HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally

#2881 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 02. 11:51

Na Heló!

Már meginénvagyok. Cóval. Én nem csak ezeken mentem eddig. Csak az utóbbi pár napban többet mentem rajta mint a többin. Azért akartam ezen próbálkozni, mert nekem az ő replay-eikből (vagy hogy kell ezt leírni?) az tünt ki, hogy mintha gyorsabbak lennének az egyenesekben, és a kanyarsebességük is gyorsab, és nem tudok rájönni miért. Mintha a hangjuk is más lenne. De ha nem az iskola akkor mondjuk az usa 1-es ott is csak 2:00-t tudok kb. a japánokról nem beszélnék mert mikor eső volt igen felidegesítettem magam rajta. Ott pl. ahol 2:45 a rec ott nekem 3:00 Mondjuk azon csak vagy 5-6 szor mentem. A havasokban aszittem milyen király vagyok. höhh. hát annyira nem. Bár erre csak mostanában jöttem rá. Azért kérdezlek titeket, mert nekem annyira nincs időm sokat játszani. De azért ezek az idők mindenképen nagy kihívások. Hosszabb szakaszokon is próbálkoztam a francia 2-esen csak 5:10-et tudtam menni. Mondjuk ott a sok hajtű miatt elég érdekes a max-ot hozni. Meghát hibáztam is kicsiket.
Szóval nem csak azon megyek. Ahhoz meg hogy az időimet felrakjam, még kevés vagyok úgyérzem.
km-enként 3 mp. Az elég húzós.
Eszembe jutott pár dolog:
A gázféket alkalmazzátok? És ha igen milyen helyzetekben?
Kézit sokat használtok e?
Alacsony vagy magas fordulaton váltotok el?
Meg ilyesmi. Ha valami eszetekbe jut akkor megköszönöm.
Na majmég írok ha van valami.
Heló-heló!
ui: hogy kell képet betenni a fejemnek a helyére?
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#2882 Felhasználó inaktív   Blade44 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 11:53

Idézet: JuanG - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:40

azt nem értem, hogy miért nem jelenik meg mindenki neve a country rank-nál?

és mi ez az online VB? Lemaradtam erősen...

mert csak annak a neve jelenik meg, aki valamelyik pályán a legjobb 5 magyar között van. a szám értelemszerűen a pályák számát jelzi.
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"

#2883 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 12:06

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 12:51

Na Heló!

Már meginénvagyok. Cóval. Én nem csak ezeken mentem eddig. Csak az utóbbi pár napban többet mentem rajta mint a többin. Azért akartam ezen próbálkozni, mert nekem az ő replay-eikből (vagy hogy kell ezt leírni?) az tünt ki, hogy mintha gyorsabbak lennének az egyenesekben, és a kanyarsebességük is gyorsab, és nem tudok rájönni miért. Mintha a hangjuk is más lenne. De ha nem az iskola akkor mondjuk az usa 1-es ott is csak 2:00-t tudok kb. a japánokról nem beszélnék mert mikor eső volt igen felidegesítettem magam rajta. Ott pl. ahol 2:45 a rec ott nekem 3:00 Mondjuk azon csak vagy 5-6 szor mentem. A havasokban aszittem milyen király vagyok. höhh. hát annyira nem. Bár erre csak mostanában jöttem rá. Azért kérdezlek titeket, mert nekem annyira nincs időm sokat játszani. De azért ezek az idők mindenképen nagy kihívások. Hosszabb szakaszokon is próbálkoztam a francia 2-esen csak 5:10-et tudtam menni. Mondjuk ott a sok hajtű miatt elég érdekes a max-ot hozni. Meghát hibáztam is kicsiket.
Szóval nem csak azon megyek. Ahhoz meg hogy az időimet felrakjam, még kevés vagyok úgyérzem.
km-enként 3 mp. Az elég húzós.
Eszembe jutott pár dolog:
A gázféket alkalmazzátok? És ha igen milyen helyzetekben?
Kézit sokat használtok e?
Alacsony vagy magas fordulaton váltotok el?
Meg ilyesmi. Ha valami eszetekbe jut akkor megköszönöm.
Na majmég írok ha van valami.
Heló-heló!
ui: hogy kell képet betenni a fejemnek a helyére?

