Most, hogy itt a gépigényről volt szó elgondolkodtam, hogy milyen gyorsan el tud avulni egy videokaresz.

Az én TI4200-esem nem mondható épp gyenge kártyának elég jó el voltam vele kb 1 évig, de most már egyre több olyan játék jön ki, ami a játszhatatlanság határát súrolja. (most másfél éves a karesz) Szóval van egy jó erős procim, jó sok memcsi, erre fel a video miatt csak medium/low beállitásokal lehetett a FarCry-t játszani és még néha igy is gond volt ha nagyon sok ellen szaladgált a pályán. Én abban bíztam, hogy legalább med-del simán lehet egy TI-vel nyomatni, de nem, néhány beállítást igy is low-ra kellett venni. Very Highban is elinditottam időnként nézelődni ha nem volt a pályán ellen 16 fps körül ment, de amint jött valaki 3-4 fps lett az eredmény.

Szóval elég szörnyű, hogy ha egy uj játékot (szép minőségben) akar játszani az ember, meg köll venni mindig az aktuális csúcs kártyát 60-70 ezer ruppóért. (Ha vadiujdonság akkor 100 fölött)

És semmi jó nem várható. HL2, a Doom3 még durvábbak lesznek, tetszik-nem tetszik lassan kareszt kell cserélni, de most már megvárom az uj szériás NV ill. ATI kártyákat.