Richard Burns Rally
Elküldve: 2005. 03. 06. 18:29
Sziasztok!
Lehet picit offtopik de hatha tud valaki segiteni...
Szal vettem egy routert es azota ha csinalok servert, nem tudnak hozzam csatlakozni...
Routerbe beallitottam ip-m es port forwardoltam a 2005 portot...
Ha valaki tud segitsen mar pls!
THX!
Szal vettem egy routert es azota ha csinalok servert, nem tudnak hozzam csatlakozni...
THX!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|
Elküldve: 2005. 03. 06. 19:06
Idézet: tibric - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 19:29
Sziasztok!
THX!
THX!
Olvass vissza talán úgy 2-3 oldallal ezelőtt volt szó ilyesmiről. Ha egy ruter ossza le neked a netet, akkor te sosem leszel szerver. Röviden ennyi. Pár oldallal visszább KZ magyarázott ilyesmit egyik csapattársnak.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 06. 19:07
Ákos!
Szép volt!
Futottál megint néhány űridőt!
Szép volt!
Futottál megint néhány űridőt!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 06. 19:22
Idézet: tibric - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 17:29
Sziasztok!
THX!
THX!
Én nem forwaldoltam, és működik. Illetve forvaldoltam a 2234-es portot, meg a 2200-asat, de amikor elindítottam serverként, akkor hibaüzenettel leállt. Így most olyan portokat használok, amiket nem is forwaldolok, és működik.
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:09
A héten én is a finn pályákat nyomtam, hogy szolidáljak azokkal akik a hétvégére gyakoroltak
, de igen le vagyok maradva az éllista időihez képest. Igazából azt kérdezném(aki tudja a kettő között a különbséget),hogy subaru vagy citroen?? Nem tudom eldönteni. Látom többen citroennel mentek, de nekem a havon biztossabnak tűnik a subaru. Szóval van értelme áttérni citroenre vagy maradjak subarunál???
A másik: van még kiadó hely valamelyik csapatba??Habár online nem tudok(ld.:hétvégi csapatversenyek) a csapaton segíteni, de időimmel szívesen teszem, ha tudok.
A másik: van még kiadó hely valamelyik csapatba??Habár online nem tudok(ld.:hétvégi csapatversenyek) a csapaton segíteni, de időimmel szívesen teszem, ha tudok.
SZIA!
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:12
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:09
A héten én is a finn pályákat nyomtam, hogy szolidáljak azokkal akik a hétvégére gyakoroltak
, de igen le vagyok maradva az éllista időihez képest. Igazából azt kérdezném(aki tudja a kettő között a különbséget),hogy subaru vagy citroen?? Nem tudom eldönteni. Látom többen citroennel mentek, de nekem a havon biztossabnak tűnik a subaru. Szóval van értelme áttérni citroenre vagy maradjak subarunál???
Mi szivesen látunk a HRT-ben, ha gondolod
Bevegyelek?
Rfactor forever:-)
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:26
Idézet: mathias - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 20:22
Én nem forwaldoltam, és működik. Illetve forvaldoltam a 2234-es portot, meg a 2200-asat, de amikor elindítottam serverként, akkor hibaüzenettel leállt. Így most olyan portokat használok, amiket nem is forwaldolok, és működik.
Akko nemtom mi lehet nalam.. Koszi a valaszokat!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:39
Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:12
Mi szivesen látunk a HRT-ben, ha gondolod
Bevegyelek?
Bevegyelek?
Igen +köszönöm!
SZIA!
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:47
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:39
Igen +köszönöm!
Remélem nem hozok szégyent a csapatra!
Isten hozott a csapatban!
Hogy lásd mennyire hasznos vagy, miután bevettelek 100 pontot jöttünk előre
Neved majd légyszi írd át a rankon [HRT] Illegal alien-re!
Egyébként pont ma jöttünk fel a 3.helyre
Jó versenyzést!
Rfactor forever:-)
Elküldve: 2005. 03. 06. 20:51
Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:47
Isten hozott a csapatban!
Jó versenyzést!
Jó versenyzést!
Már meg is tettem. Köszönöm. És irány a 2. hely!!
SZIA!
Elküldve: 2005. 03. 06. 23:26
Én is átirtam, meg kéne célozni azt a 2. helyet, nehogymár holmi friccek befurakodjanak elénk:P
Amúgy köszönöm, és igyekszem rászolgálni a bizalomra.
Amúgy köszönöm, és igyekszem rászolgálni a bizalomra.
Elküldve: 2005. 03. 06. 23:32
Grat Ákos az elsőséghez!
Néhány tanáccsal szolgálhatnál nekem mint tanulóvezetőnek:P
Elküldve: 2005. 03. 07. 09:08
Idézet: Piski - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 0:32
Grat Ákos az elsőséghez!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!!!!!
Tanács, sok gyakorlás, kitartás, türelem, Citroen Xsara(de vérzik a szívem, mikor ilyeneket mondok, mert a Subaru a legjobb),Junnilainen setup letöltése, hóra Vayrynené. Hirtelen ennyi.
