HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#241 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:09

idézet:
Ezt írta T2k:

Hmm... mondjuk pont a memoriakezelese nem gagyi - az ide lehet, de tessek SCSIt hasznalni. :D

AMugy nalam nem akkora gond ez, csak a legelso toltes lassucska, de hat logikus, ott tol be mindent eloszor az agyaba... :)
[/quote]

Nem tudom, de határozottan az az érzésem, hogy mióta NF7-S-re cseréltem a K7S5A-t "kevesebb lett", az 512MB :D

#242 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:15

idézet:
Ezt írta T2k:

Van a maxnak vmi edu verzioja, ami ingyenes es -elteroen a mayaetol - NEM hany egy hatalmas feliratot a kesz cuccodra es nem jar le X nap utan.

Abbol szoktak faragni vmi egyszerusitett cuccot - szerintem ez is az lesz... :)
[/quote]

Edu verzióról nem tudok, gamemaxot ismerem, amit dierkt moddereknek csináltak és ingyenes.

De ez szerintem nem az, kezelőfelület, és a viewport megszólalásig 3dsmaxra hajaz, de a menüpontok, és funkciók teljesen kicserélődtek, azokra, amik a játékhoz kellenek.

#243 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:16

idézet:
Ezt írta Mumia:

Edu verzióról nem tudok, gamemaxot ismerem, amit dierkt moddereknek csináltak és ingyenes.

De ez szerintem nem az, kezelőfelület, és a viewport megszólalásig 3dsmaxra hajaz, de a menüpontok, és funkciók teljesen kicserélődtek, azokra, amik a játékhoz kellenek.
[/quote]

Az az, amugy azt is abbol az ingyenes edubol csinaltak. :)

#244 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:17

idézet:
Ezt írta Mumia:

Nem tudom, de határozottan az az érzésem, hogy mióta NF7-S-re cseréltem a K7S5A-t "kevesebb lett", az 512MB :D
[/quote]

Lehet, de ez nem is csoda: azert az NF7-S jobban felszerelt cucc a masiknal... :)

#245 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:19

idézet:
Ezt írta T2k:

Lehet, de ez nem is csoda: azert az NF7-S jobban felszerelt cucc a masiknal... :)
[/quote]

Az lehet, de az extrák nagy része le van tiltva, mert nem használom. Úgymint USB 2.0, SATA, Firewire

#246 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:26

idézet:
Ezt írta Mumia:

Az lehet, de az extrák nagy része le van tiltva, mert nem használom. Úgymint USB 2.0, SATA, Firewire
[/quote]

Hehehe, akkor minek vetted? :D

PS: Azetr a SStorm is zabalja a memoriat meg a CPUt, azt megsugom... :)

[ 2004. március 20.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#247 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:32

Mer olcsón hozzájutottam, és azt hittem, ez hűdemennyivel gyorsabb lesz, meg hátha egyször kell majd a sok extra, de még nem volt rájuk szükség :D

Mondjuk, azt nem hiszem, hogy a K7S5A-ban is 200fsb-n tudnám járatni a gépet :)

A soundstormmal igazad lehet, azt csak azért aktiváltam, mert megdöglött a régi hangkátryám.

#248 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:58

No kerem, en vegignyomtam a gamet, igaz csak iizi fokozaton :)
Nem lovok le semmi poent..
Annyi megjegyzesem van, hogy talan lehetett volna kicsit hosszabb is.. multiban meg kiralyabb lehet.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#249 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:03

idézet:
Ezt írta Mumia:
Mer olcsón hozzájutottam, és azt hittem, ez hűdemennyivel gyorsabb lesz, meg hátha egyször kell majd a sok extra, de még nem volt rájuk szükség :D

Mondjuk, azt nem hiszem, hogy a K7S5A-ban is 200fsb-n tudnám járatni a gépet :)

A soundstormmal igazad lehet, azt csak azért aktiváltam, mert megdöglött a régi hangkátryám.
[/quote]

Nam rossz az. Jatekra pont jo az a SStorm - masra mar nem igazan. :)

Kivancsian varom, mit rak az Abit az AN8-ra.... remelem, Envyt, akkor tutira azt veszem. Ha vmi mocskos ALCt, akkor en reszemrol vegeztem az Abittal.

