Driver 3, az új király ?
Elküldve: 2005. 03. 16. 21:32
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 21:30
Nem, csak egy-két NAGYON távoli textúra.
nálam minden nagy fának a lombja, a ház belső berendezéseiről nem is beszéve....
Elküldve: 2005. 03. 16. 21:33
Furcsa. Egyébként nekem ami még nagyon bejön az a menü
JóSebesség
Elküldve: 2005. 03. 16. 21:40
Megfigyeltétek már, hogy az azonos verdáknak ugyanaz a rendszáma?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 16. 22:23
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 22:28
Figyelj, nézd meg a képet amit beszúrtam.. 
Megnéztem és a véleményem változatlan :Đ
Egyébként melyik progival tudom a video-mat a lehető legkisebbre tömöríteni? Legyen az akármilyen formátumú.
És bocs az off-ért
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 03. 16. 22:33
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 21:40
Megfigyeltétek már, hogy az azonos verdáknak ugyanaz a rendszáma?

Hogy őszinte legyek én olyan programra nem emlékszem, amiben erre odafigyeltek volna.
Elküldve: 2005. 03. 16. 22:40
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 15:54
Hehe, most látom, hogy a parkolóóra belelóg az autóba?
Elküldve: 2005. 03. 16. 23:02
Hát csak egy kicsit.
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb
Elküldve: 2005. 03. 16. 23:10
Kicsit sem égő, hogy a 6 éves Midtown Madnessben ez a probléma már megoldatott 
Egyre jobban arrafelé hajlok, hogy ki sem próbáljam ezt a gamét.
Egyre jobban arrafelé hajlok, hogy ki sem próbáljam ezt a gamét.
Elküldve: 2005. 03. 16. 23:26
Nekem elegem lett belőle, mikor optikai egérrel nem tudtam rendesen célozni(összevissza ugrál a célkereszt ahogy mozgatom, véletlenül sem egyenletes a mozgása), ráadásul a járművet rendesen irányítani csak gamepaddel lehet, viszont azzal meg gyalogosan kínlódás a mozgás, egér/bill és gamepad cserélgetése meg macerás.
Visszaraktam a Vice City-t, és rendesen megkönnyebbülés volt vele játszani.
Visszaraktam a Vice City-t, és rendesen megkönnyebbülés volt vele játszani.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2005. 03. 16. 23:29
Ezek szerint tényleg nagy fos lett. Mindenki szidja.
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb
Elküldve: 2005. 03. 17. 01:19
Megvan!
Úgy néz ki, mintha 2 különböző játékról beszélnétek! És részben igen!
Blokktársam elöttem szedte el, játszott vele;nagyon le volt hangolva. Ocsmány, nehézkes. No shader, csúnya;na.
Lejött, feltelepít, beizzít:gamma marha jól néz ki!
1, az autók brutális sok darabból álnak, toca race driverszerűen, sőt, annál még jobban. A motortér vagy 10dbból áll csak, a kaszni is elég sokból Minden egyes autó ki van alaposan dolgozva, mert ugye bármelyikbe beszálhatsz
2, fizika király! Busszal és teherautóval megtudod mi az a hosszú fékút, meg a lassú gyorsulás. Hogy hintáznak az amerikai verdák, hogy repülsz ha motorral ütközöl. Mikor busszal kicsit meglöktem egy autót, és elkapot egy motorost szemből, teljesen élethűen repült mindenki arra amerre kell neki! Szép munka!
3, shaderek vannak, nem is olyan kevés helyen. Épületek, gyalogosok, kicsi az utakon, járműveken, vizen(naplemente rulz)
4, még 1 játékban sem láttam ilyen jól kivitelezett gyalogosokat. Nagyon szépen járnak(!), finoman rajtuk is van shader, menekülés is jó, és akkor is jól mozognak. Nem "elüthetetlenek" és villám sebességel ugranak el, csak elég nehéz elütni őket, de akkor ők is a fizika törvényeit betartva változtatnak helyet
. Végre "divatosabb" ruhákba is látunk hölgyeket, bevallom a férfi gyalogosokat sosem figyelem - és ha látsz egy csini nénit, lassít, megfordulsz stb; még akkor is ott van, nem szedi ki olyan gyorsan a motor sem az autókat, sem a gyalogosokat. Tetszik.