Elküldve: 2005. 03. 07. 09:10
Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 11:47
FOG-éknak csináltunk egy szép vasárnapot, már csak 4.helyen vannak.
URAIM! Két magyar csapat a Top3-ban!
A HRT 3.helyen áll!!!
URAIM! Két magyar csapat a Top3-ban!
A HRT 3.helyen áll!!!
Gratula!!!!!!
Nagyon jók vagytok!!!!
FOG-ék meg hiába fenyegetőznek, soha nem érnek utól benneteket!!!!!
Elküldve: 2005. 03. 07. 09:12
Gratula mindenkinek a hétvégi szerepléshez, megint megmutattátok a világnak!!!
Tom, ne csüggedj, azt meg pláne felejtsd el, hogya ezek után nem indulsz!!! Kellasz nagyon is a csapatba!!!!!
Tom, ne csüggedj, azt meg pláne felejtsd el, hogya ezek után nem indulsz!!! Kellasz nagyon is a csapatba!!!!!
Elküldve: 2005. 03. 07. 11:14
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 20:06
Olvass vissza talán úgy 2-3 oldallal ezelőtt volt szó ilyesmiről. Ha egy ruter ossza le neked a netet, akkor te sosem leszel szerver. Röviden ennyi. Pár oldallal visszább KZ magyarázott ilyesmit egyik csapattársnak.
Nos ez így nem teljesen igaz.
A prot forward v. a virtual servernél kell jól beállítani a routert, és akkor jó lehet. De a legegyszerűbb, ha az adott gépet DMZ-be teszed, és akkor olyan mintha a router előtt lenne (minden kérést amit a router nem tud kezelni, azt ennek a gépnek továbbít.) Így tuti, hogy menni fog.
Elküldve: 2005. 03. 07. 11:34
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 10:12
Gratula mindenkinek a hétvégi szerepléshez, megint megmutattátok a világnak!!!
Gratula neked is a "hétvégi szerepléshez", bár miért kellett a földbe döngölnöd Mustaselkán...
..Anélkül is tudom, hogy jobb vagy nálam, hogy ezt direkt az orrom alá dörgölnéd
"Szerencsére" nem te vagy az egyetlen, aki lenyomott, úgyhogy nem veszem nagyon zokon
Na mindegy, legalább Sikakamán előrelátó voltam, és be is jött
Tom, tényleg ne csüggedj. És tényleg ne hagyd el a csapatot, mert nagyon szükségünk lesz rád, főleg, hogy KZ megint nem lesz USÁ-n. Magunk között szólva mindenki számára teljesen világos lehet az időidből, hogy nem én nyertem meg a finn ralit, hanem Te vesztetted el, ráadásul nem önhibádból. Bár a listán így sajnos eléggé alul helyezkedsz el, szépen kiviláglik az a sor legjobb idő..
Tudom, hogy csekély vigasz, de ugye neked az összetett listán eleve nem volt esélyed azzal, hogy nem voltál az első versenyen. (Ebből a szempontból ugye KZ és Ákos összetett szereplése sem mérvadó, csak Sebi és én képviseljük az éllovasok közül stabilan az A csapatot, ott is trónolunk a jól megérdemelt összetett első két helyen
Más: Chris Lloyd. Jön föl összetettben mint a rakéta, és nyilvánvalóan nem 9.8x nála a g. Én a Fra-izé Wells-es replayjéből jöttem erre rá, miután meg szerettem volna tudni a legjobb citromos replayből, hogy hogyan kell ott azzal a kocsival menni, de rá kellett jönnöm, hogy ő sem tudja
MásMás: Aki a hétvégén _élesben_ megver Prospect Ridge-n (szigorúan az I-n), annak bármiből fizetek egy kört csapattalin..
De annak is fizetek egy bambit (=egy kör valami "normális" árfekvésű italból), aki 4:10 alá megy a saját időmtől függetlenül
MásMásMás: Asszem kezdek rájönni, hogy miért utálja Sebi és Ákos az aszfaltot RBR-ben.. Meg arra is, hogy miért nem tudok gyorsabban menni a Cote d'Arbrozokon. A válasz: Logitech MOMO Racing kontra Formula Force. Tegnap sokat mentem mindkettővel, főleg Hualapai Nation-ön. A MOMO valóban precízebb, sokkal könnyebb finom íveket eltalálni vele, meg a fékerőt is. Ha minden összejön, gyorsabban tudok vele menni. Viszont gyors korrekciókra teljesen alkalmatlan. Ha elrontok egy ívet, végem van. Ezzel szemben a Wingman FF-ot össze-vissza rángatom, gyakran fordítom túl mert nem érzem, hogy meddig kéne, viszont kevésbé esem le az útról. A rekordomat most MOMOval tartom, de az esetek 90%ában nem értem be vele. Mikor visszaváltottam a sajátomra, kapásból egymás után 3szor mentem 2 mp-en belül a rekordomhoz képest, és nem estem le az útról..
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

Súgó
A téma zárva.