Ne USA1-et menjél, azon kb. 3 kanyarnak nevezhető rész van, na jó túlzok, 6. Egyébként sztem közülünk mindenki tesz a bajnokságra a játékban, én például még prón se nyomtam végig! Quick rally, good weather conditions mellett. Szóval, nyomjál NewBobsI-II-t, East-WestI-II-t, NoikerI-II-t, MustaselkaI-II-t, Prospect RidgeI-II-t, Joux VerteI-II-t.
Ezeken majd finomodik a technikád!

Én régebben használtam a ballábféket, de csak az aszfalton. Már nem használom, anélkül is megy a kézifékes forduló általában, bár gyűlölöm az aszfaltot ebben a gammában.
Kézit keep, 90, hairpin kanyarokban használok, illetve akad néha egy egy gyors kanyar, ahol fék helyet 6-ban ezzel operálok, pl Sipirkakim.
A Fordulatot újabban 6000-ig hagyom, de mivel durván váltok vissza, ezért a hosszú szakaszokon ez nem megy, ott csak 5000-ig.
És pumpálós gáztechnikát alkalmazok, de ezt már azt hiszem írtam.

Azért tegyél fel időt nyugodtan, senki nem fog kiröhögni, mindenki volt kezdő közülünk!!!!!

A Profil beállításánál avatar-t kell beállítani, úgy tudsz képet betenni, már ha egyáltalán a topicos profilodhoz akarsz képet!

Szerkesztette: Agrakos 2005. 03. 02. 12:11 -kor

#2884 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 12:38

Szóval akkor az tűnik az egyetlen megoldásnak, hogy sokat kell gyakorolni.
Amúgy ez a feltöltéses dolog is nehézkes lesz nekem mert angolul, alig tudok valamit.
Meg a lényegét se tudom, hogy mik ezek a minuszok nektek. Mármint ezek mióta elkezdtétek, vagy bizonyos időn belül? mert akkor ehhez már közel se lehet kerülni. Úgyhogy csak a recordok maradtak. De mire belejövök, mégjobbak lesznek.
A gáz pumpálás az alap szerintem egy rallys játékban, csak az a nem mindegy milyen helyzetben. Gondolom csak kanyarban.
Ja még egy aztán nem fárasztalak ezzel:
Fékút rövidítrésére nincs valami trükkös dolog?
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#2885 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 12:46

Idézet: Blade44 - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 12:53

mert csak annak a neve jelenik meg, aki valamelyik pályán a legjobb 5 magyar között van. a szám értelemszerűen a pályák számát jelzi.

Juan mostanában annyira fanatikus rally megszállott, hogy már egyik pályán sincs az 5 magyar között.

Ejnye bejnye Juan, pedig olyan szép oldalad van és eddigi megnyilvánulásaid szerint szereted a rally-t és mégsem nyúzod a progit!  :pokeas2:  :D

Kövi múvi mikor lesz?

Mióta komolyan van HFRT tagság azóta hatalomátvétel volt az RBRrank-on! Mindenütt mi vezetünk Country, team és az online bajnokságban is! :up:
My photos

#2886 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 12:53

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:38

Szóval akkor az tűnik az egyetlen megoldásnak, hogy sokat kell gyakorolni.
Amúgy ez a feltöltéses dolog is nehézkes lesz nekem mert angolul, alig tudok valamit.
Meg a lényegét se tudom, hogy mik ezek a minuszok nektek. Mármint ezek mióta elkezdtétek, vagy bizonyos időn belül? mert akkor ehhez már közel se lehet kerülni. Úgyhogy csak a recordok maradtak. De mire belejövök, mégjobbak lesznek.
A gáz pumpálás az alap szerintem egy rallys játékban, csak az a nem mindegy milyen helyzetben. Gondolom csak kanyarban.
Ja még egy aztán nem fárasztalak ezzel:
Fékút rövidítrésére nincs valami trükkös dolog?

