HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#1901 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:51

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:31

Hát én még reménykedem, remélem nem hiába...
A Pc-domeban és a Cd-Galaxisban is előrendeltem a gamet, kaptam is emilt h majd felhivnak meg minden, de ma nem hívtak, és ugy hallottam többeket viszont igen.  :smoker:  :confused:  :smoker:  :(
Azért remélem pénteken már mehetek is a dobozért, mert már most elvonási tüneteim vannak!
Addig jó lenne kitalálni hogy milyen szerverre megyünk, speciel én a roleplay-t preferálnám, ott remélhetőleg kevesebb lesz az IQ negatív meg a 12év alatti.  :think:
Én speciel a pvp szervert ha lehet hanyagolnám, mert ugye ott ha olyan területre szól a quested ami "közös" és belefutsz egy sokkal magasabb szintű ellenfélbe akkor valszeg neked annyi, sőt hallottam olyat is hogy egyes idióták kempelik a hulládat, vagy éppen megvárják míg egy quest után mikor levertél x lényt, alig van manád meg HP-d és akkor támadnak...
Hát köcce de én ilyenből nem kérek, a roleplay meg a pve szerveren is lehet pvp-zni, ha akarok!
Ja, meg jó lenne összeirni egy listát hogy ki mivel is lesz a finalban...
Én még gondolkozom, bár eddig ugy fest az is kétséges hogy egyáltalán lesz a péntekre "dobozom"  :reklamacio:  :reklamacio:

Valszeg én is roleplay szerverre megyek, pvp nem érdekell különösebben, ha meg igen max nyitok ott is egy karaktert. Azt gondolom tudjátok, hogy egy szerveren belü, csak azonos oldalhoz tartozó karaktereitek lehetnek, szóval, nem indíthatsz horde és aliance karaktert is ugyanazon a realm-en.

Mellesleg én maradok Nightelf Hunter, skinning és leatherworking skillekkel, illetőleg indítok egy még fogalmam sincs mit, de az biztos, hogy enchanter és tailor lesz :)

#1902 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:52

Megrendeltem most a HCGamer-en, postai utánvéttel 13k. Viszont valamikor később kapom meg, előző adag már elfogyott. De semmi gond, úgyis van egy csomó dolgom :)

Szóval Dani pattanj és rendelj! :D

#1903 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:56

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:51

Valszeg én is roleplay szerverre megyek, pvp nem érdekell különösebben, ha meg igen max nyitok ott is egy karaktert. Azt gondolom tudjátok, hogy egy szerveren belü, csak azonos oldalhoz tartozó karaktereitek lehetnek, szóval, nem indíthatsz horde és aliance karaktert is ugyanazon a realm-en.

Mellesleg én maradok Nightelf Hunter, skinning és leatherworking skillekkel, illetőleg indítok egy még fogalmam sincs mit, de az biztos, hogy enchanter és tailor lesz :)

Ez csak a pvp szerverekre igaz, nekem a 14-es béta szerveren volt egy lvl25-ös mage nénim ( R. I. P. Wanda  :idea:  :idea: ) És emellett öcsének vígan volt egy tauran druidája ugyanitt!  :D  :D
User Error, replace user and press any key to continue...

#1904 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:57

Nem is baj, hogy nem játszom első naptól kezdve, legalább nem lesz rajtam a kényszer, hogy a legmagasabb lvl közelében legyek.

Legalábbis az első x napban sikerült legalábbis alliance oldalon a 14es szerveren ezt a címet bitorolni. Aztán haza jött az asszony :p
chill,
aDoayen

#1905 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:57

Még jó, hogy van havi díja, mert különben megvenném és a büdös pi**ába nem érettségiznék le :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1906 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:58

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:52

Megrendeltem most a HCGamer-en, postai utánvéttel 13k. Viszont valamikor később kapom meg, előző adag már elfogyott. De semmi gond, úgyis van egy csomó dolgom :)

Szóval Dani pattanj és rendelj! :D

én is előrendeltem ott... lehet úgy kellett volna ketten együtt rendelni és akkor kevesebb a postadíj
chill,
aDoayen

#1907 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 21:59

Idézet

Ez csak a pvp szerverekre igaz, nekem a 14-es béta szerveren volt egy lvl25-ös mage nénim ( R. I. P. Wanda  1053181904.gif

ÁÁ, te voltál Wanda? :)
De sok volt a HWSW-s :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1908 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:01

Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:49

Én is ott rendeltem elő, és azt vettem le az emailjükből, hogy csak akkor hívnak, ha házhozszállítást rendeltél. Ha a boltban akarod átvenni, akkor nem fognak felhívni, hanem pénteken reggel kilenckor kutyagolhatsz befelé a dobozodért. Aznap délelőtt megyek én is :)

Ez egész biztos?  :think:  :think:
Nekem mind a két helyről csak az előrendelést igazolták vissza, és azt írják h a termék megérkezésekor értesítenek...  :confused:  :confused:
Na mindegy holnap felhívom mind a két boltot, mert nem vagyok pesti, és nyitásra szerintem fel se tudok menni.  :smoker:
Remélem pénteken már újra online lehetek!  :D
User Error, replace user and press any key to continue...