5, motor és motorcsónak vezetése is elég jó lett szerintem. Autó szokásosan eszelősen irányítható, szinte bármit megtehetsz az autóval, akár csak az első részben. Viszont kormánnyal k nehéz játszani még, ezt szerintem kicsit nehézre csinálták. Jóóó, szimulátor,de mégis.
6,az átvezető videók nagyon jók!
7, a hangok sem rosszak, egy pár nagyon eltalát(mint igaziban) a többi elég jó.
8, hogy sok a luxus verda az végülis furcsa, de bevallom férfiasan, sokkal jobb ilyen verdát lejmolni, mint szakadt csotrogányokat. Így is válogatnom kell
.
9, Hehh, ez az első autós gamma, aminek az 1600×1200 nem ok 512 rammal :Đ . Majd remélem 1× megérkeznek a ramjaim a readytől, és ez sem lesz gond, addig vissza 1024 be
.
10, igen, 1-2 bug van még benne, 1-2 autó hátsó világítása és a fotelek textúrázása. Szerencsére nem zavaró; de erre azért odafigylehettek volna.
Ennyire volt időm, játékmenetbe még nem mélyedtem bele, majd
megnézem azt is.
Ez azért még érdekes
hogy 2 gépen, 2 hasonló cuccal (neki A643000+,9500@Pro,512) telejsen máshogy néz ki dettó beállítások mellett. Holnapra szed le fris drivert, mert mikor átjött leesett az álla, hogy ez hogy van!?
Ja, ez az első játék, ahol kormány+egérrel játszok
!
Úgy néz ki, mintha 2 különböző játékról beszélnétek! És részben igen!
Blokktársam elöttem szedte el, játszott vele;nagyon le volt hangolva. Ocsmány, nehézkes. No shader, csúnya;na.
Lejött, feltelepít, beizzít:gamma marha jól néz ki!
1, az autók brutális sok darabból álnak, toca race driverszerűen, sőt, annál még jobban. A motortér vagy 10dbból áll csak, a kaszni is elég sokból Minden egyes autó ki van alaposan dolgozva, mert ugye bármelyikbe beszálhatsz
2, fizika király! Busszal és teherautóval megtudod mi az a hosszú fékút, meg a lassú gyorsulás. Hogy hintáznak az amerikai verdák, hogy repülsz ha motorral ütközöl. Mikor busszal kicsit meglöktem egy autót, és elkapot egy motorost szemből, teljesen élethűen repült mindenki arra amerre kell neki! Szép munka!
3, shaderek vannak, nem is olyan kevés helyen. Épületek, gyalogosok, kicsi az utakon, járműveken, vizen(naplemente rulz)
4, még 1 játékban sem láttam ilyen jól kivitelezett gyalogosokat. Nagyon szépen járnak(!), finoman rajtuk is van shader, menekülés is jó, és akkor is jól mozognak. Nem "elüthetetlenek" és villám sebességel ugranak el, csak elég nehéz elütni őket, de akkor ők is a fizika törvényeit betartva változtatnak helyet
5, motor és motorcsónak vezetése is elég jó lett szerintem. Autó szokásosan eszelősen irányítható, szinte bármit megtehetsz az autóval, akár csak az első részben. Viszont kormánnyal k nehéz játszani még, ezt szerintem kicsit nehézre csinálták. Jóóó, szimulátor,de mégis.
6,az átvezető videók nagyon jók!
7, a hangok sem rosszak, egy pár nagyon eltalát(mint igaziban) a többi elég jó.
8, hogy sok a luxus verda az végülis furcsa, de bevallom férfiasan, sokkal jobb ilyen verdát lejmolni, mint szakadt csotrogányokat. Így is válogatnom kell
9, Hehh, ez az első autós gamma, aminek az 1600×1200 nem ok 512 rammal :Đ . Majd remélem 1× megérkeznek a ramjaim a readytől, és ez sem lesz gond, addig vissza 1024 be
10, igen, 1-2 bug van még benne, 1-2 autó hátsó világítása és a fotelek textúrázása. Szerencsére nem zavaró; de erre azért odafigylehettek volna.
Ennyire volt időm, játékmenetbe még nem mélyedtem bele, majd
megnézem azt is.
