HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#541 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:15

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 2, péntek - 19:17

nalam minden gond nelkul mukodott

mac83@freemail.hu
azért nem priviben küldtem el,mert vmért nem engedte a fórum  :confused:
Nagyon szépen köszönöm az elmentést!
:respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#542 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 15:22

Far Cry magyarítás:

"Újabb sikeres játékmagyarítást hajtott végre egy elszánt csapat, ezúttal  Far Cry kapott ékes magyar nyelvezetet. A téma iránt érdeklődők ezen az oldalon találhatnak bővebb infókat:"

http://reload.van.hu/

Forrás: hw + reload

Üdv: Bepe

#543 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 16:32

dani83 -  elkuldtem

#544 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 16:38

Köszi!!!!!!!!!!! :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#545 Felhasználó inaktív   GODZSI 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 03. 18:04

Vortex07 a boat nevű pályáról kérek, bár már azt elhagytam, de mivel nem emléxek a pálya nevére ahol tartottam, megcsinálom őket újra, ugy is tetszettek. Szóval a boat nevű pályáról kérnék mentést. köszi
godzsi@freemail.hu

#546 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 19:10

Idézet: GODZSI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 17:08

Vortex07 a boat nevű pályáról kérek, bár már azt elhagytam, de mivel nem emléxek a pálya nevére ahol tartottam, megcsinálom őket újra, ugy is tetszettek. Szóval a boat nevű pályáról kérnék mentést. köszi
godzsi@freemail.hu

mail ment ;)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#547 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 01:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 3, szombat - 10:47

Az ilyen hülyeségeket már megszokhattuk. A textúra hiba elvileg a lighting quality low-ra tételével elmúlik, de lehet, hogy a patch is segít rajta, még nem próbáltam.

köszi! Majd megnézem, ha szünet után ujra a gépem közelébe jutok...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#548 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:15

Sziasztok. Elakadtam.

Ha már volt, akkor nekem elég az is, hogy hanyadik oldalon találom a segítséget...

Azon a pályán vagyok, aminek az elején egy kics csatornában kezdek, a csaj meg beszól rádión, hogy odakint elszabadult a pokol, eszembe se jusson kimenni, mert veszélyes. Aztán a rádión a srác visszaszól, hogy csakazértis kimegy segíteni. A pálya előtt közvetlenül van az a video, amiben látod, hogy kiszabadulnak mindenféle mutáns vadbarmok, ágyúval a kezében, meg hogy kiengedik a többi szörnyet is. A pálya egyetlen feladata, hogy kijussak az épületből. Mindenki halott, és csak zárt ajtók vannak, sehol sem tudok kimenni. Hol a tökömbe kell kimenni ebből a qrva épületből?

#549 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:00

Szerintem írd le a pálya nevét, egyszerűbb lenne, mint így körülírkálni.

#550 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:26

nem mintha nagyon kellene a végigjáccáshoz ez a magyarosítás, de azért gondoltam kipróbálom, de nálam nem müxik :(

Müködik valakinek ez a fordítás?

#551 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:52

Idézet: Targa - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 13:19

Sziasztok. Elakadtam.

Ha már volt, akkor nekem elég az is, hogy hanyadik oldalon találom a segítséget...

Azon a pályán vagyok, aminek az elején egy kics csatornában kezdek, a csaj meg beszól rádión, hogy odakint elszabadult a pokol, eszembe se jusson kimenni, mert veszélyes. Aztán a rádión a srác visszaszól, hogy csakazértis kimegy segíteni. A pálya előtt közvetlenül van az a video, amiben látod, hogy kiszabadulnak mindenféle mutáns vadbarmok, ágyúval a kezében, meg hogy kiengedik a többi szörnyet is. A pálya egyetlen feladata, hogy kijussak az épületből. Mindenki halott, és csak zárt ajtók vannak, sehol sem tudok kimenni. Hol a tökömbe kell kimenni ebből a qrva épületből?

Én már túlmentem rég ezen, de ha jól emléxem, akkor ez az a map, ahol föl kell menni egy létrán (nem tudom hol), és el kell tekerni egy olyan zsilipszerűséget. Ezután a nagy mélység fölött himbálódzó vasrácsnak a 4 tartó-láncát el kell lőni. Ezután lemész, végzel a két - esetlegesen - rádfutó szörnnyel, és a leesett rácson óvatosan araszolsz, majd ráugrassz a csőre/vezetékre, mely lehetővé teszi az ajtóhoz való hozzáférést, ahol továbbjuthatsz. Hát tömören ennyi, ha a leírásod alapján jó pályára emlékeztem vissza. De ha mégcsak itt vagy, akkor eztán jön csak a java ott, kösd fel a gatyát!  ;)

Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 04. 15:53 -kor

#552 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 18:30

Pls hlp me! Elárasztottam egy termet teljesen vízzel, hogy ökcesszeljek az upper flórhoz. Ott kibújtam, és legyaktam azt a behemót állat rakétás arcot. Megvan a Valeri is, de hogyan tudom megmenteni. Az objektív csak annyit mesél, hogy save valerie, és akárhová kóvájgok, sehol senki. Mit kell itt csinálni?