#1909 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:11

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:39

A 14-es szerver legnagyobb alliance raid-je, legalább 50 player :up:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Amit eme kis csapat le is szedett :D

Kép
Kép

Ennyire jutott bőőő 1 hét alatt :D
Kár hogy a véglegesben nem lesz ennyi időm :(
Kép

Egy már biztos ha PVP szerverre megyünk nem leszek warrior ... valami ranged támadó ellen esélye sincs volt hogy 26-os mage úgy leszedett hogy alig láttam ki a fejemből :) lelassít lő és mire utolérem az életem fele vagy 3/4-e már ugrott is. Igaz ha megfogom akkor meg neki nincs esélye de az igencsak komplikált lehet ha le vagyok fagysztva...
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#1910 Felhasználó inaktív   UfoZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:11

Hat ez tenyleg fantasztikus volt :)

Nekem ennyi, szorgalmi idoszak mellet nem mernek megvenni egy ilyen kaliberu jatekot, plane ugy hogy havidija is van...

Kepek a vilagvegerol.

Mar csak repulni mertem ki-be stormwindbol:
Kép

Darnassusban a demon lazan legyakta a 62. szintu Ancient of War-t
Kép

Bevasaroltam tuzijatekbol
Kép

Massive Infernal
Kép

A vilag vege, Darnassusban
Kép

#1911 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:14

Ahogy megjön a game (kb. 15-18-a) tuti nem regelem magam, várok 1-2 hetet.

add1: el akarom kerülni a kezdeti gyermekbetegségeket, lagokat és idegeskedéseket, feleslegeses időtöltést (tudom, hogy a Blizzard nagy hibák, leállások esetén + napokat ad, de mégis megy vele az idő, és minél inkább idősebb leszek, annál jobban belátom, hogy az idő - mégha nem is közvetlenül, de - pénz)

add2: el akarom olvasni a leírásokat a többi fajról, kasztról, képzettségekről stb. Bár a NE Rogue nagyon bejött (83 dmg a Dreadlord-on :D), mégis valami újat szeretnék a változatosság kedvéért.

add3: megvárom, míg a magyarok betelepszenek a szerverekre, és ezután választok - oda megyek, ahol a legtöbb magyar (esetleg HWSW-s :Đ) van

add4: több dolgom van, mint hajszálam, szal jobb ha másra is koncentrálok

u.i.: ha nem diplomázok le, akkor az a te hibád Dani meg a Wow-é :D

#1912 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 22:33

par shot :D)

http://gear.hu/files/fun/wow/beta/

#1913 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:43

Idézet

par shot :D)

Ráérős voltál látom... ;)  :D

#1914 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:47

:respect:  THX mindenkinek a gamet és a segítséget (Link, Acc, segítség, stb)

Nagyon jó volt...  egy élmény... csak vége :(

Nagy most a kísértés... Moddolok, vagy WoW-olok... de az előrendelés mindenütt elfogyott...

115 képet lőttem, pedig csak péntek este kezdtem és LVL 16-ig jutottam... De szerintem egy életre nem felejtem el...
Sokat nevettem veletek / rajtatok... remélem nel lessz vége ennyivel...

Egy kis téma:
A Véglegesben ki mivel lessz?

Horde Vs. Alianse...
Male Vs. Sorce...

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#1915 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:02

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:11

Egy már biztos ha PVP szerverre megyünk nem leszek warrior

Mivel ez egy MMORPG, es a tarsasagban valo jatek a fo szempont es celpont, igy nem ajanlom hogy huntert valassz. A hunter nagyon jo szolozni, csak eppen a "jatek vegen" (Ertsd 60 szint korul) valoszinuleg a leghaszntalanabb tagja lesz egy partynak, igy nem is nagyon keresik oket. A DPS-e a tobbi karakterhez kepest eleg gyengus, a petek allitolag mar reg hasznalhatatlanna valnak a nagyobb szintu ellensegek ellen, es meg folytathatnam. En huntert jatszodtam a betaban es nagyon tetszett de ha megvennem a vegleges nem ilyet inditanak. Az informaciot amugy a hivatalos WoW forumrol gyujtottem (tobb mint 20 oldalas volt a tema, sok 50. szint feletti jatekos tapasztalatai olvashatoak)

