Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 04. 14. 18:53
na leertem a 10.-rol...faj is a fogam miatta...
tettem meg egy probat: visszavettem kicsit a tuningbol
2500-rol 2000Mhz-re, es semmi igy is 16fps a fent emlitett helyen.
Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
Cat 3.9 tul regi lennie?
tettem meg egy probat: visszavettem kicsit a tuningbol
2500-rol 2000Mhz-re, es semmi igy is 16fps a fent emlitett helyen.
Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
Cat 3.9 tul regi lennie?
Elküldve: 2004. 04. 14. 19:14
Hello!
Király a game!
Valami miatt nem lép tovább a Cooler nevű pályáról :confused: , ezért hálás lennék egy mentésért a következő pályáról.
Mail:SOSI1111@freemail.hu
Király a game!
Valami miatt nem lép tovább a Cooler nevű pályáról :confused: , ezért hálás lennék egy mentésért a következő pályáról.
Mail:SOSI1111@freemail.hu
Elküldve: 2004. 04. 14. 19:50
Hali!
Vegul megoldodott a problemam! Egyuttal szeretnem osszefoglalni a tapasztalatim alapjan, hogy mire erdemes figyelni!
-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
-Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
-Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
-nem art ha cigit es/vagy ropit keszitesz a jatek idjere magad melle az idegeskedes elkerulese vegett ;D
egyenlore ennyi!
udv
Mac
Vegul megoldodott a problemam! Egyuttal szeretnem osszefoglalni a tapasztalatim alapjan, hogy mire erdemes figyelni!
-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
-Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
-Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
-nem art ha cigit es/vagy ropit keszitesz a jatek idjere magad melle az idegeskedes elkerulese vegett ;D
egyenlore ennyi!
udv
Mac
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 14. 20:34
Idézet: Engar - Dátum: 2004. április 14, szerda - 18:58
na leertem a 10.-rol...Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
...
...
Megvan: Levettem a biosban az agp memoria hasznalatat minimalisra, igy a 16bol 24fps lett...
Elküldve: 2004. 04. 14. 20:40
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 14, szerda - 15:34
nem kekeckedes miatt, de ezek a kepek igazan maradhattak volna link formajaban. annyira nem kozerdeku h "raeroltesd" minden olvasojara a topicnak a 4 kepet.
ha van egy uj topic amibe beszurnak nehany kepet a forumozok hogy reklamozzak a kedvencuket, akkor azt meg megertem, de most semmi szukseg negyessevel screenshotokat beszurni arrol h kinek hany fps-t mutat a jatek. szamadat+link inkabb megfelel.
ha van egy uj topic amibe beszurnak nehany kepet a forumozok hogy reklamozzak a kedvencuket, akkor azt meg megertem, de most semmi szukseg negyessevel screenshotokat beszurni arrol h kinek hany fps-t mutat a jatek. szamadat+link inkabb megfelel.
Töröltem a képeket.
Elküldve: 2004. 04. 14. 21:42
Idézet: begbie - Dátum: 2004. április 14, szerda - 16:18
hello!
Korábban már kérdeztem, de nemigen született rá megoldás. Azt hittem a patch majd segít, de nem...
Szóval a probléma:
Ha driverben ki van kapcsolva az AA és a játék konfigban kapcsolom be, akkor ilyen dolgok történnek:
kép1
kép2
kép3
Ha driverben kapcsolom be, és a játékban ki, akkor okés...
Radeon 9800Pro, Catalyst 4.3...
Nem hinném, hogy kártyahiba, mert más játékban nem volt ilyen , 3dMark03-ot max AA-val loopoltattam 1-2 óráig és semmi probléma nem volt...
Valakinek valami ötlet?
kösz.: begbie
Ja, és a magyarítás sem működik (bár ez annyira nem nagy baj....)
Korábban már kérdeztem, de nemigen született rá megoldás. Azt hittem a patch majd segít, de nem...
Szóval a probléma:
Ha driverben ki van kapcsolva az AA és a játék konfigban kapcsolom be, akkor ilyen dolgok történnek:
kép1
kép2
kép3
Ha driverben kapcsolom be, és a játékban ki, akkor okés...
Radeon 9800Pro, Catalyst 4.3...
Nem hinném, hogy kártyahiba, mert más játékban nem volt ilyen , 3dMark03-ot max AA-val loopoltattam 1-2 óráig és semmi probléma nem volt...
Valakinek valami ötlet?
kösz.: begbie
Ja, és a magyarítás sem működik (bár ez annyira nem nagy baj....)
nos?
Elküldve: 2004. 04. 15. 08:53
Jelentem én is végeztem mediumon. Nagyon fasza a game.
