HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#461 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 26. 12:46

idézet:
Ezt írta Mumia:
Próbáld ki realistic-en, garantált, hogy kommandózni fogsz, ugyanis így végigrohanni nem nagyon lehet.[/quote]

Egyébként még annyi, hogy az utolsó pályák igencsak sz*patósra sikeredtek, ezért sok sikert a realistic-hoz! :) Nem mondom, hogy lehetetlen megcsinálni, de igencsak embert próbáló és főleg időigényes feladat lesz, az tuti.

A végigrohanás amúgy minden nehézségen lehetséges, csak éppen pályája válogatja, pl. lesz egy olyan pálya, ahol egy folyó végére kell eljutni és mehetsz a parton kommandózva, vagy fogsz egy csónakot és...

#462 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 14:08

Amugy milyen fegyvereket erdemes osszevalogatni?

nekem ezek vannak beteve:

1. rpg (mondjuk ezt igen ritkan hasznalom)
2. am35? talan a neve amivel duplan lehet nagyitani es granatot is lo
3. shotgun az ugralosak ellen igen jo
4. sniper ez mindig jol jon

a gepfegyver-shotgun paros nagyol jol viszi a raketavetos szornyeket, mert raengedek egy tarat a gepfegyverbol es utana ahelyett hogy hagynam tolteni atvaltok shotgunra es onnan mar csak max 4 loves.

erdemes kulonben azt a masik gepfegyvert hasznalni aminek negyzetes a tavcsove?
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#463 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:19

Nekem a játék vége fele a kedvenceim fegyvereim voltak:

- MACHINEGUN: egy tárba 100 golyó, így igen jó, ha sok az ellen és nincs idő újratölteni :)

- OICW: mondanom sem kell, hogy az elsődleges tűzereje a távcsővel és mondjuk a Cryvision-nel kombinálva szinte verhetetlen, a másodlagos gránátlővedékei meg szinte minden ellen jók (járművek, keményebb szörnyek, stb...)

- AW50 SNIPER GUN: egyértelmű, hogy miért...

- ROCKET LAUNCHER: szintén :D

#464 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 15:27

A SHOTGUN is nagyon jó, ezért nekem ez az 5 a kedvenc fegyverem és mindig aszerint hagytam valahol az egyiket, hogy saccolva melyikre lesz/nem lesz éppen szükség.

[ 2004. március 26.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]

#465 Felhasználó inaktív   Hypno 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 17:03

Akinel megakadt a game 1-2 percre, annak javaslom win alatt a hangkartyanal a hardveres gyorsitas visszabbvetelet, nalam SB live-val bevallt.

Hypno
"csak egy apro problemam lenne..."

#466 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:08

Patch

idézet:
Although the promised patch for Far Cry doesn't seem to have materialised just yet, we do have an official list of fixes and enhancements the update will contain:

Quote:
-Fixed issue with FarCry anti-cheat kicking players connecting to non-similar regions due to post process copy protection
-Integrated Punkbuster anti-cheat system (special thanks to Tony Ray for his help)
-Support for All Seeing Eye
-Fixed a number of issues with language localization
-Added crouch toggle feature so players can bind a "one touch" button to cycle prone/crouch
-Added zoom toggle (see above)
-Fixed bug with AI autobalance that sometimes caused it not to initialize outside of DEVMODE
-Fixed issue where player spawns a little higher in the air after a load from checkpoint.
-Improved AI saving state at checkpoints.
-Added new netcode optimizations, vehicles now use significantly less bandwidth in client to server updates. We are still investigating netcode issues, it is currently our highest priority
-LAN servers now restricted to LAN IP's
-Fixed some issues with sv_port variable not working correctly
-Added network commands to help players tune the network rates for better performance, including the following commands:

cl_cmdrate - Limit the number of command packets sent from client to server
sv_maxcmdrate - Limit the max cmd rate clients can specify
cl_updaterate - Limit the number of update packets sent from the server
sv_maxupdaterate - Limit the max updates clients can specify
cl_maxrate - Max bits per second can be adjusted
sv_maxrate_lan or sv_maxrate (for non lan, ie internet) will limit the cl_rate allowed on the clients
sv_DedicatedMaxRate - To change the server update speed

-Open query protocol to allow monitoring of the server with external tools
-Server config can now be anywhere with any name
-Fixed bug where "Join game" button no longer worked in multiplayer UI
-Fixed issue with dedicated server running on Windows 2003 Server edition
-Fixed bug when players get out from a vehicle, the player will go in standing pose (no crouch or prone).
-The message "drop your weapon to take this other weapon" will disappear only when the player go away from this weapon, not immediately.
-Fixed no pain sounds if an explosion didn't really hurt the player.
-Improved shader speed (up to two times faster) for NVidia Geforce FX cards on very high settings
-Fixed fog bug with NVidia drivers
-Fixed realtime shadows from blended trees
-Made improvements to lighting shaders on very high settings
-Fixed bug with lake reflections
-Added support for PS3.0 shader profile
-Set default dedicated server log_verbosity 0 to print out console data. Before it displayed no info because logging was set to 0.
-Fixed an issue with command line game joining with the FarCry shortcut

Some interesting news from the graphical side of things, most notably the addition of 3.0 shader support, and (perhaps more importantly) large improvements to shader speed on GeForceFX boards.

