idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát még ki is irta! Az a gond, hogy egy nagy csitter vagy![/quote]
Megvan, mi volt a gond: próbálgattam a Far Cry editorát és véletlenül elmenthettem a változtatásokat (gondolom a scriptekbe is belenyúlhattam valahogy :confused: )
[ 2004. március 25.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]
Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 25. 19:28
Elküldve: 2004. 03. 26. 03:53
Mondd azt, hogy az az uccsó rész, amikor le lehet ugrani a vizesés tetejéről!!! Én csak mediumon nyomom, de hát jelenleg fingom nincs, hogy mit kéne ott csinálni. Bár volt egy elvetemült ötletem. Nekiálltam hegyet mászni, és sikerrel jártam. Ezek után a pálya meg nem szerkesztett (nincs növényzet stb. ) részein próbáltam lejutni a vízbe, de egy bizonyos idő vagy távolság után meghaltam, és nem tudom, mitől...
Lehet benne valami pályafigyelő, hogy azért ne menjél túl messze a maptól? Persze ezek a dolgok is csak ilyenkor jutnak eszembe
Elküldve: 2004. 03. 26. 08:17
Kösz PyRex, sikerült! Még lenne egy kérdésem azoktól, akik már végignyomták, hogy milyen messze van a játék vége? Most ott tartok, hogy egy függőhidon mennék át csak kilövik alólam! Csá!
old: AMD Athlon XP 2500+(Barton), Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb, Coolink U2VS, ABIT NF7-S, , LG DVD-ROM, 40*12*48 Sony CD-RW, 512Mb DDR-
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!
Elküldve: 2004. 03. 26. 08:31
idézet:
Ezt írta nmarci99:
Mondd azt, hogy az az uccsó rész, amikor le lehet ugrani a vizesés tetejéről!!! Én csak mediumon nyomom, de hát jelenleg fingom nincs, hogy mit kéne ott csinálni. Bár volt egy elvetemült ötletem. Nekiálltam hegyet mászni, és sikerrel jártam. Ezek után a pálya meg nem szerkesztett (nincs növényzet stb. ) részein próbáltam lejutni a vízbe, de egy bizonyos idő vagy távolság után meghaltam, és nem tudom, mitől...Lehet benne valami pályafigyelő, hogy azért ne menjél túl messze a maptól? Persze ezek a dolgok is csak ilyenkor jutnak eszembe
[/quote]
Ó az még nem az utolsó pályaAz ennél sokkal durvább
![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:39
Help pls,elakadtam. Krieger Corp. nevű hangárba bementem,kinyírtam mindenkit.A plafonon 1 sínpálya rendszer van,(mind2 végébe 2 doboz felfüggesztve) lőttem mint állat de nemtörtént semmi.Itt mit kell tenni,mert gőzöm sincs.
[ 2004. március 26.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. március 26.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ]
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:53
idézet:
Ezt írta alltech 66:
Help pls,elakadtam. Krieger Corp. nevű hangárba bementem,kinyírtam mindenkit.A plafonon 1 sínpálya rendszer van,(mind2 végébe 2 doboz felfüggesztve) lőttem mint állat de nemtörtént semmi.Itt mit kell tenni,mert gőzöm sincs.
[ 2004. március 26.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
nem vagyok biztos benne, hogy ez az a resz amire gondolok, de ha az egyik ladat lelovod (a jobb oldalit) akkor beszakad alatta a racs.
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:56
amugy a bigével nem kell majd nyomulni?
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:01
idézet:
Ezt írta iHi:
amugy a bigével nem kell majd nyomulni?[/quote]
De kell, de szegény elég bénaMármint nem sok hasznát veszed, mert lődöz ugyan, de nem sok embert szed le
Előszeretettel áll viszont ELÉD valami okból, ami kifejezetten idegesítő
(Persze, ha belelősz, akkor kampec
) Szóval inkább még rá is kell vigyáznod
![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:19
Egyébként 1-2 bug van a játékban, kifejezetten érdekes módon halt meg pl. ez a katona 
Vajon csak pihen...
...avagy a készítők egyike a szado-mazo élményeit akarta kifejezni vele? "Ahh, gyere és kötözz meg!"

[ 2004. március 26.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]
Vajon csak pihen...
...avagy a készítők egyike a szado-mazo élményeit akarta kifejezni vele? "Ahh, gyere és kötözz meg!"
[ 2004. március 26.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:34
idézet:
Ezt írta Asdam:
OK Végig is vittem...[/quote]
bocs, de leírnád a beállításaidat?
nekem elég xarul fut(közepes-magas beállítások)
igaz, nekem még csak a demó van meg...
![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:37
idézet:
Ezt írta PyRex:
Egyébként 1-2 bug van a játékban, kifejezetten érdekes módon halt meg pl. ez a katona
...avagy a készítők egyike a szado-mazo élményeit akarta kifejezni vele? "Ahh, gyere és kötözz meg!"![]()
![]()
[ 2004. március 26.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
![]()
MUHAHAAAA!
![]()
király!![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:53
idézet:
Ezt írta iHi:
nem vagyok biztos benne, hogy ez az a resz amire gondolok, de ha az egyik ladat lelovod (a jobb oldalit) akkor beszakad alatta a racs.[/quote]
Köszi sikerült![]()
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:09
kicsit felhuzott tegnap mikor ket tucat ellenseges katona legyakasa utan,az egyik satorban kutatva, gondoltam szetcsapom kessel a radiot. felrobbant, meghaltam
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:12
idézet:
Ezt írta N_Gabber:
bocs, de leírnád a beállításaidat?
nekem elég xarul fut(közepes-magas beállítások)
igaz, nekem még csak a demó van meg...
[/quote]
en is emiatt aggodtam,de a jatek haladaval tudd meg h jobban fog futni.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:16
Irigyellek benneteket, mert most, hogy végigjátszottam már MOD-okat, kiegészítés küldetéseket, vagy inkább magát a Far Cry 2-t várom, de nagyon!
Bár szerintem most azokat a pályákat fogom kommandózva, lopakodva újra megcsinálni, amiken gyakorlatilag "végigrohantam"
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:33
idézet:
Ezt írta Mumia:
Próbáld ki realistic-en, garantált, hogy kommandózni fogsz, ugyanis így végigrohanni nem nagyon lehet.[/quote]
En kozepesen sem nagyon tudok vegigrohanva jatszani.
Le a kalappal ha realisticen vegignyomod![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:38
idézet:
Ezt írta Mumia:
Próbáld ki realistic-en, garantált, hogy kommandózni fogsz, ugyanis így végigrohanni nem nagyon lehet.[/quote]
Az egészet nincs kedvem újra végigjátszani, mondjuk 1-2 pályát lehet, hogy megnézek realistic-on, de szerintem számomra az már elveszi az élvezetet. Így - CHALLENGING - módban is volt egy rész, ahol eltörtem egy mouse-tKicsit ideges voltam, hogy kb. 135. próbálkozásra sikerült egy helyen mindenkit kinyírnom. Radaron semmi mozgás, hang sem hallatszott, életerő kb. 5 volt, páncél 0. Megyek szépen csendben - sehol senki. Ezen felbuzdulva megindulok, erre valahonnan hirtelen fejbelőttek...
De előtte Cryvision-nal, meg sima távcsővel is körbenéztem...
![]()

Súgó
A téma zárva.