HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#981 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 23. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 23. 20:07

Kell nehany SCV (pl. ketto mert az egyiket szetlovik) amikkel tudod javitani harc kozben meg azutan. Csak vigyazz rajuk, huzd vissza oket mikor tankok stb. esnenek nekik, esetleg kapcsold ki az automata javitast. Mondjuk nekem itt science vesselem is volt ami javitja a jarmuveket (mint a medic). Olyan 6-8 darab :-D
Wraitheket kell fosni aztan szetcsapni mindent. Brutalon eleg sok raven volt ugyhogy a cloakot nem is igazan hasznaltam. Vikingekre manualisan tamadj mert messzebbre lonek mint a wraith. Meg arra is figyelj hogy azelott menj neki a kozvetkezo bazisnak es szedd szet a durvabb egysegeket mielott az Odin megindul, kulonben nagyon gyorsan lestrapaljak. Azaz nem supportolni kell hanem megtisztitani elotte a terepet. Minden bazis utan ments egyet stb. Legalabbis Brutalon nekem igy sikerult.

Közben meglett elég simán, asszem a science vessel képességeit túlértékeltem, mert alsőre szinte csak azt vittem magammal :D

Ment 3 scv aztán meg amikor az utolsónak nekimentem nyomtam egy ötöst az egyik ccben és odaküldtem azokat is, hogy ne legyen meglepetés. Goliath is jól jött, mivel tud egyszerre földre és a levegőbe is lőni, míg a vikingnek alakváltás kell hozzá.

De a hard competedes achivement megint alkot... most épp 2/20, tegnap még 16 volt :omg:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#982 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 19:38

Achievementek nalam is kiakadtak, fentebb irtam rola. Aztan helyrerazta magat, remelem nalad sem lesz gond (elvileg patchelve lett vagy mi a turo).

Goliathokat soha nem hasznaltam. Vultureokat sem. Firebateket sem. Egyszeruen talaltam hasznosabb kombinaciokat de ez csupan szemelyes megiteles. Sok egyseget meg csak azon a mapon vettem ahol be lettek vezetve (reaper, hellion, medivac).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#983 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 23. 20:38

Achievementek nalam is kiakadtak, fentebb irtam rola. Aztan helyrerazta magat, remelem nalad sem lesz gond (elvileg patchelve lett vagy mi a turo).

Goliathokat soha nem hasznaltam. Vultureokat sem. Firebateket sem. Egyszeruen talaltam hasznosabb kombinaciokat de ez csupan szemelyes megiteles. Sok egyseget meg csak azon a mapon vettem ahol be lettek vezetve (reaper, hellion, medivac).

Mondjuk az hozzátartozik, hogy normalon nyomom, csak a hardos achivementek miatt újranyomom a konzolból a pályákat. De feltett szándékom hardon is rendesen végigtolni :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#984 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 20:46

Normalon nekem 2 SCV eleg volt, hogy javitsa, es terepet se tisztitottam elotte. Vele mentem tok nyugisan szinte 75% ala sose esett. Konnyu palya, de meglatjuk majd Hard-on :)
Nova-s kuldetes jobban tetszett mint Tosh-os, most a csajt tamogattam.

#985 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 23. 21:46

Normalon nekem 2 SCV eleg volt, hogy javitsa, es terepet se tisztitottam elotte. Vele mentem tok nyugisan szinte 75% ala sose esett. Konnyu palya, de meglatjuk majd Hard-on :)
Nova-s kuldetes jobban tetszett mint Tosh-os, most a csajt tamogattam.

Normalon nekem sem volt baj, ott unatkoztam :Đ Mondjuk a végén már hardon is :Đ

Nova outroja vicces. Kár, hogy a ghost a kukában végezte...

#986 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 22. 22:07

Koszi :up: Tegnap indítottam egy Draenei karit de két óra alatt 1 emberrel találkoztam a kezdon.
... Bár haver mondta hogy néhol érdemes mert nem rossz a sztori... engem foleg az érdekelne (meg a helyszínek), nem az "olj meg 4/6/8/10/12/14/16/18/20/stb. lényt" kuldik :)

:offtopic: Ha szereted a jó sztorit, akkor tegyét egy próbát a LOTRO-val. Most ősztől lesz előfizetési díj nélküli változata is, bár elég erős korlátozásokkal, amiket csak kb. 10-15 ezer ft-nak megfelelő összegért tudsz feloldani.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#987 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 10:42

Ez komolyan hihetetlen! Megint nem jönnek be az achievementek és az avatar se, komolyan mondom ez már komikus. :glare:
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#988 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:02

Ki is írja hogy BNet szerverrel gond van vagy csak szórakozik?

