HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#901 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 22. 07:58

Idézet: Max Payne - Dátum: 2004. április 21, szerda - 23:49

Meg kell védeni Valeryt, amíg élesíti a bombát. Én a targonca mellől, hasalva vártam az ellenséget M60-al. Az volt az érzésem, hogy nem fogynak el soha.  :eek:

en is igy jartam,el de kicsit sem talaltam neheznek ezt a reszt... :smoker: (amugy medium)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#902 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:13

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 8:49

:think:  :think:  :think:

P.S.: What does it mean?  :)

egy up lenne erre:

"Hi all!

Véleményetek szerint megéri megvenni a full verziót 7990+990 HUF- ért a cd*alaxis-tól?
Vagy mennyek bótba oszt otttan kérjem...  "

:omg:  :D

Szerkesztette: carr 2004. 04. 22. 09:20 -kor

#903 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:19

Idézet: carr - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 8:13

egy up lenne erre:

"Hi all!

Véleményetek szerint megéri megvenni a full verziót 7990+990 HUF- ért a cd*alaxis-tól?
Vagy mennyek bótba oszt otttan kérjem...  "

:omg:  :D

:)

#904 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:22

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 6:58

en is igy jartam,el de kicsit sem talaltam neheznek ezt a reszt... :smoker: (amugy medium)

Aki az Athena Swordot végignyomta, annak ez valóban nem lehet nehéz.  :) Te pedig megcsináltad, ha jól emléxem, és ott már egy-két lövedék egy ak-47-esből halálos...
Ahhoz képest ez siku-miku lehetett...  :)

P.S.: talán nem is láttam még nehezebb FPS-t a RS3: Raven Shield-nél meg az Athena Sword kieg.-jénél... talán még az ofp ilyen qr.a nehéz

Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 22. 09:24 -kor

#905 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:22

jah, a demoban csináltam EGY NAGYON JÓ KÉPET, HA MINDEN OK HOLNAP FELTESZEM... tényleg nagyon kool !! :)  :smoker:  :cool:
Még mindig semmi válasz...
megéri +venni bótba?
vagy rendeljem??

#906 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:26

Idézet: carr - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 8:22

jah, a demoban csináltam EGY NAGYON JÓ KÉPET, HA MINDEN OK HOLNAP FELTESZEM... tényleg nagyon kool !! :)  :smoker:  :cool:
Még mindig semmi válasz...
megéri +venni bótba?
vagy rendeljem??

Attól is függ, hogy sokat játszol-e majd vele multiba net-en. Mert akkor ugye már egyáltalán nem mindegy. Meg amúgy sem, pénztárca szempontjából. Viszont ha megveszed boltba, utána nem érzed aljas kalóznak magad...én is így voltam életem első megvásárolt gaméjával, a HL-al.  ;)

Üdv: Bepe

#907 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:28

Épp most kezdek leszokni a kalózkodásról, és nem is olyan vészesen sok HUF érte...
:D :up:
akko menek, és +rendelem...

carr

#908 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:28

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 11:22

Aki az Athena Swordot végignyomta, annak ez valóban nem lehet nehéz.  :) Te pedig megcsináltad, ha jól emléxem, és ott már egy-két lövedék egy ak-47-esből halálos...
Ahhoz képest ez siku-miku lehetett...  :)

P.S.: talán nem is láttam még nehezebb FPS-t a RS3: Raven Shield-nél meg az Athena Sword kieg.-jénél... talán még az ofp ilyen qr.a nehéz

koszonom, a viragokat az oltozobe kerem  :strong: :D

PS: a RS2-nek volt egy kiegeszitoje amelyik szvsz nehezebb volt mint a 3.resz meg az Athena Sword. Most igy hirtelen nem mondom meg a cimet.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#909 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:42

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 8:58

Igen, ez a rész nem is volt olyan durva. Csak néhányszor murdeltem meg. :) Én pl. a Riveren rengeteget szivtam. :( Igaz páncél nélkül kb 50%-os élettel ültem a gumicsónakba.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#910 Felhasználó inaktív   ZKo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 22. 10:37

(Volcanos, székes téma)
Jaja!
A székkel ki lehet támasztani a külső ajtót, és az így nem záródik be.
Vissza kell menni, és bentről machinegunnal pedig szépen le lehet szedni a felfelé igykvő rakétásokat.
Miután mindenki feljött, vissza lehet menni tápolni (health + páncél). Amikor visszajössz az ugrálósok még mindig ott állnak mint az elején, sniperrel vagy OICW-vel le lehet 2-tőt simán.
A többire kicsit várni kell, de cryvision-nel, meg binocularral ezeket is könnyen ki lehet szűrni.
Így már nem is olyan nehéz.. :)

#911 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:01

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 11:42

Igen, ez a rész nem is volt olyan durva. Csak néhányszor murdeltem meg. :) Én pl. a Riveren rengeteget szivtam. :( Igaz páncél nélkül kb 50%-os élettel ültem a gumicsónakba.

