Idézet: iboru - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 5:42
Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 08. 14. 07:24
Gyerekek! Eljutottam az utolsó részig!!!!!!! Átnevezem Impossible Misson-é!! Ez egy vicc!!??? Ki a f*-om írta ezt a k* játékot!!! Egy óráig próbálgattam és mindössze egy RPG-s szörnyet nyírtam ki a tízből!!!! Annyira megutáltam, hogy.....felraktam a Doom3-at.....
Ma este még megpróbálom azt uninstall....A Doom ezerszer jobb....
Elküldve: 2004. 08. 14. 08:35
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 22:51
Ha nem lődözöd le őket, akkor kizárt, hogy továbbmenj, na jó én is meghagytam egyet, de az nem ártott senkinek, mert bement valami sarokba és ott ragadt, csak onnan eregette bőszen a rakétáit 
Egyébként ebben nincsen semmi spoiler szerintem.
Egyébként ebben nincsen semmi spoiler szerintem.
Sztem meg van aki magától szeretne rájönni.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 08. 14. 11:35
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 8:24
Gyerekek! Eljutottam az utolsó részig!!!!!!! Átnevezem Impossible Misson-é!! Ez egy vicc!!??? Ki a f*-om írta ezt a k* játékot!!! Egy óráig próbálgattam és mindössze egy RPG-s szörnyet nyírtam ki a tízből!!!! Annyira megutáltam, hogy.....felraktam a Doom3-at.....
Milyen fokozaton játszottál? A Doom könnyebb, ha neked ettől jobb...
Elküldve: 2004. 08. 14. 11:37
Egy óráig próbálgattam és mindössze egy RPG-s szörnyet nyírtam ki a tízből!!!!
szerintem meg az volt a legegyszerübb rész az egész játékban
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 08. 14. 12:36
A kulcsszó: M250
Elküldve: 2004. 08. 14. 12:42
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 7:24
Ki a f*-om írta ezt a k* játékot!!!
A CryTech, és a cryengine motort használja.
Elküldve: 2004. 08. 14. 12:48
Idézet: kAy - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 12:37
Mondjuk én is itt szívtam a legtöbbet, (no meg a sűlyedő hajón amikor támad a heli
Elküldve: 2004. 08. 14. 16:18
Idézet: kAy - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 12:37
Nem mondom, hogy a legegyszerűbb volt, de nem is a legnehezebb.
Számomra, ami nagyon nehéz volt, az az Archiveon a belső rész. Ezen kívül, amikor egy nagy raktárépületbe kell bemenni, és ott van bennt vagy 50 katona. És természetesen a DAM pálya, azon része is, ahol fegyvertelenül kell menni, és az a rész is, ahol 2 part van, közte a lávafolyammal, és csak egyetlen kidőlt fa van a két part között. Bár ez lehet már a volcano eleje inkább. De ennél még rosszabb volt az, amikor belpsz egy folyosóra, és ott vagy 20 katona vár, beleértve pár rakétást.
Elküldve: 2004. 08. 14. 16:27
Idézet: Windy - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 12:35
Milyen fokozaton játszottál? A Doom könnyebb, ha neked ettől jobb...
Kapcsold be a "balance AI"-t. A játék így próbálja a nehézséget a játékos tudásszintjéhez állítani.
Bocs, ha már ezt írta valaki
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2004. 08. 14. 16:42
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 17:27
Kapcsold be a "balance AI"-t. A játék így próbálja a nehézséget a játékos tudásszintjéhez állítani.
És akkor mindig úgy állítja be, hogy simán nyerhess, vagy úgy, hogy még véletlenül sem tudj továbbjutni, akár realisticnél is durvábbra állítva őket?
Elküldve: 2004. 08. 14. 16:46
Azt a részt nagyon egyszerű megoldani: elkezdesz futni mint az őrült, átmész a szemközti pillér alatt lévő nagy ajtóhoz, menet közben lődözöl amennyit csak bírsz. Ha odaértél, van fedezéked, kinyírod az ottani 3-om rakétást majd átmász a lifthez, innentől nem nehéz.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 08. 14. 17:18
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 17:46
Azt a részt nagyon egyszerű megoldani: elkezdesz futni mint az őrült, átmész a szemközti pillér alatt lévő nagy ajtóhoz, menet közben lődözöl amennyit csak bírsz. Ha odaértél, van fedezéked, kinyírod az ottani 3-om rakétást majd átmász a lifthez, innentől nem nehéz.