#553 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 18:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 19:34

Pls hlp me! Elárasztottam egy termet teljesen vízzel, hogy ökcesszeljek az upper flórhoz. Ott kibújtam, és legyaktam azt a behemót állat rakétás arcot. Megvan a Valeri is, de hogyan tudom megmenteni. Az objektív csak annyit mesél, hogy save valerie, és akárhová kóvájgok, sehol senki. Mit kell itt csinálni?

Hello asszem mostz le kell menned oda ahol eddig a Szörnyek voltak és ott valamerre kell menned igen valami liftbe kell kilyukadnod és majd ott lesz megint egy rakétás rohadék és onnantól már nehéz lesz eltévedned
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#554 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 18:43

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 17:40

Hello asszem mostz le kell menned oda ahol eddig a Szörnyek voltak és ott valamerre kell menned igen valami liftbe kell kilyukadnod és majd ott lesz megint egy rakétás rohadék és onnantól már nehéz lesz eltévedned

Reménykedtem benne, hogy már nem jön ellen, mielőtt feltankol6nék, mert leszer szűkében vagyok enyhén szólva. G36 kifogyott, MP5 szintúgy. A Sniper puskámban van még 4 v. 5 golyó, és a rocket launcheremben 3 v. 4 töltet. És nuku nyista. Ha ennyi nem lesz elég hozzá, akkor szépen kész leszek. Na akkor majd fordul a kocka... a Valerie ment meg engem...  :D

#555 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 19:23

Gyerekek,a BOAT nevű pályán,mikor fel kell robbantani azt a hajót,ki kell úszni a szigetre ugye,és utánna jön egy helikopter.Na azt hogyan kell leszedni?Rálőttem már kb 10 rakétát,semmi.Megsoroztam rakat fegyverrel,semmi.
PLÍZ HELP!!! :beer:

#556 Felhasználó inaktív   Xikita 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 19:43

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 14:20

Müködik valakinek ez a fordítás?

nálam nagyon jól működik.
más
a videóknál, amik ugye *.bik kiterjesztésűek megjelenik néha egy zöld csík, mondjuk más játékban is pl.:XIII-ban. a game közben minden ok. nálatok is?
9600xt-m van.
GA-P35-DS3L - E6550 - HD5750 - 4 GB KLDD48F - WD1001FALS - HD502IJ - GH22NS40 - 485W - 2243SW

#557 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 20:06

Idézet: dani83 - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 20:27

Gyerekek,a BOAT nevű pályán,mikor fel kell robbantani azt a hajót,ki kell úszni a szigetre ugye,és utánna jön egy helikopter.Na azt hogyan kell leszedni?Rálőttem már kb 10 rakétát,semmi.Megsoroztam rakat fegyverrel,semmi.
PLÍZ HELP!!! :beer:

Nem kell kiúszni, ha visszamész a hajó kabinjába, ott elég jó fedezékből lőheted. És igen, nagyon sok kell bele.

#558 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 21:10

Hát ez nem igaz, hogy nem bírom +csinálni ezt a szájbanyomott pályát!!!  :mad: Lassan ott tartok, hogy a földhöz b*sz** a billentyűzetet IS!!! +!%!+345+!/"%  :mad: Ott állok a szobában, és semmi nem történik. Az Objective annyi: "SAVE VALERIE". A szobában ott áll, és van négy asztal, melyek közt lent a földön kábelek futnak, és az egyiken áll egy asztali álló-lámpa. Már tényleg mindent elkövettem, és SEMMI. Odébbtoltam Valerie-t egy másik szobába, mert magától meg sem akart moccanni. Próbáltam ellőni a földön a kábelt, de azt sem lehet. Leborítottam a lámpát, fölrúgtam már mindent, és semmi. A "lift"-nél, amivel lejöttem, odarúgdostam egy fotelt, és próbáltam annak a tetejéről visszaugrani, semmi. Két szoba van, a nem automatikusan nyíló ajtó választja el őket, mely csak az "F" billenytű (default USE) lenyomására nyílik. Plíz aki megcsinálta már segítsen, mert idegbajt kapok! Lift nincsen, nem lehet elmenni semmivel. Valami lepattant régi liftszerűség van még ott, aminek az oldalára vmi. SUB 2 van felírva. És a folyosón az a beomlott kőtömeg, ahol szintén nem lehet továbbmenni (ezt is próbáltam aknavetővel széjjelrobbantani).

Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 04. 21:13 -kor

#559 Felhasználó inaktív   Kame 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 21:21

bepe nekem az a gyanum hogy bele szaladtál egy bugba.A szobában ahol Valeri van 2 db szörny is van ha azokat kinyirtad jön az átvezető video.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT

#560 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 22:39

Idézet: Tison - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 22:25

bepe nekem az a gyanum hogy bele szaladtál egy bugba.A szobában ahol Valeri van 2 db szörny is van ha azokat kinyirtad jön az átvezető video.

Milyen liftről beszél? Én oda szellőzőcsövön keresztül jutottam be, nem pedig liften  :think:

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.