Vulcano palyan szivtam eleget mig rajottem h hogy kell. A masik az a resz volt amikor a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 22. 14:02 -kor

-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#912 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:10

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 13:01

...a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Én puszta kézzel fogom a mutikat megfolytani.
De sajna csak a targoncás résznél küzdök még mindig, ahol valami csajt kell megvédeni a milllió ellentől.

#913 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:40

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 15:01

A masik az a resz volt amikor a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Jajj ne is említsd! :D  :mad:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#914 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:30

:mad: Na az nekem elsőre megvolt. A vízesésnél csobbantam, és elsőre élve eljutottam a helikopterroncsig. Ott a két gépágyúval adtam nekik rendesen. Az a DAM pálya volt, meg is csináltam. Ez a mostani viszont...hogy a büdös qr.. é... f!+/%+!%-ba lehet megcsinálni a Volcano map elelyét? Egyszerre vagy 30 kommandós szabadul rám, miután a g*** ajtó bezárul mögöttem  :mad: és utána hátulról dobálják alám a gránátokat folyamatosan, közelről 2 oldalról G36-osokkal lőnek mellényes és sisakos kommandósok, egy rohadék pedig mindeközben hátulról aknavetővel lődöz rám.  :mad: Hát fákk, már mást nem tok' mondani.  :mad:

#915 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 00:29

A kis szobában fel kell tankolni, aztán elő kell kapni a rakétavetőt, mert a thermo üveglappal sétáló urak csak ebből értenek :) Ja és nem akarlak elkeseríteni, de a következő szoba még durvább lesz. A székes trükk viszont tényleg beválik a kráterben játszódó résznél.

#916 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 07:32

Amikor ledobnak egy szál géppityuval 10 tölténnyel a k*rva sok monsta közé az tényleg durva. Ahogy lopakodtam szívinfarktus kerülgetett!!  :spirit:

#917 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 07:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 23, péntek - 0:30

:mad: Na az nekem elsőre megvolt. A vízesésnél csobbantam, és elsőre élve eljutottam a helikopterroncsig. Ott a két gépágyúval adtam nekik rendesen. Az a DAM pálya volt, meg is csináltam. Ez a mostani viszont...hogy a büdös qr.. é... f!+/%+!%-ba lehet megcsinálni a Volcano map elelyét? Egyszerre vagy 30 kommandós szabadul rám, miután a g*** ajtó bezárul mögöttem  :mad: és utána hátulról dobálják alám a gránátokat folyamatosan, közelről 2 oldalról G36-osokkal lőnek mellényes és sisakos kommandósok, egy rohadék pedig mindeközben hátulról aknavetővel lődöz rám.  :mad: Hát fákk, már mást nem tok' mondani.  :mad:

igen,mint ahogy azt a kollega is irta, durrants batran kozejuk a fegyvered granatvetojevel, arra koncentralj, hogy a raketavetos fazont minel hamarabb csinald ki, mert eleg sok kellemetlenseget tud okozni :)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#918 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:30

Ezek azok a szakaszok ahol vissza kell venni a felbontast 800*600ba hogy elvezheto is maradjon :)

#919 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:38

Van az a rész még az elején, amikor először találkozol a rádión segítő ipsével és felvesz a csónakjába. Na itt a víz fölött a trepnin vannak kandeláberek vezetékkel összekötve. Aki nem próbálta az oszlopokat kidönteni a dombon álló mortarral, az feltétlenül tegye meg, elképesző látvány, ahogy kidőlnek és a dróton keresztül magukkal rántják a többit. :OOO
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#920 Felhasználó inaktív   mcpagony 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 23. 12:56

Csáo!  Már korábban írtam és még mindig váram a választ, de senki nem segít!!! A következő problémám lenne: sem a játék, sem a demók nem akarnak elindulni! Klikkelek az ikonon és nem történik semmi! Már mindent megpróbáltam de semmi! A gép: P4 2 Ghz, 1024MB ram Radeon 7500 mobility 32Mb  4.4catalyst. Ne mondjátok hogy gagyi a kártyám, mert egy 32Mb-os geforce 2-vel 256Rammal is elindul! DX9, XP prof van fent service pack nincs! Valaki segítsen már!!!

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.