@hajsza tudok a LotRO ingyenessé tételérol, ott tényleg van normális torténet is? Mert akkor lehet belenéznék, valahol van béta kulcsom...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#989 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 11:02

Ki is írja hogy BNet szerverrel gond van vagy csak szórakozik?

Nekem nem írt ki semmit, csak szimplán nem jelennek meg az achi.-k, az avatar se, valamikor kiírja hogy mennyi achi.-m van, valamikor nem. Nem értem én ezt már. :glare:
                                 - Stephen King -

#990 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:22

Nyah, tényleg nem megy. Ilyenkor kell custom mapokon játszani :-D

#991 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 24. 12:13

Nekem nem írt ki semmit, csak szimplán nem jelennek meg az achi.-k, az avatar se, valamikor kiírja hogy mennyi achi.-m van, valamikor nem. Nem értem én ezt már. :glare:

Múlt héten is ez volt...

Logonnál gondolom most sem ír semmit...

#992 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 12:02

@hajsza tudok a LotRO ingyenessé tételérol, ott tényleg van normális torténet is? Mert akkor lehet belenéznék, valahol van béta kulcsom...

:offtopic: Ebben a témában válaszoltam, hogy menjen itt tovább az off.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#993 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:15

Na vatta fakk? Nem megy a Bnet vagy mi, mert F9-re csak gondolkodik...

#994 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:17

Na ez már tényleg felháborító! Reggel 10 óta nem üzemel rendesen a játék, most komolyan nem akarok a szokásos, közhelyes dumával jönni hogy: "na most akkor ezért fizettünk?", de nem lenne egy hátrány ha már valamit csinálnának ez ügyben, mert ez így nem állapot hogy minden héten fellép ez a hiba. :grrr:
                                 - Stephen King -

#995 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:36

Welcome to BNet 2! :-D Gondolom megint csak az europaival van para. Jobb lett volna amcsi accountra beregelni a jatekot.

#996 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 17:50

Nem hinnem, hogy csak, hisz nekem se mukodik es a ruszki verzio csak a ruszki Bnetre valo.

#997 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:07

Fúú még jó, hogy a tört verziót használom. De most komolyan megérte 13E Ft-t kiadni azért, hogy ne tudjatok vele játszani?

#998 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:08

En csak 6ot adtam ki erte, es tulkepp lehet vele jatszani, csak nem kapod meg az Achievement-eket :)

#999 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Nomad010 - Dátum: 2010. 08. 24. 20:07

Fúú még jó, hogy a tört verziót használom. De most komolyan megérte 13E Ft-t kiadni azért, hogy ne tudjatok vele játszani?

Na, már hiányzott egy ilyen fórumtroll innen :)

Szerkesztette: FEARnet 2010. 08. 24. 18:27 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Nomad010 - Dátum: 2010. 08. 24. 18:07

Rendben, aláírom hogy ez most tényleg kellemetlen dolog, de bízom a Blizzard-ba hogy ha egyszer kijavítják a hibát akkor többször nem fordul elő. A másik meg az hogy ég és föld a tört és az eredeti. Törttel tudsz játszani kampányba és skirmish-elni aztán slussz. Eredetivel viszont picit több lehetőség nyílik meg előtted. A tört maximum akkor "kifizetődőbb" ha nem akarsz se multizni, se achi-zni. És még így is azt mondom hogy megérte megvenni, ráadásul én CE-t vettem, de még arra sem mondom így utólag hogy nem érte meg, nagyon is megérte(legalábbis én így vagyok ezzel)! Az tény hogy elég húzós lett az ára, megjelenés előtt egy hónappal az sem volt biztos hogy a sima kiadást megtudom venni, de szerencsémre jól alakult az anyagi helyzetem.
                                 - Stephen King -

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.