HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#801 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 19:16

Bogab nem látlak a friends listben. Lehet hogy kolcsonosen fel kell egymást vennunk? Vagy csak a BNet szórakozik? Esetleg írj egy sort aztán rákattintok a nevedre és felveszlek. Koszi.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#802 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:04

Köszönöm a tanácsokat tippeket :)
Ilysde, lehet majd kerdezgetek neha, bar az elobb megnyertem eletem elso csatajat :D
Igaz, hogy itt mar sim city effektus volt, a youtube videok alapjan ilyenre normalis utemben szerintem nem igazan
van ido,nem? :)
Bansheekat gyartottam, azoknak kifejlesztettem a cloakot es lelovoldoztem a gyujtogeto zerg egysegeket, aztan csinaltam ilyen
Thor őrületet, az eléggé beadta :))

#803 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:21

Sim City effektus? Turtle meg techelés ezerrel? :-D Elején azért vigyázz, falazd be magad és ha agresszív az ellenfél akkor legyen pár barracks és csak alapegységeket gyárts (marine meg marauder + fejlesztések) aztán irány a starport, medivac és viking.
Felderítés is fontos, mindig tudd hogy mi van legalább a bázisod kornyéken. Nehogy meglepi bunkerekbe meg photonokba utkozz. Persze a legjobb ha az ellenfél bázisát is figyeled és látod hogy mire megy rá. Anélkul nehéz kivédeni. De ha csak bezárja magát és techel akkor vagy csináld te is azt vagy rohand le alapegységekkel vagy droppal (medivac).
Ha van idod a minitérképet nézegetni akkor tegyél egy-egy olcsóbb egységet a felderítotornyokhoz és akkor tudni fogod hogy mikor és mi várható.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#804 Felhasználó inaktív   Hegylakolaci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 21:07

Hello!

Tudd valaki segíteni hogy ez a 10 napos trial hogyan működik?Egyenlőre nincs zsé a játékra törtet meg nem szeretném letölteni,viszont nagyon szeretném kipróbálni.
Hokuszpók lvl 85 human mage arathor
Rosemarie lvl 70 human mage arathor(ex Abrakadabra scarshield)
Annamarie lvl 85 human rogue arathor
Xintia lvl 75 NE hunter arathor
Bianka lvl 79 draenei priest arathor
Etelka lvl 85 druid arathor
Norina lvl 70 gnom lock Arathor
Csontszilánk lvl 61 UD rogue ragnaros

#805 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 21:47

Valami olyasmi hogy 14 napig (vagy 7 óráig) kipróbálhatod a játék bármelyik részét de mintha lenne valami limitációja is amire nem emlékszem. Talán az hogy nem kell profilt kreálni ezért nem ment le semmit?

Ez a friends list meg egyirányú, nem szól hogy valaki felvett. Magyarán lehet olyan is hogy valakinek 0 barátja van de attól még 50 ember hozzáadta a listájához csak nem látja a szerencsétlen :dry: Oké, a Warcraft 3-ban is ez volt de legalább konnyebb volt megtalálni az embereket. Itt még ismerkedni sem lehet, legfeljebb néhány custom mapon.

#806 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 21:57

Én megint nem tudok belépni! :glare: Éppen challenge-eket pörgettem amikor kiírta a kis üzenetecskéjét... :glare:
Az egy dolog hogy ma néhány WoW szerveren van/volt 24 órás karbantartás, de ez ne kavarjon már be a Bnet-be! :glare:
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#807 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 22:02

Én is éppen toltam Brutalon a második pályát erre benyogi hogy achivements have been disabled for further notice ehehe. Toltam egy-két custom mapot de jobb lenne ha osszeszednék magukat.

#808 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 04. 22:57

Én megint nem tudok belépni! :glare: Éppen challenge-eket pörgettem amikor kiírta a kis üzenetecskéjét... :glare:
Az egy dolog hogy ma néhány WoW szerveren van/volt 24 órás karbantartás, de ez ne kavarjon már be a Bnet-be! :glare:

Itt gondolom valami olyasmit csinálhatnak, ami érinti az egész bnetet. Csak ott az a nyomorult twitter is, igazán írhattak volna valamit, ha már van, vagy az infopanelre a játékban valami értelmeset nem csak annyit, hogy tudjuk, hogy gáz van dolgozunk rajta, persze mindezt 10 sorban :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#809 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 04. 22:47

Valami olyasmi hogy 14 napig (vagy 7 óráig) kipróbálhatod a játék bármelyik részét de mintha lenne valami limitációja is amire nem emlékszem. Talán az hogy nem kell profilt kreálni ezért nem ment le semmit?