Ez azért még érdekes
Ja, ez az első játék, ahol kormány+egérrel játszok
Szerkesztette: MC Pite 2005. 03. 17. 01:20 -kor
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2005. 03. 17. 01:21
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 21:08
Pedig az a kép az uninstallon tetszik
de most komojan! a játék bezzeg nem néz ki így

De így néz ki
Őőő, akik az iráynítást szídják, játszottak a driver 1el? Mert ha nem, akkor NP. ha igen, akkor furcsa. Nem csak annyit csinálhatsz az autóval, mint nfsben, hanem szinte bármit, amit a valóságban is lehet velük! Egy ilyen menekülő szimulátorban elengedhetetlen, ez adja az izét, ettől más, nehezebb/jobb. Ez elsősorban driver 1 tapasztalat, ezzel még csak furikáztam a mvárosban. Billentyűzetről mindenesetre kicsit könnyebb, de nem baj, majd megszokom a kormánnyal is
Szerkesztette: MC Pite 2005. 03. 17. 01:26 -kor
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
Elküldve: 2005. 03. 17. 09:34
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:29
Sokmindent hallottam már, de hogy ez vérbeli szimulátor az új 
Szimcsi az tuti. Vérbeli passz. Úgy tudod irányítani az autót, mint ismereteim szerinte szinte semmi másban.
Akik még hozzászólnak, statisztikai jelleggel jelezné, hogy a Dirver 1-el játszottak-e? Mert ez NEM GTA! Ez Driver.
Amúgy ha ez mond vkinek vmit... az Atari készítette a GTR-t is... fizikára, verdákra lehet következtetni abból a néha jó, néha rossz szokásból, hogy ha van 1 motor, azzal "kell" fejleszteni a gammát is. Szerintem ez 1000× inább a GTR mocija, mint konzol
Nem mondanám arcadenak, az az nfs. Az eredményes vezetéshez olyan komolyan kellett figyelni, mint mondjuk a TOCA-ban. Irányítás ha belegondolsz inkább vmelyik racedriver, mint nfs,motorhead,stb. A mostaniban még kicsit nehezebb az irányítás - ha játszottál az elsővel, fél óra alatt megint menni fog ahogy szeretnéd, már kormáynnal is szinte úgy megy mint billentyűzettel :Đ !
Szerkesztette: MC Pite 2005. 03. 17. 09:40 -kor
Elküldve: 2005. 03. 17. 09:35
Én játszottam Driver1-el a 3-al még nem
De ha azt mondod ugyanolyan, az elég. Nem volt rossz, de hogy szimulátor lenne az túlzás, más mint a GTA de szerintem semmivel sem élethűbb.
Elküldve: 2005. 03. 17. 09:46
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:34
Szimcsi az tuti. Vérbeli passz. Úgy tudod irányítani az autót, mint ismereteim szerinte szinte semmi másban.
Ez a padlógáznak kösszönhető elsősorban. Aszfalton menekülésnél farhajtásos autónál pedig erre van szükség.
Akik még hozzászólnak, statisztikai jelleggel jelezné, hogy a Dirver 1-el játszottak-e? Mert ez NEM GTA! Ez Driver.
Amúgy ha ez mond vkinek vmit... az Atari készítette a GTR-t is... fizikára, verdákra lehet következtetni abból a néha jó, néha rossz szokásból, hogy ha van 1 motor, azzal "kell" fejleszteni a gammát is. Szerintem ez 1000× inább a GTR mocija, mint konzol
.
Nem mondanám arcadenak, az az nfs. Az eredményes vezetéshez olyan komolyan kellett figyelni, mint mondjuk a TOCA-ban. Irányítás ha belegondolsz inkább vmelyik racedriver, mint nfs,motorhead,stb. A mostaniban még kicsit nehezebb az irányítás - ha játszottál az elsővel, fél óra alatt megint menni fog ahogy szeretnéd, már kormáynnal is szinte úgy megy mint billentyűzettel :Đ !
Hali!
Akkor szerinted érdemes letölteni? Mert látom sokmindenki lehordja a sárga földig.
Nekem az 5.2-es Catalyst van fennt mert az 5.3 az szar...
Remélem nem az a gond hogy 2 külön verzió van fennt a neten és az egyik szar a másik nem?
Ugye tévedek?
ATI9800PRO, 2800+, 1GB RAM
Elküldve: 2005. 03. 17. 09:52
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 9:34
Amúgy ha ez mond vkinek vmit... az Atari készítette a GTR-t is...
Azt hittem, az ATARI csak kiadó, nem játékfeljlesztő....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Súgó
A téma zárva.