#250 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:04

idézet:
Ezt írta TNTmax:
No kerem, en vegignyomtam a gamet, igaz csak iizi fokozaton :)
Nem lovok le semmi poent..
Annyi megjegyzesem van, hogy talan lehetett volna kicsit hosszabb is.. multiban meg kiralyabb lehet.
[/quote]

'Iziben' vegeztel... :D

En mindig kozepesen vagy ha tobb, mint harom valasztas van, akkor a legnehezebbnel egy fokozattal gyengebben nyomom - esetunkben asszem' vmi veteran vagy mi a neve... :)

#251 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:13

idézet:
Ezt írta T2k:

'Iziben' vegeztel... :D

En mindig kozepesen vagy ha tobb, mint harom valasztas van, akkor a legnehezebbnel egy fokozattal gyengebben nyomom - esetunkben asszem' vmi veteran vagy mi a neve... :)
[/quote]

Jol teszed.. nem jelentett nagy kihivast igy a game, bar igy is elvezetes volt a jatek (es igencsak billencs valamint eger kimelo :D).
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#252 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:29

Én bátor voltam és realistic-en kezdtem hozzá.

Amúgy általában mediumon szoktam nekifutni a játékoknak.

Ezt is csak a nehézségi szint elnevezése miatt kezdtem ezen, és amúgy tényleg korrektnek tűnik így. Úgy értem valóságos.

Ha nincs golyóálló, akkor egy közvetlen lövés, és végem, de ha van, akkor is végem, ha fejbe találnak.

Azt viszont nagyon elszúrták, hogy nincs sérülésmodellezés a programban, úgy értem, ha lábon lövöm, az ellenfelet, akkor nem kezd sántítani, meg hasonlók. Ha fejbe lövöm, akkor 1 lövés, ha mellbe, akkor 1, páncéllal ~10, és ha lábon lövöm, akkor is kifekszik 5-10 lövéstől.

Volt egy lol rész, a játékban, egy őrtoronyban volt fenn, egy rakétás ellen, és nem tudtam sehogyan sem leszedni, mert amint felmentem a létrán, lerakétázott, távolról meg azért nem tudtam, mert amint a látóterébe kerültem már jött is a rakéta tizedmm pontossággal. Szóval elkezdtem alulról kővel dobálni :D Amíg egyszer berserk lett a csávó, ugyanis lőtt egyet a rakétával maga alá, és úgy elrepült mint a győzelmi zászló :D

#253 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:40

idézet:
Ezt írta Mumia:

Volt egy lol rész, a játékban, egy őrtoronyban volt fenn, egy rakétás ellen, és nem tudtam sehogyan sem leszedni, mert amint felmentem a létrán, lerakétázott, távolról meg azért nem tudtam, mert amint a látóterébe kerültem már jött is a rakéta tizedmm pontossággal. Szóval elkezdtem alulról kővel dobálni :D Amíg egyszer berserk lett a csávó, ugyanis lőtt egyet a rakétával maga alá, és úgy elrepült mint a győzelmi zászló :D
[/quote]

Én most pont itt tartok , énis ugyanígy "öltem" meg
:)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#254 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:51

A demo2 küldetést elég érdekesen csináltam meg, a barlangba, ilyen mészárszéket, még sosem rendeztem :D Kb 10x próbáltam beosonni, bújkálva, lopakodva, úszva, de mindig kiszúrt valaki.

Aztán utána begurultam, fogtam magam, és amennyi lőszerem volt sniperben, leszedtem, akit értem, majd Rambo módjára, mindenkit lemészároltam, aki elém került és Kb 2 perc alatt keycarddal felszerelkezve már benn is voltam a liftben.

Szóval nem mindig célravezető, a lopakodós módszer, de az is sokszor kisegített már :)

#255 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:57

En mindegyik FPS-t Rambo modjan viszem vegig, utalok tokolni, meg lopakodni, stb. :D

Ez az ortorony engem is kiakaszt, mar vagy 3x kezdtem ujra mert leraketazik a genyoja. :mad:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#256 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 00:01

Ja csak realisticen egy rambo sem húzza sokáig :D Amikor nem szilvásgombóccal lőnek, és nem direkt a lába elé céloznak.

#257 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 00:15

idézet:
Ezt írta Mumia:
Ja csak realisticen egy rambo sem húzza sokáig :D Amikor nem szilvásgombóccal lőnek, és nem direkt a lába elé céloznak.[/quote]

Ha realisticre vagynak, nem szgepes jatekokkal tolnam. :p :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#258 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 00:27

Be ócska kifogás :p

Én azért tolom számítógépes játékkal, mert a valóság túl költséges, és káros az egészségre :D

#259 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 00:35

Najo, be kell vallanom az igazat.

Valo vilagban nagyon hianyozna a Quick Save/Load opcio. :D :D

#260 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 00:41

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Najo, be kell vallanom az igazat.

Valo vilagban nagyon hianyozna a Quick Save/Load opcio. :D :D
[/quote]

Vagy rosszabb esetben az uninstall ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.