HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2841 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 01:43

Na, Cosnos működik, nagyon jó, így nagyjából elférnek a totemek is.

Hordások: azt a questet, mikor Barrens déli részén, a Fields of Giantsnál rovartojásokat kell ásni a kapott ásókarommal, azt hogyan kell megcsinálni? Én nyomkodtam a dombokra ezerrel, meg próbáltam felvenni a armot, de nem ment.  :think:
Amúgy megvan a 24. szint, first aid fullos, a többivel is jól állok. Ma igen nagy volt a lag a BS-on, de most, mire kiléptem, már jó volt.

Jó éjt!

Szerkesztette: Grillo 2005. 02. 22. 01:44 -kor

KomposztWC

#2842 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 09:00

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 1:43

Na, Cosnos működik, nagyon jó, így nagyjából elférnek a totemek is.

Hordások: azt a questet, mikor Barrens déli részén, a Fields of Giantsnál rovartojásokat kell ásni a kapott ásókarommal, azt hogyan kell megcsinálni? Én nyomkodtam a dombokra ezerrel, meg próbáltam felvenni a armot, de nem ment.  :think:
Amúgy megvan a 24. szint, first aid fullos, a többivel is jól állok. Ma igen nagy volt a lag a BS-on, de most, mire kiléptem, már jó volt.

Jó éjt!

Én tegnapelőtt csináltam meg azt a questet és nyomkodnikell rajta:) Nálad van az ásókesztyű, odamész és jobbklikk szerintem.
Én csak éjfélig játszottam és a pingem 150 alatt volt mindig, mondjuk soha nem volt rossz nálam (<200).

#2843 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 11:52

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 19:01

84.21.4.43 
a TeamSpeake  IP-je...

Ha leszünk elegen akkor saját szervert is indítunk :)

Akkor a szitu:

EmPhY adott egy szerver címet, ami csak Teamspeak (továbbiakban TS ) fut.

- Be lettünk regelve, van saját szobánk.

- Egyenlőre csak "WoW" néven, de ha nagyobb lessz az éreklődés akkor lehet felosztogatni igény szerint.  Pl.: Aliance, Hord, Guild (álltalános marhulás :) ), Party 1~5, stb.

- Csatornai adminjogokkal EmPhY és én rendekezünk, tehát a reg-ért minket (ill. inkább EmPhY-t amíg jobban meg nem ismerem :Đ ) lehet zargatni...

- A félreértések elkerülése végett, tisztáznám csak (lehet, hogy van akinek ez nem tiszta), hogy a Blizzard szerverei miatt fellépő Lagg, hibák, egyéb nincs mindíg összefüggésben a az internek kapcsolatoddal. Állítólag a Netkódot annyira jól írták meg, hogy egy 56k-s modemmel is lehetne átszani. Ha a TS-et használod az nem befolyásolja a játékot.
  2Kb/s -es terhelés van Párhuzamos kommunikációnál, ami azt jelenti, hogy küldöd is a hangod a netre és jön is feléd hang. 
  Az, hogy a TS nálad csak kliensként fut és egy dedikált szerver intézi a többit csak nagyon kis mértékbent terheli a géped.

- Én is ajánlom a TS-t (vagy a Ventrillot ) mert kell a kommunikáció mindenképpen. Ezzel sokmindent azonnal le lehet tisztázni :)

Nálam mindkettő fennvan:
- A TS-hez szabadabban hozzáférünk, így azt ügy alakítjuk ahhogy az igényünk kívánja.
- A Ventrillo-t sokan preferálják a jobb hangminőség miatt, de az a sávszélesség rovására is mehet. Tényleg jobb a hangja, de többet használ.  Mindenesetre ahhoz is tudunk szervert, de ott csak vendégek vagyunk, és nemsok beleszólásunk lehet a dolgokba.

Döntsetek... nekem mindegy melyik lessz, csak legyen... és lehetőleg csak az egyik legyen  :rolleyes:
Esetleg "szavazás"-t is lehetne indítani a témában :)

BaluC  :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2844 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:03

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 11:52

...
Döntsetek... nekem mindegy melyik lessz, csak legyen... és lehetőleg csak az egyik legyen  :rolleyes:
Esetleg "szavazás"-t is lehetne indítani a témában :)
...

Én döntök: egyik se. :omg:  :D

Pl. ha nekem fut a TS, a WoW kivág olyan 5-10 percenként. És nem azért, mert szar a gépem, vagy valamit elkeféltem: minden más okés, TS nélkül a WoW is atomstabilan fut.

A Ventrilo-t nem ismerem, majd kipróbálom, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.