Ez most mire vonatkozik, a végére? Ha igen, akkor nem realisticen játszottál. Ha kiteszed a lábad a fedezékből 5mp és halott vagy, mert a 2 géppuskás lekap. Csak úgy lehetett továbbjutni, hogy még az ajtóból távcsövessel lekaptam a őket, a rakétások nagy részét, meg egy nagy ai hibát kihasználva sikerült elintézni.
Elküldve: 2004. 08. 15. 20:37
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 18:18
Ez most mire vonatkozik, a végére? Ha igen, akkor nem realisticen játszottál. Ha kiteszed a lábad a fedezékből 5mp és halott vagy, mert a 2 géppuskás lekap. Csak úgy lehetett továbbjutni, hogy még az ajtóból távcsövessel lekaptam a őket, a rakétások nagy részét, meg egy nagy ai hibát kihasználva sikerült elintézni.
én szintén egy ai bugot használtam ki, ugy maradtam az ajtónál, hogy bár látott, a falat lőtte mellettem, énmeg közben daráltam a kilógó balkezét, amitől ügye rendes sérülésmodell hiányában, simán meghalt.
illetve meghaltak, mert addigra odajött a rakétás melákok fele, a többit már sima free-for-all dm style-ban lehenteltem
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 08. 16. 08:30
Mediumon játszottam. Az első RPG-s dög amelyik jobbról jön szénné szed. Rakéta 5 kell neki. Ha a távcsöves gépstukival kinálom, túl közel robbannak a rakéták és nagyon lesebeznek. A nagy géppuskát nem találtam, winchesterszerű) sem volt sehol pedig az a legjobb ellenük. Egyet kicsinálok még marad vagy 5, és még két ugrálós is van....Idáig is volt egy - két nagyon geci rész, de ez...nem tudom, hogy sikerült nektek. A f*-om kivan ezzel a hulladék játékkal. A Doom ezerszer odaveri hangulatban. Nem vagyok profi, de kezdő se. Csak próbálkozzatok.....!!!!!
Elküldve: 2004. 08. 16. 11:21
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 9:30
Mediumon játszottam. Az első RPG-s dög amelyik jobbról jön szénné szed. Rakéta 5 kell neki. Ha a távcsöves gépstukival kinálom, túl közel robbannak a rakéták és nagyon lesebeznek. A nagy géppuskát nem találtam, winchesterszerű) sem volt sehol pedig az a legjobb ellenük. Egyet kicsinálok még marad vagy 5, és még két ugrálós is van....Idáig is volt egy - két nagyon geci rész, de ez...nem tudom, hogy sikerült nektek. A f*-om kivan ezzel a hulladék játékkal. A Doom ezerszer odaveri hangulatban. Nem vagyok profi, de kezdő se. Csak próbálkozzatok.....!!!!! 
Shotgun, minigun amivel én megoldottam. Írtam már, én is szívtam, de megoldható. Minden egyes restartal tovább jutottam, plusz a túlfelén a kapcsolónál van health.
Elküldve: 2004. 08. 16. 12:55
Egyszerűen nincs hozzá humorom, csak addig hagyom fenn,a amíg van helyem...shotgun pedig nincs.
Elküldve: 2004. 08. 16. 17:09
Idézet
Elakadtam ezen a treehouse-os pályán.
Naponta nem sokat játszom.
Így nincs is időm rájönni, valaki megmondja mit kell csinálni? smile2.gif
Mert keycard kellene csak nem tudom honnan szerezzek. smile2.gif
Naponta nem sokat játszom.
Így nincs is időm rájönni, valaki megmondja mit kell csinálni? smile2.gif
Mert keycard kellene csak nem tudom honnan szerezzek. smile2.gif
Elküldve: 2004. 08. 16. 20:11
huhh, de reg volt mar aprilis. kb. akkor jatszottam ezzel
ha jol emlekszem a treehouse palyan nem a nagy kapun kell bemenni, ahol a lift van, hanem a masik oldalon, ahol ilyen parabola antenna szeru / helikopter leszallo palya van, ott fel lehet ugralni, es lesz egy ajto, amihez nem kell keycard, ha bemesz rajta, ott lesz.

Súgó
A téma zárva.