A minuszos idők a rank-on fent lévő referencia amatőr illetve pro időhőz viszonyított saját legjobb idő különbsége. Tehát ha valaki pro szinten -5 egy pályán az azért van, mert azon a pályán 5 másodperccel gyorsabb replayt töltött fel a ref pro időnél. Az összesített pontszám pedig ezen saját idők referencia időhöz viszonyított különbsége.
Nem függ a kezdéstől csak a feltöltött replay-ektől.

Fékútnál az óvatos fékezés (ne blokkoljon a kerék tehát csak finoman) és a nagyon gyors visszaváltás a nyerő (Ákos fogalmazásában a durva visszaváltás).

A balláb fékről pedig annyit, hogy használom, de igyekszem minimálisra szorítani, mert kikészíti a kocsi motorját. Tehát csak akkor nyomom bele, amikor nagyon szükséges.

Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 03. 02. 12:54 -kor

My photos

#2887 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:02

Üdv!

Megtanácskoztuk Bull-lal,  hogy Pzolika legyél csapattag.
Tehát Pepich Zoltán felvettünk a csapatba!
Ezzel (mivel Neked is -600 körüli pontod volt) feljöttünk 3 pontra a német B mögé.
Én is nyomom (mivel betegen vagyok) , Bull meg szabin (Ő is ráugrik) , sztem ma megfogjuk Őket! :D
Kérésünk, hogy a neved (nem a loginod) légyszi [HRT] Pepich Zoltan-ra módosítsd az RBRrankon.

Üdvözlünk a csapatban!
Rfactor forever:-)

#2888 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:04

Okés. Köszi.
Na majd akkor igyekszem majd.
Aztán bocs a fárasztásér.
Köci minent.
Helló!

#2889 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:15

Upsz!
Csak nem tudlak titeket békénhagyni.
Regisztráltam magam erre a renkes oldalra.
Aztán onnan mit kell tenni? Hogy kell feltenni eredményeket?
És mindenképpen kell hozzá replay?

#2890 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:24

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:15

Upsz!
Csak nem tudlak titeket békénhagyni.
Regisztráltam magam erre a renkes oldalra.
Aztán onnan mit kell tenni? Hogy kell feltenni eredményeket?
És mindenképpen kell hozzá replay?

Belépés után (login), upload replay.
Csak replay file feltöltésével tudsz felkerülni a listákra.

#2891 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:35

Matizito és Morgó!

Nem kellene összeállnunk egy csapatba?
Igaz, hogy az elején úgy indult a csapat, hogy külön leszünk,
de Nektek sem jó a 2fős csapat (lsd gyenge pontszám a hiányzó emberek miatt) , meg összevonva jobb eredményeket tudnánk produkálni.
Taktikailag nem érdemes egy nemzetnek 2 csapatnál többet nevezni.
Nagyon szétszórja a pontokat.

Várjuk válaszod

#2892 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:40

Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:35

Matizito és Morgó!

Nem kellene összeállnunk egy csapatba?
Igaz, hogy az elején úgy indult a csapat, hogy külön leszünk,
de Nektek sem jó a 2fős csapat (lsd gyenge pontszám a hiányzó emberek miatt) , meg összevonva jobb eredményeket tudnánk produkálni.
Taktikailag nem érdemes egy nemzetnek 2 csapatnál többet nevezni.
Nagyon szétszórja a pontokat.

Várjuk válaszod

nekem ok. szerintem sincs nagyon ertelme tul sok csapatot alkotni, hisz annyian azert meg nem vagyunk.

#2893 Felhasználó inaktív   Blade44 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:40

edzeni jön valaki 18:30 körül? jelszó: finn
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"

#2894 Felhasználó inaktív   Tomibá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:50

Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:18

Sziasztok.

Megkérdeztem a szolgáltatót miért nem látnak, az van amit KZ mondott a router eltakarja az ip-met.