Keep your eyes peeled for this patch, we'll be sure to let you know when it's released. [/quote]
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#467 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:24

idézet:
Ezt írta N_Gabber:

bocs, de leírnád a beállításaidat?
nekem elég xarul fut(közepes-magas beállítások)
igaz, nekem még csak a demó van meg...
:(
[/quote]

Kép
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#468 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:31

idézet:
Ezt írta Hypno:
Akinel megakadt a game 1-2 percre, annak javaslom win alatt a hangkartyanal a hardveres gyorsitas visszabbvetelet, nalam SB live-val bevallt.

Hypno
[/quote]

Mehehe... :D es meg huzza a szajat arn, amikor egy retek fosnak titulalom a Creative drivereit... :p :p :p

#469 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:32

A BEST Weaponok

Machine Gun a 100 töltényes
aztán a dupla nagyítós valamilyen Rifle (gránátot is lő) de nem az a OICW
P90 ES SMG
Sniper AW50 :D
és M14 ES és néha még a ShotGun és a Machete :D :D :D
bye

Updated@2006.12.01.

#470 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 19:35

idézet:
Ezt írta Asdam:
A BEST Weaponok

P90 ES SMG
Sniper AW50 :D
[/quote]

Egy szóval: MINDEGYIK :D :D

#471 Felhasználó inaktív   Hypno 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 15:38

[quote name='T2k' date='2004. március 26, péntek - 18:35'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta Hypno:
<STRONG>Akinel megakadt a game 1-2 percre, annak javaslom win alatt a hangkartyanal a hardveres gyorsitas visszabbvetelet, nalam SB live-val bevallt.

Hypno</STRONG>[/quote]

Mehehe...  :D es meg huzza a szajat arn, amikor egy retek fosnak titulalom a Creative drivereit... :p :p :p [/quote]
Nem is huztam a szamat! :D

Hypno
"csak egy apro problemam lenne..."

#472 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 16:32

Még elég fejletlen vagyok a játékban, de azért (épp ezért?) megkérdem: Minigun csak toronyra szerelve használható? Felvenni nem lehet?
OK, irreális lenne, de akkor is... imádom a hangját :)

#473 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 16:33

Milyen mod-ok jöttek már ki? Tapasztalatok? Ha lehet dobjatok be pár linket is, ahonnan le lehet szedni őket.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#474 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 16:45

Idézet: Asdam2 - Dátum: 2004. március 26, péntek - 18:36

A BEST Weaponok

P90 ES SMG
Sniper AW50    :D

Szvsz a legjobb négyes (nekem még nincs M29 OICW):

AG36 (ez az, akinek senki sem tudja a nevét :))
Sniper AW50 (sajnos sokszor nélkülözhetettlen - idegesítő, hogy fél kilométerről is meglátnak, miközben egy bokor közepén kushadok...)
Jackhammer (közelharcban nincs jobb)
MP5SD vagy RPG (az MP5 csendessége miatt lopakodáshoz kiváló, sokszor egész csopoortokat lehet kinyírni úgy, hogy egyik sem tudja, merről érkezik a halál - az RPG-re pedig csak ritkán van igazán szükség)

Bástya Elvtárs: Az M134-et nem lehet felszedni, de szerintem nem is baj - úgy már végképp túl Predator feeling lett volna...
;)

#475 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:06

Vazze gyerekek!  :eek: Azon a mapon nyomultam, ahol a sziget egyes részein világítótornyok vannak, és telis-tele van az egész sziget a debil 3-ajtós szörnyekkel, meg azokkal a rámugró nyavajákkal. Hát mit mondjak... medium fokozaton rendesen megszenvedtem vele.

Üdv: Bepe

#476 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:10

Vazze gyerekek!  :eek: Azon a mapon nyomultam, ahol a sziget egyes részein világítótornyok vannak, és telis-tele van az egész sziget a debil 3-ajtós szörnyekkel, meg azokkal a rámugró nyavajákkal. Hát mit mondjak... medium fokozaton rendesen megszenvedtem vele.