Nekem is produkál érdekes dolgokat, pl. eddig el se indult bekapcsolt aa val, pedig a winfosba ki volt nyomva. 4.1- es katalystal helyenként apró fehér pöttyök jelentek meg, főleg a szörnyeken. 4.3-al semmi ilyesmi.
Eddig 1280*1024-be no aa,af very highba szaggatott 512 rammal, most az új vinyó(samu),alaplap(előzőleg sima a7n8x-volt rev 1.04),proci (2600+ volt) vásárlás után very high + high aa,af éppen néha megröccen, pedig a ram ua. volt. Érdekes
Nekem is produkál érdekes dolgokat, pl. eddig el se indult bekapcsolt aa val, pedig a winfosba ki volt nyomva. 4.1- es katalystal helyenként apró fehér pöttyök jelentek meg, főleg a szörnyeken. 4.3-al semmi ilyesmi.
Eddig 1280*1024-be no aa,af very highba szaggatott 512 rammal, most az új vinyó(samu),alaplap(előzőleg sima a7n8x-volt rev 1.04),proci (2600+ volt) vásárlás után very high + high aa,af éppen néha megröccen, pedig a ram ua. volt. Érdekes
Elküldve: 2004. 04. 15. 12:38
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 12:27
Pl ezért is marha jó, a szerkesztési jog megvonása, hiába szól a mod, nem tudod javítani. Így én most 4 700x525-ös piros x-et látok, remek 
Akkor nem az én gépem szállt el?
Jó.
Csak csúnya így
Elküldve: 2004. 04. 15. 17:06
Hali!
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
koszi!
ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
udv
Mac
u.i.:mi a console parancs a keptulajdonsagoknak? (fps, polinomszam, stb..)
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
koszi!
ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
udv
Mac
u.i.:mi a console parancs a keptulajdonsagoknak? (fps, polinomszam, stb..)
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 16. 12:28
Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. április 14, szerda - 22:40
Töröltem a képeket.
koszi
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 16. 14:03
Hali!
Azt tudom, hogy a játékban szereplő fegyverek a valóságban is léteznek. De a távcső is létező cucc? Persze azt tudom, hogy van ilyen elektronikus, zoomos, távolságjelzős binokulár. De, hogy az előlényeket is jelezze abban már kételkedem.
Azt tudom, hogy a játékban szereplő fegyverek a valóságban is léteznek. De a távcső is létező cucc? Persze azt tudom, hogy van ilyen elektronikus, zoomos, távolságjelzős binokulár. De, hogy az előlényeket is jelezze abban már kételkedem.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 04. 16. 15:49
Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 16, péntek - 15:03
Hali!
Arra láttam valami pöcsöt (modot), hogy (legalábbis a mini-map-en) ne jelezze őket.
Egyébként nincs ilyen. Ha lenne, SZVSZ katonákra sem lenne szükség, csak pár automata géppuskára, mint az Aliensben
Ja, katonákról jut eszembe. Nemrég volt egy cikk az Indexen az USA kísérleti szervorendszeréről, amit a lábra kell szerelni, és 40-50 kilót elvisz. Vagyis a katona teljes menetfelszerelésben szinte nem is érzi a súlyt.
2020-ban, amikor a játék történik, már biztos lesz ilyen. Kár, hogy nem tették bele... képzeljétek el, hordozható Minigun és hasonló okosságok
Elküldve: 2004. 04. 16. 15:59
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 16, péntek - 16:49
Arra láttam valami pöcsöt (modot), hogy (legalábbis a mini-map-en) ne jelezze őket.
Egyébként nincs ilyen. Ha lenne, SZVSZ katonákra sem lenne szükség, csak pár automata géppuskára, mint az Aliensben
Ha odafigyelsz a szövegre, akkor amikor megtalálod a távcsövet, mondja, hogy krieger, minden emberére nyomkövetőt tett, arra már nem emlékszem, hogy miért.
Elküldve: 2004. 04. 16. 19:30
Hali
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
mi lehet a gond?
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
mi lehet a gond?
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 16. 19:52
1. kevés a RAM, mint Engar már írta, csak nem figyeltél.
2. a többit nem értettem. Mit pipáltál be??? :confused:
2. a többit nem értettem. Mit pipáltál be??? :confused:
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:23
Segítsetek már légyszi!
Egyszerűen nem tudok 'god' módot használni...
-devmode paranccsal indítom a játékot, de a Backspace-re nem csinál semmit és a \god_mode_count=1 sor sem segít.
Mi a helyes változat?
Egyszerűen nem tudok 'god' módot használni...
-devmode paranccsal indítom a játékot, de a Backspace-re nem csinál semmit és a \god_mode_count=1 sor sem segít.
Mi a helyes változat?
Semper Fi
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:59
hát igen, a kipipálós résznél én is csodálkoztam...
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac

Súgó
A téma zárva.