Idézet

... valami ranged támadó ellen esélye sincs volt hogy 26-os mage úgy leszedett hogy alig láttam ki a fejemből :) lelassít lő és mire utolérem az életem fele vagy 3/4-e már ugrott is. Igaz ha megfogom akkor meg neki nincs esélye de az igencsak komplikált lehet ha le vagyok fagysztva...

na latod itt tevedsz. Csak annyit mondok hogy "wing clip" majd aspect of the cheetah. Elobbi 10 masodpercre lelassit (50%) utobbi 30% gyorsulas szamomra. Ez tobb mint elegendo hogy tisztesseges tavolsagot nyerjek ujbol, ahonnan maris kuldhetem a elso concussion arrow-t ami lassit es kis szerencsevel stunnol is. ha a petemet figyelmen kivul hagytad eddig mar a labadat leragta, ha nem akkor en tomkodtelek tele nyilvesszovel :)

Vicces volt ahogyan 19-es szinten egy 23-as pala mukkani sem tudott joforman mikor dueleztunk :) Dueleztem mar druidaval, warriorral, palaval, rouge-al, mindegyiket problema nelkul nyirtam. Gyozelmeim utan ugyancsak 19-es szinten kiprobaltam a szerencsemet egy 26-os mage ellen, mondanom se kell h eselyem sem volt. Vesztesseg utan olvasgattam a hivatalos forumot es ugy nez ki hogy a hunterek "betegsege" a varazslo kasztok.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1916 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:11

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:02

Mivel ez egy MMORPG, es a tarsasagban valo jatek a fo szempont es celpont, igy nem ajanlom hogy huntert valassz. A hunter nagyon jo szolozni, csak eppen a "jatek vegen" (Ertsd 60 szint korul) valoszinuleg a leghaszntalanabb tagja lesz egy partynak, igy nem is nagyon keresik oket. A DPS-e a tobbi karakterhez kepest eleg gyengus, a petek allitolag mar reg hasznalhatatlanna valnak a nagyobb szintu ellensegek ellen, es meg folytathatnam. En huntert jatszodtam a betaban es nagyon tetszett de ha megvennem a vegleges nem ilyet inditanak. Az informaciot amugy a hivatalos WoW forumrol gyujtottem (tobb mint 20 oldalas volt a tema, sok 50. szint feletti jatekos tapasztalatai olvashatoak)

na latod itt tevedsz. Csak annyit mondok hogy "wing clip" majd aspect of the cheetah. Elobbi 10 masodpercre lelassit (50%) utobbi 30% gyorsulas szamomra. Ez tobb mint elegendo hogy tisztesseges tavolsagot nyerjek ujbol, ahonnan maris kuldhetem a elso concussion arrow-t ami lassit es kis szerencsevel stunnol is. ha a petemet figyelmen kivul hagytad eddig mar a labadat leragta, ha nem akkor en tomkodtelek tele nyilvesszovel :)

Vicces volt ahogyan 19-es szinten egy 23-as pala mukkani sem tudott joforman mikor dueleztunk :) Dueleztem mar druidaval, warriorral, palaval, rouge-al, mindegyiket problema nelkul nyirtam. Gyozelmeim utan ugyancsak 19-es szinten kiprobaltam a szerencsemet egy 26-os mage ellen, mondanom se kell h eselyem sem volt. Vesztesseg utan olvasgattam a hivatalos forumot es ugy nez ki hogy a hunterek "betegsege" a varazslo kasztok.

Erre csak annyit mondok hogy Fear

Kaliék értik

:D  :D  :D 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#1917 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:15

Asdam veled is egyszer talizom raid közben egyből lehentelsz :D

#1918 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:19

Dredlord Darnassusban :)

Kép

Massive Infernal Stormwind City kapujában:

Kép

Felbõszítettem picit, szal rohanni kellett :D A kapun alig fért ki ;)

Kép

#1919 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:22

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:31

Na pont erről beszélek!
szépen bebújni a 60-as őrök mögé és nagynak lenni....a teljes csapat ott áll az NPC-k védelmében :( PUCÉRAN!!!!!!!! (már megint :p)

Mert az emberek (és főleg a mágusok) nem hülye orkok, hogy a csata kellős közepébe rohanjanak, ahol aztán lecsapják őket :D

#1920 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:26

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:15

Asdam veled is egyszer talizom raid közben egyből lehentelsz :D

Ő

:D  :D  :D 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio