Gyeereekek... Kaptunk vááálaszt Flynn mestertől...
Na gyermekeim, okosítsunk... de csak szépen sorban

)
Maxtreme: 1 autó áll rendelkezésünkre: Mit várjunk 1 demo-tol? - Ezt nem is vettem negatívumként... Az xpand rally sehol nincs hozzá. - Ismétlem önmagam: ízlések és pofonok. Nálam az XR tarol most, de nagyon. Sérülésmodell: Na ezen akadtam ki a legjobban. Mutass 1 olyan autós játékot amibe jobb... RBR, XR és talán még a CMR is. Amúgy az a bajom a sérülésmodellel, hogy míg a többi kocsi tök nehezen törik, addig a mienk pillanatok alatt darabokban, de ezt szerintem leírtam. Nem az xpand rally-hoz kéne hasonlítgatni.. - Mind a kettő árkád, ezért összehasonlítható szerintem. Nameg ne felejtsük el hogy az Xpand rally 1már +lévő kiforrott engine-t használ, mig a Flat out saját most debütáló motorral dolgozik... - De azt ne feledd, hogy az XR készítői írták ezt az engine-t, csak még a Chrome-hoz! Sőt, ez már a jócskán továbbfejlesztett változat.
bepe79: gratulálok a cikkhez! - Köszi

. Amilyen sérülésmodell szvsz van a gémben, olyat még nem láttunk korunk hasonszőrű autós gaméiban. - Napersze, cöcö...

A 3. a radgoll effekt: szerintem nagyon jól megoldották a ragdoll engine remekül működik, és egyáltalán nem zavaró a játékban. - Főleg amikor 40- 60-80 métereket zuhan ki a sofőr verseny közben a kocsiból... Az arcade-sággal kapcsolatban pedig még annyit, hogy ahol (flatout demo-ban) egy ledőlt reklámtábla / hordó képes megdobni vagy akár oldalára dobni egy kocsit, ahol egy homokos úton érezhetően nem lehet olyan könnyen ellenkormányzással sem megfogni a kocsit, mint aszfalton, ahol elég egy koccanás, és máris horpad az autódnak azon része, ahol a vízesárokba hajtásnál érezhetően a víz megfogja az autót, az korántsem nevezhető arcade-nak azért. - Na egen, de ezek csak a mi kocsinkra vonatkoznak, az ellenfelekére nem igazán.
Baxo:Teljesen egyetértek Bepével, Maxtremével és Jareddel!!! Ja és legalább ne kamuzz!!! Az ugratósban nem az a lényeg, hogy a 3 ugrásból a legnagyobbat számítja be a végén a jéték, hanem a 3 össz pontját rakja be!!! - Ez jogos találat, de egyre gondoltunk

.
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 06. 05:50 -kor