Kérdésem a következő NAT mögül lehet e játszani???-ezt tőlem kérdezték de én azt sem tudom mi az a NAT-

Köszi. :think:  :hemuveg:

Mi az a NAT?
Lada Samara 1.5 Kit Car  http://www.rallymanus.atw.hu/

#2895 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:55

Pukkandur most nézem, hogy ti csak amatőr időket nyomtok fel a listára. Szerintem vagy már annyira jó, hogy bevállalhatnád a realistic törést. Ha jó időt akarsz menni akkor úgyis hibátlan állapotban kell a célba vinni a kocsit, akkor meg már legalább a pro listán is szerepelnétek.
Ez csak egy észrevétel, mert látom a HRT tagokon a fejlődést.

Örülök, hogy egyesíteni akarjátok a HRT-t és a HART-ot.  :up:
My photos

#2896 Felhasználó inaktív   Tomibá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:56

Idézet: Blade44 - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:40

edzeni jön valaki 18:30 körül? jelszó: finn

JA
Lada Samara 1.5 Kit Car  http://www.rallymanus.atw.hu/

#2897 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:17

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:46

Juan mostanában annyira fanatikus rally megszállott, hogy már egyik pályán sincs az 5 magyar között.

Ejnye bejnye Juan, pedig olyan szép oldalad van és eddigi megnyilvánulásaid szerint szereted a rally-t és mégsem nyúzod a progit!  :pokeas2:  :D

Kövi múvi mikor lesz?

Mióta komolyan van HFRT tagság azóta hatalomátvétel volt az RBRrank-on! Mindenütt mi vezetünk Country, team és az online bajnokságban is! :up:

hát ez az...írtam hogy nincs időm :(...most mondjuk véget ért az ETCC bajnokink (ahol az utolsó futamon vesztettem el az összetett első helyet :smoker: ), de nemsokára indul a következő, ezenkívűl kedden és pénteken nascarozom, ha épp ráérek, mert nagyon bejön...

...de már újratelepítettem az RBR-t, lassan visszaszokom...csak kéne egy új vidkari is...

következő múvi? Hát... ha majd megynyeritek a VB-t :D

Szerkesztette: JuanG 2005. 03. 02. 14:18 -kor

...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#2898 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:18

Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:18

Sziasztok.

Megkérdeztem a szolgáltatót miért nem látnak, az van amit KZ mondott a router eltakarja az ip-met.

Kérdésem a következő NAT mögül lehet e játszani???-ezt tőlem kérdezték de én azt sem tudom mi az a NAT-

Köszi. :think:  :hemuveg:

NAT = Network Address Translation vagy valami ilyesmi. Hálózati cím fordítás.

A lényeg, hogy ha indítasz egy kérést a net felé, akkor a pl: 192.168.2.3-as ip címed jut el a routerig, az megjegyzi, és a router ipcímével megy a kérés a valódi cél felé. A cél azt látja, hogy a router kért tőle valamit ("te" nem látszol). Amikor a cél visszaüzen, akkor a router ip-jére üzen, de a router tudja, hogy ezt te (192.168.2.3) kérted, és neked továbbítja.

Lényegében így lehet, egy fizikai ipcím mögött mégis több gép. Sima "tinglitanli" netezgetésre (letöltés, mail, stb) ez is bőven jó, de amit valaki netes játékot akar játszani, vagy pl messengerben filet küldeni, vagy webkamerát beállítani, az gondokba ütközhet.

Ez a szolgáltatónak marhára megéri gondolom, mert nem kell több ip-címet vásárolnia (ami véges), hanem vesz 1-et, és betesz egy routert.
Az már más kérdés, hogy ez tisztességes-e, felhívták-e rá a figyelmet, vagy nem.

Ki a szolgáltató? Nézd meg, hogy van-e ilyenről szó a szerződési feltételek között (vagy a csomag leírásában, amire előfizettél).

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 03. 02. 14:22 -kor

k s

#2899 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:22

Idézet: morgo - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:40

nekem ok. szerintem sincs nagyon ertelme tul sok csapatot alkotni, hisz annyian azert meg nem vagyunk.

Megvárjuk Matizito reagálását és ha kedvező egy csapatba tömörülünk:-)

#2900 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:22

Idézet: JuanG - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 15:17

következő múvi? Hát... ha majd megynyeritek a VB-t :D

szerintem nekikezdhetsz már :D
k s

Téma megosztása:

• (165 Oldal)