Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:31
A Pc-domeban és a Cd-Galaxisban is előrendeltem a gamet, kaptam is emilt h majd felhivnak meg minden, de ma nem hívtak, és ugy hallottam többeket viszont igen.
Azért remélem pénteken már mehetek is a dobozért, mert már most elvonási tüneteim vannak!
Addig jó lenne kitalálni hogy milyen szerverre megyünk, speciel én a roleplay-t preferálnám, ott remélhetőleg kevesebb lesz az IQ negatív meg a 12év alatti.
Én speciel a pvp szervert ha lehet hanyagolnám, mert ugye ott ha olyan területre szól a quested ami "közös" és belefutsz egy sokkal magasabb szintű ellenfélbe akkor valszeg neked annyi, sőt hallottam olyat is hogy egyes idióták kempelik a hulládat, vagy éppen megvárják míg egy quest után mikor levertél x lényt, alig van manád meg HP-d és akkor támadnak...
Hát köcce de én ilyenből nem kérek, a roleplay meg a pve szerveren is lehet pvp-zni, ha akarok!
Ja, meg jó lenne összeirni egy listát hogy ki mivel is lesz a finalban...
Én még gondolkozom, bár eddig ugy fest az is kétséges hogy egyáltalán lesz a péntekre "dobozom"
Valszeg én is roleplay szerverre megyek, pvp nem érdekell különösebben, ha meg igen max nyitok ott is egy karaktert. Azt gondolom tudjátok, hogy egy szerveren belü, csak azonos oldalhoz tartozó karaktereitek lehetnek, szóval, nem indíthatsz horde és aliance karaktert is ugyanazon a realm-en.
Mellesleg én maradok Nightelf Hunter, skinning és leatherworking skillekkel, illetőleg indítok egy még fogalmam sincs mit, de az biztos, hogy enchanter és tailor lesz

Súgó
A téma zárva.