Ez a friends list meg egyirányú, nem szól hogy valaki felvett. Magyarán lehet olyan is hogy valakinek 0 barátja van de attól még 50 ember hozzáadta a listájához csak nem látja a szerencsétlen :dry: Oké, a Warcraft 3-ban is ez volt de legalább konnyebb volt megtalálni az embereket. Itt még ismerkedni sem lehet, legfeljebb néhány custom mapon.

Kis huncut most meg ismerkedni akar :Đ

RealID-nél kiírja asszem, hogy felvettek és igazából sztem arra gyúrtak rá keményebben, mert ott csak olyanokat veszel fel, akikkel mondjuk személyesen is ismeritek egymást, mivel személyes adataidat is látja.

Így meg nem adódik hozzá autómatikusan, ha mondjuk csak multizol, nem érdekel kivel és a végén rád írja, hogy "gg" és aztán ilyen "barát"-ból lesz mondjuk 1 hónap múlva 250 a listádon :Đ

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#810 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 09:02

Europaiak le vannak szarva. Betaban is igy volt, most is igy van. Ha felnezel az europai forumra, ket blue postot latsz: http://eu.battle.net...m/blizztracker/
Az amerikain meg tizenotot, es lesz ez meg rosszabb is: http://us.battle.net...m/blizztracker/

Egyebkent nalam eleg furcsa dolgokat muvelnek az achievementek. A 29 palyabol (26 normal + 2 alternativ + 1 rejtett) megcsinaltam 19+2 mapot Hardon. Namost van egy olyan achievement ami koveti hogy hol haladsz (complete the campaign on Hard) es ott ki van pipalva mind a 21. Viszont van egy olyan is hogy csinalj meg 5 / 10 / 15 / 20 / 25 mapot Hardon, ez meg azt irja hogy eddig megvan 10.

what teh fuck

#811 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 05. 10:02

Europaiak le vannak szarva. Betaban is igy volt, most is igy van. Ha felnezel az europai forumra, ket blue postot latsz: http://eu.battle.net...m/blizztracker/
Az amerikain meg tizenotot, es lesz ez meg rosszabb is: http://us.battle.net...m/blizztracker/

Egyebkent nalam eleg furcsa dolgokat muvelnek az achievementek. A 29 palyabol (26 normal + 2 alternativ + 1 rejtett) megcsinaltam 19+2 mapot Hardon. Namost van egy olyan achievement ami koveti hogy hol haladsz (complete the campaign on Hard) es ott ki van pipalva mind a 21. Viszont van egy olyan is hogy csinalj meg 5 / 10 / 15 / 20 / 25 mapot Hardon, ez meg azt irja hogy eddig megvan 10.

what teh fuck

Nem kizárt, hogy pont ezek miatt updatelgetnek a szervereken. Nekem is tegnap az első ami elszállt az achivement volt. Amúgy minden más működött. lehet próbálták a bugokat javítgatni aztán elkúrtak valamit, de csúnyán :D

#812 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 05. 08:44

RealID-nél kiírja asszem, hogy felvettek és igazából sztem arra gyúrtak rá keményebben, mert ott csak olyanokat veszel fel, akikkel mondjuk személyesen is ismeritek egymást, mivel személyes adataidat is látja.

Tegnap egy volt Warcraft 3-as nemet klantarsam elkuldte a Real ID-hoz szukseges e-mail cimet hogy vegyem fel ugyhogy erre is tudni fogom a valaszt :) Eletemben nem lattam a sracot, teljes nevemet is legfeljebb a klanvezertol tudhatja. De normalis meg baratsagos ugyhogy szerintem nem fog bekavarni a Real ID. De az igaz hogy olyanokat nem vennek fel igy akikkel eletemben annyit beszeltem hogy "hi" meg "gg" :p

#813 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 05. 09:02

what teh fuck

Nekem most jelenleg a 26 küldetésből 25 van kész. Nem tudom melyik lehet az a maradék egy. A rejtett küldetést hogy lehet előhívni? :blink:
                                 - Stephen King -

#814 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 05. 11:11

A rejtett küldetést hogy lehet előhívni? :blink:
Itt egy bemutató videó hozzá.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#815 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: hajsza - Dátum: 2010. 08. 05. 10:22

Köszönöm! :cool2:
                                 - Stephen King -

#816 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:57

Van egyébként hidden achivement is. Legalábbis egyet már találtam :)

#817 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:57

A terrazinos palyan?

#818 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 05. 11:57

A terrazinos palyan?

Nem. Láváson.

#819 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 11:18

Ott is annyi hogy legyilkolod a zergeket es kesz? En azon csak reaperekkel mentem, szetbombaztam mindent :-D

#820 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 05. 12:18

Ott is annyi hogy legyilkolod a zergeket es kesz? En azon csak reaperekkel mentem, szetbombaztam mindent :-D

Kb :Đ

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.