Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 04. 13. 22:10
nem tudom , esetleg valaki találkozott azzal a problémával : AUdigy2 NX 10-15 perc játék után eszeveszett sipolás aztán csend aztán már csak a center hagszoróból szürödik ki némi kis hangocska !
Cimbora gépében , audigy2 pci is ugyanez a probléma.....? valaki ?
Cimbora gépében , audigy2 pci is ugyanez a probléma.....? valaki ?
AMD you have the POWER
Elküldve: 2004. 04. 13. 22:46
Idézet: Max Payne - Dátum: 2004. április 13, kedd - 18:48
Ez király!
Elküldve: 2004. 04. 13. 23:17
Idézet: Engar - Dátum: 2004. április 13, kedd - 18:30
Na itt van amit igertem:
Ez felettébb érdekes. Nálam 4xAA-val:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
1280x960, minden Very High-on. Az ablakok azért hiányoznak mert így van a mentésemben, de kétlem, hogy ha meglenne a többi is, akkor ötödére csökkenne az fps. De ha valaki hitetlen küldjön egy olyan mentést, amiben nincsenek kilőve.
Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 13. 23:19 -kor
Elküldve: 2004. 04. 13. 23:44
Én is kipróbáltam, de abból a pózból, ahogy Engar állt.
Konfig lent, szvsz még lassabb is, mint az övé.
Nincs AA és nincs AF sem, a lámpa ki van kapcsolva!

Nincs AA és nincs AF sem, a lámpa be van kapcsolva!

Játékon belül beállított max AA és AF és a lámpa ki van kapcsolva!

Játékon belül beállított max AA és AF és a lámpa be van kapcsolva!

Mind 1280x1024.
Nincs AA és nincs AF sem, a lámpa ki van kapcsolva!

Nincs AA és nincs AF sem, a lámpa be van kapcsolva!

Játékon belül beállított max AA és AF és a lámpa ki van kapcsolva!

Játékon belül beállított max AA és AF és a lámpa be van kapcsolva!

Mind 1280x1024.
Elküldve: 2004. 04. 14. 00:26
Hali!
háháhá! kész vagyok!!
sikerült elinditani a gammát és egész jól muzsikált is!
A trükk pedig a hardveres aa, af levétele volt a windóws-ban!!
aztán gondoltam egyet és upgradeltem a gamet 1.1-re
a catalist driveremet 3.10-ről 4.1-re!
és láss csodát megint nem idul el annyi különbséggel, hogy most a legelső kép a játékból bejön (FARCRY plakát a csajjal meg a fszival)
mit tegyek? most a driver vagy a patch kavart be??
köszi az eddigi segítséget!
üdv
Mac
háháhá! kész vagyok!!
sikerült elinditani a gammát és egész jól muzsikált is!
A trükk pedig a hardveres aa, af levétele volt a windóws-ban!!
aztán gondoltam egyet és upgradeltem a gamet 1.1-re
a catalist driveremet 3.10-ről 4.1-re!
és láss csodát megint nem idul el annyi különbséggel, hogy most a legelső kép a játékból bejön (FARCRY plakát a csajjal meg a fszival)
mit tegyek? most a driver vagy a patch kavart be??
köszi az eddigi segítséget!
üdv
Mac
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 14. 01:09
na föltettem a 4.4 -es drivert de a helyzet változatlan!
mi legyen game reinstall? aztán 1.1-es patch felejtős?
mi legyen game reinstall? aztán 1.1-es patch felejtős?
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 14. 07:21
Idézet: Max Payne - Dátum: 2004. április 13, kedd - 18:48
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 04. 14. 08:44
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 13, kedd - 23:22
Ez felettébb érdekes. Nálam 4xAA-val:
1280x960, minden Very High-on. Az ablakok azért hiányoznak mert így van a mentésemben...
1280x960, minden Very High-on. Az ablakok azért hiányoznak mert így van a mentésemben...
Megneztem ugyan ezen a helyen a leirt beallitasok mellett es csontra 16 fps a 9800pro-val a 9600-al meg 17
Na ugrok a 10.-rol...
Pááááá
Elküldve: 2004. 04. 14. 14:29
Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. április 14, szerda - 1:49
Én is kipróbáltam, de abból a pózból, ahogy Engar állt.
Mind 1280x1024.
Mind 1280x1024.
nem kekeckedes miatt, de ezek a kepek igazan maradhattak volna link formajaban. annyira nem kozerdeku h "raeroltesd" minden olvasojara a topicnak a 4 kepet.
ha van egy uj topic amibe beszurnak nehany kepet a forumozok hogy reklamozzak a kedvencuket, akkor azt meg megertem, de most semmi szukseg negyessevel screenshotokat beszurni arrol h kinek hany fps-t mutat a jatek. szamadat+link inkabb megfelel.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 14. 15:13
hello!
Korábban már kérdeztem, de nemigen született rá megoldás. Azt hittem a patch majd segít, de nem...
Szóval a probléma:
Ha driverben ki van kapcsolva az AA és a játék konfigban kapcsolom be, akkor ilyen dolgok történnek:
kép1
kép2
kép3
Ha driverben kapcsolom be, és a játékban ki, akkor okés...
Radeon 9800Pro, Catalyst 4.3...
Nem hinném, hogy kártyahiba, mert más játékban nem volt ilyen , 3dMark03-ot max AA-val loopoltattam 1-2 óráig és semmi probléma nem volt...
Valakinek valami ötlet?
kösz.: begbie
Ja, és a magyarítás sem működik (bár ez annyira nem nagy baj....)
Korábban már kérdeztem, de nemigen született rá megoldás. Azt hittem a patch majd segít, de nem...
Szóval a probléma:
Ha driverben ki van kapcsolva az AA és a játék konfigban kapcsolom be, akkor ilyen dolgok történnek:
kép1
kép2
kép3
Nem hinném, hogy kártyahiba, mert más játékban nem volt ilyen , 3dMark03-ot max AA-val loopoltattam 1-2 óráig és semmi probléma nem volt...
Valakinek valami ötlet?
Elküldve: 2004. 04. 14. 18:53
na leertem a 10.-rol...faj is a fogam miatta...
tettem meg egy probat: visszavettem kicsit a tuningbol
2500-rol 2000Mhz-re, es semmi igy is 16fps a fent emlitett helyen.
Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
Cat 3.9 tul regi lennie?
tettem meg egy probat: visszavettem kicsit a tuningbol
2500-rol 2000Mhz-re, es semmi igy is 16fps a fent emlitett helyen.
Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
Cat 3.9 tul regi lennie?
Elküldve: 2004. 04. 14. 19:14
Hello!
Király a game!
Valami miatt nem lép tovább a Cooler nevű pályáról :confused: , ezért hálás lennék egy mentésért a következő pályáról.
Mail:SOSI1111@freemail.hu
Király a game!
Valami miatt nem lép tovább a Cooler nevű pályáról :confused: , ezért hálás lennék egy mentésért a következő pályáról.
Mail:SOSI1111@freemail.hu
Elküldve: 2004. 04. 14. 19:50
Hali!
Vegul megoldodott a problemam! Egyuttal szeretnem osszefoglalni a tapasztalatim alapjan, hogy mire erdemes figyelni!
-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
-Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
-Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
-nem art ha cigit es/vagy ropit keszitesz a jatek idjere magad melle az idegeskedes elkerulese vegett ;D
egyenlore ennyi!
udv
Mac
Vegul megoldodott a problemam! Egyuttal szeretnem osszefoglalni a tapasztalatim alapjan, hogy mire erdemes figyelni!
-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
-Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
-Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
-nem art ha cigit es/vagy ropit keszitesz a jatek idjere magad melle az idegeskedes elkerulese vegett ;D
egyenlore ennyi!
udv
Mac
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 14. 20:34
Idézet: Engar - Dátum: 2004. április 14, szerda - 18:58
na leertem a 10.-rol...Mitol ilyen gyenge a en kartyam?
...
...
Megvan: Levettem a biosban az agp memoria hasznalatat minimalisra, igy a 16bol 24fps lett...
Elküldve: 2004. 04. 14. 20:40
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 14, szerda - 15:34
nem kekeckedes miatt, de ezek a kepek igazan maradhattak volna link formajaban. annyira nem kozerdeku h "raeroltesd" minden olvasojara a topicnak a 4 kepet.
ha van egy uj topic amibe beszurnak nehany kepet a forumozok hogy reklamozzak a kedvencuket, akkor azt meg megertem, de most semmi szukseg negyessevel screenshotokat beszurni arrol h kinek hany fps-t mutat a jatek. szamadat+link inkabb megfelel.
Töröltem a képeket.
Elküldve: 2004. 04. 14. 21:42
Idézet: begbie - Dátum: 2004. április 14, szerda - 16:18
hello!
Szóval a probléma:
kép1
kép2
kép3
Valakinek valami ötlet?
Szóval a probléma:
kép1
kép2
kép3
Valakinek valami ötlet?
nos?
Elküldve: 2004. 04. 15. 08:53
Jelentem én is végeztem mediumon. Nagyon fasza a game.
Nekem is produkál érdekes dolgokat, pl. eddig el se indult bekapcsolt aa val, pedig a winfosba ki volt nyomva. 4.1- es katalystal helyenként apró fehér pöttyök jelentek meg, főleg a szörnyeken. 4.3-al semmi ilyesmi.
Eddig 1280*1024-be no aa,af very highba szaggatott 512 rammal, most az új vinyó(samu),alaplap(előzőleg sima a7n8x-volt rev 1.04),proci (2600+ volt) vásárlás után very high + high aa,af éppen néha megröccen, pedig a ram ua. volt. Érdekes
Nekem is produkál érdekes dolgokat, pl. eddig el se indult bekapcsolt aa val, pedig a winfosba ki volt nyomva. 4.1- es katalystal helyenként apró fehér pöttyök jelentek meg, főleg a szörnyeken. 4.3-al semmi ilyesmi.
Eddig 1280*1024-be no aa,af very highba szaggatott 512 rammal, most az új vinyó(samu),alaplap(előzőleg sima a7n8x-volt rev 1.04),proci (2600+ volt) vásárlás után very high + high aa,af éppen néha megröccen, pedig a ram ua. volt. Érdekes
Elküldve: 2004. 04. 15. 12:38
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 12:27
Pl ezért is marha jó, a szerkesztési jog megvonása, hiába szól a mod, nem tudod javítani. Így én most 4 700x525-ös piros x-et látok, remek 
Akkor nem az én gépem szállt el?
Jó.
Csak csúnya így

Súgó
A téma zárva.