én is, de majd meglátod hogy az igazi szenvedés most jön  :D

én pihentetem is a gammát pár napja mert egy részen nem bírok átvergődni, és egyelőre esélyt sem látok rá

----atyuska----

#477 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 18:08

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 16:59

én is, de majd meglátod hogy az igazi szenvedés most jön  :D

én pihentetem is a gammát pár napja mert egy részen nem bírok átvergődni, és egyelőre esélyt sem látok rá

Hehe hol is vagy ?  :D
bye

Updated@2006.12.01.

#478 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 18:13

Hát nem tűnik rövidnek a játék, így fórum híján, elég sokat nyomultam a héten, és sokszor voltam úgy, hogy na ez most már biztos a vége, aztán mégsem. De olvasva itt a hozzászólásokat, úgy tűnik, még nagyon-nagyon messze vagyok a végétől. Igaz a realistic szint biztosan növeli a végigjátszási időt.

Ahogy elnézem még a fegyverek felével nem találkoztam, amiket itt felsorolnak egyesek.

Jelenleg ezekkel megyek:

1: M14 Amivel eddig találkoztam, azok közül messze a legjobb fegyver.

2: 4x Zoomos lopakodós fegyver, mittomén a nevét. Nem tudom minek cipelem, elsődleges lövése gyenge, ráadásul az M14 lőszerét használja. Egyetlen előnye a pontossága. A gránátvető funkcióját nem használtam csak talán, 1-2 szemetebb embert szedtem le vele. A kis szörnyek ellen nem jó, mert nehéz eltalálni őket vele, meg fél mp és az orrom előtt állnak, én meg halott vagyok. A nagy rakétás ellen meg hatástalan, nem sebzi.

3: Sniper, no comment km-ekről le lehet szedni, vele elleneket.

4: Autómata shotgun, kis/közepes szörnyek ellen hatásos, de már jó ideje csak cipelem, mert nem találok hozzá elég lőszert.

MP5/SMG: Ezeket a játék elején kipróbáltam, de gyorsan eldobtam, mert távolra nem használhatóak, mert túl pontatlanok, közelharcra meg kicsi a tűzerejük.

RPG: Semmire sem jó.
  • ember ellen minek? 15x elugrik előre, mire odaér a rakéta
  • Jármű ellen vétek, inkább kilövöm belőle az embereket, és újrafelhasználom :)
  • Kis szörny ellen szintén nem jó, mert nem találja el, a rakétás ellen meg nem tudtam kipróbálni, mert sosem volt nálam, amikor kellett volna.

Ez tetszett:
Kép[LIST]

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 01. 18:18 -kor

#479 Felhasználó inaktív   alltech 66 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 18:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:17

Hát nem tűnik rövidnek a játék, így fórum híján, elég sokat nyomultam a héten, és sokszor voltam úgy, hogy na ez most már biztos a vége, aztán mégsem. De olvasva itt a hozzászólásokat, úgy tűnik, még nagyon-nagyon messze vagyok a végétől. Igaz a realistic szint biztosan növeli a végigjátszási időt.

Ahogy elnézem még a fegyverek felével nem találkoztam, amiket itt felsorolnak egyesek.

Jelenleg ezekkel megyek:

1: M14 Amivel eddig találkoztam, azok közül messze a legjobb fegyver.

2: 4x Zoomos lopakodós fegyver, mittomén a nevét. Nem tudom minek cipelem, elsődleges lövése gyenge, ráadásul az M14 lőszerét használja. Egyetlen előnye a pontossága. A gránátvető funkcióját nem használtam csak talán, 1-2 szemetebb embert szedtem le vele. A kis szörnyek ellen nem jó, mert nehéz eltalálni őket vele, meg fél mp és az orrom előtt állnak, én meg halott vagyok. A nagy rakétás ellen meg hatástalan, nem sebzi.

3: Sniper, no comment km-ekről le lehet szedni, vele elleneket.

4: Autómata shotgun, kis/közepes szörnyek ellen hatásos, de már jó ideje csak cipelem, mert nem találok hozzá elég lőszert.

MP5/SMG: Ezeket a játék elején kipróbáltam, de gyorsan eldobtam, mert távolra nem használhatóak, mert túl pontatlanok, közelharcra meg kicsi a tűzerejük.

• Kis szörny ellen szintén nem jó, mert nem találja el, a rakétás ellen meg nem tudtam kipróbálni, mert sosem volt nálam, amikor kellett volna.
Ez tetszett:
Kép[LIST]

Pont itt tartok:D
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling

#480 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 19:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:17

"RPG: Semmire sem jó.
[quote name='Mumia' date='2004. április 1, csütörtök - 17:17']RPG: Semmire sem jó.
"

Nem is a humvee ellen kell használni az RPG-t.  :D De spec. amikor jön egy helikopter, és a sűrű bozótból nem is látom, csak ő hentel engem, akkor jól jön. Néha nem lehet olyan könnyen kilőni a heliből a gépágyús srácot, ilyenkor bevetem a rocket launchert.  ;)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.