Egyébként meg - lehet velem egyet nem érteni - szerintem a folyamatos duma egy ilyen játék közben a hangulat és a játékélmény rovására megy. Főleg, ha 5-8-10 ember nyomja a vakert folyamatosan a fülembe... :D FPS-nél okés, de egy fantasy szerepjátéknál... hát... illúzióromboló.

Én maradok a gépelésnél, amit akartam, azt eddig is el tudtam mondani így. Lehet hogy nem egyből, és sok félregépeléssel, de megoldottam. :)

De persze én csak egy ember vagyok, egy vélemény: ha használni akarjátok a TS-et, váljék egészségetekre. :) Sok sikert hozzá. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 22. 12:06 -kor

#2845 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:06

jódolog a TS vagy Ventrilo, ha egy nagyobb küldit csinál a csapat pl: deadmines. Csak nekem aza bajom vele, hogy álatalában le kell ilyenkor venni a játék zenejéről a volume-t, és azt nem szeretném, mert baromi fílingesek ezek a sound-ok :)

#2846 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:23

Hi

Őszintén szólva én se szeretem használni játékok közben a beszélgetést, többekközött Fireblade leírta az okot.

c-ya
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2847 Felhasználó inaktív   OgreImre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:38

Helló Mindenki!
Most megyek a Postára a csomagomért :) .A shop.games.net-ről rendeltem.
Ha hordás lesz a borító akkor troll hunter leszek, ha szövetségi akkor törpe paladin.
MSI K8N Neo2 Platinum;A64 3500+z;2GB DDR400;ATI Radeon X800Pro 128MB;SB Audidy;Seagate 160GB;Plextor 712A DVD&plusmn;RW;Plextor 116A DVD-ROM;Logitech keyboard+mouse;Altec Lansing 4100;Samsung 19"TFT

#2848 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:41

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 11:52

A Ventrillo-t sokan preferálják a jobb hangminőség miatt, de az a sávszélesség rovására is mehet. Tényleg jobb a hangja, de többet használ. 

Nah ez ami nemigaz max 3 - 4 K De az átlag az 3 K és ez laig több vlamaivel mint a TS
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2849 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:48

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 11:23

Hi

Őszintén szólva én se szeretem használni játékok közben a beszélgetést, többekközött Fireblade leírta az okot.

c-ya

Eleg illuziorombolo bir lenni, amikor valami elf csaj belebaritonozik telitorokkal a mikrofonba, vagy amikor amikor egy ketmazsas tauren harcos megszolal egy mutalo tinedzser kisifu hangjan... en ezt valahogy kihagynam :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2850 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:24

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:48

Eleg illuziorombolo bir lenni, amikor valami elf csaj belebaritonozik telitorokkal a mikrofonba, vagy amikor amikor egy ketmazsas tauren harcos megszolal egy mutalo tinedzser kisifu hangjan... en ezt valahogy kihagynam :)

nem beszélve arról, ha nem is egyezik a nem :D

#2851 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:54

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:24

nem beszélve arról, ha nem is egyezik a nem :D

Erre lehet azt mondani, hogy "nem ér a nemem!"... :D  :D  :D

#2852 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:20

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 19:04

Van olyan, h a questet nem lehet megosztani. Vagy azért, mert eleve szürke a Share quest, vagy mert azt írja ki, h XY is not eligiable for that quest... Ha kéred, h osszuk meg, biztos megpróbáltuk...

Feleselges ezen vitázni, a Worn Axe (sima orkos ölős) quest kellett volna nekem, és azt (Balu közbenjárásával) sikerült megosztanotok.

Idézet

a rund robin és a group loot között mi a különbség.

Group lootnál be lehet állítani egy Treshold nevű dolgot, ez a tárgyak minőségére vonatkozik. Ha a tárgy pont olyan, mint a beállított, vagy annál jobb (pl zöldre van állítva és kék esik), akkor feljön egy kis ablak, ahol a kockával lehet dobni (ha akarsz). Minden más esetben a round robinra érvényes szabályok vonatkoznak, azaz körönkénti loot van.
IMHO ez a legjobb, mert ha esik egy caster cucc, akkor a harcosok passzolnak, a caster pedig rádob, és megkapja. Sima Round Robin esetén pedig előforulhat, hogy egy harcos veszi fel (mert az ő lootja), és utána pakolgatni kell, ha át akarja adni annak, aki használni is tudja az adott cuccot. Erre szerintem fontos ügyelni, mert Binds when picked up cuccot, nem tudsz átadni, ha véletlen te veszed fel.

