Classic
Elküldve: 2004. 03. 20. 10:49
Azért mielőtt nagyon kiokádnád magadat, vess egy pillantást erre:
Nem tudom nálad mi a probléma, de nálam ilyen beállításokkal tökéletesen megy (25-50fps), és alig csúnyább mint a 9600-on. Egy kicsit bugzik, néhány helyen áttetsző a talaj, nem tudom miért, de az beállításfüggetlen. (Csak áttetsző, nem átlátszó, nem hiányzanak polygonok)
PS: 1024x768x32 0xaa mellett értve.
[ 2004. március 20.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Nem tudom nálad mi a probléma, de nálam ilyen beállításokkal tökéletesen megy (25-50fps), és alig csúnyább mint a 9600-on. Egy kicsit bugzik, néhány helyen áttetsző a talaj, nem tudom miért, de az beállításfüggetlen. (Csak áttetsző, nem átlátszó, nem hiányzanak polygonok)
PS: 1024x768x32 0xaa mellett értve.
[ 2004. március 20.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 20. 10:57
Tudtam, hogy az NF2 memória és ide kezelése gagyi, de hogy ennyire
Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop.
Erősen gondolkozom, hogy lelcserélem az NF7-S-et, K7S5A-ra
Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop.
Erősen gondolkozom, hogy lelcserélem az NF7-S-et, K7S5A-ra
Elküldve: 2004. 03. 20. 11:34
Idézet: Ez írta Mumia:
...Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop....
Ilyen nekem még nem tűnt fel, tudnál időket mondani a két gépen az indítás utáni első betöltésre (nem a csíkig végigfutásáig, hanem a pálya megjelenéséig)? Nálam ez 30s körül van, ez az egyetlen, ami feltűnően sokáig tart.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 04. 01:10 -kor
Elküldve: 2004. 03. 20. 13:24
idézet:
Ezt írta Jareth:
T2k: egy kicsit kikozmetikáztam a hozzászólásaidat, mert nem megfelelő hangot ütöttél meg!
[/quote]
nos mivel meg kozmetikazas utan is maradt benne anyazas, igy toroltem a hozzaszolasokat, nem szeretnem megvarni mig a tobbiek visszaszolnak T2k-nak.
T2k: Legyszi fogd vissza magad ezutan.
[ 2004. március 20.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 20. 13:48
idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: A hajo tetejere amikor kimaszol, rogton be kell bujni a ladak koze jobbra, aztan leszedni a helikopteres geppuskast. Itt a ladaknal van egy olyan hely, ahol a fedelzeten tartozkodo tobbi katona nem tud rad loni es a helikopterre koncentralhatsz. Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]
Ok,köszi,próbálkozok vele.Én a v-vel szoktam lefeküdni,és elbújni oda ,ahol felmászol,és sréhen jobbra .
Ez a rész marha nehéz![]()
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 03. 20. 13:51
idézet:
Ezt írta Hasse:
Ilyen nekem még nem tűnt fel, tudnál időket mondani a két gépen az indítás utáni első betöltésre (nem a csíkig végigfutásáig, hanem a pálya megjelenéséig)? Nálam ez 30s körül van, ez az egyetlen, ami feltűnően sokáig tart.[/quote]
Nem tudom, lehet, hogy csak érzésre olyan, de tegnap pl, amikor az editorral szórakoztam (ki be lépkedés játékba, editorba, mentegetés betöltés), akkor a végén már csak kerregett össze-vissza a gép, pedig task manager szerint a fizikai memória 60%-a szabad volt.
Elküldve: 2004. 03. 20. 15:37
idézet:
Ezt írta dani83:
Ok,köszi,próbálkozok vele.Én a v-vel szoktam lefeküdni,és elbújni oda ,ahol felmászol,és sréhen jobbra .
Ez a rész marha nehéz[/quote]
Nah,sikerült végre![]()
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 03. 20. 21:03
idézet:
Ezt írta Vortex07:
nos mivel meg kozmetikazas utan is maradt benne anyazas, igy toroltem a hozzaszolasokat, nem szeretnem megvarni mig a tobbiek visszaszolnak T2k-nak.
T2k: Legyszi fogd vissza magad ezutan.
[ 2004. március 20.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Vortex: Legyszi, valoban takarits, ne csak a latszatra adj - ez minden, csak nem intezkedes.
Elküldve: 2004. 03. 20. 21:24
idézet:
Ezt írta Mumia:
Tudtam, hogy az NF2 memória és ide kezelése gagyi, de hogy ennyire![]()
Erősen gondolkozom, hogy lelcserélem az NF7-S-et, K7S5A-ra[/quote]
Hmm... mondjuk pont a memoriakezelese nem gagyi - az ide lehet, de tessek SCSIt hasznalni.
AMugy nalam nem akkora gond ez, csak a legelso toltes lassucska, de hat logikus, ott tol be mindent eloszor az agyaba...![]()
Elküldve: 2004. 03. 20. 21:27
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ha a játék nem is, de a sandbox biztosan beta, nem csak a nevébenKicsit szórakoztam vele, amúgy nagyon jónak tűnik, csak vannak hibái. Nagyon könnyen kezelhető, ezt onnan veszem, hogy nekem is sikerül használni. De lehet, hogy csak azért mert tiszta 3dsmax. (Lehet, hogy az is :confused: )[/quote]
Van a maxnak vmi edu verzioja, ami ingyenes es -elteroen a mayaetol - NEM hany egy hatalmas feliratot a kesz cuccodra es nem jar le X nap utan.
Abbol szoktak faragni vmi egyszerusitett cuccot - szerintem ez is az lesz...![]()

Súgó
A téma zárva.