World of Warcraft
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:24
Ja majdnem elfelejtettem, hogy találtam egy magyar oldalt ehez a játékhoz. Szerintem nagyon jó (igaz hibája , hogy picit lassú, de ez még belefér) , lehet olvasgatni.
World of Warcraft HUN
World of Warcraft HUN
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:28
És azt se felejtsük el megemlíteni, hogy itt nem nagyon lesz esély warezbélánéra, full online game!
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:30
Idézet: Georgo a dékán - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 18:28
És azt se felejtsük el megemlíteni, hogy itt nem nagyon lesz esély warezbélánéra, full online game!

Ez alatt a "warezbéláné" alatt mit értesz ? :confused: Kifejtenéd ?
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:32
Idézet: groop - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 18:30
Ez alatt a "warezbéláné" alatt mit értesz ? :confused: Kifejtenéd ?
Nem eredeti játékot.
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:33
Idézet: Georgo a dékán - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 18:32
Nem eredeti játékot.
Így már értem köszönöm.
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:36
Olvasgattam a fetebb linkelt oldalt és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha csinálnánk egy HWSW céhet (ha megjelenik a játék), feltéve ha van rá kereslet.
Ezennel felhívom az érdeklődök figyelmét arra, hogy itt lehet előre jelezni, hogy ki lenne benne ebben az ötletben. Remélem minél többünket érdekel a dolog.
Ezennel felhívom az érdeklődök figyelmét arra, hogy itt lehet előre jelezni, hogy ki lenne benne ebben az ötletben. Remélem minél többünket érdekel a dolog.
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:28
Idézet: groop - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 16:36
Olvasgattam a fetebb linkelt oldalt és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha csinálnánk egy HWSW céhet (ha megjelenik a játék), feltéve ha van rá kereslet.
Meglepődnék ha lenne.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:29
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 21:28
Meglepődnék ha lenne.
Miért? :confused:
Ha megvan rá a kereslet miért ne lehetne ? :confused:
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:32
Idézet: groop - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 19:29
Miért? :confused:
Hm, én is játszom online játékkal (Horizons) egy ideje van lehetőség egy 2 hetes ingyenes próbajátékra, itt is leírtam többször is, még csak nem is reagált rá senki. Tisztelet a kivételnek itt két dolog nem divat: megvenni egy játékot és havonta fizetni érte.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:44
Idézet: groop - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 18:10
[...]
A játéknak megjelent Beta verziója (aminek linkjét sajnos nem találtam meg, ezért kérem aki tudja honnan lehet leszedni linkelje ide).
[...]
A játéknak megjelent Beta verziója (aminek linkjét sajnos nem találtam meg, ezért kérem aki tudja honnan lehet leszedni linkelje ide).
[...]
World of Warcraft Community Site
Itt regisztrálsz, majd itt letöltheted a kliens programot. (Legalábbis gondolom, mert én nem regisztráltam.)
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:48
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 21:44
World of Warcraft Community Site
Itt regisztrálsz, majd itt letöltheted a kliens programot. (Legalábbis gondolom, mert én nem regisztráltam.)
Köszönöm, de ezt én is megtaláltam.
Amire azt írtad, hogy "itt regisztrálsz" ott beloginolni kell az oldalra, és a másik az "itt letöltheted" az meg kéri ugyebár a jelszot + felhasználónevet ami ugye nincs.
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:58
Idézet: groop - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 21:48
Köszönöm, de ezt én is megtaláltam.
Amire azt írtad, hogy "itt regisztrálsz" ott beloginolni kell az oldalra, és a másik az "itt letöltheted" az meg kéri ugyebár a jelszot + felhasználónevet ami ugye nincs.
Ja, rájöttem... Megtévesztet a retrieval (visszaszerzés) szó, először azt hittem jelszó kérésről (requests) van szó. Hiába, mégiscsak vissza kellene ülni az iskolapadba néhány angolórára... :o
Egyébként semmit nem találtam a letölthetőségről...csak ennyit az installálásról:
Idézet
3. Installation
===============================
To install the World of Warcraft beta, please download the beta file onto your hard disk (make sure you have 3 gigabytes of free space). Once you have finished downloading the entire file, please click the button labeled “Done” and the Installer will automatically bring up the World of Warcraft splash screen. Click “Install” and please be patient, as the install process takes several minutes. If you have beta CDs, please place them one at a time (starting with disc 1) into your CD-ROM drive, and click the “Install” button. Please wait until the screen directs you to place the 2nd, 3rd, and 4th discs in. You must install all 4 discs to fully install the game onto your system.
If your computer is AutoPlay capable, a World of Warcraft beta splash screen will appear. Select "Install World of Warcraft beta" from the list and follow the on-screen instructions. If your computer is not AutoPlay capable, open the "My Computer" icon found on your desktop or in the menu reached by clicking your "Start" button. Then open the drive letter that corresponds to your CD-ROM drive, double-click the "Install" icon, and follow the onscreen instructions.
Note: If you are having a problem installing the World of Warcraft beta, please contact us at wowsupport@blizzard.com.
===============================
To install the World of Warcraft beta, please download the beta file onto your hard disk (make sure you have 3 gigabytes of free space). Once you have finished downloading the entire file, please click the button labeled “Done” and the Installer will automatically bring up the World of Warcraft splash screen. Click “Install” and please be patient, as the install process takes several minutes. If you have beta CDs, please place them one at a time (starting with disc 1) into your CD-ROM drive, and click the “Install” button. Please wait until the screen directs you to place the 2nd, 3rd, and 4th discs in. You must install all 4 discs to fully install the game onto your system.
If your computer is AutoPlay capable, a World of Warcraft beta splash screen will appear. Select "Install World of Warcraft beta" from the list and follow the on-screen instructions. If your computer is not AutoPlay capable, open the "My Computer" icon found on your desktop or in the menu reached by clicking your "Start" button. Then open the drive letter that corresponds to your CD-ROM drive, double-click the "Install" icon, and follow the onscreen instructions.
Note: If you are having a problem installing the World of Warcraft beta, please contact us at wowsupport@blizzard.com.
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:59
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 21:58
Ja, rájöttem... Megtévesztet a retrieval (visszaszerzés) szó, először azt hittem jelszó kérésről (requests) van szó. Hiába, mégiscsak vissza kellene ülni az iskolapadba néhány angolórára... :o
Egyébként semmit nem találtam a letölthetőségről...csak ennyit az installálásról:
Tudom, ezeket már végiglestem, de azért köszi.
Elküldve: 2004. 04. 22. 21:07
Ha valaki jobb angolos mint én (
), akkor kérdezzen rá a letölthetőségre a supportnál: wowsupport@blizzard.com.
Elküldve: 2004. 04. 25. 22:46
Ez mi: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...rld+of+warcraft ha nem a hivatalos topicja?
Elsőként hozza fel a kereső, és elég régóta tartjuk már életben. :o
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 04. 25. 22:54
Kijavítom a inkeket, jó?

Na, így. Meg a többit is...

Na, így. Meg a többit is...
Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 25. 22:55 -kor

Súgó
A téma zárva.