#2853 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:47

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:20

Erre szerintem fontos ügyelni, mert Binds when picked up cuccot, nem tudsz átadni, ha véletlen te veszed fel.

Ha a foldrol veszed fel, at lehet adni, csak akkor nem ha mar egyszer viselted. De mondjuk amikor eloszor akarod hasznalni megkerdezi, hogy biztos akarod e, mert innetol kezdve soulbound lesz.

Damn..holnap jon a WoWom talan :)
Amugy akinek nem jutott, ne csuggedjen, mert elvileg lesz olyan bolt aki most kap..sot 2.atol a'kcios lesz ;) szal remelem jol beszopnak akik 25-30kert aruljak most azt, amit felvasaroltak.
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2854 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:18

Etele!

A bányászati szakismeretedböl merítenék: 85-ös bányász skillem van, de eddig még nem hogy ezüstöt, de még ónt (tin) sem láttam sehol, pedig a thottobot.com szerint Loch Modanban egy csomó helyen elöfordulhatna. Te hol/mikor (milyen skill level-nél) találtál elöször ónt (és ezüstöt)? Elöre is kösz!

Szerkesztette: Apaf3j 2005. 02. 22. 15:37 -kor

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2855 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:53

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:18

Etele!

A bányászati szakismeretedböl merítenék: 85-ös bányász skillem van, de eddig még nem hogy ezüstöt, de még ónt (tin) sem láttam sehol, pedig a thottobot.com szerint Loch Modanban egy csomó helyen elöfordulhatna. Te hol/mikor (milyen skill level-nél) találtál elöször ónt (és ezüstöt)? Elöre is kösz!

En emlexem ra (betaban), az elso ezustbanyat 73-as skillel lattam (persze 75 kell kibanyaszni) :) es kb 50 meterre volt a a Loch Modani vadaszhaztol (ahol pl. a "Hunter's Boast" meg a "Hunter's Challenge" questet is adjak). Aztan jo sokaig nem is nagyon talaltam masikat.
Tin az "viszonylag" gyakoribb, egy csomo van belole a kornyeken.

#2856 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:03

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:53

En emlexem ra (betaban), az elso ezustbanyat 73-as skillel lattam (persze 75 kell kibanyaszni) :) es kb 50 meterre volt a a Loch Modani vadaszhaztol (ahol pl. a "Hunter's Boast" meg a "Hunter's Challenge" questet is adjak). Aztan jo sokaig nem is nagyon talaltam masikat.
Tin az "viszonylag" gyakoribb, egy csomo van belole a kornyeken.

Köszi!
Mondom, nekem már 85-ös a skill-em, de még egyet sem találtam, pedig elég sokat bolyongtam Loch Modanban. Ezek a lelöhelyek ugyanúgy néznek ki, mint a réztelérek, és bekapcsolt Find Minerals esetén a kis térképen is megjelennek? Réz minden mennyiségben, és semmi más...

Szerkesztette: Apaf3j 2005. 02. 22. 16:04 -kor

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2857 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:15

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:03

Köszi!
Mondom, nekem már 85-ös a skill-em, de még egyet sem találtam, pedig elég sokat bolyongtam Loch Modanban. Ezek a lelöhelyek ugyanúgy néznek ki, mint a réztelérek, és bekapcsolt Find Minerals esetén a kis térképen is megjelennek? Réz minden mennyiségben, és semmi más...

Megtanultad a bányásztanártól az ón/ezüst disciple-t? :think:

#2858 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:19

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:20

...
Group lootnál be lehet állítani egy Treshold nevű dolgot, ez a tárgyak minőségére vonatkozik. Ha a tárgy pont olyan, mint a beállított, vagy annál jobb (pl zöldre van állítva és kék esik), akkor feljön egy kis ablak, ahol a kockával lehet dobni (ha akarsz)...

Ezt a RR-nál is be lehet állítani.

#2859 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:22

Valaki help :)
http://www.thottbot....ex.cgi?c=Priest
Ezek a skillek mennyire valosak? Mert most nezegetem a papot, es probalok ismerkedni a skillekkel, meg a talentekkel, mert valszeg pap leszek majd.  EMBER :)
Eseteg aki tud jobb pap skill meg talent leirast szivesen vennem.

#2860 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:11

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:15

Megtanultad a bányásztanártól az ón/ezüst disciple-t? :think:

Huhh...  :idea:  ... hát, megnéztem, Journeyman Miner skill, illetve réz, ón és ezüstkohászat az, amit már tudok. Konkrétan ónbányászatot nem láttam a tanár úrnál :D

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.